XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
Tony se vrátil do vily!
Tony rozdrtil Sanny v duelu a vrátil se vítězně do vily, Sanny musela hru opustit!
 


Stránka: 8 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 2734, poslední 09. 06. 2006 23:11
Autor:Kačin   [ IP: 85.70.143.*] Datum: 13. 04. 09:59
Titulek:kecyodpovědět
Tony je tam ze všech nejlepší!a vyhraje!!
Autor:Karel   [ IP: 83.208.64.*] Datum: 13. 04. 10:43
Titulek:Re: kecyodpovědět

Asi vyhraje, protože je to od samého prvopočátku pěkně průhledné, jak je protěžován. Vsadila sis na něj také?
Ale on ho Petr Zvěřina pěkně rozhodí, až nastoupí do vily. Na to se tedy těším. Jak bude mít depku a bude pobrekávat ve zpovědce! Kdyby to byl takový chlap, jak se vytahoval při posledním palcování, tak bude právě tu depku řešit úplně jinak. Do této hry si připravil "postavu - roli" takovou, která hraje na city diváků, v podstatě je to Renatin mopslík. Ta si s ním dělá co chce. Kde je pak Tonyho charakter?
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 13. 04. 11:26
Titulek:Re: kecyodpovědět
Nerozkecávej se. :-) Vem si příklad z toníkových fans. ti napíšou dvě slova. "Je nejlepší" a maj vystaráno.

No a když se najde některý z nich, který Tondu dokáže hájit třeba i dvěma rozvitými větami, tak ta obhajoba vypadá tak, že plive na ty, co sem připsívají a Tondu kritzují a vykládá o jejich komplexech - jakom třeba prapodivná Miriam.

Na víc se - jak koukám - nezmůžou. Tak proč se pokoušet něco jim vysvětlovat česky. Tern jazyk (byť je jejich mateřským) jim - jak to tak vypadá - stejně moc neříká.
Autor:denake   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 13. 04. 12:12
Titulek:Re: kecyodpovědět
Ale prosimtebe :-) nekteri z nas jen jednoduse nechapou co si chcete dokazat tim ze tady rozhlasujete jak je to zmanipulovany jak tony jen hraje na city a podobne... Ja sice hlasy neposilam ale nemyslim zeje to zmanipulovany protoze kdybyb bylo tak si prima vybere viteze mnohem vic ovlivnitelnyho ...treba martina a myslim ze to by bylo taky dost pravdepodobny aby vyhral... a co se tyce ty hry na city...nevim jak to je...ale spi se naklanim k tomu ze to hrany neni..a jak uz jsemjedou rekla jestli jo ..tak si zaslouzi oscara...je to hra ...a pro nas to ma bejt zabava... tony je vtipnej ( spolecne s martinem se me osobne staraj o to ze na to vubec koukam..) je akcni... nesedi nekejve na vsechno... a ma urcity charisma ( i kdyz vzhledova to takovej zazrak neni..) co proste chlap pochopit nemuze a ani an kazdou zenskou to nepusobi.. ono jak rek vcera Martin...chtela bych chlapa kterej bude v 31 letech vypadat jako on :-)))))))

Ps: Nesmim te zklamat...
TONY JE NEJLEPSI :-))))
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 13. 04. 12:44
Titulek:Re: kecyodpovědět
Ale prosím tebe. :-)

Ještě jednu pěknou vlatsnost máte. Vkládáte do úst druhým něco, co nikdy neřekli. Já jsem o tom, že je něco zmanipulovaný, nikdy nic nepsal a neřek. Takže sis to zase jako většina tvých rveselých kolegyň a kolegů popletla.

To, že hrají druzí ve vily na city diváků říkal toník, aby si pak skládal z brček jméno Renata, plácal bláboly o tom, jak si podřeže žíly (byť se má moc rád) a zároveň valil bulvy na kamery a ronil slzu jak krkodil :-), takže v klidu.

Pro tebe je Tony vtipnej, pro mě byl vtipnej první tejden a teď je trapnej až na půdu (vily).

Já žaádný charisma nevidím, vidím zlého nenávistného a egoistického skřeta bez jakýchkoli (v pozitivním) zajímavých povahových rysů.

Ale aspoň to umíš zdůvodnit, proč mu přeješ, byť je to tedy úlet... Ale každý má právo na vlastní nádor promiň názor.


Ad) Ps: Nesmim te zklamat...
TONY JE NEJLEPSI :-)))) Proč bys mě měla zklamat - to už jsem tu čet tisíckrát. :-)

Autor:Denake   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 13. 04. 13:33
Titulek:Re: kecyodpovědět
Ja vkladam do ust nekomu slova jeho "skupiny" Rika vy a myslim tim vy co tynho nemate radi..ty rikas vy a myslis tim nas co mu fandime...to je jedoduchy..mylsim ze vy nejste vsichni stejni..nekteri ho nemaj radi ale ani nemaj potrebu to vsude zduraznovat a utocit na nas co co mu drzi palce..takze tak..navic ver tomu ze i me vstavaji vlasy hruzou kdyz ctu prispevky typu tony je ejlepsi a vy co mu nefandite jste blby a zakomplexovany a podobne...k tomu se nehlasim... Nemyslim ze je Topny je nejlepsi ..ne rpo vsechny...ale ja mu jednoduse fandim..
stve jen to ze fora c haty jsou takovy bojiste...
A to PS bylo pro to ze jsi rekl ze my ( ha to je vtipny my vy....)nedokazeme nic jinyho nez psat tohle ... tak jsem enchtela aby sis o nas treba jen na chvilku pomyslel neco lepsiho... :-)
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 14. 04. 17:52
Titulek:Re: kecyodpovědět
No ono záleží na četnosti těch příspěvků. Pokud čtu příspěvky naší skupiny, ty skupino :-), tak mi přijde, že jsou takové rozmanitější (skoro jako kdybychom ani žádná skupina nebyli), ale když čtu příspěvky - až na výjimky - vaší skupiny :-), tak je to samé "Tony je nejlepší" a "Mamka s taťkou jsou nejlepší" (teď tě k nim automaticky neřadím, ale myslím celou skupinu tonyho příznivců)

Tak se mi polepšete, skupino. Řekni ostatním ze skupiny, ať píší skutečné argumenty pro tonyho, proč je fajn, proč má dobré srdce, proč on neharje na city a Sany ano, proč jeho agresivní výpady proti ostatním nejsou vlastně agresivní a Plutovy ano, proč by si zasloužil vyhrát apod. Zřejmě je vaše skupina ení schopna zformulovat za a) nebo za b) neexistují. to ale není dobrá vizitka - ať už pro toníka nebo pro vaši skupinu.

A navíc, pokud bych reagoval na někoho, kdo je schopen dát dohromady kloudnou větu (což -smekám- ty seš) a normálně komunikuje a nepíše jen výkřiky (na chlup stejné jako 90 proceet jeho kolegů) jistě bych nepsal my/vy, ale "ty" a mluvil bych konkrétně k němu - třeba bych mu řekl slušně i své výhrady
Autor:bety   [ IP: 85.207.43.*] Datum: 13. 04. 13:49
Titulek:Re: kecyodpovědět
On je ale fakt nejlepší!!!!
Je sqělý!!!!!!!!!!!§
Autor:Miriam   (Miriam.sluneckova@centrum.cz) [ IP: 80.95.113.*] Datum: 13. 04. 13:46
Titulek:Re: kecyodpovědět
Moje slova:-))))))))))) souhlasím a nelíbí se mi jak někdo tady tak uvědoměle a prozíravě
ví jak je to zmanipulované a kdo ví co ještě. Lidi co zpochybňují vše si asi v životě toho moc neužijí co??:-) Držím palce stále Tonymu a vůbec se nenechám ovlivnit negativníma kecama na něj!! ahooj
Autor:denake   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 13. 04. 13:50
Titulek:Re: kecyodpovědět
Presne tak...jako by to jedoduse nemohli brat jako hru...vdyt o co jde.. z my penezenky to neni..a kdzy nekdo chce posilat hlasy at je posila to je prece kazdyho vec...a tem rejpalkum to taky muze bejt jedno stejne jako jestli tam nekdo hraje nebo ne... tonymu fandim ale svet se mi nezbori kdyz nevyhraje ... jen vyvoleni budou nuda kdyz vypadne :-)
Autor:lenka   [ IP: 195.47.53.*] Datum: 13. 04. 17:40
Titulek:Re: kecyodpovědět
toto su dobre kecy...ja sice nehovorim po ceske, ale dokazem napisat viacej ako dve rozvite vety a pritom fandim martinovi a tonymu...nehovorim, ze je to idealny clovek,urcite je trosku namysleny a hodne dominantny, ale takym patri svet a ked mu to ludia zeru, tak ma recht, preco by to nevyuzil, on prisiel hrat o 15 mega a myslim, ze on a martin hraju najlepsie...je radost pozerat na ich scenky, vacsina ludi co to pozera,tak len kvoli nim dvom, ostatni su tam ako komparz
Autor:L_uciiik   (beautiful.witch@centrum.cz) [ IP: 84.242.94.*] Datum: 13. 04. 09:51
Titulek:zmrdiodpovědět
Všichni jste vymaštěný jen závidíte tondovi že je hezkej...jste maximálně ubohý nechápu jak sem tohle můžete psát....to se ani trochu nestydíte?????Debilové
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 13. 04. 09:59
Titulek:Re: zmrdiodpovědět
Jasně je hezkej a dělá srandu s mamkou. :-) Jsou vás miliony.

Neměla bys tam jinej argument? :-) Neměla, viď. Ale buď klidu s tím si vystačíš až do konce VV2. Tak se neznepokojuj - a na nás škarohlídy se vy..r. :-) Takovejch jako ty je hodně.

A nenech se unášet emocema za to, že ubližujeme tvému idolu! Pokud mohu mluvit za sebe, tak já (ač v životě úspěšnější a jistě krásnější :-)) ho budu spravedlivě hodnotit dál, protože si to ta kreatura zaslouží, víš. Třeba se nad tím, co zde píší jeho kritici , někdo zamyslí. a nepoprskej si monitor. :-)
Autor:Miriam   (Miriam.sluneckova@centrum.cz) [ IP: 80.95.113.*] Datum: 13. 04. 10:45
Titulek:Re: zmrdiodpovědět
Krouna si nevšímejte - jen si tu kompenzuje své KOMPLEXY!!:-)
Porstě Tony je borec a někteří ješitní "MUŽI" to neunesou.....
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 13. 04. 11:11
Titulek:Re: zmrdiodpovědět
Jako zakomplexovaná kravka, která zde křečovitě protěžuje svůj idol se tu prezentuješ ty. To nemáš nikoho v reálném životě?

Věděl jsem, že se ke mně budeš opět vyjadřovat, byť jsi včera měla plnou hubu keců, že ne. :-) Zřjemě je to tak, jak jsi včera psala - Tony je super, tak všechny, co ho nemají rádi provokuje a píšou o něm. Tak jsem rád, že i já jsem super a že tě provokuju. :-)

Ale myslím, že to jaký je Kroun podle nějaké Myryjam, názor lidí na tondu nezmění, tak se nesnaž, slunečnicová kravko.
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 13. 04. 09:29
Titulek:herec Tónyodpovědět
Není to ani tak herec, jako sebestředný debil, který až ve vile přišel na to, že mu patří Zeměkoule.

A to proto, že je tam v uzavřeném prostoru s bandou poněkud prostodušších jedinců - tak ovládnul pole - a teď si v tom libuje a je dost lidí, ketří mu to baští.

Jestli je herec nebo ne je úplně jedno. Nesnáším tyhle rádoby moralisty a pokrytce, kteří vyčtou Sany hru na city a vzápětí pláčou a staví si z brček jméno "Renata", kteří vyčtou Plutovi agresivitu a sami by na někoho startovali a chytali ho za držku.

Je to mimořádný ubožák a je mimořádná škoda, že je venku tolik ubohých lidí, kteří mu fandí. Je to škoda pro ně - pro ty lidi. Ne proto, že to hovado má v kapse patnáct milionů. On jenom dokázal využít vaší tuposti, tak si to zaslouží. Ale jeho fanoušky upřímně lituju za jejich bezbřehou naivitu - která se jim v životěš vymstít musí - o tym žádná (ale třeba z toho ještě mnozí vyrostou).
Autor:VENDA   [ IP: 82.99.140.*] Datum: 13. 04. 08:18
Titulek:K Tonymuodpovědět
Tony jede neustále ve stejných kolejích, jeho postava krásného mladého, inteligentního muže se smyslem pro spravedlnost a teď i ochránce žen, citlivý a věrnýaž za hrob jedné ženě, přitahuje jak muže tak ženy - (Karol, Karin, i Marušku si získal, Martin je do něho blázen a Pity také, jen to nedává tak najevo, Petrovi je vzorem). Romantický hrdina typu Fanfán Tulipán je téměř dokaonalý, často se zasním a říkám si, jak by to bylo krásné takového muže mít. Ale žijeme v 21. století a romantismus dávno skončil. Děvčata bděte.
Autor:Denake   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 13. 04. 12:17
Titulek:Re: K Tonymuodpovědět
Obcas je fajn se znasnit ...ne? :-)
Autor:guest   [ IP: 85.70.38.*] Datum: 13. 04. 18:47
Titulek:Re: K Tonymuodpovědět
Tony by si měl v prvé řadě vyčistit ty svoje prohulené dva kňafáky co má v hubě . Pak ať se tlemí do kamer tundra jedna.
Autor:fefe   (fefe@atlas.cz) [ IP: 195.113.166.*] Datum: 13. 04. 07:07
Titulek:komu výhru?odpovědět
Když to vezmu kolem a kolem,tak i kdyby to Tony měl vymyšleno s Renatou,tak je borec. Přeju mu výhru,je fajn a bez něj by to ve vile byla nuda a ani Martin by to nezachránil.A kdo jinej by měl vyhrát? Intelektuálka Karol,kurva Máňa,blb Pity, neandrtálci Pavel a Kykola,tunťa Petr,neurvalec Pluto,blbá Karin,či panovačná a ukřičená Marcy? Ještě snad pošuk Martin.
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 13. 04. 09:21
Titulek:Re: komu výhru?odpovědět
kurva, blb, neandrtálec, neurvalec, blbec a panovačný - ano, to vše je Toník.

Krásně jsi to shrnul(a).
Autor:bety   [ IP: 85.207.43.*] Datum: 13. 04. 13:52
Titulek:Re: komu výhru?odpovědět
Když tě to tak žere, tak si pouštěj 2. program ČT, tam uspokojíš svou intelektuální sílu!!!
Nech nás pokochat se pěkým chlapem!!!!!!!!!!!
Autor:antitoník   [ IP: 85.70.137.*] Datum: 13. 04. 20:35
Titulek:Re: komu výhru?odpovědět
Pokochat se krásným chlapem si myslela pohled na krpatýho ,krátkorukýho,krátkonohýho,přiblblýho indiána?
Autor:estet   [ IP: 85.70.137.*] Datum: 13. 04. 20:42
Titulek:Re: komu výhru?odpovědět
Tony je tak nádherný.....nemohu najít přirovnání.....kochám se....už to mám...je krásný jako noha Sanny.Takový mám z něho pocit.
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 14. 04. 17:13
Titulek:Re: komu výhru?odpovědět
Já ti ho beru??? Co to kecáš. Vyjadřuju na tu svini svůj názor - stejně tak jako ty svůj (byť zcestný)

To jsi v životě neviděla pěknýho chlapa a žádnýho němáš doma ??? Tak si nějakýho najdi, ale prosím tě někoho normálního - ne takovýho gaunera jako je toncek.

A nepřízeň Tonymu není problémem intelektuálů. Stačí aby byl člověk normální a měl vlastní hlavu a uměl se na věci a lidi kolem sebe dívat s otavřenýma očima.
Autor:Yveta Danmark   [ IP: 212.10.169.*] Datum: 12. 04. 22:34
Titulek:tonyodpovědět
jasne tony a renata jsou domluveni na vsem
Autor:chocholúšik   [ IP: 87.197.114.*] Datum: 13. 04. 00:19
Titulek:Re: tonyodpovědět
jo a jako na čem?????
Autor:FANTOMAS   [ IP: 88.101.201.*] Datum: 12. 04. 22:09
Titulek:Aby toho Toníček nevyužil ku svému prospěchu...odpovědět
... a blbé holčičky se toho hned chytají... Dnešní rekapitulace až na rozhovor Tony-Martin (já k tobě vzhlížím, chci být jako ty) byla dobrá...
Autor:denake   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 13. 04. 12:22
Titulek:Re: Aby toho Toníček nevyužil ku svému prospěchu...odpovědět
To je ..kazdopadne je lepsi koukat na vozralyho agresivniho frajera kterej to proste povazuje za svoji uchylku mlatit lidi..nez na vtipnej rozhovor...BRAVO...vic nasili prosiiiiim..... vic plutu....vic kykolku kterym to proste dela dobre .....at je najaka sranda...
Autor:Maja   (Marketkaa1@potvurk.cz) [ IP: 85.160.152.*] Datum: 12. 04. 22:07
Titulek:Tonyodpovědět
ten ko tady pomlouva tonyho tak je curak Tony je fajn klucina a bez nej by to ve vile nebylo ona tak drzte hubu!!!
Autor:pif   (NESER@p.cz) [ IP: 84.242.95.*] Datum: 12. 04. 23:26
Titulek:Re: Tonyodpovědět
Hej ty sprostá čůzo,počkej si na Tonyho aľ vysmahne a on tě rád popase,on má takový oddaný trubky rád a kdyby ses mu nelíbyla tak tě někomu doporučím!!!!!!
Autor:mycina3   [ IP: 195.122.213.*] Datum: 13. 04. 01:27
Titulek:Re: Tonyodpovědět
Tony je super borec!Ale bylo mi ho chudáčka líto, jak ta jeho nádhera ho tam chudáka nechala ve studiu samotnýho!
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 13. 04. 09:22
Titulek:Re: Tonyodpovědět
ten kdo tady pomlouva tonyho tak je fajn klucina (divcina) Tony je curak a bez nej by to ve vile bylo ono (doslova to prave orechove) tak drz hubu!!!
Autor:jaaaa   [ IP: 193.165.222.*] Datum: 12. 04. 20:47
Titulek:Tonyodpovědět
Ctu si tady ty prispevky a nestacim zirat. Na VV2 se moc nekoukam, ale ctu si aktuality na netu. Opravdu je to tak jak vetsina z vas rika? Myslite si, ze by byl Tony takovy herec?
Autor:ADA   [ IP: 88.101.43.*] Datum: 12. 04. 20:49
Titulek:Re: Tonyodpovědět
myslím, že je na to zkušený dost. A někdo se dokáže tak vžít do role, že už ani není hercem v tom slova smyslu.
Autor:jaaa   [ IP: 193.165.222.*] Datum: 12. 04. 20:54
Titulek:Re: Tonyodpovědět
Ja to vazne netusim. Na jednu stranu si rikam, ze jsou tam porad zavreny a urcite je to na hlavu, ale na druhou stranu, nikdo je nenutil, aby tam sli. Dneska na to mrknu, dlouho sem to nevidela. Urcite jsou chvile, kdy Tony neco hraje, ale myslim si, ze v sobotu byl fakt nestrasnej s toho, ze tam ta jeho krasavice nebyla.
Autor:ADA   [ IP: 88.101.43.*] Datum: 12. 04. 21:01
Titulek:Re: Tonyodpovědět
To se nevylučuje s tím, že byli domluveni.
Autor:jaaa   [ IP: 193.165.222.*] Datum: 12. 04. 21:04
Titulek:Re: Tonyodpovědět
jasny, asi mas pravdu. Rikam si, proc to vubec resim? Nejsem zas takovej fanda. Abych pravdu rekla, nefandim nikomu. Jen si rikam, co jsou lidi schopni udelat pro penize.
Autor:ADA   [ IP: 88.101.43.*] Datum: 12. 04. 21:17
Titulek:Re: Tonyodpovědět
Taky nefandím nikomu. Nikdo mi není tak sympatický, abych mu tu výhra mooooooooooooc přála. A navíc mě VV nebaví. Čučím na to někdy, protože čučí dcera a já nemám vlastní telku.
Autor:mycina3   [ IP: 195.122.213.*] Datum: 13. 04. 01:30
Titulek:Re: Tonyodpovědět
Já si to nemyslim, jen je to chlap kterej už si něco zažil, tak to má v hlavě srovnaný. a navíc žije z Renatou která si tim prošla!
Autor:ADA   [ IP: 88.101.43.*] Datum: 12. 04. 20:45
Titulek:Mají pravduodpovědět
ti co nesouhlasí s předpokladem manipulace s divákem? Podle mého celá hra je manipulací. Od sestřihů, které jsou vždycky tendenční, podle výběru, nálady, sympatií atd. střihače, po zvolené taktiky soutěžících. Proč by Tony neměl taktizovat? Nepodceňujme jeho ani Renatu!! Soucit puberťaček spolu s iluzí o jeho rytířskosti a teď už nezadanosti mu vynese hodně!!!
Autor:Kokos   [ IP: 89.102.90.*] Datum: 12. 04. 20:36
Titulek:Kokosodpovědět
Alespoň někdo Inteligentní. Tak kdy si čtou Vyhubení naše komentáře k nim?
Autor:..   [ IP: 84.42.182.*] Datum: 12. 04. 20:37
Titulek:Re: Kokosodpovědět
kolem půlnoci
Autor:Nicolka   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 12. 04. 20:32
Titulek:Zamyslete se trochu!!!!!!odpovědět
Nevymýšlejte pořád na Tonyho nějaký pomluvy!!! Je to celkem hnusný a předpokládám že vy jste samozřejmě krásní, milí dokonalí... Kajdžas se na něj prostě vykašlala, tohle není žádná taktika, sami jsme viděli v Big Brotherovi jaká je to sprostá kráva! Sem si jistá, že tohle není žádná domluva, Tony ji má opravdu rád a myslím si, že v lásce by taktiku určitě nehledal. Vždyť je to normální člověk a vy tady o něm mluvíte jako o nějakým vyčůraným úchylovi... Ve vile jsou 1000x horší lidi jako třeba velice ,,inteligentní" Pavel, který prohlásil, že otcem Karla IV. byl Karel III. Pity, kterej si není jistej, jestli je chlap nebo ženská a vy tady děláte magora z jedinýho normálního člověka ve vile!!!!! Zamyslete se trochu...
Autor:sum   [ IP: 84.42.182.*] Datum: 12. 04. 20:35
Titulek:Re: Zamyslete se trochu!!!!!!odpovědět
Nicolko, beruško, jdi se vyčurat a spinkat, dle tvé naivity soudím, že jsi hodně mladá
Autor:Nicolka   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 12. 04. 20:37
Titulek:Re: Zamyslete se trochu!!!!!!odpovědět
A kolik je tobě ty chytráku?? Tak pět a půl?
Autor:Kokos   [ IP: 89.102.90.*] Datum: 12. 04. 20:38
Titulek:Re: Zamyslete se trochu!!!!!!odpovědět
Na tom by mohlo něco být.
Autor:Nicolka   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 12. 04. 20:44
Titulek:Re: Zamyslete se trochu!!!!!!odpovědět
Tak to potom jo, to už chápu tvé reakce, ale takový miminko tady nemá co dělat, takže šupky dupky do postýlky drahoušku, večerníček už ti dávno skončil!:)
Autor:Kroun   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 13. 04. 12:11
Titulek:Re: Zamyslete se trochu!!!!!!odpovědět
To nejsou pomluvy. Pomlouvačný gauner (podle toho, jak se mu to hodí) je Tonda. Prostě jeho stále stejná charakteirstika na základě jeho dlouhodobějšího pozorování.
Autor:Kokos   (TomasPavlicek93@seznam.cz) [ IP: 89.102.90.*] Datum: 12. 04. 20:31
Titulek:Titulekodpovědět
Kdy si VV čtou naše zprávy komentáře k nim?
Autor:vojtavojta   (vojtavojta@seznam.cz) [ IP: 85.160.73.*] Datum: 12. 04. 20:24
Titulek:tonyodpovědět
hraje tak na city jako ten vyjebanec vladko z 1 řady taky bulel a nakonec se ukázal jako arogantní namyšlenej blbec.Nakonec jsem to přál vyhrát tomu Jindrovi ale národ byl zblblej z vladka a ted z Tonyho.
Autor:mm   [ IP: 85.132.169.*] Datum: 12. 04. 20:03
Titulek:BŮH TONYodpovědět
teť nechápu jestli to je myšlený kladně nebo záporně..asi zaáporně co..??
Autor:marta   [ IP: 213.192.1.*] Datum: 12. 04. 20:02
Titulek:trestyodpovědět
Proč nedostane Tony trest za vzkazy ven - nápis z brček, nápis na igelitu. Určitě to mají v pravidlech i Tereza usadila Lůcu, když chtěla pozdravit své blízké venku. Všichni to respektují, tak proč ne Tony. Není ve vile sám, kdo to těžko snáší. Ať se vyznává do kamer, ale štáb by to neměl dávat do sestřihů. Na každého by měl být stejný metr.
Autor:Kika   [ IP: 84.42.238.*] Datum: 12. 04. 20:19
Titulek:Re: trestyodpovědět
No a?Laska je laska ty zavystivče!!
Autor:mm   [ IP: 85.132.169.*] Datum: 12. 04. 20:01
Titulek:chudák tonyodpovědět
minulý vv byli lepší no.. ale je mi tonyho líto, že mu tam nepřišla renata:´( chudák..
Autor:VENDA   [ IP: 82.99.140.*] Datum: 12. 04. 19:35
Titulek:UŽ NEPOŠLU ANI HLASodpovědět
TAKÉ MĚ TO ZAČALO NUDIT, HLASOVAT NEBUDU A PŘISPÍVAT PRIMĚ NA TU KOMEDII NĚJAK JINAK TAKÉ NE.
Autor:nikky   [ IP: 85.71.136.*] Datum: 12. 04. 19:10
Titulek:ach jo..odpovědět
je to v prdely..cela tahle soutez jde do pici..mela sem rada vyvoleny-do ty doby co se nevratil z duelu tony..
nesnasim toho manipulatorskyho curaka,ale je to v prdeli uz se muze predem radovat protoze prima mu tech 15 mega prinese na zlatym podnosu..uvidite samy..ja uz se na to nekoukam nezjma me to protoze vim ze to vyhraje pan JALOVEC takze uzite si zbytek tyhle trapny zkurveny hry..urcite je to zabava se koukat kdyz se tam jeden kreten udela tohle a 7 curaku to udela po nem..nechapu to a nikdy to nepochopim..tahla hra u me SKONCILA..a nejenom kvuli tonymu ale kvuli PLUTOVI protoze to co na nej usily byla pekna svinarna..
Autor:FANTOMAS   [ IP: 88.101.201.*] Datum: 12. 04. 19:30
Titulek:Re: ach jo..odpovědět
...přesně, a když někdo vyčnívá a dělá něco jiného než stádo, tak je zdrbán a odsouzen.... a štáb ho vyhazuje... tedy "hlasování"....
Autor:Iva   [ IP: 84.244.118.*] Datum: 12. 04. 19:39
Titulek:Re: ach jo..odpovědět
Co se vrátil Tony z duelu, už to nesleduju. A to jsem byla velký nadšenec. Pochopila jsem, že výsledky tvoří .....náctileté holčičky a v tomto případě se nechávají hodně ohlupovat tím pokrytcem Tonym a jeho napomáhači (Renata K. a další)
Autor:Iva   [ IP: 84.244.118.*] Datum: 12. 04. 19:42
Titulek:Re: ach jo..odpovědět
Samozřejmě, že to Tony vyhraje, už proto to nesleduju. Ztratilo to napínavost, kterou to zpočátku mělo!
Autor:marty   [ IP: 213.192.1.*] Datum: 12. 04. 18:42
Titulek:instrukce štábuodpovědět
Jak je možné, že Tony jde do zpovědnice konzultovat vztah Martina k němu. Jak se tam může chodit ptát, jestli to není Martina úkol? Vypadá to, že takové návštěvy ve zpovědnici jsou účelné a ve zpovědnici získává informace, na které ostatní nemají šanci.
Autor:lucia24   (lucia24@centrum.cz) [ IP: 195.98.27.*] Datum: 12. 04. 18:25
Titulek:Tonyodpovědět
ahojte som zo slovenska a sledujem vašich vyvoleních. Sú lepší ako naši!!! Ja držím palce Tonymu je to super chalan a dúfam že to vyhrá!
Autor:Nicole   [ IP: 82.150.166.*] Datum: 12. 04. 18:19
Titulek:tomicekodpovědět
taťko do toho, nenervuj mamku a ťěch 15MELOUNU Ti preju držse a všechny odrovnej
Autor:......   [ IP: 81.2.200.*] Datum: 12. 04. 19:23
Titulek:Re: Tonicekodpovědět
Ahojky Tony ty Mar´ta,Karol a Pluto ste NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor:VLAĎKA   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 12. 04. 18:18
Titulek:ARTEPodpovědět
O TO CO TY NIKDY NEPOCHOPÍŠ.NENAMÁHEJ SI TU SVOU HLAVINKU A RADĚJI SI JI PROTŘEPEJ.
Autor:Artep   [ IP: 82.150.166.*] Datum: 12. 04. 18:27
Titulek:Re: ARTEPodpovědět
A ty jí radši snad ani nepoužívej
Autor:VLAĎKAv.   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 12. 04. 19:37
Titulek:Re: ARTEPodpovědět
no to víš že jo
Autor:markéta   [ IP: 84.42.168.*] Datum: 12. 04. 18:13
Titulek:Tonny a Renataodpovědět
ahoj lidi,mám kámoše kterej chodí do toho baru,kde pracoval Jalovec,má to s Renatou dobře naplánovaný a vymyšlený jak to vyhrát,lidi nevěřte mu ani slovo,je to podfuk na nás.Když ještě nezačali vyvolení tak už vše plánovali co a jak,vychází mu to na jedničku,bohužel.
Autor:VLAĎKA   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 12. 04. 17:38
Titulek:NESER SI DO HUBYodpovědět
TONISLAVE,ZASE SES VYZNAMENAL.NUDNÁ KARINA MÁ ŠPATNÉ OHLASY V DENÍKU,KTERÝ JIM CHODÍ DO VILY,JEHO REAKCE BYLA,ŽE TO TAK NEBUDE,ŽE TO BUDE OPAČNĚ.PŘÍKLAD MARIE,JEHO SLOVA:MARIE JE SPROSTÁ JAK DLAŽDIČ A MÁ KLADNÉ REAKCE.TÍM VYSVĚTLIL KARIN KDYŽ MÁ ŠPATNÉ TAK VE SKUTEČNOSTI JSOU KLADNÉ.SAMOZDŘEJMĚ TO NENÍ PRAVDA.ALE PODSTATA VĚCI JE TAKOVÁ:JAK TOTO MŮŽE CHLAP,KTERÝ ŽIJE S ŽENOU KTERÁ JE O 100% VULGARNĚJŠÍ NEŽ MARIE VŮBEC ŘÍCT?UŽ TOLIKRÁT SI PROTIŘEČIL,JENOM SE DIVÍM,ŽE MU TO TAM JEŠTĚ NIKDO NEŘEKL.AŤ MI NIKDO NEŘÍKÁ,ŽE JI NIKDO NEZNÁ Z BIG BROTHER?
Autor:Artep   [ IP: 82.150.166.*] Datum: 12. 04. 18:01
Titulek:Re: NESER SI DO HUBYodpovědět
O co ti jde ty krafko
Autor:FANTOMAS   [ IP: 88.101.201.*] Datum: 12. 04. 18:01
Titulek:Re: NESER SI DO HUBYodpovědět
V klidu!!! To by štáb nedopustil, aby Toník vypadl... Celé to dopadne, že ve finále: KAROL,TONY a MARTIN!!! Vsaď se!!! A my s tím nic nenaděláme...
Autor:guest   [ IP: 82.209.9.*] Datum: 12. 04. 17:05
Titulek:TONYodpovědět
Dobře to má ten Tony s tou Renatou naplánováno.Ona na něho na oko sere,on má depky,narodu se ho sželí,Renatu národ odsoudí,Tony vyhraje a vrátí se k němu Renata,která se na něho vlastně nikdy nevykašlala...
Autor:nicol   [ IP: 82.150.166.*] Datum: 12. 04. 17:19
Titulek:Re: TONYodpovědět
Přesně si vystihl jejich politiku,tak schválně,jestli jim to vyjde
Autor:FANTOMAS   [ IP: 88.101.201.*] Datum: 12. 04. 17:33
Titulek:Re: TONYodpovědět
Samozřejmě... viz můj příspěvek.. dolejc
Autor:mabule   [ IP: 88.100.90.*] Datum: 12. 04. 17:57
Titulek:Re: TONYodpovědět
Tádydády dá,a pohádky je konec.
Autor:Nicolka   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 12. 04. 20:20
Titulek:Re: TONYodpovědět
Já fakt nevím co furt máte! Copak jste nikdy neviděli dva lidi se rozejít??? Z toho nikdo nevyměkne, to je Tonyho problém že na něj Kajdžas sere a litovat ho za to budou jen nějaký slepice, ale těch zase není až tak moc!!! Tak se prosím vás uklidněte a nedělejte vědu z jednoho rozchodu...
Autor:Nicole   [ IP: 82.150.166.*] Datum: 12. 04. 16:59
Titulek:Tonyodpovědět
Tony je borec, umí říct narovinu co si myslí, miliony přeju jemu
Autor:roko   [ IP: 83.240.1.*] Datum: 12. 04. 16:48
Titulek:tony+ martin nudaodpovědět
Jo někdy si zasměju ale už mě to přinde trapny..furt jen naka posrana kanada. česko chce nakou realitu neco co se nevidi co není hraný, viz pluto...-.vyvolení jednička byli lepší, byli tam city, hádky atd. Tady? bože tonda svalnatej metroš ..pity a martin gajove....nevim ale asi to dopadne jak na Bbrotheru. Vyhral to nabušenej hezoun. Hm super , doufam že to nevyhraje tonda!!!!!!!..---
Autor:Lukyn   [ IP: 83.240.1.*] Datum: 12. 04. 16:33
Titulek:Tony nesmí vyhrátodpovědět
ta jeho propagace mně příde trapná,všude ho ukazujou s tou buznou!!
Autor:FANTOMAS   [ IP: 88.101.201.*] Datum: 12. 04. 15:35
Titulek:Renata Kajdžas? COPAK jste uplně blbí?????odpovědět
Je to uplně jednoduchý jako facka!!!

Tony se do vily dostal kvůli Renatě! Jinak by se nedostal ani do užšího výběru, prostě souvislost s BB, lidi by ho kvůli ní mohli dát do vily, aby zjistili atd atd atd blá blá blá... Že by byla Kajdžas u lidí oblíbená, to spíš naopak... no nic. Tony je ve vile, Tereza P. se z něj může v přímém přenosu vyloženě posrat, dává mu mířené otázky (viz jestli měl v životě ženy, které si zachovali dekórum - tím mu Terka naznačila, že s tou Marií udělal něco špatně a panáček to v příštím přenosu celé překroutí, že viděl někoho jiného atd atd atd).
Pořád jsem přesvědčen, že tolik hlasů míti nemohl ani náhodou...
Zpět k té Kajdžas... V úterý se zúčtovalo se Sanny a náhle prásk, středa: Kajdžas: Opouštím Tonyho! .... není to trochu podezřelé? Ne pro blbky ne... Ty si řeknou, ta mrcha, Tonda má tak dobré srdíčko, dobře, že se na něj vykašlala, ona si ho nezaslouží.... brrrr... Tím se od něj uplně dištancovala, protože mu vztah s ní jeho popularitu (oblíbenost u divaček) snižoval...
Teď k Primě... To, že jsou sestřihy o něm a jeho debílkovi, to jsem si zvykl a moc na ně nekoukám... Zženštělý kripl s vypočítavým hajzlíkem dělají tak laciné vtipy, že by jim mohl Petr Novotný jen závidět... Někdo řekne, alespoň něco, ale založit na tom celé rekapitulace, to nevim... Nejen "rekapy" ale i několikavteřinové upoutávky jsou jen o nich... O vítězi je rozhodnuto dopředu, to je jasné!

Prostě TONDA=rytíř s dobrým srdcem, ochránce žen!!!!! cha cháááááááá

Autor:Natka   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 12. 04. 15:57
Titulek:Re: Renata Kajdžas? COPAK jste uplně blbí?????odpovědět
Já fakt nevím o co ti de. Každej si může mít rád koho chce a ty do toho nemáš co všem kecat. Tady ty tvoje rádoby chytrý předpoklady sou fat TRAPNÝ. O co asi ve Vyvolených jde?? O zábavu, peníze, pro primu sledovanost a s Tonym a s Martinem je tam sranda, baví diváky i lidi ve vile a jestli se neumíš pobavit nebo zasmát, jestli jsou to všechno pro tebe jen ,,laciný vtípky" tak to je fakt tvůj problém. Kdo by to asi tak podle tebe měl vyhrát??? Pavel, kterej má v hlavě tak max. piliny?? Pity, kterej si není jistej jestli je chlap nebo ženská?? Karolína která je nudná a nezná nic jinýho než deprese?? Tak se radši prvně zamysli nad sebou než budeš něco takovýho psát...
Autor:FANTOMAS   [ IP: 88.101.201.*] Datum: 12. 04. 16:11
Titulek:Re: Renata Kajdžas? COPAK jste uplně blbí?????odpovědět
NATKA, já argumenty, ty NIC!!! V reality-show nejde o zábavu!!!!!x1000vykřičníků!!!!! Ale jde o jakoby simulaci reality... Musí se něco dít........ A JDE POUZE O SLEDOVANOST!!!! Říkám, je prezentován jako Rytíř s dobrým srdcem a hloupé nány tu kampaň žerou!!!
Autor:Natka   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 12. 04. 16:28
Titulek:Re: Renata Kajdžas? COPAK jste uplně blbí?????odpovědět
Každy je prezentován tak, jak se ve vile chová. Já beru že ho nemáš rád ale tady ty tvoje ,,argumenty" jsou naprosto zcestný a pro mě zcela nepochopitelný! Tony se chová podle toho jakej je, každej jsme nějakej a je pravda že je dominatní člověk, ale to snad není nic špatnýho!
Autor:FANTOMAS   [ IP: 88.101.201.*] Datum: 12. 04. 17:31
Titulek:Re: Renata Kajdžas? COPAK jste uplně blbí?????odpovědět
Jsem přesvědčen o tom, že jede podle scénáře... Nedivil bych se kdyby podle PRIMA scénáře... Ok, tvůj názor beru... Ovšem mé argumenty=fakta... pročti si je...
Autor:Evča   [ IP: 212.80.64.*] Datum: 12. 04. 15:59
Titulek:Re: Renata Kajdžas? COPAK jste uplně blbí?????odpovědět
to teda neni pravda,Tony se tam nedostal jenom kvuli Renate,je to skvelej chlap a kvuli cemu by se tam mel dostat takovej Kykolka kdyz je totalne mimo?
Autor:VENDA   [ IP: 82.99.140.*] Datum: 12. 04. 19:32
Titulek:Re: Renata Kajdžas? COPAK jste uplně blbí????PRO EVČU?odpovědět
pROĆ SE TAM DOSTAL KYKOLKA, TY NEVÍŠ, PŘECE KVŮLI TONÍKOVI
Příspěvků: 2734, poslední 09. 06. 2006 23:11
Stránka: 8 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem