XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Autor:hp4p   (harry.potter.4p@atlas.cz) Datum: 21. 09. 15:05
Titulek:Re: Hans,JPZ a Věra si diktují svá pravidla!!!odpovědět
Milá Terezko,

jak jistě již všichni vědí, pořad změnil název z "VyVolení", na "VyBulení". Již Tímto jsou jasně porušována pravidla a Prima jen přihlíží. Nelze již někoho konečně pokutovat nebo vyloučit bez duelu? Jak se např. baví Věra? Programový slovník vypočítal, 47% slušných slov a 53% neslušných. Proč ji nevyhodíte bez duelu. Pořad sleduje i mládež. 38 letá žena lépe řečeno psychopat je nějakým idolem se svým jednáním a slovníkem za tichého sledování Primy?
Její dcera se stydí a bojí vycházet díky jejímu chování na ulici. Jasně bylo v pořadu slyšet, že se za ni stydí. Proč se na ni před svědky tak upíná a o to více jí ubližuje?
Ještě že tam máte Vladka a Regínu. To jsou jediné světlé okamžiky bez falší, kteří dokážou říci pravdu do očí. Přepne se televize na VyBulené a co vidíme? Hnůj a binec kolem nich. I tito dva jako by již rezignovali na domluvené dění štváčů. Ti největší jsou venku, rychle pročistit i zbytek, aby již konečně začalo slobované show bez urážek a sprostoty. Proč Věra ač sama bývalou profesionální šlapkou, uráží hlavně Regínu?
Proč jen upozorňujete na porušení pravidel a nedáváte pokuty? To co se dělo včera bylo na okamžitý vyhazov bez duelu a celou pokutu, včetně úhrady pobytu ve vile. A pokud DUEL bude, tak s Wendy. Wendy při "Zúčtování" vyloženě porušila pravidla a proto by jí Prima měla do Duelu rovnou nominovat!! Byl by to přiměřený trest a varování pro ostatní! Fóra a diskuse na Centrumu jdou mimo Primu, která je avizuje?

Zdraví jeden z m