XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TŘETÍ ŘADY SE STAL M I L A N !!!
René s Dominikem zůstali poraženi!
 


Stránka: 73 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 16. 01. 23:12
Titulek:2odpovědět
po konci filmu jsem odcazel a celou cestu jsem o krasnem filmu premyslel .Jak muze clovek pripoutany na luzko,jit do kina.Verte mi,ze to bylo poprve,kdy jsem nekomu rekla invalida bez noh.Oni mu pekne slouzi a ja mu to preji.Pani Blance,vzkazuji,ze jsem cele odpoledne zvracela as tim,ze z jejich ust pach jsem citila az semkY!
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 23:19
Titulek:Re: 2odpovědět
Ati já ještě nespím, to jsem byl já www.filmvaclav.cz
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 17. 01. 00:00
Titulek:Re: 2odpovědět
Diky
Autor:bizz2704   Datum: 16. 01. 23:34
Titulek:Re: 2odpovědět
Atinko dneska jsem fakt utahanej a byl jsem naladěnej na něco jinýho než co tu probíhá.Můj poslední mozkový závit mi ale říká,že by jsi se měla na nějaký veci vykašlat,říci si no tak sem naletěla a jít dál.Chápu,že jsou věci který bolí.ale pojď dál,Mě ty tvoje jitrničky tak chutnaly.A prejt umíš naprosto bezúrovní.Počkej až přijde BobinaTa se do tebe pustí.To bude sekec hadrec.
Autor:bizz2704   Datum: 16. 01. 23:50
Titulek:Re: 2odpovědět
Bobčo vidím,jak semky z poza rohu nakukuješ.Tak si to co je dolejc dočti a ať tu už jsi.Vim,že jsi ještě chtela courat po kontejnerech,ale skus to dneska vynechat,díky za to a cmuk
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 16. 01. 22:59
Titulek:KONEC PREDSTAVENI VAŽNI !odpovědět
Napisu si tadyK,co chci ,ale predevsim,PRAVDU!Domcusku znam,asi dva,tri mesice a verte mi,ze jsem to vzdy brala jako virtual.Kazdy vi,co jsme tady predvadeli aPavli nas dnes pojmenovala komedianty (pravem) prave ve chvili,kdy pani Blanka napsala,SOK,cetla jsem,ze herc sice je,ale dela porno.No co myslite,kde to vzala,Dom ji napsal,aby prave tuto vec řekla,proc? Asi videl,ze vcera psal Bizzi napsal jsem ti a on to cetl.Jeho styl psani,znam a tak mi to doslo.Dom mi vypisoval od doby co mel muj nick a tak jsem mu rekla,mel by jsi se te Zlate omluvit a panu Aztakovi take.Udelal to apan Aztak omluvu prijal.Byla jsem tomu rada,vzdyt jsme byla dobra parta,jen pani Zlata nam sdelila,ze tu uz nebudou a me vzkazala,ze se sama presvedcim jak to je a pan Framik mi k tomu pripsal,ze Dom stale obtezuje pisemne Zlatku,ale to jste nekteri cetli.Mezi tim,mi Dom psal a rekl mi koho mam dnes hrat,byla jsem reznici,milenkou atd.A neko ho to snad i bavilo,a byla sranda,Potom jsme si psali a ja mu rekla co mam za problemy zdr.Rikal mi,nic si z toho nedelej,ja jsem pripoutany na luzko a nemohu chodit.Ja mu lidi fakt verila a on se asi smal a i vcera mi poslal v noci sproste psani jako do te prcalinky.Psala jsem mu,tedy ji,aby tahla do hajzliku,ze lesba nejsem.To bylo vse. Kdyz jsem se mu sverovala tak mi daval musim priznat trochu mi dodaval energii.Prosim,jisteho muze,aby se mi ozval,co mi rekl Domcuska mel prispevek na www.vyjadreni k filmu Vaclav a jestli to tam jeste je,uvidite,ze psal.Po konc
Autor:rymira   Datum: 17. 01. 03:51
Titulek:Re: KONEC PREDSTAVENI VAŽNI !odpovědět
Atinko, ať už je to s Domčou jak chce, já vám všem radím, neberte se tady tak vážně. Blbněme, smějme se, ale opravdu něco jako přátelství to berme s rezervou. Nejsem žádnej chytrolín, jen už o chatových hrátkách něco vím. A taky, ať je to cokoliv. co jste si důvěrně na vzkazech nebo mailu, skypu nebo ICQ prozradili, neventilujme to tady veřejně. Ati, bavila jsi se, jak se zdálo, dobře a nejen ty. Pokud se nestanete přáteli (tedy virtuelními), berte a berme tohle blbnutí na foru, jen jako pobavení. Ať je Domčucha kdo chce, prostě to byl a je jen nick. Tady může říct kdo chce, co chce a být kým chce. Nezapomínejme na to.
Autor:bizz2704   Datum: 16. 01. 22:26
Titulek:Ahoj lidiodpovědět
Přišel jsem dom vorvanej jak pes po dostihách a těšil se jak se tu odreaguju a pobavím.A šok!!!Tady skoro pustoprázdno tak znaveným prstíkem točím níž a níž.Hele děcka vy jste se tu zase porafali.Tak tohle tu musí přestat.Jděte se vyvstekat na fotbal nebo hokej a tady prosím o mírPoníženě dekuju.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 22:32
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
zdravím tě...vorvanej jak pes ?a tady zdá se pro dnešek taky chcíp pes a hodně se tu štěkalo
Autor:bizz2704   Datum: 16. 01. 22:42
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
Zdar.Já přes den nějakej štěkot zaslech,ale myslel jsem si,že je to odněkud z parku.Ani ve snu by mě nenapadlo,že je že jeho původ je tady.Chtělo by to podat si packu a jít dál.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 22:52
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
já jsem pro, jenže to se týká jiných
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 16. 01. 22:57
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
No, dle mého není dobré, jeden večer všichni tuti-muti, další den se rozhádat a pak se zase "jako" udobřovat. Tadyk nejsme doma, pánové - tam to má aspoň příjemnější dohru (někdy). Ale tady, to se přecik nedělá mezi svazákama!
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 23:01
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
já jsem tady ještě pionýr
Autor:rymira   Datum: 17. 01. 03:54
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
Asi, proto, zlatíčko, že to tuli, tuli se všem moc líbí. Cmuky tu ještě pěstujete?
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 16. 01. 22:44
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
Ale dnes to tu fakt dopadlo ňák blbě. Já osobně tomu nerozumím, myslela jsem, že jsme naladěni všichni na stejnou notu a vypadá to tak, že někdo si tady pouze na toho humorného člověka jenom hrál a neunesl to. Co si myslíte vy, pozůstalí?
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 22:49
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
ZDRAVÍM Dášo a Bizzi, já nebudu soudit a je mi líto, co se tady dneska odehrálo, já to tady beru jako odreagování, ale dnes to bylo spíše psycho.
Autor:bizz2704   Datum: 16. 01. 23:00
Titulek:Re: Ahoj lidiodpovědět
Dasi ahoj.Taky to nechci rozebírat.to by se to mohlo jen zase rozvířit.Nechodím semka řešit,ale bavit se.Asi to chtěj všichni,alespoň doufám ale občas někdo prostě nemá svůj den a ulítne.No a pa se sem ostatní bojí chodit apsát,aby to nevypadalo že jsou pro jednoho ne bo druhého.Nehodnotit bo jinak se z toho zblázníme.Tadyk to nezůstalo tak dlouho kvůli hádkám,ale proto,že tu byla a věřím,že zase bude zábava.No tak lidi buďte v oukeji
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 16. 01. 22:07
Titulek:Brý večerodpovědět
Pavlí, poď do školy, tam se kradou obrazy!!!!!!!
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 21:29
Titulek:Tlustá čáraodpovědět
Ráda tlustou čáru udělám, ale dnes to po mně asi nějak nechtějte. Neodsuzuji nikoho a pochopení mám pro všechny, ale tohle si musím v hlavě nějak urovnat.Nerada bych někomu ublížila.
Autor:hela707   Datum: 16. 01. 21:21
Titulek:Mizím....odpovědět
Tady dnes poteče krev ... A doufám,že si mě za tento výrok hned někdo podá ...Sakra !!!Jen tak mimochodem,jeden náš kamarád,co přišel o nohu, se občas do krve hádal se svým nejlepším kamarádem(jinak se měli moc rádi a nikdy si nějak neublížili)a řval na něj: Já tě majznu tou dřevěnou nohou po kebuli až bude po tobě !! A on na něj zas: Já ti tzam nasadím červotoče, ty hajtro jedna!!!Jenže ti se znali a nikdy nic z toho nesplnili..... Když se lidi na fóru neznaj,nebo jenom odsuď,berou leccos jako urážku.Nebo třeba jen jiné názory...Kolikrát já tu vulgárně dostala ...
Autor:rymira   Datum: 17. 01. 04:08
Titulek:Re: Mizím....odpovědět
Heli, je to proto, že se brali navzájem moc vážně. Tady to chce opravdu nadhled. Po skončení VV3 jsem se tu moc neangažovala a když jsem nakoukla, brala jsem to jako švandu. Na foru se dají navázat i přátelství, alwe je třeba brát ty druhé s rezervou. Protože, tady nic nemusí být pravda.
Ale vesele se tu může forařit , blbnout a bavit, ale bacha na city.
Autor:radimmsrahulekk   Datum: 16. 01. 20:52
Titulek:Pavliodpovědět
Myslím, že to tady přerůstá v nechutné dohadování. Ano, máš pravdu,jsem idiot, že jsem se svěřoval neznáme osobě, která to pak zneužila proti mě. Jistě, každý z nás může být podvodník. Já i ty, kdokoliv. Je to virtuál. Ovšem jsou věci o kterých bych vživotě nežertoval a to je ZDRAVÍ. Věř mi nebo nevěř, je to jedno. Nikdy bych nepsal nikomu do vzkazů ohledně zdraví co není pravda. Atina dobře věděla kdo jsem, není tak zmatená jak si myslíš. I do prcalinky mi psala a věděla, kdo jsem. Tak to jen pro upřesnění.
A klidně dám Blance svojí reálnou adresu a zaplatím jí cestu aby se na mě přijela podívat, jestli věří podvodníkovi a úchylákovi,jak tady naznačuješ. To že měním kabátky je jen moje věc a nikdy jsem tady nikomu neubližoval. Mám svědomí čistší víc než si myslíš.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 20:56
Titulek:Re: Pavliodpovědět
Víš co nebudem to tady řešit veřejně. Nechápete s Blankou taky nic.A myslím, že to tu nikoho nezajímá. Lidi se sem přišli pobavit. Zmatky jste sem vnesli vy. A to nemyslím tu prcalinku. Mám na mysli úplně jiné věci.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 21:00
Titulek:Re: Pavliodpovědět
A zase jsi nic nepochopil, protože já nenapsala, že jsi úchyl nebo podvodník, ale že to nikdo nikdy doopravdy neví.,kdo vlastně komu co píše. A ty se neměl být tak zbrklý ve svých soudech a odhadech lidí. Sám jsi tedy nalít a zrovnat ak nevíš, kdo nalítl tobě nebo jak tě pochopil.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 21:05
Titulek:Re: Pavliodpovědět
A ještě jedna věc je zvláštní. Za poslední dobu jsem si všimla, že tu hádky vznikají kvůli tobě. Ty víš, že tě mám ráda, ale zamysli se, jestli tě vždy všichni chápou. A nejen ti nově příchozí, ale i ti skalní.
Autor:radimmsrahulekk   Datum: 16. 01. 21:07
Titulek:Re: Pavliodpovědět
Nechápou mě, to vím už dávno. Chtěl jsem odejít už dávno, jsem idiot, že jsem to neudělal. Ale už jdu...budete mít tady už klid. Je to na mě silná káva, že tak silnou jsem ještě nikdy nepil..
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 21:13
Titulek:Re: Pavliodpovědět
Vidíš, nikdo tě nevyhání. To je tvůj způsob. Vznést sem zmatky a pak říct já odcházím a už mě tu nikdo neuvidí.Bylo s tebou fajn, ale v něčem si holt přestřelil a možná si zbrkle někomu uvěřil Tak se k tomu postav jako chlap a udělěj tlustou čáru a případná nedorozumění, která vznikli si vyřeš soukromě.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 21:22
Titulek:Re: Pavliodpovědět
============================================================
================================

mohu vás nazývat přáteli? ne, neptám se!!!!
PŘÁTELÉ PRÁVĚ JSEM ZA VÁS UDĚLAL TLUSTOU ČÁRU!!
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 21:33
Titulek:Re: Pavliodpovědět
Děkuji příteli !
Autor:radimmsrahulekk   Datum: 16. 01. 21:02
Titulek:Re: Pavliodpovědět
Jednou jsem psal Prrravdě na jeho původní nick, že jediný člověk kterýmu věřím je Pavla. Nikomu jinýmu NE ! Teď i Blance.
Nechápu o jakým zmatku píšeš, já si prcalindu založil včera..Jinak jsem byl za opičáka a domčucha. Toť vše.
Pavlí opravdu to nemá smysl, nikoho to nezajímá....A vživotě nepoužiji nikdy co vím ze vzkazů. Nikdy a nikomu ! Nebaví mě to už, nech to téma ležet...nebudu to řešit. Je mi trochu šoufl, trochu víc.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 21:08
Titulek:Re: Pavliodpovědět
Dome, můžu ti říct, že mně je šoufl tak, jak mi ještě nikdy nebylo.Víš, že já tady nic nikdy neřešila, ale teď jste to přehnali a všichni. Ty víš, koho se to týká.
Autor:radimmsrahulekk   Datum: 16. 01. 21:11
Titulek:Re: Pavliodpovědět
Týká se to Atiny, která napsala, že jsem trotl, invalida bez nohou. měla pravdu. Až na toho trotla. Ale to jsem taky, že jsem se jí svěřil. Tak čau. Už nereaguji, vypínám počátač a ani číst sem nepolezu abych se nepozvracel.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 22:30
Titulek:Re: Pavliodpovědět
to cos mi psal, bylo jen mezi námi !!!!!!!!
Autor:hela707   Datum: 16. 01. 20:33
Titulek:Ahóóój!!!odpovědět
Už se perou ? Už se perou ? Já to říkala hned, že si čumáky rozbijou !!! Ale raděj bych vám mohlas ukázat, jak mi i v zimě krásně rozkvetly muškáty....
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 20:51
Titulek:Re: Ahóóój!!!odpovědět
Ahoj Heli, nějak mně dnes humor přešel a to je co říct.nevím, jestli ho tadyk ještě najdu.I na mě to byla dnes silná káva a to jsem tu zažila přežila už ledacos.
Autor:hela707   Datum: 16. 01. 20:58
Titulek:Re: Ahóóój!!!odpovědět
Musím se podívat, co se dělo.Jen jsme nakoukla !!!Není halt každej den posvícení!!! Ve škole je jen Kopretina.Všichni se nějak rozprchli.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 20:23
Titulek:Pavlo + Blankoodpovědět
zakopejte už prosím válečnou sekeru!!!
nemyslíte, že by si to měli vyříkat jiní?
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 20:34
Titulek:Re: Pavlo Blankoodpovědět
pane pravdo máte pravdu a já již končím s pavlou já problém nemám a mám raděj dny kdy se tady člověk zasměje žel bohu dnes to byl humor poněkud drsnej.tak a tečka mám nový přístroj raděj se jdu učit jak s ním zacházet.
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 20:08
Titulek:Prrravdo.odpovědět
Nějak tě příteli nevidím,že ty zase ladíš piano.Ty si bereš práci
domu?Představa jak táhneš piano po schodech do 6 patra panelového
domu ve mě vzbuzuje obdiv.Nebylo by vhodnější přejít na elekronické
piano a tak?
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 20:11
Titulek:Re: Prrravdo.odpovědět
hochu omlouvá tě, že máš po operaci oka, mám tu jednu starou harfu, brknul by sis :o)
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 20:26
Titulek:Re: Prrravdo.odpovědět
doufám, že jsem tě neuvedl do rozpaků, já jen žertoval,
je to historický kousek a ten bych nedal z ruky
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 20:30
Titulek:Re: Prrravdo.odpovědět
Stará harfa?Nemůže tam prasknout struna - šup a oko zase
problém.Něco bezpečnějšího by nebylo?Jak je vidět Prrravdo
tobě by to bylo asi jedno.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 20:41
Titulek:Re: Prrravdo.odpovědět
:o))))
máš pravdu, na to jsem nepomyslel, ale zase na druhou stranu jednooký mezi slepými králem a uznej ty výhody.

P.S. hrajeme si !neurážím?
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 20:57
Titulek:Re: Prrravdo.odpovědět
To s tím jednookým je sice pravda.Být králem v dnešní době,to
už není co to bývalo,koledovat si o atentát není nic pro mne Prrravdo.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 21:28
Titulek:Re: Prrravdo.odpovědět
dnes to tu není Rosamunda Pilcher, myslím, že by se mělo přece jen vyvětrat, aby tady byl zítra čerstvý vzdoušek
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 19:53
Titulek:KABÁTKYodpovědět
když někdo mění často kabátky tak na to časem dojede jenže to není můj případ,samozřejmě vím kdo je prcalinka a to mezi námi bylo spestření pro vás hlavně že všichni chápete humor,prcalinka od začátku psala že chce mluvit se mnou tak nechápu co vás na tom pohoršovalo,důležitých věcí si nevšímáte,ale jen to sem přijde někdo okořenit a už je zle.není mou povinností vám tady vysvětlovat proč jsem tak jednala,ale atina svým výrokem opravdu ublížila človíčkovi tak to mi jako sranda fakt nepřipadá.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 20:12
Titulek:Re: KABÁTKYodpovědět
Blani, tak se podívejte.Prcalinku jsme brali taky s humorem, pro to ty nadávky na ní byli taky psány s humorem.I když na můj vkus to byla Prcalinka až moc oplzlá, ale je mi to fuk. Tady ať si píše opravdu, kdo chce co chce.Jestli tu někdo mění kabátky a too natolik, že už se vt om někdo opravdu někdy někdo nevyzná, tak se pak nemůže divit. Né všichni to opravdu chápou. A za druhé, tu potom vznikají zmatky, když se tu svěřujete někomu opravdu ve svých vzkatech. Nic proti tomu nemám, ale ti co neví potom taky nechápou. Byl tu do té doby klid.Já nemůžu vědět,kdo se komu s čím svěřuje a je mi to jedno, ale nedivte se, že někteří potom neví a nechtěně někoho urazí.Vy o mně taky nic nevíte a nevíte co by se mohlo naopak dotknout mě. Ale tak to tady beru.Nakonec ani to, co vám někdo svěří soukromě na svém profilu nemusí být taky pravda. Vždyť se nikdo neznáme a vám může kdokoliv něco vážně psát na profilu a vy to vezmete vážně a může to být nakonec nějakej úchylnej ubožák, který si s vámi zahrává. Tak to na internetu chodí. Nechci trvdit, čemu uvěřila Atinka, ale možná to tak taky vzala i když jí to bylo psáno osobně na proflil Třeba je už ze všeho jen zmatená.Znáte ji osobně? Neznáte! Tak ji proboha taky nesuďte.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 20:26
Titulek:Re: KABÁTKYodpovědět
Ještě k tomu, co jste mi psala níže. Zmíněná prcalinkya nebo chceteli dotyčný tady rozhrál hru, do které se sám zamotal a to tak, že hodně. Brala jsem to, ale jak říkám někdo z toho mohl být už úplně zamotaný a možná ani neuvěřil potom tomu, co mu dotyčný napsal ve vzkazech jako vážnou věc.Myslím si, že ten kabátník se do toho zamotal sám a trochu přestřelil, ale pak se nemůže divit. Atinku osobně neznám, ale určitě mu nechtěla ublížit. nevím, rozhodně bych jí nesoudila. Snažím se věřit v to dobré, co v člověku je.A pan kabátník si má holt příště rozmyslet co komu svěřuje. Neodsuzuji ho, chápu ho a zapletl se do toho sám vlastní vinou. Já rozhodně nejsem ničí ovcí a tady to beru tak jak to je.
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 20:30
Titulek:Re: KABÁTKYodpovědět
tak asi takhle pavlo ikdyby to nebyla pravda že je tady někdo invalidní tak s takovýma věcima se nežertuje já věřím prcalince proto jsem se jí zastala věřila jsem i atině a do jisté doby byl její vtip humor dokud nezačla některé věci brát vážně a začla být podle situace náladová,kde berete vy tu jistotu že atina je ta které je ubližováno vy ji znáte osobně????a to že sem vytáhla tak citlivé téma bylo záměr protože nezvládla situaci virtuálu jenže vytáhla věci reálné které byli určeny jen pro ni.neznám vás ani bobinu,ale váš humor nikoho neuráží.je tady řeč o atině a není schopná ani vylézt a obhájit se sama protože ví že přestřelila a že se má za co stydět.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 20:39
Titulek:Re: KABÁTKYodpovědět
Ježíšmarjá Blanko, já nevím jak to napsat. Já ji neobhajuju, já jen píšu, že taky nemusela uvěřit tomu, co jí pro ni vlastně neznámý člověk napsal jako fakt.Psala, jsi , že tu nejsi od začátku, tak možná taky nechápeš. Bylo toho víc.
Autor:hela707   Datum: 16. 01. 20:34
Titulek:Re: KABÁTKYodpovědět
Jen sem nakukuju a tak nejsem úplně v obraze ...Ale Kormorán,coby měnič kabátků byl můj oblíbenec ...Už jsem se těšila, co z ptačí říše zase někde vyhrabe ....
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 19:47
Titulek:JÁ SE VÁM VÁŽNĚ DIVÍModpovědět
tak za prvé pavlo něco pro tebe-ty si dobrá ženská a kdyby si byla jen trochu věci znalá tak by si pochopila proč jsem to atině psala,nikdo z vás nezná podstatu věci jen já atina a ten koho se to nejvíc týká,klidně si mě tady odsuzujte,ale vy na to jednou dojedete a ještě rádi si vzpomenete na mé varování.já srandě rozumím,ale invalida bez noh je dost silné kafe bo cokdyž zrovna já jsem ten invalida myslíš že nemám právo se naštvat za takovej drsnej výrok???jen se jí klidně zastávejte na to ona čeká.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 20:35
Titulek:Re: JÁ SE VÁM VÁŽNĚ DIVÍModpovědět
Podruhé už píšu, že k invalidům chovám hlubokou úctu a všichni tady jistě také. Můj smysl pro humor nechte na mně, ale pochopte, že né každý se tu v tom vyzná.A pokud jste si poslaliyněco soukromě, my o tom nic nevíme a nemělo by se to tady řešit veřejně. Nechť si to ti,kterých se to týká vyřeší taky osobně.
Autor:rymira   Datum: 17. 01. 18:57
Titulek:Re: JÁ SE VÁM VÁŽNĚ DIVÍModpovědět
Lidičky? nakonec jsem ráda, že jsem se tady moc neangažovala. Co jste si, to jste si. O důvěře na netu jsem se už vyjádřila, ale osobní věci, které jste si důvěrně napsali mimo forum, sem nepatří. Trochu mi běhá mráz po zádech, že to tady ventilujete. Vím, že je tu zmatení myslí a důvěry, ale to jestli má kdo jakou svoji osobní bolest nebo hendikep by se mezi slušnými lidmi nemělo psát na veřejně přístupném foru. Nadávejte si, když chcete, (ale ani to se mi nelíbí, na moutě kutě že ne.), ale to co si důvěrně sdělíte, vynechte. Pokud je to pravda, odhalujete nejbolavější místa toho, s kým jste se nepohodli. Vemte si z toho, mého mudrování,co chcete. Takhle to beru já.
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.134.*] Datum: 16. 01. 18:41
Titulek:Dobrý večer!odpovědět
Přeji všem lidem (jak říká Atinka) dobré vůle a lidem, co rozumí humoru, dobrý večer !
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 18:47
Titulek:Re: Dobrý večer!odpovědět
Nechť je vítán,kdo v dobrém přichází.
Autor:rymira   Datum: 16. 01. 19:36
Titulek:Re: Dobrý večer!odpovědět
Nazdárek, Pavlíno!
Řvu smíchy, jak tu čtu některé přísvěvky. Kámo mi nakoukl přes rameno a pozdravuje forum deviantů. Sladkou prdelinku obzvláště. Atinka je prý taky správná babule. Tak vám vyřizuji pozdrav od vašeho fandy. Sice je jinak na nezralé maso, ale bavil se čtením skvěle a uvažuje o změně chutí. Jo,Domčucho -Opičáka prý by najal na nějaký vyzkumný projekt. Něco s bouřením hormonů. Přesný záměr mu dodá, bude-li D-O mít vážný zájem.
Mějte se bando nezbedná!
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 19:38
Titulek:Re: Dobrý večer!odpovědět
Rymi, mně teď ovšem do smíchu moc není. Opravdu. Někdo to tu přehnal s kabátkama a teď se diví.
Autor:hela707   Datum: 16. 01. 20:47
Titulek:Re: Dobrý večer!odpovědět
Zdarec Rymírec!!!Vzhledem k tomu,že andílek zas uletěl,než jsem přiletěla já,zdravím tě na nicku.
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.134.*] Datum: 16. 01. 18:37
Titulek:Pro Blankuodpovědět
Tak jsem si to přelétla a zjistila jsem, že tu někdo opět nepochopil srandu.Možná, je to pro někoho někdy silná káva, ale to byste musela Ainku znát déle a mít možná více smyslu pro ten humor. Já Atinku chápu a velice mě baví. Co ale nechápu je to, jak můžete někomu zcela vážně přát něco zlého a jen proto, že jste nic nepochopila. Nezlobte se, ale to se nededělá a o něčem svědčí. A jestli jste tu pralinku myslela vážně a domlouváte si tu nějaké,techtle mechtle, je to vaše věc, ale děláte to na veřejném fóru, pak tedy musíte počítat se vším.
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.134.*] Datum: 16. 01. 18:39
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Omlouvám se za překlepy a chyby, ale byla jsem nadzvednutá.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:49
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Pavli tebe píchla včelka do zadečku, žes nedosedla?
Že ty si chtěla původně do úlu poslat dědka, aby pak byl mužnější :o))
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 18:54
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
ahoj, docela jo, protože přát někomu něco zlého je i na mě trochu silná káva a navíc se domnívám, že slečna Blanka sama naletěla té pralince, která bude buď nějakým provokatérém nebo nějakým vtipálkem v novém kabátku. A já to tak taky brala a domnívám se, že Atinka a Bobi taky. Proto ty nadávky, které tak také byly myšleny.
Autor:rymira   Datum: 16. 01. 19:46
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Pavli, tohle je asi podstata hry, kabátění. Já jsem téměř přesvědčená, že si tu píše pár kabátníků v s vámi, co to myslíte ač s humorem poctivě. Prdelinka je tu určo ve více kabátcích a mnozí jiní taky. Prostě je to tady země iluzionistů a kdo si tu píše to musí riskovat, že si z něm někdo dělá čurdu. Laškovat a nic nebrát vážně, by mělo být motem tohoto fora posledních týdnů. Papa. Neboj, já jsem tu jen jako Rymi. A když už nakouknu, tak se jen zasmát. Nikoho tu neberu vážně. A radím to i tobě. Čauky!
I ostatním.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 19:47
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Rymi, vždyť mně znáš, ale tady bohužel vím o co jde. Opravdu !
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 18:51
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Vážená paní Pavlo, musím se Blanky zastat. Pokud vám to nikomu nedošlo, tak tady vůbec nejde o orientaci. Ale opravdu HODNĚ SILNÁ KÁVA je ta, že atina nazývá člověka. kopíruji- "Jsi nejvetsi trotl,jaky se hned tak nenajde ty invalido bez noh ." Myslím, že toto už není humor, ani černý humor, ale hyenismus. Nazývat kohokoliv invalidou bez nohou může jen zlý ubožák.Přeji vám všem aby nikdo z vás co jste jí podporovali nebyl nikdy invalída,natož bez noh
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 19:03
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Milá prcalinko, mě je vaše orientace úplně ukradená a nechtějte po mně, abych vám zkopírovala vaše včerejší slizké výroky. Navíc si myslím, že jste nějaký místní provokatér nebo vtipálek v novém kabátku. Pokud vám jde o humor, dobrá beru. pak ho mějte i vy. Pokud chcete provokovat a rozhádat zdejší fórum, pak buďte připraven na drsné nadávky. A jestli jste sem přišla někoho balit, tak si jděte na jinou diskusi,určitě jich málo nebude. Nashledanou , těšilo mě. Navíc Blanka se vás zbytečně zastává, protože vám nalítla.
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 19:08
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Paní Pavlo, vaše obhajovací řeč nemá ani jeden podložený a věcný argument. Pokud někdo druhému nadává do trotlů a invalídů bez nohou, tak je to ubožák. Je úplně jedno,jestli jsem provokatér nebo třeba vtipálek, ale hranici UNOSNÉHO VKUSU lidskosti překročila Atina.Já ne.Já nikomu do invalidů bez nohou nenadávám.A pokud berete jako oplzlosti včerejší plky,je mi vás líto.A o slečnu Blanku nemějte strach.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 19:12
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Mně je vás také líto a máte co jste zasel. Váš homor mi taky vipný nepřišel. Občas přestřelíte sám a pak se divíte.
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 19:14
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Nedivím se ničemu, po dnešním nelidském útoku na invalidy se už nedivím ničemu. To je vše co mám na srdci.Opravdu vše.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 19:19
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Pak jsi hloupý, jestli jsi toto bral jako útok na invalidy. To snad nemyslíš vážně?!
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 19:23
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
A jestli jste takový zastánce cti a lidských práv. Pak jistě budete mít dost odvahy na to, abyste se tady odkryl a uvedl věci na pravou míru.Vnesl jste sem opět zmatek a náhodní čtenáři nechápou !
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 19:29
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
A propos k invalidům chovám hlubokou úctu a troufám si tvrdit, že Atinka taky. A jestli blbě chápeš tak je to jen a jen tvůj problém !!! A pokud si ten , který se domnívám tak nechtěj, abych tady kopírovala některé tvé výroky za poslední dobu, protože by se taky daly překroutit na útoky na různé menšiny, osoby a všechno možné. Kdo chce pochopí, ale kde jaký výro se dá k lecčemus překroutit.Ty provokovat můžeš, jedinýt y, ale kdepak, když se něco dotkne tebe nebo něco blbě pochopíš. To je potom ovšem úplně něco zcela jiného, že ?
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 19:25
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
Naprosto vážně !!! Já totiž invalida jsem a včera jsem to Atině napsal aby nebyla tak sama v průseru se zdravím. Použila proti mě skoro moje slova.Nikdy jsem neventiloval svoje problémy protože vím jak zlý je virtuál. Potvrdilo se mi to !!! Jsem obyčejné hovado, co vložilo své nitro do rukou neznámého člověka. To je všechno, opravdu všechno. Už nereaguji a mažu i tento nick. Pa Pavli.
Autor:pavla9696   Datum: 16. 01. 19:37
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
pak to ovšem bylo míněno na virtuální postavu prcalinky a né na vás osobně.Říkám,že jste sklidil, co jste zasel. Pak to musíte unést. Rozhodně to nebylo myšleno na vás, jako skutečnou osobu. Měníte kabátky a pak se divíte, že se v tom nikdo nevyzná. Tohle má také své hranice. A domnívám se že Blanka vám nalítla také. To nebyla provokoce ? Hned jak se svěřila o své orientaci, že jste se hned zjevil jako oplzlá prcalinka? A Blanka to vzala vážně! To bychom taky mohli brát jako provokaci na její orientavi né ?
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 20:05
Titulek:Re: Pro Blankuodpovědět
pavlo mýlíte se pokud si myslíte že jsem tak hloupá a někomu bych tady naletěla i to že jsem lesbička je jen hra tak komu tady chcete radit at bere forum s humorem.o starostech prcalinky vím proto jsem se jí zastala protože to co tady předvedla atina je hyenizmus zneužít interní informace je opravdu humus zkuste přemýšlet vy jestli jste se nestala cvičenou ovečkou paní atiny.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:23
Titulek:Ažtakuodpovědět
já věděl, že omdlíš, tak až ti bude pod barákem houkat
záchranka, tak tu jsem tam poslal já, ale zas takový grand nejsem, zacvakáš si ji sám.
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 18:33
Titulek:Re: Ažtakuodpovědět
Prrravdo,Prrravdo jsi velmi obětaví kamarád mnohokrát děkuji.
Na štěstí opálení občané provedli úpravu zvonkového tastru,
tak jsem zůstal anonymní.Sousedé mi nepráskli,tak dobrý.
Jinak já mám keltské předky a to je tuhý kořínek.Abych
nezapomněl onehdá jsem se dobře pobavil jak si provedl písíčkoví minikurs.Fakt jak IT.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:36
Titulek:Re: Ažtakuodpovědět
IT? = ITY?
Taky z něj čerpám :o))
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 18:39
Titulek:Re: Ažtakuodpovědět
Prrravdo.Čerpáš?Sací komando nebo IT,Nebo ITY?
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:44
Titulek:Re: Ažtakuodpovědět
Sací komando?..... I TY piješ?
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 18:48
Titulek:Re: Ažtakuodpovědět
I ty Brute?
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:52
Titulek:Re: Ažtakuodpovědět
no tak BRUTálně zrovna ne
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 19:10
Titulek:Re: Ažtakuodpovědět
Kyselé?Hmm také nerad.Brutus,Brutus nikoliv brut!
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 19:14
Titulek:Re: Ažtakuodpovědět
jsem ladič pián, ale po prrravdě jsem spíše ladič než pijan
Autor:dany70   Datum: 16. 01. 18:15
Titulek:ahojteodpovědět
krásny podvečer želám, dlhšie som tu nebol, ako sa mávate??
Safra, sú tu nejaké nové nicky, alebo žeby už mne pamäť neslúžila???? :-DDDDD
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:20
Titulek:Re: ahojteodpovědět
dobrý večer i tobě, ikdyž tady to prozatím na dobrý večer nevypadá.
Autor:dany70   [ IP: 87.197.161.*] Datum: 16. 01. 18:22
Titulek:Re: ahojteodpovědět
ahoj, to fakt?? Tak to aby som si prečítal príspevky že???:-DD
Veď tu bola skoro vždy sranda..........hm
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:24
Titulek:Re: ahojteodpovědět
čo bolo, to bolo a zas doufám bude :o)
Autor:dany70   [ IP: 87.197.161.*] Datum: 16. 01. 18:27
Titulek:Re: ahojteodpovědět
to dúfam tiež, padám.................maj sa fajn
:-D
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.134.*] Datum: 16. 01. 18:27
Titulek:Re: ahojteodpovědět
čo bolo, to bolo, terazky som majorom. Dobrý večer !
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:31
Titulek:Re: ahojteodpovědět
Dobrý večer Pavli ty majorom, Bizz generálem a já mám modrou knížku
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 17:39
Titulek:Dobrý večer všemodpovědět
Co se to tady zase děje? Já sem chodím za zábavou a takové výroky co tady čtu, mě rozhodně zábavné nepřipadají.
Nemůžete si své jedovaté sliny plivat na vzkazech a neotravovat okolí?
Děkuji za pochopení.

Autor:dany70   [ IP: 87.197.161.*] Datum: 16. 01. 18:21
Titulek:Re: Dobrý večer všemodpovědět
tu fakt niekto pľuje síru?? :-DDD To hádam nie, žeby som si zmýlil forum??? Nechce sa mi všetko čítať, ale snáď to nebude také zlé...........zdravím všetkých :-DDD
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:27
Titulek:Re: Dobrý večer všemodpovědět
snad to nebude takové zlé, ještě tu nehoří
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 17:03
Titulek:ATINOodpovědět
ty jsi zlej člověk a já doufám za to co jsi zde napsala ,že tě potká jen to zlé kdybych byla tvrdá tak ti to napíšu od plic,ale nesnížím se jako ty.radši ani nevylízáš nemáš dostatek odvahy, protože víš jak jsi ublížila.
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 17:44
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Slečno věřte,že Vaše orientace je nám ukradená jsme tolerantní a jinak bych Vás žádal abyste Atinku nechala na pokoji .
Sice si tady každý může psát co chce,jen se divím,kde jste zanechala
tu svojí ohleduplnost se kterou jste na zdejší fórum přišla.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 17:49
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Dobrý večer Ažtaku, už tady dlouho nebylo dusno, že?
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 18:01
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Není to Prravdo od tebe pokárání na mojí osobu,že?
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:05
Titulek:Re: ATINOodpovědět
No to si piš....že není, já už myslel, že nedýcháš, tak jsem chtěl volat záchranku.
Autor:bobikule   Datum: 16. 01. 17:52
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Blanko můj názor je ten, že jste si to špatně přebrala. To je styl psaní ATI a já to brala jako vždy se srandou . Nic špatného jsem v ton nenašla ať to čtu zleva doprava, nebo a prava doleva.Ale přát někomu něco zlého to bych se opravdu neodvážila, aby se to jednou neobrátilo proti mně.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 17:56
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Bobikůůůůůůůůů, aspoň, že ty můžeš dýchat, pro jistotu jdu otevřít okno a vyvětráme, otevři taky a uděláme průvan
Autor:bobikule   Datum: 16. 01. 18:03
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Pane Prrrrr žádný větrání nebude já sem starší osoba a mohl by mi z průvanu chytit houser a navíc právě odcházím -tam to píšu - né támhle kam to zasejc kokukáte - támhle nó dolejc že mám hlídací směnu .Tak se tu zatim všicí mějte snad do 11 budu doma.
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:08
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Bobi, jsem informován akorát ten houser? To trénuješ na hlídání? :o))
Autor:prrravda   Datum: 16. 01. 18:10
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Ažtaku mě orientace ukradená není, ve volném čase se totiž věnuji orientačnímu běhu, a když nemáš orientaci tak jsi kde?
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 18:37
Titulek:Re: ATINOodpovědět
Ano ažtak souhlasím.
Autor:bobikule   Datum: 16. 01. 16:33
Titulek:18: 00odpovědět
devcata od 18.00 se omlouvám z dnešní schůze bo mi teďkonc volala holka že od 7 do 9 potřebuje pohlídat .Tak naskočím až se vrátím
Autor:bobikule   Datum: 16. 01. 16:21
Titulek:DEVCATA MOJEodpovědět
tak sem si trochu ulevila tak

POPŘEJI VŠEM HEZKÝ DEN
všem všem všem
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 16:23
Titulek:Re: DEVCATA MOJEodpovědět
bobino,mohla bych vědět komu níže tak nadáváte?????
Autor:bobikule   Datum: 16. 01. 16:27
Titulek:Re: DEVCATA MOJEodpovědět
tak to je snad jasný né tej sladkej prcalindě
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 16:20
Titulek:DOBRÉ ODPOLEDNEodpovědět
nestačím se divit jaké domněnky zde padli,málem mi to strhalo močový měchýř.milé dámy ,milý pane sic je mi tady s vámi moc dobře ,nemám potřebu psát sama sobě na to jsou zde jiní přeborníci(e).v šedivém odpoledni už jsem se takhle dlouho nepobavila vaše detektivní schopnosti jsou nulové.raději tady zpívejte to vám jde líp a mé soukromí nechte spát ,pokud vám vadí má orientace.
Autor:bobikule   Datum: 16. 01. 16:24
Titulek:Re: DOBRÉ ODPOLEDNEodpovědět
co to - co to zasejc má bejt ? zase sem z toho nějak mimo
ahoj Blanko
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 16:36
Titulek:Re: DOBRÉ ODPOLEDNEodpovědět
bobino,konkrétně ty to neřeš bo ty si v pohodě to bylo psané pro určitou skupinu lidí a ti dotyční jistě vědí koho se to týká.jinak ti přeji hezký den.
Autor:bobikule   Datum: 16. 01. 16:37
Titulek:Re: DOBRÉ ODPOLEDNEodpovědět
OK
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 16. 01. 15:26
Titulek:Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
Podam vam hnedkY vysvetleni.Chtela jsem byt diskretni a proto jsem s tim nechtela vyrukovat,ale co je znamo nyni vam to uz ja,slecno Blanko mesice vim.Co si myslite,ze by muj duchd 3.325 Kc stacil na zivobyti? Ne,a prto si nekolikrate denne Domcuska odskocil do studia,(Club horke prdelky) abychom meli dostatek financi.Tak to je mila slecno,nekteri lide tvrde musi pracovat! Vcera,jsme se rozhodli,ze penize,ktere těžce horko tezko vymakal ,(ikdyz vy to nazyvate šoustačkou) nam postaci,abychom odjeli s divadelni skupinou na šnuru,abychom si proverili,jaka bude reakce na nase divadelni role ,abychom se pozdeji mohli zajimat o hrani v nejakem prazskem divadle.Odjeli jsme na vecer a opravdu jsme se usadili s hercema v Dolni Černe u reky a byl tam i ten zmineny medved,(pro prodanou nevestu) a predstavte si,ze ten svinak se dostal z klece ven a tak nam chtel frnknout,a proto jsme povolali policii a hasice! A verte,ze majitelka si nijak nebrala servitky a tak ponem,vyrvavala,ty kurevniku,ja ti dam! No reknu vam,byl to pekny raut v rauši.Tak mila slecno ted uz vite jak to chodi a jak se to dela a delat se to ma.Atina Štastna.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 16. 01. 15:40
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
Dodatek,vim,kdo je ta (prominte) prcalinka sladka ona totiz vypisuje denne,i zenam,ono ti to moc prace neda,ze? Ty se nezapres....
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 16. 01. 15:47
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
Jsi nejvetsi trotl,jaky se hned tak nenajde ty invalido bez noh .
Autor:lvice ELZA   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 16. 01. 16:10
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
a taky to je svině klouzavá
Autor:Pavla   [ IP: 81.90.161.*] Datum: 16. 01. 16:13
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
A mašina vyvkloktaná !
Autor:Pavla   [ IP: 81.90.161.*] Datum: 16. 01. 16:14
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
Mrcha špatná !!!
Autor:bobikule   Datum: 16. 01. 16:18
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
a vopelichanej rejžák na drbání kaštanů u vopičího zadku
Autor:Pavla   [ IP: 81.90.161.*] Datum: 16. 01. 16:16
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
pardon: vykloktaná
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 16:39
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
atino nerada používám silná slova,ale na váš příspěvek reagovat musím ,vy jste KRÁÁÁÁÁÁÁVA NEBESKÁÁÁ.již se nedivím když vám zlata napsala pravdu, vy jste zlá a zákeřná.
Autor:Pavla   [ IP: 81.90.161.*] Datum: 16. 01. 16:09
Titulek:Re: Neni to fikce je to fakt !!!odpovědět
Atino, já si hnedky myslela, že jste to vy? Chtěla jsem se na vás jít mrknout a pozdravit ,ale děděk řek nikam, budeš sedět doma na prdeli.Víš, jednou jsem mu taky chěla za mlada zdrhnout s mědvědářem s cirkusem Humberto. Jó, ten byl fajnej. Měl i 2 dogy a malé opičky, co na nich jezdily. Hlavně, že jste to nebyli vy-ta rvačka. Bála jsem se, že jsi ho z ňákou načapala.A kam vás teď vykázali? Až zas budete u nás na jihu, musíš mi dát vědět. Stejně ti řeknu, že jsem netušila, že musí takhle chudák Domčuška dřít. Jó, život nejni peříčko. Každej se nějak živit musíme. Mně se hnedky zdálo, že nevypadá jak šimpanz, ale že má zadek jako pavián. Ati, držím vám palce a doufám, že si vás brzy všimne nějakej vlivnej impresário.S vaším talentem je to jen otázka času.
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 14:24
Titulek:infiltraceodpovědět
Zdá se,že jsme infiltrováni nějakou cukrovkou.Nerad bych šel do inzulínu
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 14:28
Titulek:Re: infiltraceodpovědět
Jinak zdravím přítomné i odešlé.
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 14:35
Titulek:Re: infiltraceodpovědět
pane ažtak,nikdo tady nebyl tak jsem využila chvilku abych zde vedla soukromý hovor pokud vám to není vhod běžte si prozatím zdřímnout než dokomunikuji děkuji za pochopení a jinak i vám DOBRÝ DEN.
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 14:51
Titulek:Re: infiltraceodpovědět
Jen si Blaničko komunikujte dle libosti a nedejte se vyrušovat,ujišťuji
Vás,že jsem ani na okamžik necítil nutkání Váš slibný dialog/monolog
narušit.Poznámka o infiltraci byla jen taková nahlas vyslovená momentální myšlenka.Ostatně jak račte uznat takové téma je stejně
pro rozhodující část mužů velice vzdálené.Tak jako bych tady nebyl.

Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 16:28
Titulek:Re: infiltraceodpovědět
pane ažtaku, že vy jste dnes poobědval vtipnou kaši.jen s těžkostí určit kdo ze zdejších pisatelů je muž či žena,má slova k vám byla čistě s dobrým úmyslem,bála jsem se o vaše zdraví,taková cukrovka je opravdu neřád nemoc.
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 14:09
Titulek:ŠOKodpovědět
tak jsem dnes zjistila dost krutou pravdu o domčuškovi.nechci vás strašit,ale dočetla jsem se že to není herec,ale vlastně je jen takovej že točí porno,byla jsem z toho v šoku,tady tvrdí že chodí na zkoušky a při tom někde šoustá já vůbec nevím co si o tom mám myslet chudák atina.
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 14:16
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
Dobrý den slečno Blaničko, máte čas ?hodíme slovíčko?
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 14:19
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
dobrý den sladoučká,dočetla jsem se že jste mě tady včera sháněla.
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 14:20
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
Ano sháněla. Doneslo se k mým ouškům, že byste nebyla proti na seznámení s jemnou a romantickou dívkou?
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 14:22
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
je vidět že jsem tady o sobě napsala víc než je zdrávo,ale když už jste se ozvala odpovím vám.nikoho extra nehledám,ale pokud je někdo svornej neodmítnu ho.
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 14:24
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
Slečno Blaninko pojďte si písánkovat na vzkazech ať nejsou naše slovíčka na očích všech. Ano housátko?
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 14:28
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
já nemám co tajit klidně mi to napište sem,stejně tady nikdo není,až když to bude hodně intimní tak můžem přejít na soukromou komunikaci.
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 14:30
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
Ano, drahoušku. Jde mi o to, že bychom se mohly někde vidět a dát si kafíčko se šlehačkou a zákuseček. Miláčkuju sladké věci . I Vy, cukroušku?
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 14:32
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
tak to pozvání na kafe beru,ale ty cukrátka kolem si dej sama já mám radši jiné věci jinak sladké,
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 14:35
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
DObře, budeme si tykat Blaninko. Já se jmenuji Eliška.A také mám ráda jiné sladkosti než jsou dortíčky. Ráda ti nějakou dám, pokud budeš chtít.
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 14:39
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
eliška,to je moc hezké jméno takové mazlivé.jestli můžu být tak smnělá odkud jsi???a jaké jsou tvé záliby????
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 14:41
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
Jsem z Teplic a ráda háčkuji, pletu, vyšívám,Nejraději ovšem mám pobyt v sauně a ráda plavu. A co ty Blaničko? Jaké jsou tvoje záliby a koníčky?
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 14:46
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
mé záliby jsou procházky po lese ,má práce,plavání ,jízda na koníčkovi,ale ted se omlouvám přišel mi zákazník musím se rozloučit.pokud budete mít chut nechte mi vzkaz na profilu zatím pa.
Autor:prcalinka.sladka   Datum: 16. 01. 14:49
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
Dobře Blaničko, napíšu vám do vzkazů číslo mého icq a pohovoříme potom tam. Snad máte též icq ? Krásnoučký den a těším se na setkání na icq.
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 16:22
Titulek:Re: ŠOKodpovědět
eliško,icq nemám,protože tam píšou jen lidé kteří nemají čisté úmysly,doufám že nepatříte do takové kategorie.
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.134.*] Datum: 16. 01. 13:53
Titulek:Komediantiodpovědět
Tak kde jste všichni ? Domčuško, kdepak máte štaci ? Mám takové obavy, že Ati s tebou zdrhla ke komediantům. Vona měla vždycky pro tyjátr slabost a teď zahořela láskou k tomu herci a ani bych se nedivila, že už jezdí s nima. Za prvý by ho mohla hlídat, jestli po něm nejede ňáká mladá rajda z toho souboru a za druhý možná čeká, že trhne ňákou tu roli. Vždyť vona teď zrovna zkoušela v tom ochotnickým spolku v Jilemnici tu Anči a vona si určitě myslela i na profesionální dráhu ! Navíc mám takový jedno podezření: včera se unás totiž na louce u řeky usadili komedianti i s medvědem a strhla se tam v noci pěkná mela.Jedna tam lítala a řvala."Já ti dám ty kurevníku, já tě moc dobře viděla ty prasáku, jak šmíruješ, jak si po ní házel voči" atd. A von zasejc křičel " Ty se nedělej, ten tvůj bejvalej Jitrnčka nás pronásleduje taky na každým kroku...." Lidi, to byla taková mela, že museli přijet policajti. A hasiči, je museli vodtrhávat vodníma dělama. Po tom je vodsuď i s celým ansámblem vykázali. Tak mám strach, jestli to nebyli voni.
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.134.*] Datum: 16. 01. 14:00
Titulek:Re: Komediantiodpovědět
Nejsem si ale jistá. Byla už tma a já jen šmírovala za voknem.
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.101.*] Datum: 16. 01. 14:11
Titulek:Re: Komediantiodpovědět
Jojo,buď se stala tragedie,nebo na ně vlítnul Cikrt.
Prý v těch končinách byl na kontrole jak sděloval
nějaký Myrek1.
Autor:atinuska   Datum: 16. 01. 11:19
Titulek:Milaneodpovědět
gratuluju ti k narozeni cerky emilky je krásná ale naštval si mě že si nechceš vzít její maminku a anis si jí nedal svoje příjmení to ti ty milijony pěkně pomotali hlavu buran si a buranem zustaneš když se takle blbě chováš.peníze nejsou všechno a tobě se z nich zatmělo v hlavě měla sem tě ráda ale ted sis to u mě podělal.
Autor:blanka73   Datum: 16. 01. 08:52
Titulek:NESTÍHÁModpovědět
dobré ráno.dnes toho mám strašně moc v plánu a nevím kdy se za vámi dostanu.,takže vás tímto zdravím a mějte pohodový den.
Autor:bizz2704   Datum: 16. 01. 00:44
Titulek:tadyKodpovědět
To usnulo dneska nějak brzo.No co se dá dělat.Přeju všem fajné spaní.A žádné noční zlobílky.
Autor:bizz2704   Datum: 16. 01. 00:21
Titulek:Takodpovědět
Tady se asi někoho rozumnýho asi nedočkám.Tak všem přátelům Dobrou.P:S.Zlatko a framíku pojďte semka ,máme vás rádi,byla buřina ale tak to vživotě chodí..Vzduch se už provětral tak prosím nastupte.
Autor:bizz2704   Datum: 15. 01. 23:57
Titulek:Atiodpovědět
Nově sem písnul na prof.
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Stránka: 73 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem