XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
Martin jde do duelu!
Pavel podle očekávání vyzval do duelu Martina. Koho dnes vyzve Martin?
 


Stránka: 1 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 3383, poslední 06. 06. 2006 12:24
Autor:490   [ IP: 212.11.124.*] Datum: 02. 06. 13:20
Titulek:pavelodpovědět
premyslim, co nekterym lidem tolik vadi na pavlovi. je to prumerny cesky kluk. rika se, ze je hloupy, pak zase, ze taktizuje.. tato soutez se vsak bez jiste davky taktiky neobejd a premysli vsichni, koho vyzvat a koho ne. je pravda, ze pavel by mohl pridat na kultivovanosti. ale nezalezi na obleku, ale kdo ho nosi. krivak rozhodne neni a co se tyce alkoholu, nemohl by si dovolit chodit do prace pod vlivem atd. v pivovaru umel vzit za praci. a to se mi libi. neni to uzkostlivy metrosexual.
Autor:marky   [ IP: 88.100.150.*] Datum: 27. 05. 10:39
Titulek:pavelodpovědět
vite ze pavel je mestskej policajt
Autor:marky   [ IP: 88.100.150.*] Datum: 27. 05. 10:37
Titulek:duelodpovědět
Máte pravdu do vilys e musí vrátit tatka s mamkou. Jinak by to byl konec.!!!
Autor:marky   [ IP: 88.100.150.*] Datum: 27. 05. 10:36
Titulek:duelodpovědět
Já si myslím že Martin vypadne a do vily se vrátí tatka s městskym policajtem. hrůza!!!!!
Autor:Petruna   [ IP: 85.160.235.*] Datum: 24. 05. 08:31
Titulek:Hranáčodpovědět
A pak, že se děti nemají bít... U některých je to ale nezbytnost v jejich vlastním zájmu. Paní Hranáčová byla asi hodná a takhle se jí to vymstilo. Mít tuhle zlou, nepřející, škodolibou kreauturu za syna, tak se stydím vylézt z domu. A navíc je ještě hloupý a nechá Toncka, aby se s ním svezl k finále a pak ho odkopl. Jenže nic jiného si za své chování ani nezaslouží...
Autor:Petr   [ IP: 83.240.1.*] Datum: 24. 05. 08:10
Titulek:Hranáč je pí** Ven s ním!!!odpovědět
Tento člověk má problém s tím,že je hnusnej,každej ho využívá a hlavně neumí se ani bránit,to nemluvím ani o Jalovcovi,kterej začal hrát a njak mu tu taky néde,no už se ti Hranáču konec blíží,v sobotu valíš dom a v nedělu do ústí pod labem!!!!!!!!!! Ahoj a at se ti nedaří ostudo homosexuálů.
Autor:Jan Dvořák   [ IP: 88.101.245.*] Datum: 24. 05. 07:54
Titulek:Makakodpovědět
Ten hnusnej křivej opičák makak pingl a homouš Toncek je opravdový vzor pro pubertální hovada. Doufám, že ho protlačí až k vítězství a na druhém místě bude jeho řiťolez hrdina indián Žížalák, který brzy začne jíst vlastní exkrementy, aby byl ještě zábavnější. Kdyby totiž tuhle zhovadilost vyhrál někdo jiný než Lizzy Toncek, vypadalo by to, jako když do té zhovadilosti posílají hlasy lidé a ne dementní puboši, a tenhle primát bychom opravdu ve světě neměli mít, obzvlášť, po úspěchu první řady, kterou vyhrál psychopatický homosexuál.
Autor:color   [ IP: 212.158.129.*] Datum: 24. 05. 07:49
Titulek:Kréténi Hranáč s Jalovcemodpovědět
Jesli si dobře pamatujete, tak ze začátku Pluťák dělal úkoly skoro přes "mrtvoly" a nikomu se to tam nelíbilo a vyčítali mu, že pro reality show udělá cokoliv, takže mu dali studenou sprchu a teď mu vyčítají to, jaký byli oni před tím. Hnus. Ať vypadnou voba dva, protože se na to nedá dívat. Kréténi největší.
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 24. 05. 07:37
Titulek:Pan Pelán podnikatel, ovlivňuje lidiodpovědět
Když už jste tak zásadoví, musím vám zdělit jednu informaci. Není to nezákonné, jde přece o 15 mega.
Ale je to nefér
Pvla otec, pan Pelán podnikatel, rozdává vždy před duelem, svým zaměstnancům a lidem v Hrotovicích kredity a jinak oslovuje lidi v okolí, aby Pavlovi zajistil hlasy. Četl jsem tady kritiku Renaty, že posílá Tonymu mraky sms. Možná že posílá, ale jak by to stihla, a možná že těch 3 až 5 tisíc hlasů ovlivní, ale pan Pelán ovlivňuje lidi a ujišťuje je, že když Pavel vyhraje, tak nebudou litovat.
Tak to se vám zdá čestné? Budete mě osočovat, že si vymýšlím, ale stačí se informovat v Hrotovicích.
To je ta vaše čestnost.?
Já to neodsuzuji, kdybych tam měl syna, a měl ty peníze, udělám asi to samé. Ale já ty peníze nemám. Já se živím poctivě!
Ale když už jste tak zásadoví, měli by ste to vědět.
J e to nespravedlivé!

Autor:490   (490@centrum.cz) [ IP: 212.11.124.*] Datum: 02. 06. 13:12
Titulek:Re: Pan Pelán podnikatel, ovlivňuje lidiodpovědět
podnikatel, klempir nema penize ziskamy poctive? Tony ma napr. solidni zakladnu provoznich a cisniku v Praze. Kazdy dela, co umi.
Autor:Heduška   (Hedvika.Olsenova@centrum.cz) [ IP: 195.47.113.*] Datum: 06. 06. 12:24
Titulek:Re: Pan Pelán podnikatel, ovlivňuje lidiodpovědět
Pelána z Hrotovic nesnáším. Nechápu, jak mohl porazit ostatní.. Ovlivnuje lidi, SOUHLASÍM!!!!!!!!
Autor:Andrea   [ IP: 85.71.29.*] Datum: 24. 05. 00:36
Titulek:At uz jde Pavel domu.odpovědět
I presto ze Martin je linej,tak tam uz nekdy uklidil i uvaril,ale Pavla jsem jeste nikdy nevidela s hadrem v ruce.Je dobre,ze Martin je uprimnej a neni stale na pohodu jako Pavel,protoze clovek ktery tam tri mesice rika jak je na pohodu tak to podle me jsou jen prazdna slova bez citu.Martin nam slibil,ze bude delat show coz dela s Tonym.A Pavel?Ten tam jen pije pivo,kouri a nebo lezi.Tohle je reality show a myslim si ze by se meli chovat realne,podle toho jak se opravnu citi a to Pavel rozhodne nedela.Nema tam co delat!
Autor:Lola   [ IP: 62.240.182.*] Datum: 24. 05. 01:01
Titulek:Re: At uz jde Pavel domu.odpovědět
Máš pravdu. I když Martin není z těch mých vyvolených, ale když koukám na tu realitu, co se tam v poslední době nabízí, tak bych byla určitě radši, kdyby to vyhrál on než Pelán. Rozhodně by si to zasloužil víc. O tom, že by byl Pelán Hrotovičáckej na pohodu se už dávno nedá mluvit - to byla jen jeho póza a teď nemá další náboje - je v pr...., ale možná svěží. Ten ubožák je mi odpornej už jen když ho vydím, jak se vyprsí a chodí jak gorila v džungli. A to jeho válení ve zpovědnici bylo taky úžasný - vypovídalo to o tom, kam patří.
Autor:lola   [ IP: 195.113.160.*] Datum: 24. 05. 01:10
Titulek:Re: At uz jde Pavel domu.odpovědět
Nezlobte se ale Martinova sranda nezná hranice.Smekám před Pavlem já bych už mu dala přez hubu.Pavel je obyčejný kluk a hadr v ruce měl.Neslyším žádné hysterické výjevy,že musí uklízet.Nejsem fanda ani jednoho,ale v reálném životě bych snesla určitě Pavla.
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 24. 05. 06:57
Titulek:Re: At uz jde Pavel domu.odpovědět
Jenže ty jsi to asi nepochopila. Tady nejde o real, ale o reality show!
Autor:Jana   [ IP: 194.228.64.*] Datum: 30. 05. 12:11
Titulek:Re: At uz jde Pavel domu.odpovědět
Pavel Pelan je strasny odporny a neni napohodu!!!!Je otresny!!Nechapu kdo mu poslal hlaasy:Martin a Tony Byli nejlepsi!!!
Autor:ivča   [ IP: 82.100.43.*] Datum: 24. 05. 07:03
Titulek:Re: At uz jde Pavel domu.odpovědět
No jo, souhlasím s vámi, ale nestačí to tu jen prezentovat, musíme poslat Martinovi hlasy, byla by škoda, kdyby šel domů.Jeho protihrái ať je to kdokoli budou posílat fandové Pavla a těch je bohužel dost, takže prosím posílejte Martinovi co nejvíce esemesek.
Autor:Conflict88   [ IP: 84.242.95.*] Datum: 24. 05. 08:00
Titulek:&quot;Humáč&quot; a &quot;Pitomec&quot;odpovědět
Co je to za hovadinu? Martin je smrad, který si rád dělá srandu z ostatních, ale jeho se nikdo nesmí dotknout! Na Pavlovi mu vadí úplně všechno, ale to, že se ho Pavel jako jediný zastal při výcviku už asi zapoměl!!! Kde byl tahdy jeho "správňák Jalovec?!?!?! Vykašlaj se na něj!!! Pavlovo chování je reálné a proto je v reality show!!! Martin by potřeboval dostat pár facek, aby se probral a začal se chovat jako normální člověk. Myslí si že je hvězda, ale je to jen Jalovcovo stín a loutka, která udělá co on řekne. Nemá vlastní názor a je přesvědčivý, jako Jacksonova bílá kůže!!! Martin "Humáč" a Tony "Pitomec" VEN!!!
Autor:dada   [ IP: 89.102.32.*] Datum: 24. 05. 00:11
Titulek:Dumboodpovědět
Takovým lidem jako je Pavel Pelán z Hrotovic se u nás říká "Dumbo". Smutné je, že český národ vždy ochotně fandí Dumbovi, než někomu, kdo má názor, kdo ví, co chce, kdo dokáže říci i věci nepříjemné a není stále na pohodu. V reálném životě člověk skutečně není stále svěží, na pohodu a luxusní. To může být jen ten, komu zbyla v dutině lebeční jen jedna opuštěná mozková buňka. "Vyvolení" je hra, je tedy špatné, když někdo hraje?
Autor:Elza   [ IP: 88.146.161.*] Datum: 24. 05. 00:25
Titulek:Re: Dumboodpovědět
Tobě už ty Tonyho kecy taky vlezly na mozek?
Používej občas ten svůj!!
Nefandím ani Pavlovi , ale jako člověk se mi zdá férovější než ten pokrytec Tony.Odsuzoval strašně Marušku,že si to rozdala s Plutem a přitom má doma štětku Renatu,která by si to nejraději rozdala se všema BigBrotherama.
Je namyšlený frajer,nic jiného!!!!
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 23. 05. 23:45
Titulek:Martinodpovědět
Martin je ujetej, to je pravda.
Ale zase na druhou stránku, je to pořád Martin, který je svůj.
Ať se vám líbí nebo ne, jediný se chová pořád stejně. Jeho kritika , má svojí pravdu, protože je to opravdu reality show, hra o 15 mega. Jestli tam přšli přebývat , tak tam neměli chodit. Když se tam dostali díky naším hlasům, slibovali , jakou udělají show.
Martn sice ujetej, ale om tu show dělá.
V určitých chvílích mluví i rozumně. Pavel, Pluto , hrají hru, kde se nechovají přirozeně. Najednou jsou klidní a v pohodě? Bojí se pokazit si image?
Tony hraje hru , o 15 mega, a hraje ji otevřeně. V tom je jeho upřímnost. Maruška, přeskakuje z místa na místo, a chudák neví kam dříve.
Marci je slepice. Když to tak shrnu, nemám ani jednoho,komu bych to přál. Ani jeden si nezaslouží vyhrát. Ale
Martin,ať je jakýkoliv, jediný se nezměnil. Je to showman, každým coulem. Jinak je tam nuda. Oni přišli hrát o peníze, a ne se tam válet a žít v pohodě. O tom ta show není: 15 MEGA JE HODNĚ, to není o práci, to není o klidném životě , to není o přátelství, TO JE REALITY SHOW!!
Autor:didi   [ IP: 195.113.160.*] Datum: 24. 05. 01:15
Titulek:Re: Martinodpovědět
Říkáš ,že to není o kamarádství.Tak proč Martin odmítá vzít do duelu Tonyho?
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 24. 05. 06:55
Titulek:Re: Martinodpovědět
Ty jsi to nepochopil!
Jde o to, kdo je silnější, a to Tony je:
Tak proč by si ho měl brát. Jde o taktiku.
Autor:Danusa   [ IP: 87.244.195.*] Datum: 23. 05. 23:20
Titulek:VYHODTE MARTINA!!Odkaz zo Slovenskaodpovědět
Prosim Vas vzyhodte uz toho Martina. Je to ubohy clovek, ktory robi ostudu celej CR. Nechapem co tam este robi. Je to rozmaznane decko, keby som bola vo vile uz davno by som ho vyfackala.Je to uboziak.Ked si pozrie vsetky nahravky, bude hanbit za to co kedy povedal, ale to uz bude neskoro. Patri na urcite oddelenie nemocnice.Tak ho uz vyhodte. Neda sa na to pozerat, co tam vyvadza a rozprava.
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 23. 05. 23:33
Titulek:Re: VYHODTE MARTINA!!Odkaz zo Slovenskaodpovědět
Když se tak podívám k vám na vyvolené, tak bych zvracel. Tam máte ještě větší exoty. Udělej si pořádek u vás , a pak kritizuj.
Jinak proti slovákům nic nemám, naopak!
Autor:Elza   [ IP: 88.146.161.*] Datum: 24. 05. 00:18
Titulek:Re: VYHODTE MARTINA!!Odkaz zo Slovenskaodpovědět
Doufám,že v sobotu poletííííííí !!!!
Jestli je show to co dělá Martin - no pomoc !!!!
Vždyť je na úrovni mateřské školky !!!!!! Dobře si Tony vybral k sobě soupeře - idiota Martina a iqačku Marii . Ti mu zobou z ruky a hltají každé jeho slovo.
Jediná inteligentní osoba a hlavně sama za sebe je tam Marcy !
Souhlasím,že dělá ostudu - je trapnýýý a Tony přesně čecháček -závistivý,namyšlený pokrytec.
Jak už někdo psal : akorát značkové hadry a štětka doma,nic víc !!!!!!!!!!!
Autor:kele-boy   (maxtony@centrum.cz) [ IP: 86.49.34.*] Datum: 23. 05. 23:07
Titulek:Jasná Výhra?odpovědět
Nejde mě do hlavy, že takový hovado jako je Pavel vyhrává duely s takovou převahou. Když se nad tím zamyslíte, noví vyvolení vědí o co jde. Kdyby Pavel investoval 2 miliony do smsek, které budou posílat jeho znamí, je tu fak velká, ne-li 100% šance že vyhraje a investice se mu vrátí. Proto musíme společnými silami to hovado z hrotovic zlikvidovat.
Autor:john   [ IP: 213.192.6.*] Datum: 23. 05. 23:00
Titulek:Kdo to je ten Martin Hranač?Neznám není už nám umřel...odpovědět
Horší blb na světě nechodí at vyletí jak ptak a narazí si držku.Nemám slov
Autor:anonym   [ IP: 62.245.94.*] Datum: 23. 05. 19:16
Titulek:idiot martinodpovědět
martin je vypatlanej idiot! bacha aby ses ty tonikovy prdele neulizal, papousku jeho nazoru!
Autor:gertruda   [ IP: 212.80.67.*] Datum: 23. 05. 19:41
Titulek:Re: idiot martinodpovědět
ale prosim tě....
Autor:holler   [ IP: 85.71.132.*] Datum: 23. 05. 23:01
Titulek:Re: idiot martinodpovědět
Nikdy na forech nejsem vulgární, ale jak může mít někdo tak NASRANÝ v hlavě asi v životě nepochopím!
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 23. 05. 18:52
Titulek:Jakto, že Pavel se vůbec nestaráodpovědět
Hlavně , že by pořád jedl, ale aby sám něco uvařil, to ne.
Jedině Marci a tony v kuchyni vaří, a pavel se jen válí a aby pomohl v kuchyni, to ne. ,
On je tam opravdu jen aby seděl na verandě a kouřil.
Ž e nedělá Martin to víte a taky ho pomlouváte. Ale že Pavel jí jídlo od nenáviděného Tonyho, to je v pořádku, že?
Pavel by bez Tonyho a Marci CHCÍPL HLADY!
Autor:Toncek   [ IP: 88.101.245.*] Datum: 23. 05. 18:06
Titulek:Tonckův bloq - úterýodpovědět
23.5.2006 Tonckův bolq: Marťa se ke mně dneska v noci přitulil, až jsem ucítil jeho tvrdou píšťalu na kaďáčku... myslel jsem na Renatku a užíval si ten pocit, jak mě jeho chloupky hladí po mé kůži a rozechvívají mé upřímné srdce... pak jsem ucítil jeho dech na svém oušku a už jsem to nevydržel, otočil se a začal ho líbat, tak vášnivě, až se to hovado z Hrotovic vedle málem probudilo...
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 23. 05. 18:47
Titulek:Re: Tonckův bloq - úterýodpovědět
Ubožáku, to by ti šlo, co?
Autor:Toncek   [ IP: 88.101.245.*] Datum: 23. 05. 20:36
Titulek:Re: Tonckův bloq - úterýodpovědět
Co ty vlastně vůbec chceš! Tě chytnu za dršku to uvidíš! Já jsem cholerik a na nic si nehraju!!
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 23. 05. 22:05
Titulek:Re: Tonckův bloq - úterýodpovědět
Ubožáku, trapnej, asi tě pošlu do Hrotovic, a tam z tebe tu primitivnost vymlátí. A nebo tam splyneš z davem!
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 23. 05. 17:34
Titulek:Už toho Martina nechte na pokoji.odpovědět
Nic jinýho než pomlouvat, zesměšňovat, vždyť nic jinýho neumíte. Sami nrëvíte jak by jste se tam chovali, a jen kritizujete. Každej kdo tam je má svoje přednosti i chyby.
Jsou tam už přes 90 dní a mají toho dost., právě vy co jste v pohodě doma, by jste je měli pochopit a ne jen nadávat a zesměšňovat. Jste opravdu trapný!
Autor:Klára   (kler.k@seznam.cz) [ IP: 85.71.191.*] Datum: 23. 05. 15:40
Titulek:Martinku jen tak dál je s tebou sranda!!!!odpovědět
Musíš vydržet do konce!
Autor:gertruda   [ IP: 212.80.67.*] Datum: 23. 05. 19:41
Titulek:Re: Martinku jen tak dál je s tebou sranda!!!!odpovědět
jasan marťa vyhraje
Autor:olda   [ IP: 194.108.48.*] Datum: 23. 05. 12:40
Titulek:hloupostodpovědět
Martin je tak hloupej,že to není možný.To nevidí, že ho Tony využívá.Možná, že kdyby mu režie pustila jak Tony říkal, že ho využije k výhře 15 mega snad by pak procitl,aleTony by si určitě našel výmluvu jak se z toho dostat.Doufám ,že Tony co nejdřív opustí vilu.
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 23. 05. 17:53
Titulek:Re: hloupostodpovědět
Tobě se tro kecá, co? jak to asi má vědět když to nevidí jako ty!
Autor:evita   [ IP: 62.77.64.*] Datum: 23. 05. 12:27
Titulek:HROTOVICE do plynuodpovědět
nenávidim HROTOVICE, bože to jsou jen odporní burani, kteří si za celou výplatu nakoupí kredit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor:Vlaďka   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 23. 05. 12:38
Titulek:Re: HROTOVICE do plynuodpovědět
Ty jsi hloupá,jak daleko vidíš!!!
Autor:ssasa   [ IP: 85.70.201.*] Datum: 23. 05. 08:50
Titulek:Teplý Martin.odpovědět
Ta kreatura,s tou svou rachytickou postavou je hnus.Být štábem,dám mu za úkol převážet v kolečkách cihly aspoň jeden den,8 hodin,aby věděl,co znamená slovo práce.Línej jako veš,trapnej a je jak osina v prdeli.
Autor:oslik   (hujo@seznam.cz) [ IP: 193.165.74.*] Datum: 23. 05. 12:02
Titulek:Re: Teplý Martin.odpovědět
je trapnej
Autor:gertruda   [ IP: 212.80.67.*] Datum: 23. 05. 19:42
Titulek:Re: Teplý Martin.odpovědět
ne-nííííííííííí
Autor:Marie   [ IP: 193.165.9.*] Datum: 23. 05. 08:30
Titulek:HROTOVICE se podpoříodpovědět
Co si vlastně ten kretén myslí,lítá po vile nahatý a na zadku ceduli, aby lidé viděli,kde má Hrotovice. Je to takový idiot, umí akorát urážet a IQ houpacího koně, nemůžu si pomoc. Hrotovice , nebojte se v sobotu stojíme při vás.Jižní Čechy
Autor:bytes   [ IP: 89.102.45.*] Datum: 23. 05. 10:10
Titulek:Re: HROTOVICE se podpoříodpovědět
Kdo ti dal právo, slibovat něco, za jižní čechy!
Nejsi tak trochu nymyšlená?
Já jsem z jižních čech a znám spoustu lidí, co Martina podpoří!
Tak nebuď tak hloupá a nepiš bláboly. Piš jen za sebe , huso!
A nebo si myslíš , že máš na to právo?
Tohle může napsta, jen buran!
Autor:Vlaďka   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 23. 05. 12:43
Titulek:Re: HROTOVICE se podpoříodpovědět
Kdo je hloupý,jsi akorát ty.Jenom idiot,se pozastaví nad tím.To nechápeš,že je to myšleno obrazně? Jestli se v běžném životě zaobíráš takovými kravinami,tak musíš mít celkem složitej život. Ulehči si ho a příště se na to vyser........))))
Autor:Mulla Umar   [ IP: 88.101.245.*] Datum: 22. 05. 18:31
Titulek:Tony je naše eso!!odpovědět
Ať žije Tonček, doufám, že se přece jenom tomu fešákovi co ho tam píchá, jak se jmenuje, Humáč nebo tak nějak, vydělá na břicho, pak jistě dostane další esemesky, protože je s ním zábava... a Humáč by si to mohl rozmazat po bříšku a pak po tváři a hrát si třeba na indiány pomalovanýho válečnými barvami a potom by si mohl začít olizovat prsty, aby získal nějaké další hlasy našich inteligentů... a Tonček se mu z toho poblije na hlavu, jojojo, SHOW ZAČÍNÁ!!! Žádná Pelánovská nuda, ale zábava na úrovni, ať žijí děda a bába!!
Autor:Pepan   [ IP: 83.208.64.*] Datum: 22. 05. 15:46
Titulek:Hrotováci chystejte odplatu pro Hranáče!odpovědět
Za dnešní zrcadla, za užážení hrotovských, jen doufám, že mu to v sobotu pěkně ukáží a budou mít pro Hranáče připravené trefné heslo:"Hranáči, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá!" Zdraví H R O T O V Á C I
Autor:ivča   [ IP: 82.100.43.*] Datum: 22. 05. 16:17
Titulek:Re: Hrotováci chystejte odplatu pro Hranáče!odpovědět
Když na posledním duelu měly Hrotovice transparent "My jsme ty hovada z Hrotovic" tak jim rozhodně humor nechybí a doufám že budou nad věcí a ne tak dotčení jako ty!!!
Autor:Marie   [ IP: 193.165.9.*] Datum: 22. 05. 08:44
Titulek:bezcharakterní Hranáčodpovědět
Hranáč akorát se umí navážet do lidí, když má vedle sebe Toncka, který ho akorát využívá ve svůj prospěch.Někdy mi ale připadá, že by byl rád, kdyby se ho už zbavil, ale to on nemůže,protože by u svých fanynek klesnul.Toncek je bezpáteřní intrikán a Hranáč sice šoumen, ale jinak magor. Na vítězství nedosáhne ani jeden. Národ o takové intrikány nestojí.
Autor:ivča   [ IP: 82.100.43.*] Datum: 22. 05. 09:49
Titulek:Re: bezcharakterní Hranáčodpovědět
Mě ale ten magor baví
Autor:gertruda   [ IP: 80.188.52.*] Datum: 22. 05. 12:12
Titulek:Re: bezcharakterní Hranáčodpovědět
mě takyyyyy
Autor:Mulla Umar   [ IP: 88.101.245.*] Datum: 22. 05. 18:33
Titulek:Re: bezcharakterní Hranáčodpovědět
Mě takííí... je to takovej milej diblík... škoda že mi ušla noční šou, kde mu Toncek protahoval jeho milííííí kaďáček svou tužkou, to byla teprve zábavička!
Autor:Alena   [ IP: 80.188.11.*] Datum: 22. 05. 12:41
Titulek:Re: bezcharakterní Hranáčodpovědět
Taky mne baví,nemůžu si pomoct !
Autor:Švejk   [ IP: 213.195.230.*] Datum: 22. 05. 13:10
Titulek:Re: bezcharakterní Hranáčodpovědět
Přátelé, to značí pouze jedié že jsme národ bez vkusu!!
Autor:mabule   [ IP: 88.100.90.*] Datum: 22. 05. 09:53
Titulek:Re: bezcharakterní Hranáčodpovědět
Krásný den všem a říkám:KÉŽ BY JSI MĚLA PRAVDU!
Autor:siliga   [ IP: 195.47.3.*] Datum: 21. 05. 20:50
Titulek:Martin má smůluodpovědět
Hranáč má tu smůlu, že ho využívá ten samozvanej diktátorek. Tenhle šoumen by bejval měl šanci vyhrát, ale lidi nemaj rádi agresivitu a intriky Tonyho a tím pádem ani Martina.
Autor:Andrejka   (Lolo70@seznam.cz) [ IP: 88.103.254.*] Datum: 21. 05. 19:49
Titulek:Mamka+++tatkaodpovědět
prostě mamka s tatkou jsou ne ze dobri ale nejlepsi proste jim vsichni mooooc fandime a verime ze tu ssoutez jeden z nich vyhraje no a jestli by to mohli 2vyhrat tu soutez tak to jsou oni proto protoze jsou nejlepší a taky budou !!proste jim budu fandit porad at udelaji cokoliv jsou nejjj... a oavel je chuj
Autor:Monaaa   [ IP: 85.70.125.*] Datum: 21. 05. 19:06
Titulek:PLSodpovědět
Chtela bych se zeptat kdo zpiva Martinovu oblibenou pisen a to nemyslim od Lucky Vondrackove diikk
Autor:Mamka+++Tatka   (Lolo70@seznam.cz) [ IP: 88.103.254.*] Datum: 21. 05. 19:51
Titulek:Re: PLSodpovědět
jakou pisen myslis ??? ja ji budu znat""" ale nazev mi rekni
Příspěvků: 3383, poslední 06. 06. 2006 12:24
Stránka: 1 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem