XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
Do vily se vítězně vrátila René!
Porazila černou krásku a bojuje dál.
 


Stránka: 1 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 3488, poslední 19. 11. 2007 19:22
Autor:Bobesek   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 19. 11. 19:22
Titulek:ANKETY O VYVOLENÝCH! HLASUJTE ! ! !odpovědět
http://www.bobesek.estranky.cz VŠE O VYVOLENÝCH, ANKETY O VYVOLENÝCH, FOTKY ZE SPRCH!!!
Autor:Kamila   (kami76@seznam.cz) [ IP: 212.27.195.*] Datum: 18. 11. 15:24
Titulek:Ta carevna se povedlaodpovědět
Ahoj Ido,

nasmala jsem se, opravdu od srdce. Takove jasne shrnuti do jedne vety jen tak nekdo neumi. A jeste k tomu vtipne. Klobouk dolu. Kamila

Autor:Ida   (dmo1@centrum.cz) [ IP: 89.102.15.*] Datum: 16. 11. 21:59
Titulek:Co královnaodpovědět
René se nevrátila jako královna , ale jako carevna všech uječenejch, udrbanejch ubožáků a děd chlast jí přičaroval ženicha. Nejen ženicha, ale i poklad v podobě Dominika.
Autor:b   [ IP: 84.47.15.*] Datum: 13. 11. 00:30
Titulek:xodpovědět
no jo
Autor:KRAL Z OSTRAVY   [ IP: 213.194.195.*] Datum: 12. 11. 19:40
Titulek:RENE JE VYOLENA!!!odpovědět
RENE TO VYHRAJE OSTRAVACI POSILEJTE JI HLASY
Autor:Morísek ..:-P   (D.mori@seznam.cz) [ IP: 194.228.101.*] Datum: 12. 11. 18:09
Titulek:S.O.Sodpovědět
No nejde o život,ale nepomůže ,mě tady někdo já vim,že já vám to jedno,ale snad se někdo najde..Prosím..? :-)
A teď k věci..nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička..co hráli,když vypadla Nancy..?..vtom rozlučkovim videu?..prosím...ozvěte se..dyžtak třeba i na icq..
222-753-384 pls..splnim každý přání..:D:-)
Autor:Nikinka   (NikMarkova@seznam.cz) [ IP: 90.177.36.*] Datum: 12. 11. 15:58
Titulek:René je Nejlešpíodpovědět
rené je nejlepší človíček ve vile.Sice občas ujede a je dost protivná, ale to nahrazují její pitominy co ve vile vyvádí.Je prostě super.Takže René vyhrčaj držíme ti palce:o)
Autor:RespectMy69   (RespectMy69@centrum.cz) [ IP: 78.98.75.*] Datum: 10. 11. 21:04
Titulek:reneeeodpovědět
rene si moje favoritka...aj ked sme ze slovenska ja te sledujem....ses supr holka....cmukaa..lubim taaaa
Autor:Kamila   (kami76@seznam.cz) [ IP: 212.27.195.*] Datum: 10. 11. 14:26
Titulek:Pokracovani vzkazu pro Reneodpovědět
JA KRALOVNA - nechapu tvoji nenavist ke vsem holkam. Asi mas komplex sama ze sebe a dokud se nezbavis vsech holek ve vile, nebudes mit klid. Jako by sis budovala roli kralovny , jedine zeny ve vile. Doufala, ze az ji budes, tak te zadny kluk uz nevypalcuje. Ty uz sis je prece pekne ke svemu prospechu zpracovla. Proc jsi dala Marcele palec bez jedineho poradneho duvodu? Rekla bych, ze jenom proto, ze je holka a ty bys ze zasady klukovi palec nikdy nedala. Neprostrada to trochu logicku? Nemyslis? Palec se dava za neco, ne za druh pohlavi. Pro me z toho opet vychazis jako vypocitavej slaboch.

DOMLUVA S RADIMEM - koukam a neverim svym ocim, jak si vzajemne "sichrujete" vyhru na dvou polich, ovlivnujete se a planujete, ze se pak podelite. To vsak neni uplne jen vase chyba. Je to chyba systemu Vyvolenych. Nikdy by se nemely brat do vily pary nebo lidi, kteri jsou pribuzni. Je jasne, ze se nidky nevypalcuji a navic se vzajemne ovlivnuji.

Chci rict Rene, rvi si jak chces a upozornuj na sebe vselijak. To je asi tvoje nejmensi zlo. To jde aspon videt. Ale to co, skryvas uvnitr je mnohem horsi a hodne lidi to nevidi. Tak jim to aspon pisu.

Kazdy ve vile kalkuluje, jak vyhrat. To je normalni. Ty by ses ale nebala pro to pouzit i tech nejkrivejsich metod. A TO BYSTE LIDI NEMELI AKCEPTOVAT!!!!

Nemas na to Rene.

Kamila (Brno)

Autor:Kamila   (kami76@seznam.cz) [ IP: 212.27.195.*] Datum: 10. 11. 14:21
Titulek:Jenom pro Reneodpovědět
Ahoj Rene,

uz s vami, pred obrazovkou, travim opravdu hodne casu a ted jsem poprve na webu Vyvolenych. Musim vyuzit te moznosti a poslat ti vzkaz.

Vila je vyborna ukazka ruznych povah. Opravdu se mi ta soutez libi. Je to skvela psychologicka studie, ze ktere ty vychazis jako neuveritelny zakernak. Jsem klidny clovek, ale ty me opravdu dokazez pobourit. Zrejme je to soucast i cele tve taktiky, jak vyhrat tech 11 mega. Rikam ti zcela otevrene, tobe je opravdu nepreji. A to:

za prve - jsou ve vile jini, kteri si to za svoje ciny zaslouzi mnohem vic (FANDIM MILANOVI!!!!!!!!)

za druhe - tva vyhra by opravdu byla ostuda celeho naroda

Jen nekolik par bodu, kteryma si me opravdu dostala a mluvim o nich proto, aby tvy fanousci trochu otevreli oci.

AKCE RUZE - kdyby jsi nebyla otravna a nechala ostatni poslouchat hudbu, kterou si zaslouzili, nechal by te Milan v klidu a ruzi vratil. Jenze ty neznas hranice, kazis radost ostatnim, protoze ji sama nemuzes mit a kdyz ma nekdo nad tebou tzv. navrch, tak to nesneses. Bud rada, ze Milan neni blbec a ruzi ti za to tvoje chovani nezlomil.

JA KRALOVNA - nechapu tvoji nenavist ke vsem holkam. Asi mas komplex sama ze sebe a dokud se nezbavis vsech holek ve vile, nebudes mit klid. Jako by sis budovala roli kralovny , jedine zeny ve vile. Doufala, ze az ji budes, tak te zadny kluk uz nevypalcuje. Ty uz sis je prece pekne ke svemu prospechu zpracovla. Proc jsi dala Marcele palec bez jedineho poradneho duvodu? Rekla bych, ze
Autor:UMA   (danaond@centrum.cz) [ IP: 89.102.15.*] Datum: 09. 11. 19:00
Titulek:Renéodpovědět
No to byl triumfální návrat špindíry, která není schopná za celý den vysléct to odporné trpasličí pyžamo, ale pomlouvání, rýpání a nesnesitelný řehot to jí fakt jde. Je to pokoukáníčko jedna báseň a zvlášť potom když se připije. To jsou záběry na"krásnou zralou ženskou " ...
Autor:Lenika   (LenkaJudova@seznam.cz) [ IP: 213.226.234.*] Datum: 09. 11. 12:03
Titulek:René je božíodpovědět
jo a lucko seš skvělá jako tvoje máma
Autor:Lenika   (LenkaJudova@seznam.cz) [ IP: 213.226.234.*] Datum: 09. 11. 12:02
Titulek:René je božíodpovědět
Jo a ještě rené si na nic nehraje je dobrá a férová a hlavně je děsně zábávná rene přeji ti hidně štestí a věřím ti že to vyhrajes jo a nemate meil na její dceru lucku???
Autor:Lenika   (LenkaJudova@seznam.cz) [ IP: 213.226.234.*] Datum: 09. 11. 11:58
Titulek:René je božíodpovědět
Hm vy co si myslíte že je René blbá tak ste blbý vy René Kukačová je nej ze všech vyvolenách a Lucku má moc ráda je to její dcera!!
Autor:Petra   [ IP: 84.42.199.*] Datum: 09. 11. 09:43
Titulek:Majko uklidni se!!!!odpovědět
Prosimtě,kdyby tu neděli Radim nehučel do Dominika tak se tohle nemuselo stát!!!Víš oni se spolu kamaráděj-Dominik,René- tak si spolu normal povídaj!!!Ale to ty asi nechápeš,no jo já zapoměla,ty nemáš žádný kámoše,tak to sorry a užij si samotu,když ty něco nemáš,nemůže to mít ani nikdo jinej a hlavně ne ten kdo je z televize!!tak si tyhle kecy nech pro sebe a nebuzeruj s tvojí samotou ostatní!!!!!
Autor:Anoo   [ IP: 84.42.199.*] Datum: 09. 11. 09:37
Titulek:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pr o Majku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!odpovědět
hele klídek,děláš jako kdyby se opil jedinej na světě,opil se tam taky Radim pro to si chtěla a by šel domů a vrátila se Georgina!každej má aspon jeden svůj den s alkoholem,jo a navíc by se takhle nechoval kdyby do něj Radim nehučel!!
Autor:bejuskaabetynkakolo   (bejatka.kalaziova@seznam.cz) Datum: 08. 11. 19:21
Titulek:reneodpovědět
ahojky vsem rene vyvoleni vyhraje urcite je to moje favoritka a velka
Autor:Majka   [ IP: 82.100.36.*] Datum: 08. 11. 17:35
Titulek:Opilec Dominik.odpovědět
Byla bych také pro , aby šel ten hnusný opilec domů. Dříve mi ani nevadil, ale od té doby co se ochlastal a choval se jako dobytek tak ho nemusím. A když ho vidím jak oblejzá René a vede řečičky o jazýčku tak se mi chce zvracet. Nejsem puritánka, ale od něho mi to vadí. Dominik VEN, VEN, VEN !!!!!!!!
Autor:Petra   [ IP: 84.42.199.*] Datum: 09. 11. 09:44
Titulek:uklidni seodpovědět
Prosimtě,kdyby tu neděli Radim nehučel do Dominika tak se tohle nemuselo stát!!!Víš oni se spolu kamaráděj-Dominik,René- tak si spolu normal povídaj!!!Ale to ty asi nechápeš,no jo já zapoměla,ty nemáš žádný kámoše,tak to sorry a užij si samotu,když ty něco nemáš,nemůže to mít ani nikdo jinej a hlavně ne ten kdo je z televize!!tak si tyhle kecy nech pro sebe a nebuzeruj s tvojí samotou ostatní!!!!!
Autor:Rauny   (Rauny@seznam.cz) [ IP: 88.101.253.*] Datum: 08. 11. 14:19
Titulek:krávaodpovědět
René je spolu s tím jejím týpkem vypočítavá mrcha a jen blb a slepý to nevidí!Hnůs jeden fialový
Autor:LostGirl   [ IP: 78.102.122.*] Datum: 07. 11. 13:03
Titulek:No...odpovědět
DOminik už fakt potřebuje na vzduh btw už mu hrabe....
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 07. 11. 14:06
Titulek:Re: No...odpovědět
Hrabe mu a poriadne. Dúfam, že v sobotu vypadne. Ja osobne ho nemusím. Od začiatku som mala k nemu neutrálny postoj, ale teraz mi riadne lezie na nervy.
Autor:RENATA   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 07. 11. 09:46
Titulek:Ach joooo...su taka diiivna....tim pocaaasimodpovědět
Tak sem tady decka,nic me nebaaavi,nevim,su taka diiivna,jako vis,nevim proc,ale co,vsak uz kazdy vi,ze nejsem normalni checheeiie,budiiiceeek,heeej,sem pribrala na vaze..a to sem tu do vily prisla taka kraaasna,ze,co!?ne!?Kdo rikal ze ne!!!?Checheeeiii,ty haaajzle,checheeie ja vim,si delam prdel,ja sem porad stejna ochechula,ale tak co,jecet umim a prat taky,to se da do pracky pradlo,zmackne knoflik a ona to vypere,to umi maloktera zenska,chapes,jo!?Checheeeii,no a pak uz neumim nic,jenom jecet a chovat se jako besedacka,to taky zajisti par hlasu,co,!?ne!?Checheeiie.Vsak ste videli,ze moji fanousci ozeleli nejake to pivko a poslali mi hlas.Se uz nemuzu dockat ven az se o me poperou chlapi v hospode u nas v Ostrave az se tam objevim, jako vam rikam,bomba atmosfeeera,ne!?No proste ta sorta lidi jako ja ,suuuuper,fakt decka,checheeiee.Je mi nejak smutno,su smutna,uz se tesim na pristi palcovani az to zase vyhraju,budu zase taka staaastna,veris,co,!?ne,!?Neeeva,checheeie,delam silnou,ale prdelu sem mela stahnutou jak zajic pred honem,checheee,slo to poznat,slo,ze!?Co,!?Checheeie.Jo,nekde tady sem cetla,ze nemam zenskou postavu,krivky jako Ivana,vsak co,!?Kdo tvrdi,ze su zenska,od toho si rikam RENE,chapes,ne!?checheeeiie.Radim vi svoje;)checheeiiiCus vase RENATA.
Autor:musketyr-x   Datum: 07. 11. 09:44
Titulek:btw, jen kdyby to někdo přehlédl, ...odpovědět
tak je nové fórum ...
Autor:miky   [ IP: 89.176.2.*] Datum: 07. 11. 09:16
Titulek:Dominik venodpovědět
Myslim že Dominik by vypadnout už měl, je fakt nudnej, nic nedělá a je to hroznej nervák a protiva, já takovýhle lidi znám. přesně takovej je můj táta! Nehodlám ho tady pomlouvat i když si o něm myslim své, ale pokud si vezme i Ivanku, tak doufám že s ním vypadne. Ivana sice sežere na co přijde, ale to nevypovídá nic o charakteru, a musím říct že je vidět že zhubla a docela jí to včera slušelo:-)
Autor:musketyr-x   Datum: 07. 11. 09:11
Titulek:dobré ránko přeji všem ...odpovědět
praha hlásí 5°C, zataženo a vítr jak cyp :-))
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 07. 11. 09:18
Titulek:Re: dobré ránko přeji všem ...odpovědět
Ostrava: +4stupně,slunečno,bezvětří
zatím krásnej den,asi půjdu na skok ven:-)
Autor:musketyr-x   Datum: 07. 11. 09:35
Titulek:Re: dobré ránko přeji všem ...odpovědět
ven mě nikdo nedostane, teplej pelech mi říká pane.
špacír na čerstvém vzduchu zdravý je sice,
já v teplém lůzku raději nechám si zdát o krásné veronice :-))
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 07. 11. 11:20
Titulek:Re: dobré ránko přeji všem ...odpovědět
:oo)))už jsem zpátky,žádný hrátky,sice svítí sluníčko,ale není teplíčko:((
Autor:hana   (ha@centrum.cz) [ IP: 78.110.208.*] Datum: 07. 11. 08:55
Titulek:dominikodpovědět
Jestly by tam mněl někdo vypadnout tak je to Radim tak falešny človek.když se zlil on tak mu Dominik nic nevyčital 100 krat se budu radeji divat na Dominika nežli na Radima a Nudniho Davida.Ten tam taky nic neděla Dominik aspon děla blazna .Milan mně zklamal dat palec Dominikovi využivat situacie neni hezke
Autor:foxl   [ IP: 195.47.46.*] Datum: 07. 11. 22:00
Titulek:Re: dominikodpovědět
radeji nez Dominik,tak at tahne David!Je nudný a hlavně hraje na city, dělá ze lasebe slušňáka, je to takový novodobý Mirek Dušín! A buran Milan by v tom fáru za milion byl schopen vozit hnůj
Autor:mango   [ IP: 77.48.126.*] Datum: 07. 11. 08:04
Titulek:co je to za bláboly ?odpovědět
hanah-in,sapik a podobní blbci, co to tady vlasně řeší ? Určitě jsou malí,tlustí,brýlatí,osamnělí a špinavé spodní prádlo
Autor:zubej.da   Datum: 07. 11. 08:21
Titulek:Re: co je to za bláboly ?odpovědět
:ooooo))))))))))))vydrží hodně dlouho kecat o hov...pardon...o ničem,co??
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 07. 11. 07:45
Titulek:na Gorilleodpovědět
jsem se právě dočetl,že prvním trielantem je Dominik?!-)
Autor:musketyr-x   Datum: 07. 11. 09:15
Titulek:Re: na Gorilleodpovědět
ten kluk nusí mít vždycky něco extra, je vidět, že ho ta pergnerka a vlastně celá prima neustále protěžuje :-))

čau upe !! .-)*
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 07. 11. 09:22
Titulek:Re: na Gorilleodpovědět
:-))už teď je jasný,že vyhraje,ať se děje,co se děje,protekční fakan jeden:-))
Zdar,mušky:-)*
Autor:tady ja   [ IP: 213.29.33.*] Datum: 07. 11. 07:03
Titulek:pryčodpovědět
at jde Dominik konečně domu je šíleně trapnej!!!!!Ubožáček namachrovanej...
Autor:Eva   [ IP: 212.96.165.*] Datum: 07. 11. 07:23
Titulek:Re: pryčodpovědět
Ubožáček snad ani ne,ale takové rozmazlené vzrostlé mimino,stále jen spící,bez zájmu o ostatní a úkoly,vše je pro něj problém,tak ať jde domů pospávat k televizce...takže vlastně souhlas.
Autor:upir-ek   Datum: 07. 11. 06:48
Titulek:Dobré ránoodpovědět
mně by se docela líbilo,kdyby si Domča vzal do duelu Radima,bylo by to příjemné zpestření:-)
Autor:hy-e-na   Datum: 07. 11. 06:44
Titulek:a co+++FM++++++odpovědět
když bzuk tak profrčel,tak si ji dám,no ne?-)))))))
Autor:musketyr-x   Datum: 07. 11. 09:18
Titulek:Re: a co FModpovědět
no jóóó .-)) se divím, že si jí nedal up .-))
Příspěvků: 3488, poslední 19. 11. 2007 19:22
Stránka: 1 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem