XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TŘETÍ ŘADY SE STAL M I L A N !!!
René s Dominikem zůstali poraženi!
 


Stránka: 24 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 28. 07. 20:49
Titulek:jen se vetřuodpovědět
zdareček,framíčku už sem doma...................cmuk:-)
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 28. 07. 09:54
Titulek:Blážo ,tak šup,šup už je deset !odpovědět
Tak co včera v Německu a dnes už zase v Portugalsku ? Nebo se ten skopčák vrátil ? Boženanebesích ,snad tě nemignul ,žiješ ?
Autor:taktovidisatino   Datum: 28. 07. 11:47
Titulek:Re: Blážo ,tak šup,šup už je deset !odpovědět
nazdárek aťko kdepak nemignul mě,já bych se nedala. Nejsem už zvědavá na žádnýho německýho francka. Ale holka mám tady v práci kopici dodělávek a musím je do zítra stihnout. Od středy mám tu dofču a letím do Portugalska. Tak tady kvaltuju a jsem celá uhnaná jako ten tvůj vlčák. A kdy ty jedeš tou lodí do Norska? Pane to budeš mít epesní zážitek. Nekecám ti aťko jela bych hned taky než se letět péct jako treska do Portugal. U nás je už tropiko, hnus fialovej.:-(( Obloha azurová, jasno, bezvětří. Těším se na oblačnost. A jak je u vás aťko?
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 28. 07. 12:59
Titulek:Re: Blážo ,tak šup,šup už je deset !odpovědět
Ahoj ,tak já myslela ,že už táhneš dovču a ty zatím v rachotě.Tak tě už nebudu otravovat a pěkně si to tam doděléj ať odjíždíš s čistým stolem:-)) Já ti taky trochu závidím , však víš sem na tu choróu palicu a to teplo by mi z ní udělalo dvě.Ale ty si to tam Fšecko vychutnéj a uděléj jim tam pěknou tržbu.Slyšela jsem ,že Portugalsko je jeden z nejméně vyspělých států EU a významné přijmy mají z cestovního ruchu :-))) Jak tam blážo budeš dlouho ,panenkosvatokopecká , já už si bez tebe tady ani neškrtnu bo by ma zabili :-))) Blažko já jedu až 27.8. a vrátím se až 15.9. a že bys raději do Švédska ? ale to už dnes není problém ve švédsku prohibice částečná , v norsku uplná ,ale to by nám nevadilo sedly by jsme na loď a cestovaly tam a zpět a pořádně vožralý tak jak to dělají oni. :-)))A jak je dnes u nás ?jako včera píšu ti to dole říkám takové vedro ,že bych ani psa nevyhnala ven :-))))))))))) Blážo ,já ti přeju ať se tam máš moc krásně ,žádné turbulence a když tak ,zbal toho pilota já jsem s ním lítala znám ho jmenuje se Gerhart tak ho pozdravuj ! :-))))) pá a měj se Fáj
Autor:taktovidisatino   Datum: 28. 07. 13:56
Titulek:Re: Blážo ,tak šup,šup už je deset !odpovědět
aťko mě neotravuješ otravuje mě tady ta moje prace. Už mě sere a to nekecám. Dovču mám od zítřka, během zítřka se přesunu do matičky prahy odkud letím ve středu časně ráno. letím jen na 14 dnů. Tak tě tady ještě zastihnu Ale ty si jedes na pěkně douho to ti taky trošku závidím.Ale co bysme si záviděly, vždyť se v Port.uvidíme a pokecáme osobě :-)) Dam ti na můj profil fotky hotelu abys ho poznala kde mě hledat. Vejdeš na recepci a budeš chtít Blaženu Veselou z Domažlic.Tak se určitě stav a dáme to kafe, když už jsme spolu na tu palicu choré :-))) A vem si klobouček at ti slunko nanapáchá ještě větší škody v tý chorý palici. Já si beru tři klonbouky a bez něj ani ránu. Taky mám sebou ten deštníček jak se navlíkne kolem lebky, znáš? ten je dobrej pěkně luftuje :-)))))) Podle toho mě taky poznáš na pláži nebo u bazenu. A ja pak na oplátko přijedu zapařit do Norska to bude jízda bláznů :-)))))) Ale i blázni mají právo na výletíky, co? Tak se měj krásně a neluč se ještě se mnou. Ještě dneska přindu !!!!!!!! Zatím :-))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 28. 07. 16:25
Titulek:Re: Blážo ,tak šup,šup už je deset !odpovědět
tak to se mi líbí ! Blážo určitě tam za tebou skoknu ,jen se bojím ,aby mi recepční neřek Bláža z Domažlic u nás ubytovaná není.To víš jak to chodí CK ti toho naslibuje a pak tě hodí někam na periferii.Buď holka ve střehu šmeliny jsou Fšude.Blážo ,kdyby něco ihned mi zavolej do klubu O42O 123456 abych se tam zbytečně nehnala jak chorá na palicu :-))) a moji diagnozu každý nemusí znát ani ten vrátnéj .Ještě jedna maličkost , a rada nevybavuj se moc s žádnýma gigolama akorát by tě stáhli z peněz a možná i z kůže ! Fak , znám to a to ti nekecám :-))) Přijedu tam ,ale nemysli si ,jen kávu pít nebudu.Pozeptéj se na dobrou aspoň sedm let starou Tequilu nejlépe CORAZÓN BLANCO 1OO% Blue Agave.To objednej a dej ji chladit.Bude tam vedro jak prase :-))) Tu druhou postel neobsazuj ,abych si pak měla kam spočít ! Jo , poznávací značka budu mít takový pěkný klobouček s velkou strýškou a za klopou rudou růžu ! :-)))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 28. 07. 18:50
Titulek:Re: Blážo ,tak šup,šup už je deset !odpovědět
aťko jsi hodná žes mi dala telefonické spojení na tebe, hned kdyby mě ti svině ošidili tak tě volám ! Řeknu ti pak popřípadě jinou adresu kde se scuknem u kafíčka a chlastu. O to se neboj, že bych obsadila tu druhou postel, seru na tesťáky, fčera mi to německý pako zase dal za vyučenou, že je mi nejlíp samotný ! Na tu tequilu se poptám a kdyžtak koupím flanděru a dáme si do těch našich blbejch palic. Už ti mám cestovní horučku, ale až tam budu tak si budu pískat.Tak pokyny máš, když nevolám jed na Jupiter. Když zavolám domluvíme se na jinačím hotelu. To víš, my chorý palice si to musíme pořád opakovat abysme to nepokurvily a nespletly.:-))))) Aťko tak se teda loučim a budu se na tebe těšit v Portugalsku , NEKECÁM :-)))) A kdyby tě tady někdo zlobil tak se na něj vyser až se vrátím tak at je to ten nebo ten majzneme ho koštětem :-))) Jdu pakovat do kufru, žehlit a odškrtávat seznam. Naschledanou Aťko tak počítám 14.8. že se už tady ukážu.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 28. 07. 19:31
Titulek:Re: Blážo ,tak šup,šup už je deset !odpovědět
Blaženko holka milá , děláš dobře ,že si ten seznam odškrtáváš dělám to stéjně jako ty poněvač mi palice už taky přestala sloužit :-)) Já ti blaženko přeji šťastnou cestu a plno krásných zážitků ať máš dobrou náladu ,a nikdo tě tam nenasere ! Vrať se v pořádku budu se na tebe těšit !
Autor:taktovidisatino   Datum: 28. 07. 22:21
Titulek:Re: Blážo ,tak šup,šup už je deset !odpovědět
tak a už to mám zbalený, kufr těžkej jako kráva. Ale stejně budu pořád v plavečkách a večer v šatech a ostatní se bude válet v kufru. Ale mám raději toho víc. Nikdy nevíš jestli se i u moře nezvrtne póčo a pak bych byla namydlená v jedněch šatech. Napsala jsi mi tu rozlučku dojemně, však já se taky budu už těšit dom.Všude dobře ale doma nejlépe a to platí aťko. Do prahy jedu zítra dopoledne, autemj e to za necelé 2,5 hodiny. Taky musím odnést klíče k sousedce aby mi zalívala kytky, krmila akvárko a vybírala počtu. To víš někdo uvidí plnej kaslík a už ke mě vlítne s pytlem na zádech a vykrade mi. A co bych si pak počala až bych se vrátila dom? To by mi zbyly jen oči pro pláč.Tak to je asi tak fšechno, dám si ještě kafíčko a cigáro, zaleju pořádně kytky, vytahám fšechno z elektriky a půjdu pomalu do koupelky se umývat a k televizi usnout. Aťko tak ještě jednou naschledanou a jestli poletíme přes tvůj kraj tak ti zamávám.Nekecám, budu mávat jako vzteklá:-)) Ahoj a zatim sežeň nějaký pořádný dva tesťáky aby byla tady prdel až se vrátím .Budu se taky na tebe těšit !
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 27. 07. 19:16
Titulek:sluníčkovej večerodpovědět
ahojky všem,hlavně Framíčkovi,tak sem se snažila užít vejkendíku a ted nemůžu sedět bo sem si narazila zadnici,su hréto no co už,tak mějte hezkej nedělní večer:-)
Autor:1framik   Datum: 27. 07. 20:15
Titulek:Re: sluníčkovej večerodpovědět
ahoj Zlatuška, ja ti prajem pekný mesiačikový večer, aj noc, púšťala si sa na tobogáne? dúfam že si netrpela moc, som pripravený pofúkať ti každú boľačku,
utekám za tebou do nášho domečku cmuuuuuk
Autor:kupkajimucocnet   Datum: 27. 07. 17:34
Titulek:Tak tak.......odpovědět
teď teprva čumím jak puk hahááááááááá hurvajs.......bo spejbl........
Autor:mygoodness   Datum: 27. 07. 19:08
Titulek:Re: Tak tak.......odpovědět
Kupko ,nešpekuluj bo může to být aj mánička ,co my víme !
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 27. 07. 19:13
Titulek:Re: Tak tak.......odpovědět
já bych řekla že to byl Žeryk:-)))))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 27. 07. 19:14
Titulek:Re: Tak tak.......odpovědět
no a co kdyby to byl Haryk?Jen hezky čuč aspoň máš na co ty kluku fousatá. A nepiš sem jen kecy, ale něco pořádnýho :-)))))))))))))
Autor:kupkajimucocnet   Datum: 29. 07. 17:38
Titulek:Re: Tak tak.......odpovědět
a ploč bych měl odbočovat ze své směru a neprudit tím že píšu krávoviny.hahááááááááá.................................bo to taky mohl být kltek
Autor:taktovidisatino   Datum: 27. 07. 10:29
Titulek: guten Tagodpovědět
dobrý den aťko tak jsem si dneska přispala abych měla svěží pleť na sestkání na které mě pozval jsitý muž. Kdybych se už neukázala, tak mě zamordoval :-)))) Nekecám ti, ale jedu za chvilku do Německa, mám to z domu kousek a jedu do Regensburgu. Tak kdybys měla cestu kolem tak se stav, budu u Johana. Však víš kde, to najdeš.No a noc byla klidná, byl přijemný vzduch a bouřka se žádná nepřehnala. Až se vrátím podám ti zprávy o póču po cestě. Hezkou nedělu aťko a drž palce ať mě ten němčour hned nepovalí a nechce po mě tamto. To by mě asi trfil šlak :-))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 27. 07. 16:24
Titulek:Re: guten Tagodpovědět
Dobrý den Bláži , tak ty jsi si dnes pospala ,aby jsi měla pěknou tvářičku ? Já jsem Fčera šla spát kvůli blbce dost pozdě ,protože se mi tu trošičku zrubala čas k odchodu domů ji nic neříkal .Blážko ,ona je taková blbka ,že nezná ani hodiny :-)))))))))))))) Ráno v deset jsem vstala a koukám na sebe do zrcadla (jak ta ošklivka ) a chci udělat Gsicht a zjistila jsem ,že už bude brzy jak pomačkané noviny tak jsem si zajela do HK a koupila jsem si dva krémy německé výroby zn.Eucerin.Ta firma slibuje ,že brzy omládnu tak jsem zvědavá či to bude pravda :-)))))) Blážo ,proč jsi mi nedala vědět že jedeš dnes do západního německa ?-:))))))) Mohla si mi ty krémy koupit a jistě za facku tady jsou dost drahý.Panenkosvatokopecká ,snad toho německýho znáš a že nejedeš jen tak nazdařbůh ! Aspoň ho popiš a taky značku auta ,kdyby tě někde obtěžoval ,však ty víš jak.:-))) Já už se taky těším až pofrčíme přes Německo až do Kielu na trajekt je to nová norská loď a poplujeme na ni 2O hodin ,ale proto ,že tato desetiposchoďovka má všechno různé restaurace ,bary ,kasína a taky bazén se saunou ,obchody atd. tak mi cesta uteče jak voda.My to máme nejblíž do Liberce a na Žitavu a v Gottbusu najíždíme na dálnici. Trochu se bojím z cesty autem po té havárce ale tata koupil auto a prý má 8 airbagů , tak snad dojedeme bez inval.vozéjků ! :-)) Jestli budeš schopna ,tak napiš co jsi prožila s tím milým ,zlatým německým :-)))))doufám ,že budeš ok a že jsi měla krásný den s pěkným počasím !
Autor:taktovidisatino   Datum: 27. 07. 19:11
Titulek:Re: guten Tagodpovědět
tak sem tady aťko, celá ale obtěžovaná.Hernajz to víš že otravoval za pár chvil, tak jsem mu řekla jestli nedá pokoj že odjedu. Pokoj nedal,tak jsem jela. Hezkej nebyl, milej nebyl a jiskra neořelítla. Tak na něj seru aťko!
Teda to budeš mít parádní cestu na ten sever, to se budeš mít na tom trajektu jako na zámku ! To ti to přeju ze srdce a nezapomeň poslad pohled. Já ti taky pošlu čumkartu z Portugalska. A kdy ty se rychtuješ na cestu?
S krémíčkem tos mohla říct, přivezla bych ti kolik bys řekla.
A jistě tě bude nejvíc zajímat jaký bylo počasí. Povím ti, že už nepršelo a už se na nás řítí ty tropika :-(( Kurva to zase bude !!!!! Jeziskute to jsem to napsala sprostě, co? Ale mazat se mi to už nechce.My chorý na palicu si můžeme psát i kurva. Nekecám :-))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 27. 07. 22:03
Titulek:Re: guten Tagodpovědět
Nazdar Blážo ,no nepočítala jsem ,že se tak rychlo vrátíš a myslela jsem si ,že bych se tam zítra otočila víš aspoň na kafíčko .Ale teď sem se na toho Johana pěkně nasrala tak on si dovoloval , jo? skopčák jeden ! bych mu zasadila několik ran do té jeho palice choré :-))) Radila jsem ti , když už do pekla tak na pěkným koni a ten Hans je lepčí s tím už bys měla ruku v rukávě ! No tak se na to vybodni a hlavně zůstaň v klidu ,hele napohodu.Já si myslím ,že Johana ještě neměli propouštět z té psychiatrii ,ale on prý podepsal ten reverz ,šak si to věděla :-))) Důležitý je ,že si živá a zdravá taky nevíš co se mu motá v té blbé palici a kliďánko tě mohl i znásilnit nedej bože pak i zastřelit.On prý má kdesiK schovaný zbrojní pas i s kolťákem ! Blážo,dnes bylo nebe jako šmolka a táhlo na 31 % chtěla jsem napsat stupňů tak promiň ,že tě matu ! Horko , dusno prostě počasí ,že bys ani psa nevyhnala ! Měj se Fáj .
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 14:17
Titulek:atino ty jsi byla v Praze?odpovědět
Přijde v Praze blondýna do banky a nechá se uvést k úředníkovi ohledně
půjčky.
Prý cestuje obchodně do Ameriky a potřebuje si na 2 týdny půjčit 1000
korun.
Úředník na to, že banka potřebuje nějakou záruku, takže
blondýnka mu nechá klíčky od nového BMW.
Auto bylo zaparkované u chodníku, měla od něj doklady, vše bylo v pořádku.
Banka tedy souhlasí, že si ho vezme jako záruku půjčky.
Prezident banky a všichni úředníci se potom od srdce zasmáli blondýnce,
která dá bavorák za 2,5milionu korun jako záruku na půjčku 1000 korun.
Jeden
zaměstnanec auto odvezl a zaparkoval v garážích banky.
Po dvou týdnech se blondýna objeví, zaplatí 1000 korun a k tomu 17,41 korun

jako úrok.
A úředník na to:
"Slečno, jsme velmi rádi, že jsme s Vámi uzavřeli obchod a že všechno tak
hladce proběhlo, ale i tak nám to vrtá hlavou.
Když jste byla pryč, trochu jsme Vás prověřili a zjistili, že jste
multimilionářka.
To jo, ale kde bych v Praze zaparkovala na 14 dní za 17,-Kč????


Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 14:51
Titulek:Re: atino ty jsi byla v Praze?odpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))a pak ,že jsou blondýnky blbky:-))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 13:59
Titulek:Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
Tak a je to tady ,Svatá Anna chladná rána a měnit se to asi nebude ,takže zanechám keců o počasí i když...japak je tam u vás ? Já fčera dorazila z nákupu pozdě a byla jsem dost nasraná ,poněvač mi zmoklo prádlo ,které jsem před odjezdem nestačila posbírat .Celý boží den bylo nádherně ,ale pak se z Moravy přivalila bouřka a řeknu vám ,byl to fičák ! (jak by to nazval Emil ) Dnes máme hodně velký horko a málem chcípaj i ptáci : Mějte se fšici fáj a že zdravím Blážu ! pro skarletku , na Blážu nemá nikdo ani já ,asi tak...
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 14:23
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
no počkej atino to zase neříkej, že na Blážu nikdo nemá. Ty jsi taky pěkný číslo a kdybys prodala fšechny tvoje huberťáky, tak nemusíš jezdit do Prahy pro půjčku :-)))
jinak co ti mám povídat i u nás se včera zatáhlo a lilo jako z konve.i dneska je porád jak se lidově řiká pod mrakem, ale odborník by řek že je větší oblačnost.Asi ještě skrápne a pařák zatím není.Taky tě moc zdravím a posílám srdečné pozdravení!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 15:04
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
Blážo holka zlatá ,já tam dole četla ,že odjíždíš a pak se mrknu ještě jednou a on to psal nějaký Fandaomáčka :-))))))))) tak ti taky posílám krásný pozdrav a jsem ráda ,že tě zase vidím :-))) Já fčera byla v HK a to víš , můj chlap jde do železářství a kouká hodinu na šroubovák , hřebíky , šrouby a matice a hnedle máš pět hodin v čudu a když ho chci pak naštvat ,tak si vlezu do hadýrek a prohlížím a on uteče ! Jo ,Blážo ,abys byla informovaná tak já už nemám co na sebe.Nezbyl mi ani jeden hubertus ,vše jsem musela dávno vrátit Ažtakovi :-)))))))))))) ten chudák měl jen po babičce klokočí tak jsem mu je zase dala zpět. Chápeš ne, a nekecám :-)))
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 15:19
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
no to mě podrž, atino to bych zcvokla abych lezla s nějakým chlápkem po železářství a vybírala s ním šroubováky. Tak to nakonec jsem ráda že jsem sama samotinká.To bych se asi zvencla to mi věř, nekecám ti. Já aťko nikam ještě nejedu ale ve středu jedu na dofču do Portugalska tak se tam porozhlídnu po nějakým fešákovi. Kdybys chtěla tak bych ti taky nějakýho dohodila a to mi věř že jo ! Nekecám ti čégro pianěro !
Komuže si dala ty hubrtusy? Ty si taky samý chlap, holka. Nevím jestli ti mám závidět a nebo tě litovat :-))))) že si necháš vybrakovat šatník, to si neměla dělat, věř mi. Ted ti bude zima :-(
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 15:41
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
Blaženo! Já ti píšu ,že F tom železářství vybírá pět (5) hodin a ne , že já tam stojím za ním :-))) co si myslíš , že sem nějaká blbka blbá ? Pěkně si zajdu na kafíčko a koukám po chlapech a tak si je tam prohlížím a říkám si ,ten by určitě do železářství nešel , ten taky ne ,tenhle vypadá ,že jo a tak si to tam celých 5 hodin sleduju.Já ti to Portugalsko přeji , užij si to NAPLNO , no a kdyby tam byl nějaký Chozé asi tak ve věku 28-33 let tak mu dej moji adresu:-))))však ju znáš ! Jo a nezapomeň mu říct , že nejsem žádná obnošená vesta ,ale holka do světa a že jsem ještě stále v kursu ! A ty si koukej nabalit nějakýho šamstra a hlavně solventního.Nemysli si , mít chlapa to není jen o praní trenclů ,někdy to i jde !
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 15:58
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
ježiš holka za pět hodin to jsi musela vysrkat kafí, že buď ráda, že nemáš infarkt. Božíčku, to sisi tam dala káfíčko, pak večeři, pak zase kafíčko se zákusečkem a pak další druhou večeři. Ještě že máš toho solventního muže jinak kdyby byl chuďas tak bys tam dřepěla u sodovky a měla z toho čekání na něj akorát hemerojdy :-)))))))))))))))))))))))) Povím ti to ták, že uvidím kdo se mi ozve a pak si budu sakra vybírat. Už nejsem žádná blbka co by skočila na prvního testosterona. Svoje korunky mám jistý a náč já bych ho vlastně chtěla? No poraď mi aťko, upřimně a nekecej u toho nějaký planý kecy :-)))))))))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 16:04
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
a kdyby si měla cestu kolem tak se stav na kafe :-))))) budu na této adrese Algarve, Praia de Rocha, hotel Jupiter, Portugalsko. Pokecáme a dáme kafčo a skouknem ty portugalský balvany :-)))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 16:44
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
Výborně ! Já řeknu starýmu ať na ten sever jede sám a skočím si za tebou pokecat ! Vlastně jsem ti před chvíli psala a dávala rady a pak jsem si řekla ,houby vymažu to nemusí každý znát a číst moje rady ! Blážo ,já tě obdivuju ,že sneseš to horko , mám bráchu v LA který nás neustále zve a já se bojím .Vzpomínám si ,když jsme jednou byli na Marotě v Itálii.Brečela jsem ,nemohla jsem dýchat a prosila muže ,že chci domů pak mi trochu pomohla voda byla jsem tam celý den.Když se mi udělalo líp ,ležím si takhle na pláži ,když se tam z ničeho nic nademnou skláněl černoch a teď nekecám ,Blážo měl na sobě huberťák a zmijovku a nabízel mi různé braky.Korálky,prstýnky a jiné . Místo odpovědi jsem se musela smát jak blbka.Vylepšil mi náladu !
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 16:48
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
jo ,a tata mi říkal , tak se podívéj to je hrdina a ty tady řveš , že je teplo !!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 18:31
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
no nic blážo vidím ,že už strkáš hadry do batožiny tak ja idú dělat ty chlebíčky.Čekám totiž večer jednu blbku ,chorů na palicu ,to totiž moje kámoška :-)))))) hoj
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 19:13
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
ty se taky hned utrhneš a utíkáš za tím žvancem. Já se holka zakecala se soudedkou, grilovali na zahradě a nabídla mi kousek masa tak sem si přisedla a dala košt. Mezitím byla bouřka, to jsem koukala jako blbec, nekecám, lilo jako z konve.Tak nemusím zalívat zahrádlu. No když jdeš za kámoškou z léčebny pro choré na palicu, tak já zapnu Novu a skouknu zprávy a film. Tak aťko pro dnešek dobrou a s tou kámoškou neveďte žádný kecy, ale pohovořte o póču :-))))))) ahoj :-))
p.s. tak už jeden tesťák napsal :-)) tesťák je testosteroňák :-))))) zítra tě poreferuju !!!
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 19:22
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
aťko nedá mi abych se nevyjádřila k tý Itálii. Nemysli si já tu horučavu taky nesnáším, ale u moře je to o něcolepší, tak fouká pořád vítr a v moři se schladím. Ale tady ty tropika mi pijou krev :-(( Příští rok bych chtěla taky na sever, ale asi do Švédska.Proč to ti je asi jasný.No a ten černoch a v hubertusu, nebyl to holka nějaký hajzl tady z fora? že si navlík hubertus a razil za tebou :-))))))))))))))))))))
tak to jdu porychtovat a sednout si k televizi. Nazdárek aťko a spi klidně, bořka by neměla už být. Krásné snilky :-))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 20:25
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
tak ještě než donde ta chorá ,tak sem ešče čuhla.Blážo ,zapřemýšlím o tom černým ty máš holka asiK pravdu klidně to mohl být zamaskovanéj fórák ,ale jak říkám ,zapřemýšlím je to už víc jak deset let.:-))) tak jestli ho odhalím zítra ti to napíšu zatím dobrou noc
Autor:taktovidisatino   Datum: 27. 07. 10:32
Titulek:Re: Dámy a pánové dobrý pohodový den !odpovědět
tak co aťko napadlo tě něco s tim černým v huberťáku? Byl to fórař? nebyl to fórař? a co ta tvoje kámoška, kecaly jste až vám huby jely, co? Ale snad ne žádný kecy, ale pořádný kecy !!!! pozdravuj jí a že je nás víc chorých na palicu :-)))))
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 25. 07. 23:52
Titulek:Faktickyodpovědět
jak už jsem jednou psala. Je to tady jak u blbejch na hůře. (pro neznal= hůra je půda-ale ne orná, je to tenprostor pod střechou). Ale je to jedno, ať je ta húra cokoliv, mám poc&#239;t při čtení vašich posledních příspěvků, že jste na palicu všichni! Podotýkám, že se to týká posledních příspěvků-nechce se mi tu vypisovat jejich tzv.nicky. Ale když vás to uspokojuje, jen tak dál. Já to určo přežiju.
Autor:hele.daso   Datum: 26. 07. 09:14
Titulek:Re: Faktickyodpovědět
asi máš ten pocit že se tě někdo ptal na tvůj názor? ale on o tvoje vyjádření nikdo nestojí, i blbci,blázni a chorý lidi na palici mají právo na diskuzi, nemyslíš? Ubližují ti nějak? Tak vo co ti gou?
myslíš, že v Ústí je plnohodnotnější diskuze? :-))))))))))))))))))
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 27. 07. 23:32
Titulek:Re: Faktickyodpovědět
Velice se omlouvám, netušila jsem, že pokud sem chci napsat nějaký názor, tak musím počkat, až se mě na něj někdo zeptá. Za druhé - nevím jak je to v Ústí, tam jsem snad nikdy nebyla,tak sory.
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 15:30
Titulek:Re: Faktickyodpovědět
tak poslení příspěvky psal frami a scarlett, tak ty jsou na palicu.
No to jsem ráda, že jsi nemyslela nás s aťkou. Hezký víkend a jakpak je dnes u vás doma? Písni taky něco k tématu a nežbržlej tady pořád. Co? nebylo by to lepčatější, co Dašo?
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 18:56
Titulek:Re: Faktickyodpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:1framik   Datum: 25. 07. 19:45
Titulek:dobrý večerodpovědět
Atina ty zostávaš a trváš dalej
je nekonečná táto chmúrna alej,
opadá lístie všetko uplynie,
ale ty nie ty nie,
v tmách jagáš sa jak peniaz pre žobrákov,
vznášaš sa nad búrkami ako krdle vtákov,
kolko ich zláme krídla kolko zahynie,
ale ty nie ty nie,
ty plameň kra hlas búrky ruka v chráme,
píš memento krvou píš ked zabúdame
a zobúdzaj ked na smrť zaspíme,
ale ty nie ty nie,
ty nezhynieš ty budeš cez tmy svietiť,
jak večná lampa z očí matiek detí,
naveky aj v poslednej hodine,
ked reč slov spráchnivie, ty nie
pekný večer prajem
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 07. 14:10
Titulek:Re: dobrý večerodpovědět
Frami ahoj , já opravdu nikdy nezahynu.Budu tu na věky s váma i bez vás , jako V.I.LENIN !!! :-))))))))))))))))))))))))))))
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 25. 07. 16:35
Titulek:Už si tady zase povídáš sama se sebouodpovědět
Atino?
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 17:01
Titulek:Re: Už si tady zase povídáš sama se sebouodpovědět
to vím jen já a atina .A jestli se chceš přidat do diskuze o počasí, tak přidej něco do vínku. Jakpak je dnes u vás doma? Jasno, polojasno, zataženo?
Autor:fandavomacka   Datum: 25. 07. 17:24
Titulek:Re: Už si tady zase povídáš sama se sebouodpovědět
A ty s tím máš nějakej problém, krasavice inteligentní ?
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 17:28
Titulek:Re: Už si tady zase povídáš sama se sebouodpovědět
jeziskute, fando to na mě tak zhurta? Nebo na kterou z nás? Já se lekla, div jsem kroupu nespolkla. Myslím kroupu v polívce a ne tu z bouřek. Jojo bouřky ty jsou prevít, Taky u vás bývají silné bouřky fando?
Autor:fandavomacka   Datum: 25. 07. 17:47
Titulek:Re: Už si tady zase povídáš sama se sebouodpovědět
jezuskote Blážo, na tebe bych si to nikdá nedovolil, Ty se mi holka líbíš. To bylo na tu Scarlett. Ty jsi holka jako lusk i s tó Atinó, vy jste správné baby. Ty Blážo já už musím jet, ale přiští tejden dondu, pak pokecáme. Tak pá a ať ti dupó králici. :-))) U nás je vedro jaka kráva.
Autor:taktovidisatino   Datum: 26. 07. 15:36
Titulek:Re: Už si tady zase povídáš sama se sebouodpovědět
tak fando kde se flákáš ? Máš pravdu že jsme s aťkou holky jako lusk a potřebovaly bysme ňákýho ochránce když se tady do nás pořád někdo naváží že jsme choré na hlavu. Třeba jsme třeba nejsme, ale co je komu do toho, co fando? my si tu tak hezky rozprávíme o póču a nikoho neobtěžujeme. Ta co fando? je to tak, ne?
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 08:04
Titulek:téma dneodpovědět
je počasí ! No tak to vidíš atino, že je pořád zataženo , u nás celkem zimavo a vlhko. Ale v dnešní době je meterologie na vysoké úrovni a slibují, že tropika dorazí z východu. Budeme čekat kdy to nastane. To víš příroda potřebuje nejen vlhko a vláhu, ale i slunko. Tak ty myslíš, že bude tuhá zima? No možný by to bylo, tak se na tu zimu budeme muset nějak připravit. Ještě jsem ti chtěla napsat, buřina se žádná přes nád v noci nepřehnala, nekecám, nejsou to jen tak nějaký kecy ! Hezké počasí přeje Blažka
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 09:17
Titulek:Re: téma dneodpovědět
Nazdar Blážo ,vstáváš nějak brzy.To já při změně počasí vstávám dýl a hodně dlouho,protože mi bolí fšecky klouby a než se rozhéjbu a najdu hůlku tak je hnedkom deset.Ale dnes jsem si přivstala ,abych hnedkom zjistila jaké je počasí.Nevím ,jestli se u nás v noci přehnala bouřka ,protože s mužem spíme odděleně , víš on taky i chrápe.Věř mi ,nekecám :-))))) Tak abych ti vlastně konečně řekla jak je u nás.Nad východními čechy je jasno a konečně slunečno vyšla jsem si na balkon zalít kytky a je tam i teplo .(jenom třikrát plesknem do dlaní a je tady léto ,právě zpívá Vondráčková):-)))))) tak ti Blážo nevím s kterýho kouta republiky jsi,ale snad tam taky donde brzy slunce a léto jak má být to ti přeju já atina !
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 10:32
Titulek:Re: téma dneodpovědět
Nazdar Áťko, to víš musím brzo z postele, kdo by asi nakrmil králíky? Oni nepočkají až bych se vyhajinkala do syta na 10 hodinu jako ty. Ty se máš, že máš muže, já jsem sama a taky bych nějakýho muže chtěla. Jenže mě žádný nechce, že jsem prý na hlavu a tak o mě žádný chasník nestojí. A tak mým koníčkem se stalo počasí a vystačím si s ním. A to ti nekecám:-)))))). Já jsem ze zápaního kouta , tak u nás je ještě stále zataženo, ale vypadá to, že se už oblačnost protrhává a je velká pravděpodobnost, že během dne se oblačnost úplně roztrhá a zítra už bude jasno a slibovaný tropický póčo. No, ale povím ti Atino, a to bez keců, že jak bude to tropiko, tak zase bude hrozit nebezpečí bouřek . A to bude zase masakr !!! Takže hlásím, že zatím NA ZÁPADNÍ FRONTĚ KLID ! A ty nemáš králíci? Že bys mi napsala jak ti dupou? Moji dobře, nekecám :-))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 10:48
Titulek:Re: téma dneodpovědět
atino dala jsem si na profil teď seznamku, tak to omrkni a napiš mi jestli je to dobrý a nebo jestli bych to měla změnit. Napiš to po pravdě a hlavně mi nekecej ! Já bych taky tak ráda měla muže, no jó každýmu štěstí nepřeje :-)))))))))))) Třeba se tady s někým seznáním co myslíš?
Autor:lindasska   Datum: 25. 07. 11:35
Titulek:Re: téma dneodpovědět
:-))))))))))))))))))))))) to je teda silný kafe ,ale což třeba ti nějakéj panáček napíše.Měla si tam jen připsat , že i on by měl mít společnýho koníčka.Napiš si tam : nejraději takového co pozná počasí podle toho jak ho bolí záda , koleno a prostě fšecko ! Ale bacha na opatrnost ,aby ti moc nekecal !!!
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 11:44
Titulek:Re: téma dneodpovědět
hele holka uvidíme jestli nějaký panáček napíše. A když ne tak se taky neposeru. Holky sousedky říkaly, že to s tima chlapama není žádný med a že ať jsem šťastná, že jsem sama. Mají asi pravdu. A nekecají. Proč by mi asi tak kecaly. Už tu seznamku upravovat nebudu a nechám to takhle. Bud někoho zaujmu a nebo ne. Nekecám, je mi to celkem buřt :-)))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 11:52
Titulek:Re: téma dneodpovědět
Ježiškote :-))))))))))))))))))) co ti do toho ta lindasska kecá , ví houno a znáš ji je na palicu a jen tadyK kecá blbé kecy :-))))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 11:53
Titulek:Re: téma dneodpovědět
nebo že bych si tam dala i fótku? Ale já to neumím jak se to dělá , nekecám. Jak jsem blbá a chorá na hlavu, tak to nezvládám :-((
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 12:11
Titulek:Re: téma dneodpovědět
ale ty to zvládneš dej si tam fotografii , ale abys měla šaty ne nahatá nevím kolik máš roků a ty bys to stejně neřekla kecala bys ! a pozná se to podle růstu poprsí
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 12:18
Titulek:Re: téma dneodpovědět
co blbneš? nahá? nejsem kráva abych se vystavovala nahá !!! Stojím o seriozní seznámení a ne nějakýho erotomana. Zkusím se napřed vyfotit a pak to tam zkusím dát. Vezmu si šaty co mám na svátek do města a k doktorovi. Nekecám, vyfotim se samospouští !!!! Na věk se mě neptej, to se nesluší se ptát dámy na věk. Nekecej že ty to tady napišeš bez keců:-))))))))))))))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 12:32
Titulek:Re: téma dneodpovědět
tak to zase prrr ,dáma dámy se nenásilně a jen pozvolna může zeptat na věk a nekecám , když ji třeba povíš odhaduji tě na 4O a ona má jen 28 tak buď ji nasereš a dá ti facku , že kecáš ! A ještě něco ,když je slunečné počasí dámy nosí široké klobouky z Tonaku :-)))))))))) a to pak je těžké odhadnout věk.Drž se raději stranou a moc nekecéj !
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 14:32
Titulek:Re: téma dneodpovědět
nebudu ti kecat, když ti povím, že každýmu je úplný hovno do toho kolik mám křížků na hrbu. Až mí nějaký frantík napíše, já mu to povím a nebudu mu kecat :-)))))))))))) Hele áťo a nech už ty kecy o věku a raději se věnuj dnešnímu tématu počasí. U nás se vyjasňuje a slunko už na mě několikrát vykouklo. Ještě není pořád obloha vymetená do modra, ale zítra už to bude, to ti nekecám.
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 14:56
Titulek:Re: téma dneodpovědět
aťko dondi se podívat na tu mojí fotku už jsem si jí tam šoupla. Není dnešní, to poznáš hned. Napiš mijak se ti líbím a nekecej mi a napiš pravdu. Chtěla bych tě taky vidět tak si tam taky šoupni fotku a nekecej, že to neumíš :-)))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 11:19
Titulek:Re: téma dneodpovědět
Blážo nazdar ! Předem mého dopisu přijmi můj srdečný pozdrav:-))))))))))))) Jo vstávám později ,protože v noci toho moc nenaspím bojím se totiž bouřky a tak naslouchám ,kdy donde a můj chlap mi říká ,že jsem na palicu ať prý si vezmu aspoň dva prášky na palicu ,ale já je nechcu ,protože mi můj psychiatr řekl ,abych si na ně nezvykala a místo nich prý si mám dát dobrý koňaček (jak anglická královna)Ta to dělá ,fakt nekecám ! Ale zpět k dnešnímu tématu.Tak tady to už vypaluje o 1O6 tak jsem byla na zahrádce a zalila jsem kytičky , protože dnes pršet nebude.Blážo , králiky ani zajíce nemám jen psa Reka vlčáka a tak jsem ho taky nechala proběhnout a zakecala jsem se před domem se sousedkama no a jak sme tam stály u plotu opřený tak ta jedna baba nosí sukně a zástěru a představ si jak si tak povídáme přiběhl Rek a poscal ji tu sukňu !A to bylo moje vysvobození já ho začala honit domů a už sem nevylezla ! Ono když je pěkné počasí tak by tam ty baby krandaly celý boží den.Dnes bude opravdu hezký den a deště se nedočkáme :-)))))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 11:51
Titulek:Re: téma dneodpovědět
tak to sme na tom stejně, já se taky bojím v noci bouřek a spím tak na půl oka. To víš, bouřk aje neřád a dokáže i zabít. Nejhorší je kulový blesk. Toho se bojím nejvíc. A což pak větry. ty jsou nejhorší, nevíš kdy se přiženou a překvapí tě v nejméně vhodnou dobu a pak se z toho nemůžu vzpamatovat. nekecám, jsem pak z toho na hlavu, chorá a ještě blbá. Mám já to ale kříž. No a že máš vlčáka tak to tě obdivuju. Já psa nemám, bojím se jich jako čert kříže, Jednou mě jeden porafal a od tá doby mám s nima šlus. Mám doma to akvárko s rybičkama a to mi stačí. Aspoň mi to nedělá doma bordel.Hele Aťko a nevedeme my tady zbytečně blbý kecy? :-)))))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 12:05
Titulek:Re: téma dneodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Blážo ,jak blbé kecy ,ty mi nevěříš a myslíš si , že ti kecám , viď ? Ale prisahámvačku , že nekecám !!! Ale jestli si myslíš , že ti kecám , tak to tadyK klidně napiš ! A ještě k těm větrům.Ty když dondou tak ti je zajímavý , že mám po nich hroznou migrénu , chápeš ne ? žádný kecy.
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 12:14
Titulek:Re: téma dneodpovědět
no nemyslím si, že bys mi kecala, aťko, ale myslela jsem totak jestli ty naše kecy nejsou moc velký kecy, víš? Jestli bysme se přeci jen neměly držet toho pačasí. Nekecám ti ani za mák, že já ti věřím a nemyslím si, že bys mi kecala. Ale znáš to, počasí je počasí a tim nic nezkazíme a nikoho neurazíme, když už jsme choré na hlavu :-))))))))))))))
Musím mazat za králikama na dvorek, pročesat jim kožichy, tak zatím končím aťko. Taky si dám nějaký oběd. Ale zase přindu na pokec, nekecám přijdu !!!! Nazdárek a dobrý zažívání a hlavně at nejsou větry, jenon ne větry !!!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 12:39
Titulek:Re: téma dneodpovědět
no jo , deme něco dělat však už je na čase.Půldruhé a já mám ještě studenou plotnu a hrnce.Asi si dám tu polívku od včera -fazolovou:-))))))))))))))) Ať je vichr jaký chce...
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 14:36
Titulek:Re: téma dneodpovědět
tak atino a vidím že kecáš !!! Nebylo půl druhé, ale půl jedné když jsi to psala. Takže samý kecy :-))))))))))))))))))))))))
Větry hlásí tak kolem 6 metrů za sekundu, ale až od zítrka.Dnes někde i vyšší, ale i nižžší, to záleží v jakém koutě republiky kdo je.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 15:50
Titulek:Re: téma dneodpovědět
Blážo , přijel tata a chce jít nakupovat málo platný,že mu říkám nejdu je tam horko jak v pr.eli .Až dondu dom napíšu ti jestli náhodou nezaprší.Zatím sleduj počasí a pak mi napiš :-))))))))))))))))))))))))) ahoj
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 16:59
Titulek:Re: téma dneodpovědět
no neboj se holka, hlídám tady počasí u nás a vypadá to , že už bude jasno cobydup. V klidu si nakup at máš dát co jíst tomu tátovi a psisku. Já dám zase večer rybičkám a králíkům a mám vystaráno. Tak zatím ahojda a ne abys někde v tom obchodě kecala nějaký kecy :-)))))))
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 25. 07. 01:26
Titulek:Faktickyodpovědět
tady je to jak u blbejch na hůře!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 11:01
Titulek:Re: Opravdickyodpovědět
I blbý mají právo na forum a na popovídání si .Tak to je a to nejsou žádný kecy.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 11:41
Titulek:Re: Opravdickyodpovědět
tak ,tak ... jen nevím co znamená na hůře ,kde to je šla bych se tam aspoň mrknout o čem tam kecaj
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 11:59
Titulek:Re: Opravdickyodpovědět
no já sem si to vysvětlila tak, že to hůře je myšleno jako když se řekne Kdo nemá z HŮRY dáno v apatyce nekoupí. Asi jako, že nemáme z hůry dáno a že jsme blbý a chorý na hlavu. Ale to máš fuk, každý má právo na popovídání. I ty co HŮŘE chápou , nekecám Aťko.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 12:20
Titulek:Re: Opravdickyodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))) ach toť tak to je.No vidíš jak sem blbá chorá na palicu.Ale mě to je jedno ,ať si kecá každý co chce a jak chce.No řekni pravdu , kecám ?
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 14:39
Titulek:Re: Opravdickyodpovědět
no jasně, že nekecáš ! Každý si může kecat co chce a i když je chorý na hlavu, tak kór může kecat jako blbec z hůry. Nejhorší je, když člověk nemá s kým kecat, a o čem kecat. To je pak v prdeli. No a teď mi napiš jestli kecám já?
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 07. 15:24
Titulek:dá mi to...odpovědět
tak to vidis atino vyhnala si fsechny slusny psavce co maji tady uzajem psat o bohulibích věcech. a ty jen samý kecy a pak se tě leknou a zmizi :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 07. 16:03
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
tak ty tadyK skáčeš z kabátu do kabátu a já to zase odnesu ,tak si z toho nic neděléj oni ti zase přijdou napsat jaké mají počasí a jak jim dupou králici .:-))))))))))))))
Autor:mygoodness   Datum: 24. 07. 16:36
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
jójo a tak Svět přichází o básníky a dobré spisovatele kvůli tobě Atino!!! Souhlasím s tím skokanem.
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 07. 17:20
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
tak to vidis atino ty hubertaky já mongomeráky a ted se nedozvíme jak je to s tim počasím a kde se přehnala jaká bouřka :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ty wago my jsme ale hovada posyp si palici popelem a napiš jaký bylo dneska u vás póčo a vy.er se už na ty kecy :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 07. 17:24
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
u nás bylo celičký den polojasno, spíše zataženo. bouřka se žádná nepřehnala. toto klima prospívá lesním plodům jako jsou houby. Mají rádi vlhko. Od zítřka zase budou tropika, to se asi posereme horkem :-))))))))))))))))))))))))))
tak to vidíš atino já si hlavu popelem posypala teď je řada na tobě. A žádný kecy !!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 07. 17:47
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
no ,to máš tak , po celý den bylo u nás polojasno a poprchávalo a jak říkáš je déšť potřebný pro růst hub různých a prý už rostou ! Ale já ještě chodit moc nemůžu ,protože bych se zabila přes ty hupy a chrastí.Ale až tam dondu ,tak si nasbírám a usuším na dlouhou zimu.Bude tuhá ,poněvač cibule má hodně sukýnek :-))) Jo ,a vrátím se k tomu počasí v rádiu hlásili ,že dnes v noci bude roztaženo a přes den zítra zataženo , tak ti nevím ...
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 07. 18:08
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
ano, toto počasí je velmi blahodárné pro růst hub a ostatních lesních plodů. Nemysli si, i taková malina je ráda, když je vlhko. Ovšem ta má i slunko ráda. A o ostružině ani nemluvím, ta po slunku jen prahne. Ovšem vláhu potřebuje taktéž. Houby již rostou jak divé, stačí se jen ohýbat směrem dolů a sbírat a sbírat.
jezuskote říkáš, že v noci má být roztaženo?jen jestli to nejsou už jen kecy :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) já myslím, že v noci bude zataženo a bude se vyjasňovat a během zítřka na nás skočí z východu horký vzduch a jsme v prdeli i s hřibama taktovidímatino já.:-)))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 07. 18:14
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
to je léto safrafix.Na Slovensku pod Tatrama to mají ještě horší až tam lidi šílej jak píše framik.Sviňa počasí a kdo ví jaký bude srpen ještě že jedu na ten sever tam bývá akorát :-)))))))))))))))))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 07. 18:31
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
Ty taktovidíšatino ,ty opravdu myslíš ,že od zítra dondou tropická vedra? to by ovšem znamenalo ,že by se těm houbám fakt nedařilo a v norsku se nedají sušit tam většinou chčí ,ale v lesích jich najdeš plno a velký jak hrnce i malé jak talířky ! to nejsou žádný keci:-)))))))))))))))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 07. 19:22
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
já vím, že to nejsou žádné kecy, protože když jsem byla v Kanadě tak tam bylo hub jako mraků a nikdo to nesbíral. Připadala jsem si jako v pohádce, samý medvěd a samý hřib s nohama jako zápěstí. No ale tam když atino prší, tak to je déšť že jedna kapka má kilo.A to fakt nejsou žádný kecy :-)))))))))))))))))))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 07. 19:26
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
atino já jsem Bláža těší mě! Holka co ti mám říkat, o těch tropikách to všude píšou a říkají v televízi. Tak když už o tom píšou a říkají v médiích, tak tomu věř a nemysli si, že jsou to jen takové nějaké kecy.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 07. 20:58
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
Nazdar Blážo , představ si ,že ve zprávách před chvíli ukazovali ,že na tom Slovensku fakt ští a ští a z říček se stávají řeky a ty řeky berou fšecky domky,stromy i auta a co je nejhorší ,zahynuli i lidi .Toto nejsou kecy ,to se tam děje ! Blážo ,ty buď ráda ,že jsi vyvázla živá a zdráva z té Kanady ,kdyby ti jen jedna kapka spadla na hlavu ,tak by ti ji utrhla ,medvěd není tak nebezpečný jak vodní živel , sviňisko :-)))) Hold ,měla jsi asi velký štěstí ,že jsi byla pravděpodobně někde v chajdě ukrytá a že nad tebou držel pánbůh ochrannou ruku.Blážo,koukám z okna a zase ští :-))))))))))))))))nekecám :-)))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 07. 21:00
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
jo stojí to fšecko lautr za houno :-)))))))))))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 07. 21:23
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
no, atino nemysli si, že sem z tý Kanady vyvázla jen tak bez nějakých těch následků. Pár kapek kilovek mě majzlo do palice a pak jsem chorý , chorá, choré blbec. No nekecám ti, to nejsou kecy ale tvrdá realita! Sla sem onehda lesem a spustil se lijavec, já nevěděla co ty kápě kilovky dokážou, tak jsem si to hnala za hřibama a najednou sem se probudila v nemocnici. A bylo to, řekli mi že jsem chorý, chorá, choré blbec :-(( Tak tak to je a nekecám ti !
S tima slovákama je mi to líto, pokud bude třeba tak ráda finančně pomůžu a to nekecám. Snad se póčo umoudří i u nich a vlítnou tam taky tropika.
Tak atino jdu nakrmit rybičky v akvárku a zalehnu na pryčnu, mám toho za dnešek dost, fakt, nekecám. Nazdar a hezké snílky :-)))))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 07. 22:18
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))))))))Blaženo sotva koukám taky jdu spát tak zítra napiš jaké tam budete u vás mít počasí.Dobrou noc.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 07. 10:06
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
Blaženo! Proč se ke všemu přiznáváš?Pak semKy lidi píšou a nadávaj nám do blbců a blbek.A já ti to neuznáváv ,páč sou to jen kecy ! Jsi zdravá jak rybka a dobře ti to v té palici ještě pálí ! :-))))))))))))))))NEUZNÁVÁM !!!
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 07. 10:25
Titulek:Re: dá mi to...odpovědět
sem to já ale husa blbá, že to semka napíšu, že mi řekli v Kanadě, že sem chorá na hlavu :(! Nu což už je to venku a spátky to už nevézmu.Atino a ty nekecej a piš jen k tématu a to je počasí :-)))))))))) To se tady smí psát tak piš a nekecej !
Autor:1framik   Datum: 23. 07. 20:34
Titulek:dobrý večerodpovědět
zdravím všetkých, tu na Slovensku prší a prší, potôčky sa v dravé rieky premieňajú, pod Tatrami ludia v hrôze šalejú, ako dnes brat so sestrou v divokom riečnom víre svoje životy strácajú, búrkové mraky krúžia letným vzduchom,
obloha ešte odoláva vzruchom,
zrazu to v dialke nečakane tresne,
nejeden si pomyslí, ach bolo to tak tesné,
zem ako smädný pútnik túlavý
tvár rozpálenú nehe mrakov podá,
tak prosto si deň plačom uľaví
a kvapky ktoré v prúdoch mestom chodia,
menia potoky na besnejúce riavy
pekný večer všetkým prajem
Autor:brokolice   [ IP: 78.45.11.*] Datum: 23. 07. 18:54
Titulek:nedá mi to..odpovědět
a musím se ozvat,nejdříve vás pozdravím zdar-nazdar:-))) tolik keců co tady je ,je jen od jedné choré-ho blbce co si pořád převlíká hebertus a adrazuje lidi od tohoto fora,proto každý jen zahlédne a odejde.. je to jako to letošní léto,poněkud uplakané. Páááááááá všem ...
Autor:karol.inka   Datum: 23. 07. 16:37
Titulek:Tento způsobodpovědět
humoru je pro mě tak nějak nehumorný,tak se tu mějte,jak chcete a dobře se bavte. Hezký,i když deštivý den přeji
Autor:lootrando   Datum: 23. 07. 16:45
Titulek:Re: Tento způsobodpovědět
no Zubejdo, kde se tu bereš? Tak když už utíkáš tak se měj taky krásně, ty holka jedna KaroLinko.
Autor:sousedkanora   Datum: 23. 07. 13:03
Titulek:je to mužskej !!!!!odpovědět
tak se tuna pěkně řehtám jak Vás všechny atina napálila.Bonznu to na něj. to není žádná atina ani ženská ale je to chlap. je to soused a znám ho podle těch čísel, tý adresy počitače. pěkně chlastá první ligu a tak se nedivte že sem píše ty hovadiny. chachachachacha to je blbec.
Autor:cp172soused   Datum: 23. 07. 14:39
Titulek:Re: je to mužskej !!!!!odpovědět
Noro , ty si pěkná pí.a ! Dyž si to vyžvanila ještě fčera když sem tě pozval na frťana (a že si jich vychlastala !) sem ti byl dobréj...i chlebíčky si požrala fšecky ! A víš ty co?,pudu za tvým starým a ukážu mu ty tvoje nasrávačky co sis tu nechala ležet na koberci ! Myslím si , že on je pozná , protože to vypadaj jak trencle tvýho Karla.Ať ti pořádně rozhodí ten tvůj sandál ! :-)))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 23. 07. 15:00
Titulek:Re: je to mužskej !!!!!odpovědět
Jste oba intrikáni a táhněte do háje a neberte si mé jméno do vašich papul !!!
Autor:zase.kecas   Datum: 23. 07. 17:16
Titulek:Re: je to mužskej !!!!!odpovědět
.
Autor:hela707   Datum: 22. 07. 22:16
Titulek:Dobrej večír!!odpovědět
Vinšuju všem ! Pro vymejšleče drbů-všechny (přestože jsem je pozdravila, nemiluju.Jen některé.. A některé mám jenom ráda ... Všechno nejlepší k narozkám, pokud je máš Atino !!!Užijte si každý večera,jak vaše srdce touží ..
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 07. 22:28
Titulek:Re: Dobrej večír!!odpovědět
Helčo,děkuji za přání
Autor:pro.nejlepsi.kamosku   Datum: 22. 07. 10:38
Titulek:KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
Dnes pozvedám sklenku vína a připíjím Tobě na zdraví ať radost a život v Tobě vzkvétá,štěstí to je tvoje meta.Hodně zdraví,ať tě život pořád baví.Dnes nechej všemu volný průbeh a užij si to naplno,neboť každá sekunda našeho života je jedinečná a život se nezastavuje,nekráčí zpět a někdy se zdá,že čas je proti nám.A proto Ti ze srdce přeji obzor daleké,srdce široké,city hluboké,fantazii bezednou,mysl klidnou,přátelství stálé,lásku vroucí a život dobrodružný ... protože Tvá všestranná duše pro nudu a sed nebyla zrozená.
Krásné a pohodové narozeniny ze srdce přeje - však ty víš kdo :-)))))
PS:Užij si to naplno a zůstaň taková jaká jsi.

Autor:mygoodness   Datum: 22. 07. 12:12
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
Ty voogó,když sem se dozvěděl,že máš narozky ucítil sem ten silný,vřelý bublavý pocit někde hluboko uvnitř...Ale teďkom se ukázalo,že to byly jen větry!
Autor:pro-atinu   Datum: 22. 07. 13:05
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
[Horníček Miroslav]
Hledíme jeden na druhého jako na rivala a občas taky jako na BLBA...V tomto případě, pak poklepeme na své čelo, abychom tomu druhému dali najevo, že v pořádku to není pod čelem jeho.

Autor:mygoodness   Datum: 22. 07. 14:08
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
Jan Werich Humor je boj s lidskou hloupostí.V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát.Ale nikdy v něm nesmíme ustat.Ovšem pozor na zmýlenou.Ten,koho považujeme za blbce,považuje za blbce nás.Jde o to se NEVYVRAŽDIT.
Autor:pro-atinu   Datum: 22. 07. 16:01
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá!
J.Werich
Autor:karol.inka   Datum: 22. 07. 17:36
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
[Sartre Jean Paul]
Člověk, na nějž nadávají blbci, je hoden důvěry.
A proto taky přeji krásné narozeniny,Ati!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 07. 20:41
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
Karo.linko,já děkuji za přání k narozeninám,jsi slušné děvče ,ale ty dva kreténi co se přou o to ,kdo je blbější mě už pořádně serou ! MUDr.Štrosmajer z nemocnice na kraji města by jim řekl.Kdyby blbost nadnášela , tak by tu lítali jak havrani ! Hoši ,vy dva už si polibte třeba řiť ,mě už to je jedno !
Autor:pro-atinu   Datum: 22. 07. 21:39
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
hele čaryfučko zmlkni a nevykřikuj tady pod gratulace. Je jasnačka, že jsi mygoodness , prudíš tady pod gratulaci která ti nepatři. tak si vypisuj ty tvoje krávoviny o prdech jinam, je to jasný že se ti v hlavě honí už jen ty prdy.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 07. 22:26
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
Hele ty čárybrku , dejte pokoj oba dva i s tím mygootnessem a polibte si navzájem zadnici ! Když mi někdo přeje k narozeninám ,a že je dnes opravdu mám ,slušně poděkuji ! Já děkovala Karolínce,tak se neplaš poplašňáku ! A prdy ? ty je máš asi nějak opožděn!!
Autor:zase.kecas   Datum: 23. 07. 17:17
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět










.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 23. 07. 18:15
Titulek:Re: KRÁSNÉ NAROZENINY !!!!!odpovědět
drž už hubu !
Autor:1framik   Datum: 21. 07. 19:41
Titulek:dobrý večerodpovědět
šmáriajosefpanenkašaštínskasedembolestná, nestačím sa diviť čo sa to tu popísalo, aká nevera, aké narazenie, ja predsa jednu lásku mám, jednu krásku, Zlatku, jedinú moju velkú lásku, hoc kráča tichá
vzduch sa chvie jasom, až sa všetko diví,
láska, ty zjav jej pohľad milostivý,
pokorou plá jej vzhľad, tak podmanivý,
že každá iná z krás je pri nej tichá,
kto spočíta jej pôvaby tak krásne,
že každá cnosť k nej skláňa sa v nej skveje,
až k takej výške myseľ nevzopla sa
a toľká schopnosť v našom ume nie je,
pekný večer všetkým prajem
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 21. 07. 20:07
Titulek:Re: dobrý večerodpovědět
nech je při tom plácání aspon budem mít klid jdu domů cmuuuuk:-))))))))))))).děkuji.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 21. 07. 11:21
Titulek:Už zase skáču přes kalužeodpovědět
a tak vás jdu všechny pozdravit a počíst si,co tady děláte a jak si žijete.No,vidím tu jen samé prkotiny (Topolánek Míra,by to nazval trochu vystižněji pi-oviny) Helenina nožička,Zlatky provazy a nakonec i Framikova nevěra,že by ? :-))))))) A koho jsi si to měl vlastně narazit,Frami ? Já jsem si narazila dvě žebra,přesněji mi mladý řidič zlomil ,když se řítil asi stovkou do zatáčky.Naposledy jsem si jela na štiku k řece zítra to bude měsíc a ještě dnes nemůžu pořádně ani sedět a dávám si ortézu.Bolí to jak šlak ! Měla jsem sice bez.pásy,ale nepomohl ani airbag,vím jen že když vybouchly křičela jsem hoří a pak už si jen pamatuju jak mi Cikrtovi mužíci přestřihali halenku a podprsenku (novou !) Ale pomohli mi a díky těm kapačkám jim to odpustím :-)))) zaplatí to pojišťovna jak podprsenku tak moje mondeo a požaduju i bolestné a deset dnů pro manžela,který mi vaři a pere! :-)))) Tak to byl měsíc mé nádherné dovolené.Jo Helenko, taky bych raději tancovala a třeba i s čertem a po jedné noze,to se mi stát nemělo,ale i tak,díkybohu,že žiju a přeji všem ať vás nic podobnýho nepostihne.Zdravím vás všechny i bizzika,kdepak je ?Co myslíte,bude mi to Cikrt s Julčou chtít zaplatit ?:-))))))))))))
Autor:zase.kecas   Datum: 21. 07. 15:15
Titulek:Re: Už zase skáču přes kalužeodpovědět











.
Autor:kopretina.ab   Datum: 20. 07. 20:50
Titulek:Ahóójodpovědět
zdravím staré známé i mladé neznáme :-)))))
Autor:hela707   Datum: 20. 07. 21:02
Titulek:Re: Ahóójodpovědět
Ale zdarec Kytí !!!když jsi zas jednou nakoukla do tohohle slzavýho oudolí !! Nebo chechtavýho ?!!! Ňák nevím ...!!!
Autor:co.to.co.to   Datum: 20. 07. 18:27
Titulek:hmmmmmodpovědět
dobrý večer, co to co to? nová láska Framík a Hela tož hodně štěstí hrdličky .o)
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 20. 07. 19:35
Titulek:Re: hmmmmmodpovědět
jejda jejda,přebírám roli tohocočumíjakopuk něco mi snad uniklo???no a jen dodám hodně štěstí,asi framimu vadil můj obézní krk nu což ani si to nemůžu jít hodit bo takovou velikost lana neseženu,tak se mějte fajně všici né jen vy dvě hrdličky.
Autor:hela707   Datum: 20. 07. 19:56
Titulek:Re: hmmmmmodpovědět
Šmárjáááá !!Framíka považuju za virtuálního kamaráda,ale že by?? Tak to mi tedy taky nějak uniklo a nepochybuju,že to jaksi uniklo i Framíkovi !!! Co někteří lidé nevydedukují z jednoho pozdravu !Já nejsem Zlatáááá !!! Já jsem Černááá !!!
Sedím pod černým mostem a pláču do řeky.
Jsem smutným černým hostem,jsem černá na věky.
Proč tma a řeka děsí tu malou černou Jessii?!!!...
Autor:1framik   Datum: 20. 07. 14:48
Titulek:pekné nedelné popoludnieodpovědět
prajem všetkým, zdravím ťa Helka, zdravím aj teba Zlatíčko moje, v tento letný čas, v tieto letné krásne dni, ma napadajú myšlienky a krásne sny,
pretože láska oblapiť sa nedá
a v očiach jej telo nezaskveje,
nejeden nám hned hlúpo odpovedá,
že verí ba vie, že láska nie je!
ale ak láska vnútri srdcia vyjedá
a zvrchovane spravuje ich deje,
nemala by sa viecej vážiť teda
než to, čo vidieť, čo sa len v očiach deje?
ved nevie sa a nevidí sa sila,
ňou železo si magnet k sebe ťahá,
strhne ho predsa dákym mocným pudom,
a táto vec dávno presvedčila,
že láska je a vždy sa väčšmi vzmáha,
i viera v ňu bude rásť medzi ľudom,
pekný slniečkový deň a nech sa vám darí vybabrať s osudom
Autor:hela707   Datum: 20. 07. 15:09
Titulek:Re: pekné nedelné popoludnieodpovědět
Ahojík! zase jsi nezklamal.Vždyť jsem říkala ,že je den jak malovaný,kdy básníci nepřicházejí o iluze,ale chutná jim život !! Tak prima den bez škarohlídů !!!
Autor:hela707   Datum: 20. 07. 11:42
Titulek:Hezkou neděli !!odpovědět
Hezkou neděli všem,ale nejvíc všem krasavcům a krasavicím,co to mají v životě těžké !!! Sluníčko svítí (zatím),kytky voní, ptáci řvou ... Pro básníky ideální doba..
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 17. 07. 21:14
Titulek:...........odpovědět
už jsem doma ,byla tady pavča
Autor:1framik   Datum: 16. 07. 22:15
Titulek:dobrý večerodpovědět
prajem všetkým vám, najmä Zlatke láske mojej,
čím viac sa vzdialim, o to bližšou mi zdáš sa,
napriek všetkým neprajníkom zaujala ma tvoja krása,
čistota tvojich myšlienok dobrota tvojho srdca,
si premňa radosť aj dobrej nálady darca,
ked som sa stebou naposledy zhováral,
nech sa nikdy tento rozhovor neskončí som si z duše prial,
želám ti vela radosti, šťastia a nijaký žial,
pekný večer všetkým prajem
Autor:mygoodness   Datum: 16. 07. 13:40
Titulek:krasavice to maj těžkýodpovědět
čumím ,čumím a říkám si,no co neštěstí nechodí po horách,ale po lidech.Ta helča by rači měla chodit po rovině v teniskách a běhat,aby nebyla tak tlustá a byla fit jako její mamča.Druhá kráska zlatuška ta to v životě lehký mít nikdá nebude,poněvač je sice ještě mladá,ale je trošičku osmahlá a krček si kreje šálkou,aby zamaskovala svůj obézní krk.A pak,když chceš být šťastná,musíš se chovat k lidem přátelsky,aby se ti vše vracelo.Zamysli se !
Autor:1framik   Datum: 16. 07. 18:03
Titulek:Re: krasavice to maj těľkýodpovědět
ahoj, kritizovať iných je hrozne lahké, kukni do zrkadla a povedz čo vidíš? to je už nad tvoje sily a pre istotu aj zmeniť nic, to už je teda odvážne, si velký hrdina, dúfam že si sám so sebou spokojný
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 19. 07. 01:22
Titulek:Re: krasavice to maj těžkýodpovědět
Tak nečum, nečum a napiš něco o sobě! Framík má pravdu, jsi opravdu hrdina! Klobouk dolů, tolik "upřímnosti" od anonyma, to sis ještě mohl(a) "přisadit"! Zamysli se.
Autor:hela707   Datum: 20. 07. 11:39
Titulek:Re: krasavice to maj těžkýodpovědět
ÓóÓ ! Sice tě neznám,ale fakt oceňuju dobrou radu !!! Jakmile se mi povede natáhnout ruku přes obézní bříško na delší dobu (aby mě to moc neunavovalo),tak tě možná taky prozradím pár životních moudrostí.Nejdřív se ale musím poradit se Zlatkou.Ono se jí přes ten obézní krk špatně mluví, tak to halt bude chvilku trvat.To víš musí sdi zavázat to sádlo do šátečku,aby jí náhodou nevypadlo !!Máš pravdu,my krasavice to opravud, ale opravdu nemáme v životě lehké !!!
Autor:kopretina.ab   Datum: 20. 07. 20:44
Titulek:Re: krasavice to maj těžkýodpovědět
Ááááá nějaký chudáček si tady léčí mindráček
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 13. 07. 08:46
Titulek:dobrý denodpovědět
všem hezkou a klidnou něděli,byla tady šílená bouřka tak snad dnes bude hezky,
Autor:hela707   Datum: 13. 07. 12:10
Titulek:Re: dobrý denodpovědět
Ahoj Zlatko!
asi tuším ,zmínilas to tu v jiné m příspěvku.Ale jen si nakousla.Ať ti všechno vyjde a zlepší se ti situace.Dokud ještě žujem,všechno je nějak napravitelné ...A ráda tě uvidím v kotelně..Framíka taky ...
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 13. 07. 22:10
Titulek:Re: dobrý denodpovědět
ahoj Heli,děkuji věř že kdyby bylo víc času tak se v kotelně objevím,ale nějak se to na mě valí a já jsem jak uvězněná,takže i kolem notasu jen probíhám,snad to brzy ustane a zas vysvitne sluníčko,vše zlé je k něčemu dobré ve chvílích nouze se poznají opravdoví přátelé a ač je to smutné tak s toho mého hejna zbyla jen jedna spřízněná duše,ale naštěstí mám cvrčky ti mi vše vynahradí.Měj se krásně třeba se tu někdy sejdem a děkuji pá.
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 11. 07. 21:08
Titulek:ahojkyodpovědět
dobrý večer,spoustu radosti tu je tak aspon na chvíli sem došla kouknout,Říká se každý je strůjcem svého života a já zjistila že sem špatný strůjce kterému se to vymklo z rukou,takže pokud tu dlouho nebudu tak se mějte bájo.
Autor:bizz2704   Datum: 11. 07. 22:05
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
Zlatko co blázníš.Nic není tak zlé jak se v první chvíli může zdát.Nevím sice co se ti stalo,ale doufám,že až se vyspíš,možná i několikrát tak ti zase bude lépe a nebudeš se na svět dívat tak černě.Lidi se tu ukazují čím dál tím méně,ale věřím,že tě stejně jako já mají rádi a chyběla by jsi jim,tak se toho tady nevzdávej a zase brzy přijď.Hodně štěstí do života ti přeje Bizz
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 11. 07. 22:09
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
díkes,ale ono to není o tom že bych nemohla dojít spíš o tom že nebudu mít možnost,všechno se dá překonat,ale když se ti sesype vše a si na vše sám tak je to sakra ořech kterej de těžko rozlousknout,každopádně mám prdelky co mě držej nad vodou když ostatní se točej zády.
Autor:1framik   Datum: 11. 07. 22:18
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
ahoj Zlatka, tak predsa si sa rozhodla ísť na dovolenku? je to dobré rozhodnutie, zaslúžiš si oddych a relax pri vode v prírode, príjemné a krásne chvíle ti želám a posielam pusinku cmuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 11. 07. 23:34
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
děkuji,bohužel se nejedná o tak milé spestření jakým je dovolená,měj se.
Autor:1framik   Datum: 11. 07. 23:57
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
pochopil som, vela šťastia, maj sa pekne cmuuuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 12. 07. 00:05
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
děkuji budu ho potřebovat,ty se taky měj pa at se ti daří a si stále tak spokojený.
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Stránka: 24 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem