XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
Tony se vrátil do vily!
Tony rozdrtil Sanny v duelu a vrátil se vítězně do vily, Sanny musela hru opustit!
 


Stránka: 3 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 2734, poslední 09. 06. 2006 23:11
Autor:Petkaa   [ IP: 85.132.245.*] Datum: 17. 04. 14:26
Titulek:Konecne!!odpovědět
Jsem fakt rada,ze tady konecne dal nekdo vysvetleni,proc to tak Renata napsala..Myslim,ze mate pravdu...miluje ho,ted by byla velka skoda kdyby z vily odesel,protoze mu moc fandim,ale presto bych byla strasne rada,kdyby Tony vedel presny vyznam vzkazu!!Poślete prosim nejake odkazy na rozhovory s Renatou!!A štábe,prosím,reknete Tondovi,jak to s Rencou bylo!!!
Autor:iva   [ IP: 195.113.160.*] Datum: 17. 04. 14:30
Titulek:Re: Konecne!!odpovědět
a další naivka co na to nalítla.Ten vzkaz neznamenal naprosto nic, jen pár chytře vymyšlenejch slov, aby se lidi chytli. a vy to žerete.
Autor:Dáša   [ IP: 195.146.126.*] Datum: 17. 04. 14:31
Titulek:Rozhovory s Renatou -zdeodpovědět
Najeď si na vyhledavač Google a napiš jen Renata Kajdžas - je tam hodně odkazů a taky její web. stránky s těmi rozhovory i staršími než byla Tonyho účast na VV. Hezké počtení, mne příjemně překvapila.
Autor:Petkaa   [ IP: 85.132.245.*] Datum: 17. 04. 15:20
Titulek:Re: Rozhovory s Renatou -zdeodpovědět
Dekuju!!Ja mam Renatu i Tonyho rada!!A tak doufam,ze se kvuli tomu vzkazu nestane katastrofa=Tonda odejde z vily...strasne me stve,ze si vsichni mysli,ze to jenom hrajou
Autor:Kroun   [ IP: 88.100.121.*] Datum: 17. 04. 19:50
Titulek:Re: Rozhovory s Renatou -zdeodpovědět
Všichni bohužel ne, ale doufám, že jich bude přibývat a že jich nakonec bude tolik, aby tóna vyletěl z vily jak namydlenej blesk.
Autor:Zuzulin   [ IP: 85.70.208.*] Datum: 17. 04. 14:08
Titulek:Tonyodpovědět
Myslím,že by mu měli říct jak to Renata opravdu myslela ať má jasno!Je trapné ho tak psychycky deptat.....
Autor:Dáša   [ IP: 195.146.126.*] Datum: 17. 04. 13:31
Titulek:Renata-přečtěte si vícodpovědět
Ahojky, fandové Tonyho. Taktika, netaktika, city, psycho atd...To všechno Tonda prožívá a ta jeho holka venku tady čte tyhle některý hrůzy pak ten příšernej bulvár. Neměla jsem ji ráda, přišla mi drzá i když vtipná, odsuzovala jsem ji za chování v BB. ALE- proč ji teda ten Tony tak miluje? Jako blbec nám nikomu nepřipadá, naopak. Tak jsem začala na netu hledat rozhovory s ní a články. A po jejich přečtení(jsou tam i chaty s ní), měním naprosto názor. V hlavě to má naprosto srovnaný, Tondy si váží, své chování v BB naprosto logisky vysvětluje. Dejte si tu vteřinku času a koukněte se na různé odkazy.Jednu jistotu Vám to dodá - Renata ho miluje, není to žádná zlatokopka ani mrcha.Normální ženská.Jsem ráda že to vím, mnohem lépe chápu co napsala na bazén - tedy - taky Tě miluju a chci si Tě vzít.Ona je naprosto normální ženská, které chybí její přítel a je nešťastná že mu škodí tím, jak se o ní píše.Držím Tonymu palce zase o mnoho víc.
Autor:BROS30   [ IP: 62.240.183.*] Datum: 17. 04. 14:04
Titulek:Re: Renata-přečtěte si víc:Daso...;)Daso...;)))A ch jo...;)))odpovědět
PRO DASU:Aha...;)))...Jenze ne kazdej jim na tu jejich komedii naleti...Nic ve zlem...ale clovek by musel byt slepej a hluchej aby nepoznal to,co ti dva predvadeji za hru.....A na to,ze si pohrala se Srekem,teda s jeho bhibaskem pod perinou...tak na to jsi asi zapomnela..?;))))Ale neboj...nemam ji to za zle...mela to urcite od Tonyho povoleno...hlavne ze se dostane k penezum...a pak se budou mit oba moooc obre...Hlavne ze to hodi nejaky ty prachy...jedno jak a za jakych okolnosti nebo jakym zpusobem...PS:Tahleta varianta je zas pro ty...co JALOVCOVI nefandi...;)))Jedno se uznat musi....JALOVEC hraje dobre...i jeho Renata....uz jen proto,ze se OBA dostali "PROTEKCNE???" do takoveto souteze....coz je dost DIVNE....;)))....kdyz se nad tim clovek zamysli...jak pozadujes ty v tvem prispevku ....;))))Nic ve zlem....;))))
Autor:Dáša   [ IP: 195.146.126.*] Datum: 17. 04. 14:28
Titulek:Re: Renata-přečtěte si víc:Daso...;)Daso...;)))A ch jo...;)))odpovědět
To je přesně to o čem mluvím, přečti si to a dozvíš se jak se např. Renča dostala do souteže. Ono je to jako v každé profesi.Můj manžel pracuje jako grafik - jeho táta pracoval jako grafik a když manželův bratr vystudoval SŠ, hledal práci - a jelikož se jeho rodina pohybuje v kruhu reklamní grafiky, sehnali mu tam práci. Tak to v životě chodí - v jaké společnosti se pohybuješ, je jen a jen na Tobě.
Autor:BROS30   [ IP: 62.240.183.*] Datum: 17. 04. 14:40
Titulek:Re: Renata-přečtěte si víc:Daso...;)Daso...;)))A ch jo...;))odpovědět
Aha....;))))Takze Renca dela v radiu...tak Jalovec si to musi zkusit v radiu...;)))Renca sla do souteze,tak JALOVEC...musi take...;))tohle to je jen prirovnani ,obrazne prirovnani k tomu,co mi chces "vtlouci" do hlavy...;))))A navic...myslim,ze Jalovec dela v gastronomii...doted...;)))Vim,ze se clovek presune tam,kde je v kontaktu...ano vetsinou to tak byva,ze pracovne zakotvi tam,kde se pohybuje a nebo kde se zdrzuje napriklad jeho okruh znamejch...ale!?!?!?TO SE NEDA PRIROVNAT K TOMU PROTEKCNIMU "DOSTANI SE" DO SOUTEZE.....;))))A co se tyka precteni nejakych odkazu ci clanku na Renatu a Jalovce...
Autor:BROS30   [ IP: 62.240.183.*] Datum: 17. 04. 14:41
Titulek:Re: Renata-přečtěte si víc:Daso...;)Daso...;)))A ch jo...;))odpovědět
Aha....;))))Takze Renca dela v radiu...tak Jalovec si to musi zkusit v radiu...;)))Renca sla do souteze,tak JALOVEC...musi take...;))tohle to je jen prirovnani ,obrazne prirovnani k tomu,co mi chces "vtlouci" do hlavy...;))))A navic...myslim,ze Jalovec dela v gastronomii...doted...;)))Vim,ze se clovek presune tam,kde je v kontaktu...ano vetsinou to tak byva,ze pracovne zakotvi tam,kde se pohybuje a nebo kde se zdrzuje napriklad jeho okruh znamejch...ale!?!?!?TO SE NEDA PRIROVNAT K TOMU PROTEKCNIMU "DOSTANI SE" DO SOUTEZE.....;))))A co se tyka precteni nejakych odkazu ci clanku na Renatu a Jalovce...prece nechces najednou verit tisku,kdyz je to v pozitivnim smyslu...???Negativu by jsi urcite NEVERILA...Nemam pravdu...???;))))
Autor:d   [ IP: 195.146.126.*] Datum: 17. 04. 14:48
Titulek:Ale nech toho,odpovědět
tohle je zbytečný dohadování, každý má právo na názor, pohled na věc. Mimochodem mluvila jsem o tom - nechceš si to přečíst tak Tě zasvětím - Renča se dostala do BB opravdu přes známou Leoše Mareše - ale nikoli tak že by škemrala, jim se zdálo že by to oživila, což se na těch pár dní povedlo.A Tony do vily? Opravdu se ptáš? Podívej se na něj. Nejsem náctiletá ani blbá, jak si myslíš. Ale pěknýho chlapa co má charizma poznám a můj manžel taky . Je to zajímavej typ a vtipnej - takže prostě uspěl u castingu. Nic víc nic míň. Nazdar
Autor:BROS30   [ IP: 62.240.183.*] Datum: 17. 04. 14:57
Titulek:Re: Ale nech toho,DASO....;)))odpovědět
Charisma...?Mozna ano...ale jak pro koho....Nevidim na nem nic charismatickeho...opravdu ne...a navic...charismaticky chlap by mel mit uctu k jakekoliv zene...a ne jen k jeho vlastnimu typu,co se mu libi...???Nemyslis..?A ne se vysmivat,kdo je jaky,ci tlusty nebo hubeny...atd...A ted nemam na mysli srandu,kterou si udela kazdy,to je jasny,ale co se treba tykalo klidne a myslim nicim zle Sanny...!?!?Tam se jako charisma-muz-myslimj moc nechoval a chces vedet duvod..?Protoze jeho spravedlnost a rozumnost...o ktere pises...pouziva jen u tech,kteri mu sednou...JE TO PROSTE HRAC...A navic...myslim si,ze jemu se tam myslim NIKDO NEVYSMIVA,ze je zakrslejsiho vzrustu,co se pohlavi muzskeho tyce a ze ma docela chrup...ne zrovna dobre kvality...!?!?!?;)))Ale jak pises sama...je to vec chuti a nazoru...Nejsme vsichni nazorove stejni....
Autor:BROS30   [ IP: 62.240.183.*] Datum: 17. 04. 15:03
Titulek:Re: Ale nech toho,DASO....;)))odpovědět
No a co se tyka Marese...a spol...Vzdyt rikam...ze to je takova mensi mafie..;))))Snad si nemyslis,ze Jalovec mel skoro 100 000 hlasu od lidi...s prumernym platem...???;))))))))))))Znamosti a okruh kde se Jalovec pohybuje mu vyhru zaruci....ikdyby mel palec co 14 dni....Vime...?;))))Nebudem si prece nic namlouvat...a jak uz jsem rekl...psal...je to proste PROTEKCE...kterou jsi mi sama priznala...PS:Neboj....vim...tak to proste na svete chodi...ale myslijm,ze soutez by mela byt fer....a ne tam cpat protekcni lidi...;))))Tot vse...to jedine mi na teto soutezi pripada...ne,nepripada,ale je NEFER....;)
Autor:BROS30   [ IP: 62.240.183.*] Datum: 17. 04. 15:11
Titulek:Re: Ale nech toho,odpovědět
PS:NEVER TISKU....;))))Ani to kladne.....;)))Kdyz uz neveris tomu ZAPORNEMU...Je prece smesne,verit tomu,ze Renata se tam dostala za takovych,ci takovych okolnosti...!?!?;)))))Ani ty a ani ja jsme u toho nebyli...;)))Tak "nepresvedcuj",ze neskemrala....to prece 100%nevis....;)Ahoj.......;)
Autor:kiki   [ IP: 88.100.161.*] Datum: 17. 04. 16:17
Titulek:Re: Renata-přečtěte si víc,pro dášuodpovědět
a dala bys please náký ty odkazy na renatu????
Autor:berusenka   [ IP: 212.158.158.*] Datum: 17. 04. 13:14
Titulek:tonyodpovědět
Tony je prostě nejlepší!!!!!!Doufám že to vyhraje.
Autor:jana   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 17. 04. 18:45
Titulek:Re: tonyodpovědět
To víš že to vyhraje,náctiletko...Peněz na to mají se Shrekem dost.A vyčuranost mají taky..
Autor:Sára   [ IP: 195.146.126.*] Datum: 17. 04. 12:31
Titulek:Mamka a tatka - máš pravduodpovědět
Jasně.Kašlete na bulvár, veřte vlastnímu úsudku, vlastním očím. Tony je fajn chlap a ta jeho holka, je prostě jeho holka, a proč jí miluje je jeho věc. Mi ji taky neznáme, nevíme jaká je doma.Jen si myslím, že s Tonyho chováním a bavením nás ve vile to nemná nic společného.Hlavně - posílejte mu hlasy, protože tohle všechno mu jistě venku dost uškodilo, takže jestli půjde do duelu - já mu je pošlu.
Autor:Eve   [ IP: 84.16.122.*] Datum: 17. 04. 12:56
Titulek:Re: Mamka a tatka - máš pravduodpovědět
Presto vsechno,ze je fajn.Mam jednu namitku,byt dost malichernou.Taky bych si prala jeho vitezstvi (i kdyz uz ho ma stejne asi jisty), ale porad si rikam,ze Tony a Renata,coby znama tv tvar,maji spoustu moznosti si vydelat prachy jinak.Ostatni,obycejni smrtelnici jako my,by si to zaslouzili vic... Ale opakuju,neznamena to,ze mu to nepreju!
Autor:Nicolka   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 17. 04. 13:04
Titulek:Re: Mamka a tatka - máš pravduodpovědět
Souhlasím s vámi, tady ty spekulace jsou vážně trapný a naprosto bezdůvodný, doufám že už tady žádní rádoby chytrolíni svoje hluupí teorie psát nebudou!!!!!!!!
Autor:savesave   (savesave@centrum.cz) [ IP: 62.240.183.*] Datum: 17. 04. 13:11
Titulek:Re: Mamka a tatka - máš pravduodpovědět
po tom celém humbuku by si Tony a Martin zasloužily taky nějaký výlet jako měli holky, ale ne jen kolem vily a ale fakt pořádnou jízdu
Autor:pozorovatel   [ IP: 213.29.5.*] Datum: 17. 04. 13:16
Titulek:Re: Mamka a tatka - máš pravduodpovědět
Žádný výlet ale do držky si zaslouží! Zmrd.
Autor:Sára   [ IP: 195.146.126.*] Datum: 17. 04. 12:05
Titulek:Nechte už těch spekulacíodpovědět
Tak se mi zdá, že už se to tady trochu přehání.Taktika netaktika - stejně to na 100%nikdo nevíte. Včera byl v noční šou Tonyho bratr a jestli i o něm budete tvrdit že hraje, tak se jděte léčit.Ta noční šou si myslíme, že byla dost zlomová.Brácha Tonyho vystupoval jako narosto slušný človek, o Tonym říkal, jen že je překvapen proč si vzkaz od Renči vyložil tak zle, že to byla jen odpověď na : Chci si tě vzít, miluji Tě. - Jak Ty ve vile tak já venku - tedy chci si Tě vzít a miluji Tě. Logický úsudek.A v případě bratra Tonyho, který se bežně stýká se svou budoucí švagrovou Renatou i zaručená informace.Myslím, že sama Renča teď lituje, že to nemohla - nejspíš kvůli štábu, napsat jinak.Tohle domluvený prostě nebylo, jako to že nedorazila na duel atd...Je to síla, že tady nikdo ničemu už nevěří. Já byla taky na pochybách jestli taktizují, jsou domluvení či né - ale bylo mi to jedno, protože důležité je že nás to baví. A Tony nás baví. Nesudte jeho soukromý život ale jeho chování a vtípky ve vile.Za to hodnottě.
Autor:Eve   [ IP: 84.16.122.*] Datum: 17. 04. 12:06
Titulek:Re: Nechte už těch spekulacíodpovědět
Ze by konecne smysluplne vysvetleni cele akce?Tahle varianta by se mne zamlouvala.
Autor:Sára   [ IP: 195.146.126.*] Datum: 17. 04. 12:28
Titulek:Re: Nechte už těch spekulacíodpovědět
Mi o tom docela dost diskutujeme, sledujem všechny ty články a blbiny co se kde šustnou, ale myslíme si, že fakt včera Tonyho bratr - aniž by se něka snažil, to prostě přirozeně, bez spekulací a bez tlaku který má na Tonyho a všechny Vyvolené pobyt ve vile, vysvětlil. Říkal že Renča je hrozně fajn ženská, která ho miluje atd...to jste asi všichni viděli.Je to normální dospělej mužskej-naprosto důvěryhodnej, nervozní z kamer, žádnej protřelej podvodník. Je mi asi už fuk, jak tady kdo spekuluje, zdravej rozum to chce zapojit a ten člověk včera si myslím, že nám všem otevřel oči. Byl zhnusejen tou kampaní na Renatu s Tonym a jak řekl.Kdyby lidi radši řešili Tonyho jako takovýho - jeho vystupování, vtipkování a pomáhání druhým ve vile a né přes bulvár jeho soukromý život.Tony je prima a tohle mu nepřidává hlasy, naopak, nekteří začali po těhle bulvárních útocích spíš spekulovat a nevěří už ničemu..je to smutný, takhle to zkazit normálnímu, zamilovanýmu, vtipnýmu a rozumnýmu chlapovi, jen proto aby měl bulvár o čem psát
Autor:betka   [ IP: 217.117.217.*] Datum: 17. 04. 12:24
Titulek:Re: Nechte už těch spekulacíodpovědět
cus...ty jop presne stejny nazor...mam taky tondu hrozne rada a martu tez....ted bych sem toho napsala o lik ale nechce se mi po ranu tak psat tak ze proste mamka a tatka...:-D
Autor:kiki   [ IP: 88.100.161.*] Datum: 17. 04. 16:28
Titulek:Re: Nechte už těch spekulacíodpovědět
jojo tohle je nejlepší varianta která tady snad byla napsaná!!!!!!!!!!!!!!
Autor:Kroun   [ IP: 88.100.121.*] Datum: 17. 04. 19:51
Titulek:Re: Nechte už těch spekulacíodpovědět
Velká škoda, že brtar Tonyho bratra slušným člověkem není.
Autor:Zuzulin   [ IP: 85.70.208.*] Datum: 17. 04. 12:02
Titulek:Tonyodpovědět
ony je zlatátíčko!Doufám,že to vyhraješ!!!!!!!!:-)
Autor:aaa   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 17. 04. 11:53
Titulek:aodpovědět
čůráci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor:cusbary   [ IP: 89.102.170.*] Datum: 17. 04. 11:29
Titulek:jen...odpovědět
ne všichni diváci,jen krávy.
Autor:cusbary   [ IP: 89.102.170.*] Datum: 17. 04. 11:25
Titulek:vychcánekodpovědět
Mají to s tou krávou pěkně vymyšlený.Tu komedii můžou sežrat jen frigidní nány.
Autor:Nicolka   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 17. 04. 11:38
Titulek:Re: vychcánekodpovědět
Proč nány?? Myslíš, že všechny city jsou jen hra? Tys nikdy nezažil smutek nebo zklamání? Ty si chceš hrát jenom na vychytralýho, ale seš naprostej primitiv když nepochopíšže v i tak extrémních podmínkách nemusí být všechno jen hra!!!!
Autor:medvídek   [ IP: 82.99.140.*] Datum: 17. 04. 11:07
Titulek:Je nej!odpovědět
Tony je prostě nej at se vám to líbí nebo ne a všem eště natře prdel!!!!
Autor:dudu   [ IP: 80.188.79.*] Datum: 17. 04. 11:02
Titulek:Doufám, že štáb ukáže Tonymu příspěvekodpovědět
Doufám, že štáb ukáže Tonymu příspěvek, jako včera ukázal nám-že Tony to pochopil blbě-že to Renata nemyslela zle, ale právě naopak!!!
Autor:vtipálek   [ IP: 213.192.1.*] Datum: 17. 04. 10:59
Titulek:Tony se vzteká a chce z vilyodpovědět
Když měli výcvik s vojáky, a ti ve vile také udělali bordel, tak to tak nebral, ukázal se jako "chlap", který vydrží. Najednou mu vadí bordel od štábu, tak se může vzteknout. Proč: nemohli najít něco ve věcech od Renaty? Chce v úterý dostat palce, protože chce z vily, mněli by ho chápat a ty palce mu nasázet, nebo ať ho Zvěřina v pátek vybere do duelu. Renato a další, neposílejte pro něho sms, když ho tam štáb tolik trápí a smskami navíc za to za to trápení necháte Primu vydělat. Buďte rozumní a přejte mu, ať může být se svojí láskou, nebo to tam psychicky nevydrží a fakt se složí.
Autor:Jana   [ IP: 62.240.180.*] Datum: 17. 04. 10:46
Titulek:Tony a renataodpovědět
Renata šlo do soutěže BB,jenže nevyhrála a tak se Tony přihlásil do druhé řady VV.Předem domluvili taktiku o které ví jen oni dva.Lidi přeci dají na nešťastnou lásku.Pokud jí Tony miluje i po tom co předvedla se Šrekem,je to debil.Prostě jedou napůl,když Tony vyhraje,rozdělí se s ní a jdou od sebe.Tony není vůbec takový jaký se prezentuje ve vile.Martina jen zneužívá a má plnou pusu falešných keců a lidi mu to baští.
Autor:aaa   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 17. 04. 11:43
Titulek:Re: Tony a renataodpovědět
Krávo!!!!!!!
Autor:Renata   [ IP: 85.71.55.*] Datum: 17. 04. 10:34
Titulek:Tony bojujodpovědět
hele vite lidi jako ona vi jaky to je ve vyle takze at se zamysli jak se chovala ona se srekem jo!!!!!!!!
Autor:Renata   [ IP: 85.71.55.*] Datum: 17. 04. 10:31
Titulek:Tony Renata tě tahá za nosodpovědět
Tony Renata tě tahá za nos hraj dál a o ní nepřemýšlej!!!!!!
Autor:kiki   [ IP: 88.100.161.*] Datum: 17. 04. 09:58
Titulek:tony hraj dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
Lidi co furt všichní máte dyt Tony je ve hře o 15mega tak co jako.AT HRAJE DÁL!!!

TEDA JESTLI VŮBEC HRAJE TOLIK JAK VY TVRDÍTE(pochybuju že nahrál tak obrovský smutný želví slzy ,když mu nepřišla kráva renata na duel),tak nevim proč ho za to věčina soudí,dat tam maj možnost hrát všichní a né tam sedět furt jak slepice na vejcích a mlčet.
př.:karin.
....A že tam se všema jen manipuluju a že Martina jen využívá(možný to je ale namyslim si že jo),tak mi teda tim pádem vysvětlete proč ho za to vodsuzujete (dyt voni se sami nechávaj zmanipulovávat).
TONY JE PROSTĚ KUS HEZKÝHO,INTELIGENTNÍHO CHLAPA,KTEREJ DĚLÁ S MARTINEM BEZVA SRANDU!!

....JO A ŽE JE TONY S MARTINEM TRAPNEJ TAK VŮBEC TEDA TIM PÁDEM NECHÁPU PROČ SI kvůli nim namáháte ruku abyste sem něco napsali!!!!
Autor:Eve   [ IP: 84.16.122.*] Datum: 17. 04. 10:13
Titulek:Re: tony hraj dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
To uz tu jednou bylo,ne?
Autor:kiki   [ IP: 88.100.161.*] Datum: 17. 04. 10:26
Titulek:Re: tony hraj dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
tady toho bylo víckrát!!!!! :-))

až by si se divil\a
Autor:Niki   [ IP: 84.16.114.*] Datum: 17. 04. 10:17
Titulek:Re: Pro kikiodpovědět
Naprosto s tebou souhlasím!!! Tony a Martin jsou super a tady ti kteří je pomlouvají jsou vážně dost trapní...
Autor:Tez   [ IP: 88.100.3.*] Datum: 17. 04. 09:38
Titulek:Jste všichni ubozí!!!!odpovědět
Lidi vzpamatujte se, copak v dnešní době někomu nevěříte ani city? Samozřejmě mohl by to Tonda všechno hrát, ale kdyby byl takový dobrý herec (ještě za takových podmínek) proč ještě nemá Oscara? Je na něm vidět, že je z toho úplně v pr....i a vy mu nic nevěříte - jste fakt už jak ti lidi ve vile, jelikož mu nic nevěříte a za vším hledáte nějaký podraz (oni hledají úkol).... Zkuste uvěřit tomu, že holt někdo může mít i city!!!!
Autor:Eve   [ IP: 84.16.122.*] Datum: 17. 04. 09:47
Titulek:Re: Jste všichni ubozí!!!!odpovědět
My tomu muzem verit,ale moc se nam nechce.Ja mam Tonyho taky rada.Ale k jeho povaze mne takovy blbnuti proste nesedi.
Autor:kiki   [ IP: 88.100.161.*] Datum: 17. 04. 10:00
Titulek:Re: Jste všichni ubozí!!!!odpovědět
tak nějak bych to taky řekle.no lépe řečeno řekla bych to úplně stejně!!!!! :-)
Autor:Eve   [ IP: 84.16.122.*] Datum: 17. 04. 09:32
Titulek:Tony a Kajdzasodpovědět
Jsou 2 moznosti.Budto se Tony zblaznil (viz jeho vyhrozovani o podrezani zil,o zabijeni kvuli Renate,slzy atd.) nebo je to fakt jejich domluvena hra.A k tomu se spis priklanim,protoze si myslim,ze on takovy pako,aby kvuli ni takhle blbnul,neni.A pokud jo,tak by se mel vzpamatovat a chovat se jako chlap.Protoze po tech jeho vylevech si ho Kajdzaska lehce omota kolem prstu a bude si jim tak jista,az se Tony bude divit.I kdyz je to tam psycho,mel by se trochu ovladat.
Autor:VENDA   [ IP: 82.99.140.*] Datum: 17. 04. 08:23
Titulek:Je to postavené na hlavuodpovědět
Vůbec nechápu, proč mu tam Kajdžas přinesla to oblečení. V sestřihu o tom nebyl ani náznak, ještě košilku pro mamku. Nikomu jinýmu tam rodina nic nenosí, to bylo v BB, ale tady si perou sami, nebo ne?Druhý den ráno přijde, on jí vidí, ani nevyběhne, jen čumí a pak to v klidu probírá s ostatními a ve zpovědnici.Musel to čekat.
Autor:Eve   [ IP: 84.16.122.*] Datum: 17. 04. 09:23
Titulek:Re: Je to postavené na hlavuodpovědět
On ani vybehnout nemohl,kdyz dvere byly jeste zadelany roletama.Vytazeny byly jen na oknech.
Autor:betka   [ IP: 217.117.217.*] Datum: 17. 04. 01:29
Titulek:tonyodpovědět
ta pinda renata si tamhle uziv a se schrekem a pak bude mit hemzui ze drzi tony karol za ruku no je to fak megera ale to ne je fajn mam ho moc rada no a martin teho jiste taky misanek ;) :)
Autor:Eve   [ IP: 84.16.122.*] Datum: 17. 04. 09:24
Titulek:Re: tonyodpovědět
Mas recht.Kajdzas si nemuze na Tonyho vubec stezovat.At se podiva ona,jak se predvedla v BB.
Autor:zuzana25   [ IP: 213.81.193.*] Datum: 16. 04. 23:11
Titulek:tonyodpovědět
ja som zo slovenska porovnavam vasich a nasich ale vasi su lepsi a tony je super neviem aky je vymate moznost poznat tu renatu co je zac? a kto je vlastne srek?
Autor:pozorovatel   [ IP: 213.29.5.*] Datum: 17. 04. 00:44
Titulek:Re: tonyodpovědět
Renáta se "proslavila" tím že se kurvila v přímém přenosu se zamindrakovanou lopatou která si říka Shrek. ten mamlas nakonec konkurenční reality show vyhrál a Renátka si s ním užíva dodnes......v hummeru.
Autor:monča   (monca@seznam.cz) [ IP: 88.100.5.*] Datum: 17. 04. 00:51
Titulek:Re: tonyodpovědět
....... teď jsem přišla domu, kouknu a vůbec nevím o co gou...může mi někdo dát vědět co přesně napsala ta megera Tonymu.Dííííky....
Autor:hiknotvajs   [ IP: 85.132.245.*] Datum: 17. 04. 15:22
Titulek:Re: tonyodpovědět
No on ji napsal vzkaz z brcek..ze ji miluje a chce si ji vzit..ona mu odpovedela,jak ty ve vile,tak ja venku..jinak to nemohla napsat..stab no...a Tony si to vylozil tak,ze ho tam podvadi..je toho plnej net,ze ma zas svyho byvalyho..jen kecy kecy a kecy...tomda chce odejit ze souteze,protoze si to s ni chce vyrikat,miluje ji a nechce ji ztratit...
Autor:Kroun   [ IP: 194.108.128.*] Datum: 16. 04. 22:44
Titulek:Antonodpovědět
Tony vyčítal druhým, že hrají lidem venku na city (byť to nedělali), pomlouval je za to, kde se dalo - a teď ten šašek se šaškem skládá brčka, kreslí srdíčka do písku, ptá se Renaty, jestli si ho vezme, říká, že by si podřezal žíly, a roní krokodýlí slzu na kameru.

Je to chudák...

Kdyby se dalo ego krájet a prodávat, vydělal by sto mega a nemusel by do vily. Takováhle kreatura je idolem mladých děvčat. to vás potěš pánbu, holky.
Autor:magda   [ IP: 213.192.1.*] Datum: 16. 04. 22:40
Titulek:Tony chce venodpovědět
Reakce T. na vzkaz od R. bylo divadlo, vždyť mu před tím donesla prádlo a v tom je ten problém, proč Tony řeší odchod z vily. Ten bordel. co jim dneska udělali, možná mohl být tah na to, trochu to tam prohlídnout - hlavně T. nové hadry (mohlo mezi nimi nebo v nich být cokoliv) a přitom tam udělali nepořádek, aby ho to hned netrklo, ale jeho se to dotklo, dostal strach, protože si ještě všechno nestačil prohlídnout. Štáb určitě na diskuze chodí a co víte, jestli už sami nezačínají řešit, jestli mezi nima není někdo, kdo T. dává informace (třeba ve zpovědnici - celé to do sestřihu nedávají).
Autor:kiki   [ IP: 88.100.161.*] Datum: 17. 04. 10:05
Titulek:Re: Tony chce venodpovědět
dyt kdyby mu chtěli prohledat věci,tak proč to teda neudělali než mu ty věci dali?!?
Autor:tom   [ IP: 88.100.146.*] Datum: 16. 04. 22:18
Titulek:vvvvvodpovědět
Uvidíte
Autor:klimi   [ IP: 212.96.178.*] Datum: 16. 04. 22:07
Titulek:jiny nazorodpovědět
A nemyslite si, ze ten vzkaz myslela jako v dobrym? Ze kdyz se tam chovas skvele, tak ja venku taky?
Autor:tom   (tomanhonza@seznam.cz) [ IP: 88.100.146.*] Datum: 16. 04. 22:16
Titulek:Re: jiny nazorodpovědět
Je to možný,ale nic to nemění na tom,že je to včechno komedie pro lidi.Jejich scénář (Renata,Shrek,Tony)samozřejmě neznáme.Kdyby se Renata netahala se Shrekem,tak bych jim i možná věřil,ale takhle je to jasná dohoda.Holky probudte se.Proč by se Tony rozcházel s Renatou,když mu zajistí pohádkový bohatství.
Autor:kiki   [ IP: 88.100.161.*] Datum: 17. 04. 10:09
Titulek:Re: jiny nazorodpovědět
taky si myslim že to je možný,ale proč vyčítáš tonymu že s renatou maj domluvenou hru!!?!dyt je to hra o 15milionů tak proč by teda nehrál!!!

zajímalo by mě to kdyby si byl ty na jeho místě jestli by si nehrál!!!!
Autor:timi   [ IP: 84.242.95.*] Datum: 16. 04. 22:21
Titulek:Re: jiny nazorodpovědět
Já jsem ten vzkaz taky pochopila jako v dobrým. Jakože chtěla Tondu uklidnit, že je venku všechno O.K. A on si to vyložil úplně jinak.
Autor:tomanhonza   (tomanhonza@seznam.cz) [ IP: 88.100.146.*] Datum: 16. 04. 21:41
Titulek:Tony je podvodníkodpovědět
Já nevím že mu to štáb a některý pubertačky žerou.Je to všechno domluvený se Shrekem a Renatou.Je to finta na lidi.Shrek má dost peněz na to aby jim je půjčil na sms a zinkasoval pěkný úroky.Vidělají na tom všichni,jen diváci jsou za blbce.!!!
Autor:pozorovatel   [ IP: 213.29.5.*] Datum: 16. 04. 21:49
Titulek:Re: Tony je podvodníkodpovědět
souhlasím s tebou tahle trojice to má spočítané dopředu. Shrek zainvestuje, Renáta podrží, toník vyhraje a peníze rozdelí. co víc dodat?
Autor:kiki   [ IP: 88.100.161.*] Datum: 17. 04. 10:12
Titulek:Re: Tony je podvodníkodpovědět
tak tohle si fakt nemyslim!proč by to shrek dělal?!?

já bych akorát vcěřila možná tomu že to má tony s renatou domluvený(teda něco že maj domluvený,nééé všechno)!!
Autor:Katuška   [ IP: 194.213.46.*] Datum: 16. 04. 21:40
Titulek:Tonyy..:o)odpovědět
Taťko ste tam s mamkou jediní kteří rozumijou srandě..ste fakt skvěli...:o)buďte takovy jací ste...:)
Autor:magda   [ IP: 213.192.1.*] Datum: 16. 04. 21:20
Titulek:vzkazyodpovědět
vzkazy z vily a do vily i se souhlasem štábu je porušení pravidel - Antonína okamžittě vyloučit.
Autor:Marie   [ IP: 62.240.183.*] Datum: 17. 04. 08:20
Titulek:Re: vzkazyodpovědět
Ale ten vzkaz vymyslel štáb a ne Renata. Byl to na Tonyho sprostý podraz, protože on vůbec netuší, co se děje venku. Štáb už by měl dusit někoho jiného, tohle fakt je ubohé a nedůstojné.
Autor:divák   [ IP: 213.192.1.*] Datum: 16. 04. 21:13
Titulek:výlet štábuodpovědět
kolik lidí ze štábu si udělalo výlet pouze se 2 VV? Ostatní chudáky zase potrápily a bordel ve vile po návratu "z výletu" se netýkal jenom Antonína. Jak byla během výletu štábu do E. zajištěna služba štábu ve vile. Tonyho návštěvy ve zpovědnici - vypadá to jako by tam mohl domlouvat další strategii, viz jeho dnešní úvahy o odchodu z vily. Nevěřím mu ani nos mezi očima.
Příspěvků: 2734, poslední 09. 06. 2006 23:11
Stránka: 3 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem