XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
Pluto vyzval Kykolku
Pluto taktizuje a vyzval do duelu Kykolku. Myslíte, že se tato taktika vyplatí?
 


Stránka: 1 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 829, poslední 28. 04. 2006 22:08
Autor:Linda   [ IP: 62.40.90.*] Datum: 28. 04. 00:27
Titulek:nebojí seodpovědět
Kykola je borec! Konečně se někdo nebojí totality!!!!! Je upřímnej,mám ho ráda! Nejde oto vyhrát-de mu teď o to vyřadit člověka k vůli kterému ostatní nemohou svobodně dýchat - mně jde taky o TO!
Autor:Dan   [ IP: 85.135.23.*] Datum: 28. 04. 06:44
Titulek:Re: nebojí seodpovědět
Moc to dramatuzuješ. Prý nemohou dýchat!! Pane, jo!!
Autor:tonyne   [ IP: 85.13.71.*] Datum: 28. 04. 00:25
Titulek:kykolkaodpovědět
těm,co neznají Kykolku: znám ho a to co dnes říkal Kapr je pravda.A jeho IQ je taky pravda,Není to levák a nepomlouvá jako Tony.Jen mě mrzí,že lidi pravého hajzla Tonyho ještě neodhalili. a Kykolkovi fakt nejde o peníze,stejně by je rozdal.Moc mu přeju aby toho falešnýho spratka porazil a více méne,to je pro něj největší výhra
Autor:pv   [ IP: 83.208.227.*] Datum: 28. 04. 22:08
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
seš stejnej magor jako Kykola je to sráč
Autor:Zorka   [ IP: 62.40.90.*] Datum: 27. 04. 15:55
Titulek:zábavaodpovědět
Jak někoho může bavit to co předvádí tony a martin, dy´t je to trapárna a furt dokola...reality show by přeci měla být o vstazích mezi poho lidma, vůbec tam neukazujou fajn lidičky...KYKOLKA JE FAJN A MÁ CO UKÁZAT!
Autor:Jana   [ IP: 62.40.90.*] Datum: 27. 04. 15:51
Titulek:Kykolu mám upřímně ráda!!!!!odpovědět
JALOVEC A HRANATÝ JSOU NEJVÍC VIDĚT,PROTOŽE JE PRIMA NEJVÍC UKAZUJE-MAJ PROETĚ PROTEKCI. NA NETU SI MŮŽEM PŘEČÍST, ŽE KYKOLA JEN TAK NEČINNĚ NESEDÍ - JE TO POHODÁŘ-MOŽNÁ I TAKTIZUJE-NO A? KAŽDOPÁDNĚ SI JAKO PRVNÍ TROUFL NA SAMOLIBÉHO JALOVCE! KYKOLA JE FAJN CHLAP, ZNÁM HO OSOBNĚ-NENÍ TO ŽÁDNEJ HULVÁT, JE PROSTĚ PAŘIČ! CO MÁLO PRIMA KYKOLU UKÁŽE-TAK PIVKO TAM PIJE A MYSLÍM ŽE NA POHODU, KDO SE DRŽÍ OD CHLASTU DÁL JE JALOVEC, KTERÝ VENKU KDYŽ SE NAPIJE UKAZUJE SVÉ HULVÁCTVÍ... PROČ PRIMA NEUKÁŽE JAK MARIE SEDÍ KYKOLOVI NNA KOLENÁCH A UDOBŘUJOU SE? PROČ PRIMA UKAZUJE JEN TRAPNÉ PŘEDVÁDĚNÍ JALOVCE S HRANATÝM V POSTELI-JE TO NECHUTNÉ A NEZÁBAVNÉ KDYŽ SI TI DVA HRAJOU NA SOULOŽ-FAKT MŮŽE JALOVEC BÝT PRO NĚJAKOU HOLKU SEXY??DYT TEN HOLKU ANI PŘITULIT A POHLADIT NEUMÍÍÍ.. kYKOLO SI FAJN KLUK!!!!!
Autor:Upír-ek   [ IP: 193.179.202.*] Datum: 28. 04. 06:34
Titulek:Re: Kykolu mám upřímně ráda!!!!!odpovědět
Zlatá slova,Profousi,správně jsi je nakladl,100%souhlas!!
Autor:profous   (pro@SEZNAM.CZ) [ IP: 89.102.45.*] Datum: 27. 04. 12:47
Titulek:Kdo je Kykola?odpovědět
Před vstupem do vily, ho předcházela pověst hulváta a primitiva. Ten prý v opojení alkoholu, dokáže být nechutný.
I sama teta, která pro něj lobovala, na to upozornila.
To teda znamená, že se on přetvařuje a drží se ( stejně jako Pluto, který nám to již ukázal, co dovede) dále od alkoholu.
Dobrá, má své příznivce, to je v pořádku. Ale můžete mi, říci, v čem je tak vynikající? To, že napíšete, že má široké srdce a podobné vlastnosti, mě nestačí ! To jsou fráze, tak dobře ho zase neznáte.
On přišel nejpozději, a má nejvíce informací. Zatím se ale nijak neprojevil jako ostatní, kteří tam jsou už o hodně déle.
Zatím jen plní úkoly jako ostatní, vlastní iniciativu neprojevuje, zábava také nic moc. To že Maruška, ho označila jako falešného hráče,
( a přitom mu je nejblíž ) něco značí.
Neobstojí ani to, že ji Tony ovlivnil. To co řekla, řekla dříve, než ji Tony přitakal.
Zatím Kykolu vidíme, ve společnosti Pluta, který když se napije, dokáže být agresivní a Pavla, který se zatím také nijak neprojevil.
Asi to jsou dobří kamarádi, kteří by i venku, našly společnou řeč.
To je v pořádku.
Možná, že našel Kykola vaší podporu jen proto, že svým přichodem dal najevo, že s Tonym a Martinem zatočí.
To je asi málo, ne?
Tony a Martin, jsou ve vile nejvíce vidět. Je to jejich povahou a tím, že se snaží bavit, dělají si i nepřátele.
Čím baví Kykola ? To, že Martina a Tonyho nesnáší, našlo u mnohých z vás uspokojení. Ale co více?
Jak se projevuje jinak?
Čekám na odpověď
Autor:Dan   [ IP: 85.135.23.*] Datum: 27. 04. 12:53
Titulek:Re: Kdo je Kykola?odpovědět
Máš pravdu. Ale v jednom byl skutečně jednička, málem se rozdal když přišla návštěva. Dal by peníze, oblečení, jídlo atd. Najednou! To už mohl takhle rozdávat dříve a nečekat na TV. Skutečně mi vyrazil svou trapnou ochotou dech.
Autor:jarda   [ IP: 84.242.95.*] Datum: 27. 04. 12:29
Titulek:Kykolkoodpovědět
Je mi líto těch bezdomovců,keří nebydlý ve tvém bydlišti.Určitě se o ně staráš jako ve vile před kamerami.Jseš prostě neskutečný hovado!!!!!!
Autor:marcela   [ IP: 83.240.14.*] Datum: 27. 04. 12:21
Titulek:ti co pisou o kykolkovi ze debil apod. tak ste sami debiloveodpovědět
hej tak teda takovy traparny jako ze kykolka zesmesnuje gaye tak to je fakt trapas hej lidi vy ste cely posrani z toho diktatora tonyho ze?uvedomte si laskave jak se kdo chova a nikoho neposuzujte protoze se akorat tema svejma kydama ztrapnite
Autor:profous   (pro@SEZNAM.CZ) [ IP: 89.102.45.*] Datum: 27. 04. 13:04
Titulek:Re: ti co pisou o kykolkovi ze debil apod. tak ste sami debiloveodpovědět
Tvé výrazy, hovoří za své. Neni k tomu, co dodat.
Nadáváš vulgárně na ostatní, tvá argumentace je, že tam přece s nimy nejsme a tudíž ho nemůžeme z nát. To je v pořádku. Ale proč ty sama, děláš to samé,a vulgárně napadáš ostatní vyvolené a i ty, kteří jim fandí.
Dej si věci v hlavě do pořádku. Děláš Kykolovy ostudu, on je přece slušný ne ? :-))))))))))))
Autor:ivča   [ IP: 82.100.43.*] Datum: 27. 04. 07:23
Titulek:Kykolaodpovědět
Nezlobte se ale jak můžete psát,že je Kykola hezký??Takový typ člověka mě vždy odpuzoval.Jeho humor je primitivní a hulvátský a na nic jiného se nezmůže.Maruška ho prohlídla,a za to ji tady napadáte.Vždyť tam nejste,nevidíte co tam vidí oni, něco tam muselo být.
Autor:Hanče   [ IP: 213.226.234.*] Datum: 27. 04. 07:49
Titulek:Re: Kykolaodpovědět
Když vidím Kykolu,ten jeho zjev a jízlivý pohled je mi špatně a když promluví tou jeho nesrozumitelnou mluvou,omdlívám.Kykola veeeeen!!!Je to magor,není na co se dívat.
Autor:Dan   [ IP: 85.135.23.*] Datum: 27. 04. 10:54
Titulek:Re: Kykolaodpovědět
Kykola na mne od začátku působí jako šílenec. Ten jeho pohled, úsměv nebo co to je, odstávající uši a vytřeštěné oči! Je to ušišlaný šašek, který navíc není vůbec k smíchu ale k pláči. Myslím, že jsme si ho užili dost.
Autor:marcela   [ IP: 83.240.14.*] Datum: 27. 04. 12:16
Titulek:Re: Kykolaodpovědět
dete vsici do prdele ani nevite jak se presne ve vile chova hlupaci vy tam snad zijete s nima aby ste mohli posuzovat jakej je????!!!!!!to je videt ze sme narod idiotu ale ja mezi ne nepatrim protoze takova krava nejsu debiloveeeeee!!!!
Autor:profous   (pro@SEZNAM.CZ) [ IP: 89.102.45.*] Datum: 27. 04. 12:27
Titulek:Re: Kykolaodpovědět
A ty s prominutím, neděláš to samé ?
Vždyť ty sama, házíš špínu na ostatní vyvolené, kteří ti nesedí. A jsi tam s nimy, když je takto hodnotíš? Udělej si pořádek v hlavě, než někoho vulgárně napadneš !
Autor:Dan   [ IP: 85.135.23.*] Datum: 27. 04. 12:50
Titulek:Re: Pro marceluodpovědět
Marcelko, jsi známá firma, hlavně co se týká vyjadřování. Neznám tě, ale hodně jsi mi o sobě pověděla.Co se týká mého názoru na Kykolu, za tím si stojím, a nikam nepůjdu, běž si tam sama. Sbohem.
Autor:Marie   [ IP: 193.165.9.*] Datum: 26. 04. 14:51
Titulek:Kykolka je v pohoděodpovědět
Tony,Tony,Tony - bal už si pomalu svoje fidlátka - tvůj čas už nastal - máme z toho velkou srandu - akorát Kajdžas bude asi zklamaná. Ještě prosíme!!!!!
Nezaomeň zabalit i toho spratka Martina, nevím jak budete ted všichni společně žít. Vidím to asi takhle Tony a Martin, Shrek a Kajdžas
Užijte si to
Autor:Daniela   [ IP: 88.101.188.*] Datum: 26. 04. 13:12
Titulek:Blbkaodpovědět
A Maruna je zprominutim blbka...ze mu dala palec,mozna k tomu ma duvod i kdyz nevim jakej ...ale beru..ale jenom ji Jalovec pochlubuje muze se z toho zblaznit a chichota se jak strevo ,zmenila jsem na ni absolutne nazor...Maruna tony ,Pity VEN
Autor:profous   (pro@SEZNAM.CZ) [ IP: 89.102.45.*] Datum: 26. 04. 10:22
Titulek:Kykolkaodpovědět
Zdravím a přidávám svůj názor.
Příchodem Kykolky, se očekávalo primitivní a hulvátské chování. I jeho teta, měla názor, že jak se Kykolka napije, stává se z něj hulvát.
To mě teda zaráží. I když v posledních dnech, se jeho chování mění. I sama Maruška, která má k němu blízko, změnila na něj názor. To, že je zmanipulovaná Tonym, neobstojí, protože to řekla ještě dříve, než ji na top přitakal.
Můj názor je, že Kykolka si dobře uvědomuje, ( STEJNĚ JAKO PLUTO ) že si musí dávat pozor na přemíru alkoholu, který by ukázal jaký je doopravdy. Kykolka hraje ( jako všichni ) o 15 mega. Což je správné, ale proč potom sám osočuje jiné, že hrají špinavou hru. Osočovat zde Marušku, a vulgárně ji nadávat, je ubohé. Kykolka není upřímný člověk, a potom, znevažovat gaye a zesmněšňovat jejich orientaci, je ubohé. Každý je nějaký, a Kykolka není vyjímkou.
Je to jen můj názor.
Autor:Daniela   [ IP: 88.101.188.*] Datum: 26. 04. 13:08
Titulek:Re: Kykolkaodpovědět
Nevim o tom ze by kykola pomlouval marii...nicmene neni to takovej pokrytec jako je tony...strasny moudra z nej padaj ale jenom v pripade ze se to tyka nekoho jinyho...moralizuje chovani kykoly a pavla za to ze kdyz se ozerou tak se neumeji chovat ,ale ta jeho kajdzas kdyz nekde pari,tak to je konecna ...ostuda hadr ...takze by mel dost ubrat v tomhle tom ohledu...strasne me vytaci...Tony Ven!!!!
Autor:Daniela   [ IP: 88.101.188.*] Datum: 26. 04. 08:51
Titulek:kykola je fajnodpovědět
Kykola je fajn...a vubec neni osklivy ...neni to zadnej uhlazenej model ale charakterni a spravnej chlap ...drzim palce..doufam ze se najde jeste vice lidi ktery mu budou posilat hlasy...a poslou ho zpatky do vily ..urcite si Jalovec veme jeho..
Autor:irena   [ IP: 62.141.24.*] Datum: 26. 04. 09:12
Titulek:Re: kykola je fajnodpovědět
Souhlasím,navíc je 100x větší chlap, než ten napomádovanej,uhlazenej frajírek Antonín
Autor:Marie   [ IP: 193.165.9.*] Datum: 26. 04. 08:07
Titulek:Kykolka je v pohoděodpovědět
Ještě jsem zapoměla dodat, že mě trochu zklamala Marie, že da palec Kykolkovi.Měla jsem ji ráda, ale jestli se připadá na stranu Tonyho, tak si myslím, že jí brzy pošlou domů. Připadá mi, jakoby chtěla zaujmout pozici za Karin a to by se jí mohlo vymstít.Marie, vzpamatuj se. Nakláníš se na špatnou stranu.
Autor:Daniela   [ IP: 88.101.188.*] Datum: 26. 04. 08:54
Titulek:Re: Kykolka je v pohoděodpovědět
uplne stebou souhlasim..navic mi prijde hloupa...jak se chichotala kdyz ji jalovec cpal ty svy moudra ...ze ona se dostane do vitezny trojky..des a hruza..
Autor:mabule   [ IP: 88.100.90.*] Datum: 26. 04. 09:59
Titulek:Re: Kykolka je v pohoděodpovědět
Myslím si,že Maruška není loutka bez mozku,naopak.Říká na rovinu,co si myslí a asi ji cosi u Kykolky zarazilo,když mu dala palec.Není Tonyho ovečka a není ochotná ji být.Pouze má domněnka.
Autor:Marika   [ IP: 83.208.64.*] Datum: 26. 04. 10:10
Titulek:Re: Kykolka je v pohoděodpovědět
Od Marušky to byl určitě jen úlet. To si něco s Kykolkou v den zúčtování udělali. Já si nemylsím, že nevidí Tonckovo křiváctví.
Autor:Marie   [ IP: 193.165.9.*] Datum: 26. 04. 08:04
Titulek:Kykolka je v pohoděodpovědět
Nevím proč tady čtu, že je Kykolka debil a že IQ test byl primitivní. I kdyby byl primitivní, tak pořád Kykolka měl navrch nad Tonym a Martinem. Co by potom museli být oni. Já Kykolkovi moc fandím, není žádný zákeřňák, a že mu Tony vyčítá, že začal hrát tak to je v pořádku.Vždyť je v soutěži o 15 mega. To sy mslí ten cvik Tony, že je on bude hrát a ostatní ho budou poslouchat a dívat se na něj jako na svatý obrázek. Co si vlastně myslí, že on je ten nejchytřejší. Myslím že v sobotu se bude divit a ještě bych mu přála, aby opět Kajdžas nedorazila do studia.
Autor:Marika   [ IP: 83.208.64.*] Datum: 26. 04. 10:05
Titulek:Re: Kykolka je v pohoděodpovědět
No právě, já myslím, že ten IQ test byl pro Tonyho velkou potupou. A navíc Kyko byl lepší než on, jak on si to mohl někdo dovolit být lepší než Toncek, to se přece nedělá! Ja mě je ten Toncek protivný.
Autor:Polgara   [ IP: 82.208.2.*] Datum: 25. 04. 23:17
Titulek:Kykola zklamalodpovědět
Na základě upoutávky sliboval Kykola megashow a zatím je to jen nudashow.
Autor:Marika   [ IP: 83.208.64.*] Datum: 26. 04. 10:07
Titulek:Re: Kykola zklamalodpovědět
A co sliboval Toncek s Marťasem, vždyť jejich rádobyshow je výsměchem, dělání si prči z diváků. A to je ukazují téměř po celou dobu rekapitulací. Oni to tady snad ani nečtou. Jinak už by produkční vypakoval i s Tonym a Martinem. Oni dva jim VV2 úplně pokazili a dovedli někam hodně daleko od sledovanosti.
Autor:Ramon   (ra@seznam.cz) [ IP: 193.165.104.*] Datum: 25. 04. 17:48
Titulek:IQ TESTodpovědět
Nechápu jak toho kostitřase mužete brát za pohodáře.Je to člověk bez názoru a když nějakéj ma tak stojí za hovno!No a ten IQ test bych chtěl vidět,otázky jako kolik je hodin,je den či noc,kolik má rok měsícú a podobně by snad zmákl každej NE?Doufám ze uz brzo vyletí nedá se na ten ksicht dívat!!!
Autor:mabule   [ IP: 88.100.90.*] Datum: 25. 04. 18:58
Titulek:Re: IQ TESTodpovědět
Ty jsi ten test četl,nebo jen tak "plácáš"?Pokud ho nemusíš,tak proč jsi tady?Nebo to je nutnost,někoho urážet???
Autor:mag   [ IP: 83.240.14.*] Datum: 27. 04. 06:20
Titulek:Re: IQ TESTodpovědět
Jest-li v tom testu byly tyto otázky, tak proč je nevěděl na víc bodů Tonda?
Autor:Moty   [ IP: 62.168.4.*] Datum: 25. 04. 17:44
Titulek:Pro všechnyodpovědět
Pracuju s Kykolkou a můžu všem říct, že ať má na hlavě cokoli, je to skvělý člověk. Střídá totiž účesy každou chvíli.
Autor:honza   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 25. 04. 22:24
Titulek:Re: Pro všechnyodpovědět
No a ted má bohužel ten nejhorší!!!Tak mu řekni že je hovado!!!!!
Autor:Hela   [ IP: 62.40.90.*] Datum: 25. 04. 14:39
Titulek:Kykola JE POHODÁŘ!!!!!!!!!!odpovědět
Máme ho tu všichni rádi:)
Autor:honza   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 25. 04. 22:26
Titulek:Re: Kykola JE POHODÁŘ!!!!!!!!!!odpovědět
Neber si mě do huby.Já ho nenávidím,tak jakýpak,že ho máme všichni rádi.Je to magor magorů!!!!!!!
Autor:Marie   [ IP: 193.165.9.*] Datum: 25. 04. 09:29
Titulek:Kykolka je v pohoděodpovědět
na Kykolku jsem změnila názor, bude to taky takový pohodový kluk, který nezkazí žádnou srandu, je pravda, že není žádný krasavec, ale to nijak vůbec nevadí.Myslím, že lidí zajímá nebo alespoň větší část národa, jaký je uvnitř. Co je platný "krasavec Tony", když je to největší grázl, který by pro prachy potopil i celou rodinu.
Kykolko, drž se, hodně lidí ti fandí
Autor:honza   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 25. 04. 11:25
Titulek:Re: Kykolka je v pohoděodpovědět
Prosím,můžeš mi říct,co je na Jalovým krásnýho?Možná,kdyby neměl ty železa v držce a to číro.Takhle je hnusnej a vychcanej podvodník,kterej oblbuje mladý holky,aby mu posílaly hlasy.
Autor:Romy   [ IP: 193.84.96.*] Datum: 25. 04. 12:30
Titulek:Re: Kykolka je v pohoděodpovědět
Bez mučení se přiznám - mně se Kykolka líbí! (Asi mam holt divnej vkus, no.)
Autor:Honza   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 24. 04. 21:49
Titulek:Kykolaodpovědět
Ten kohout Kykola je fakt vylízanej debil.Komu se může líbit?S Jalovcem je to vypatlaná dvojka.
Autor:ma-gi   [ IP: 212.24.142.*] Datum: 25. 04. 16:49
Titulek:Re: Kykolaodpovědět
jalovec ma aspon rozum,zatimco kykola....
Autor:mabule   [ IP: 88.100.90.*] Datum: 25. 04. 17:08
Titulek:Re: Kykolaodpovědět
Třeba pro mne je velmi zajímavý ,krásný člověk.Nekoukám totiž jen na vizáž,ale na charakter.A hloupý rovněž není,jak vidno z IQ testu.
Autor:honza   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 25. 04. 22:30
Titulek:Re: Kykolaodpovědět
To musel být ale test?!1+1 =2,Venku je den,v noci je tma atd.Tak to má ještě málo.
Autor:mabule   [ IP: 88.100.90.*] Datum: 27. 04. 12:40
Titulek:Re: Kykolaodpovědět
Chudák Pity a Jalovec s "Jalovcovou",Ti neveděli ani TO!!!
Autor:laura   [ IP: 83.208.194.*] Datum: 24. 04. 19:09
Titulek:kykolkaodpovědět
Kykolka je fešáček,koukněte na klipy od Divokýho Billa a budete čumendit !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kykolka je nejlepší,mám jen trochu strach,že to dopadne jako s Jindrou.
Autor:ma-gi   [ IP: 212.24.142.*] Datum: 25. 04. 16:52
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
mas smulu,ale Kykola s Divokym Bilem vubec nehraje
Autor:Zuzana   [ IP: 193.165.9.*] Datum: 24. 04. 12:34
Titulek:Kykolkaodpovědět
Proč tady čtu, že Kykolka není hezký. Ale vždyť přece tolik nezáloeží na kráse, ale jaký člověk je uvnitř. Podívejte se na Toncka, pro pubeťačky je hezký a sexy, ale žádná se nepozastaví už na tom jaký je křivák, zákeřňák, prostě namyšlený magor. A Martin, vždyť je škaredý jak noc a povahově si tak sedne akorát s Tonckem (bohužel má tu smůlu, že je hloupější než on) a proto taky dřív vypadne. Je mi vás ... náctky líto, věřím, že za pár let budete mít úplně jiný hodnoty života než je playboy a přopitomělý, rozmazlený kluk, který si myslí, že pořád musí být středem pozornosti.
Autor:X-shari   [ IP: 88.101.3.*] Datum: 24. 04. 12:52
Titulek:Re: Kykolkaodpovědět
No nevim, pubertacka uz nejsem, ale stejne mi Kykolka porad prijde skaredy jak noc a bohuzel i totalne duty :o) Ono to asi vekem nebude,vis.
Autor:mabule   [ IP: 88.100.90.*] Datum: 24. 04. 18:16
Titulek:Re: Kykolkaodpovědět
Vždyt není v soutěži o Missák roku,dutý rovněž není,viz IQ test.A každý si někdy dopřál"úlet"v sestřihu a jiní mu ho haněli.
Autor:Jana   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 24. 04. 16:21
Titulek:Re: Kykolkaodpovědět
Dobře.možná máš pravdu,ale proč ze sebe dělá magora?Myslím to,že se nechal takhle ostřihat.Proč se opičí po jalovcovi?Stačil tam magor jeden a teď jsou tam dva.Má svůj rozum,tak nechápu co s tím chce dokázat?Že se bude líbit puberťačkám?
Autor:Vlaďka   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 24. 04. 16:36
Titulek:Re: Kykolkaodpovědět
proč by s tím musel něco dokazovat?Prostě se chtěl ostříhat,tak to udělal.Za vším něco hledáte.
Autor:jana   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 24. 04. 16:50
Titulek:Re: Kykolkaodpovědět
No právě,a ted vypadá jak pravej debil.!!Dřív jsem ho ještě brala,ale teď už ho nemusím....
Autor:VLAĎKA   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 25. 04. 14:51
Titulek:Re: Kykolkaodpovědět
v tom případě to nebudeš mít v životě jednoduché.Pokuď lidi ve tvém okolí projdou ňákou změnou,tak je odepíšeš?To je důvod?
Autor:Zuzana   [ IP: 193.165.9.*] Datum: 24. 04. 09:06
Titulek:KYKOLKAodpovědět
I když moc krásy nepobral,jeho povaha je bezvadná. Nepomlouvá, neintrikaří, akorát mu leze na nervy Martin, ale myslím, že to více lidem jak ve vile tak u televize. Kykolka je kamarádský a s Pavlem,Maruškou a Plutem jsou nejlepší.Doufám,že v úterý dostane palec někdo od Antonovců. Hranáč bude mít určitě imunity, tak by mohla jít Karolína nebo Pitty. Za chvíle tam bude Jalovec sám.
Autor:Pepulka:-)   [ IP: 83.148.50.*] Datum: 23. 04. 21:07
Titulek:Kykolkaodpovědět
Kykolko ne zacatku jsem ti nefandila ale kdyz jsem zjistila ze jsi kamos od Divokeho Billu hned jsem zmenila.byla jsem na jejich koncerte v Opave tak pap pa držím palecky vase milovana Pepulka:-)
Autor:VLAĎKA   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 23. 04. 18:43
Titulek:fajn lidiodpovědět
Kykolko,Maruško,Pavle držte se.Martin,Karol,Tony ven.
Autor:Niki   (Nik@centrum.cz) [ IP: 194.228.142.*] Datum: 22. 04. 19:44
Titulek:Nikiodpovědět
komu se líbí tony
Autor:Marika   [ IP: 82.99.163.*] Datum: 23. 04. 15:28
Titulek:Re: Nikiodpovědět
Myslím, že jen pubertálním dívkám.
Autor:neznami   [ IP: 88.100.137.*] Datum: 24. 04. 17:56
Titulek:Re: Nikiodpovědět
no komu bi se nelibil Tony vzdit on je pekny ...
Autor:honza   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 24. 04. 19:50
Titulek:Re: Nikiodpovědět
neznámý,to si děláš s tím pravopisem pr-del,né?
Autor:jana   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 20. 04. 22:05
Titulek:kykolkaodpovědět
Co to má ten krypl na hlavě????Vypadá jak debil.!!!
Autor:vava18   [ IP: 88.101.41.*] Datum: 20. 04. 22:33
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
Všechno mu sluší a nevím proč mu říkáš debil?!
Autor:Dan   [ IP: 85.135.23.*] Datum: 21. 04. 12:18
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
Taky si myslím, že k jeho obličeji se hodí úplně všechno!!!
Autor:niki(12)   [ IP: 213.192.32.*] Datum: 21. 04. 20:56
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
kykolka pracoval s mym strejdou a prej drogoval!!
Autor:jana   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 21. 04. 21:31
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
Já tvrdím že vypadá jak debil.To co má na hlavě,to už hraničí z psychiatrií.Je to držka a ještě ze sebe ulělal větší.Ten se může líbit jen puberťačkám mezi 10-15 lety s rozumem 3letýho dítěte.A která pipina tvrdí že to tak není,tak ať se zeptá svých rodičů a jestli jí to potvrdí,tak ať jdou na psichiatrii všichni!!!!
Autor:vava18   [ IP: 88.101.41.*] Datum: 22. 04. 15:47
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
Jo a od kdy se píše:psychiatrie po S měkké i???Jediná pubertačka,která neumí ani pravopis jsi ty!!!
Autor:vava18   [ IP: 88.101.41.*] Datum: 22. 04. 15:49
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
Když si ten její vzkaz přečtete celý,tak tam má slovo psychiatrii 2krát.První to má napsané dobře,ale druhé špatně!
Autor:vava18   [ IP: 88.101.41.*] Datum: 22. 04. 16:00
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
Jo a to chceš říct,že se líbí fakt jenom pubertačkám?
Až s ním bude chodit nějaká ženská,která bude mít 30,tak to znamená že patří do pubertaček?Vždyt to už by měla pubertu dávno za sebou!!!Nejsi ty náhodou vadná???
Autor:jana   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 23. 04. 15:56
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
Tady nejde o český jazyk,ale o magora Kykolu.Nevypadal by až tak hrozně,kdyby si neudělal toho kohouta.A až si najde holku,který bude
30,tak to číro mít nebude,protože mu ho ona nedovolí.S ním bych nešla ani k popelnicím.
Autor:Petr   [ IP: 83.240.1.*] Datum: 22. 04. 09:38
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
co to kecáš čůráku vylízanej,je kořen a nedělá tam ze sebe machýrka jako ta buzna nebo ten brečák co byl s tím kanálem z BB,prostě bojuje a užívá si,postojem mi připomíná Jindřicha,přeju mu finále!
Autor:jana   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 23. 04. 15:57
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
Komu tady nadáváš "píčo".
Autor:Kesy   [ IP: 88.101.3.*] Datum: 24. 04. 12:54
Titulek:Re: kykolkaodpovědět
No jo,mas pravdu, je stejne jednoduchej jako Jindra :o))))))) A vlastne i stejne skaredej :o)))))
Autor:Digi   [ IP: 84.242.95.*] Datum: 20. 04. 17:14
Titulek:Vsichni dejte hlas Pavloviodpovědět
protoze Hranacu a Jalovcu uz ma kazdy plne zuby.
Autor:Sisi   [ IP: 62.240.182.*] Datum: 21. 04. 00:47
Titulek:Re: Vsichni dejte hlas Pavloviodpovědět
Třeba se jeden z nich dostane v pátek na popud Zvěřiny taky do duelu a pak by se tedy měli zapojit normální lidi v posílání SMS.
Autor:mabule   [ IP: 88.100.90.*] Datum: 21. 04. 07:41
Titulek:Re: Vsichni dejte hlas Pavloviodpovědět
To je jasný!!!
Autor:paja   [ IP: 84.242.94.*] Datum: 20. 04. 16:03
Titulek:Kykolka je superodpovědět
Kykolka je super,zabavnej a je proste svuj a je videt ze ma i neco v hlave narozdil od nekterych vv.a me se nahodou moc libi,neni to zadnej samponek ale spravnej chlap jak ma byt
Autor:Digi   [ IP: 84.242.95.*] Datum: 20. 04. 17:13
Titulek:Re: Kykolka je superodpovědět
Je hned po PLUTOVI nejlepsi chlap z vily.Pavel si urcite zaslouzi od kazdeho ucastnika fora jeden hlas.
Autor:M.   [ IP: 86.49.90.*] Datum: 20. 04. 15:49
Titulek:Pavelodpovědět
Odpověď pro Mariku. Dám hlas Pavlovi.
Příspěvků: 829, poslední 28. 04. 2006 22:08
Stránka: 1 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem