XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TŘETÍ ŘADY SE STAL M I L A N !!!
René s Dominikem zůstali poraženi!
 


Stránka: 23 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Autor:1framik   Datum: 30. 08. 15:37
Titulek:dobrý deňodpovědět
dovol Zlatuška aby som ťa privítal, chýbala si mi veťmi a dúfam že si v poriadku, ten čas bez teba trávený sa večnosťou mi zdal,
byť s tebou v spojení som si z duše prial,
neodpovedala si mi na emila a aj inde som ťa márne čakal,
nevedel som čo je s tebou a v srdci som mal žial,
teším sa veľmi že ťa opäť vidím lebo som bol sám,
smútok v duši a chlad ktorý ani lúč slnka neohrial,
dovol aby som ti pekný dníček zaželal cmuuuuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 30. 08. 14:25
Titulek:tak jsem tuodpovědět
Ahojík všem známým,Dáško děkuji za vyřízení vzkazíku,Framimu velkou pusu posílám a tobě příteli z jihu děkuji že si při mě stál a držel mě když mi bylo ouvej.Všem kteří mě nemusej přeji hezký den,ale přežila jsem to a opět tu budu vobčasně plácat.
Autor:hela707   Datum: 31. 08. 08:52
Titulek:Re: tak jsem tuodpovědět
Zdarec Zlatec !!! Už je lépe ?!!Každopádně,ahoj tady !!!!
Autor:bizz2704   Datum: 01. 09. 21:00
Titulek:Re: tak jsem tuodpovědět
Hojda Zlatko,je fajn,že si zase tadyk.Tak si někdy poplácáme :-D
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 03. 09. 01:45
Titulek:Re: tak jsem tuodpovědět
Ahoj Zlati - tož tě teda vicu a přijď občas něco plácnót!
Autor:1framik   Datum: 29. 08. 21:40
Titulek:zdravim všetkýchodpovědět
po dlhšej dobe, zase som tu, bol som dlhší čas bez netu, Zlatke mojej prajem skoré vyzdravenie, aby sa jej úsmev zas objavil na týchto stránkach, je obdivuhodné, že jeden človek chce oživiť túto stránku, ja smekám svoj širák a klaniam sa tej osobe, Bizzimu chcem povedať, všetcia vieme že si fajn chlap a tie reči nižšie berieme ako srandu, ktorú si občas robíme z blížneho svojho, preto je zbytočné brániť sa tým srandičkám, Dáška a Helka sa sem chodia zasmiať a to je aj účel toho pisateľa, aspoň si to myslím,
už slnce zas sa v lúčoch leta smeje
nad zlatým morom klasov obilia,
kde teplý vzduch sa vodomarom chveje,
škovrana spev, hľa, nebies výškou plá,
ja rád som medzi vás zase prišiel
a pokračujem v svojom speve
pekný večer prajem vám nech neskončí v hneve.
Autor:hela707   Datum: 31. 08. 08:51
Titulek:Re: zdravim všetkýchodpovědět
Ahoj Framííí !! Už jsem si říkala, co se děje? Kdeže jsi !!!Tak ahojda a hodně radostných virtuálních návštěv !!!
Autor:lautr   Datum: 27. 08. 15:56
Titulek:Kdysi dávno ažtakodpovědět
Bizzi zdravím tě a nedej se otrávit.Byla zde kdysi opravdu legrace a dobrá parta,škoda té doby!Od té doby co tu zvracejí různí dementi
semka již nechodím.
Autor:bizz2704   Datum: 27. 08. 20:18
Titulek:Re: Kdysi dávno ažtakodpovědět
Neboj otrava nehrozí,ale jsi hodnej že jsi napsal.Zdravím tě :-D
Autor:hela707   Datum: 28. 08. 21:12
Titulek:Re: Kdysi dávno ažtakodpovědět
No jo, když sem přestala chodit stará garda, tak sem začala chodit nová ..Nějakej čas to tu bylo zábavný i po VV, ale časy se mění ...Ale já sem stejně chodím a někdy se stejně jako Dášena fakt jen směju !!!
Autor:jstehnusnabanda   Datum: 27. 08. 13:02
Titulek:Toto dokážou borci,odpovědět
co bych jim nejraděj rozkopal úsměv na tváři !!! Co vy jste to za kretény zaslouží si ten Biz tolika hanby a posměchu? někteří ho máte za gaye ,on sic tak vypadá(o tom žádná a přes to vlak nejede) ale vemte to s té druhé stránky ,ublížil on někomu? Nikomu ! však se podívejte i poezii pro vás píše ,aby vám radost udělal a vy jste (klidně to napíšu) kurvy největšího kalibru ! Bizzi , hlavu vzhůru a pevné nervy ! Všude se najdou svině a na každou je určen ŘEZŃK !S takovou bandou nic nechci mít plivu na ně a odcházím na jinéj flek.
Autor:je-to-tak   Datum: 27. 08. 13:25
Titulek:Re: Toto dokážou borci,odpovědět
asi nebudu jako věrohodnej když mám na sobě kožicha, ale chci napsat k tomu taky pár slov. Bizz si nezaslouží aby si z něj dělal někdo prdel. Jestli je gay nebo není je jeho soukromá věc. Nikomu tady neublížil a je to asi hodný chlap. Takže ty hovada co si z něj dělají tady srandičky ať se jsou vycpat a dělají si prdel sami ze sebe jestli na to mají. Jdu taky do řiti, číst takový píčusoviny mě nebaví. Jen chci napsat poslední, že Luděk je hodný chlap. Nazdar kreténi. A ty se Luďku na ně vysér.
Autor:bizz2704   Datum: 27. 08. 20:15
Titulek:Re: Toto dokážou borci,odpovědět
je-to-tak díky za podporu,myslím že tobě můžu věrit,že to myslíš upřímě.Ale věř není to potřeba.Já jsem naprosto v pohodě což se asi nedá říci o některých jedincích kteří sem píšou.Je to sice jedno,ale můžu tě ujistit,že nejsem ani gay,teplouš ani buzerant :- ))))
Autor:hela707   Datum: 28. 08. 21:02
Titulek:Re: Toto dokážou borci,odpovědět
Bizzí, my to víme !! Ale i kdybys byl gay, tak by do toho nikomu nic nebylo !!!Jako nám není nic do toho,že si někdo pořídil např. 4 děti a když už si je pořídil,musí makat.Každého jest to jeho vlastní volba a musíme si nést a´t radostně či neradostně její následky ..
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 27. 08. 00:44
Titulek:Schízaodpovědět
fórem vládne. Dochtorů je zde spousta, snad mi ten slengový výraz odpustí. Jinak počasí OK. A u vás dochtore?
Autor:hela707   Datum: 28. 08. 21:04
Titulek:Re: Schízaodpovědět
Dochtor nemá čas ..dochtor se kochá ...
Autor:Teda   [ IP: 193.86.163.*] Datum: 26. 08. 13:25
Titulek:Mám dojem,odpovědět
že chcete vy kanci Jožinové, spolužáci, mogodnesi apod. otrávit i zbytek těch, co sem občas zavítají s tím, že se tu dalo kdysi zasmát a pobavit. Ta doba už je bohužel díky pár osobám nenávratně pryč. Poslední diskuse je nadmíru trapná, nevkusná a vůči některým i urážlivá. Tak to alespoň vnímám já. Takže přeji všem rádobyvtipálkům pěkný den!
Autor:tosmasrecht   Datum: 26. 08. 17:53
Titulek:Re: Mám dojem,odpovědět
toš maš recht je to trapné takto tady vyvádět jako malé děcka..Jsou to hajzli co tady čmarikají takové kokotiny nevkusné. Nikoho to nepoučí,jenky si blbečkové vypíšou ty jejich choré palice.Dívej pojď uděláme čurynu teďky spolu a budou se rehocať celé davy až si ukrůpmou do tesilu.Teda dej se do toho už sem celá natěšená na srandu od tebe:-))))))))))))))))))))))))
Autor:Teda   [ IP: 193.86.163.*] Datum: 27. 08. 12:07
Titulek:Re: Mám dojem,odpovědět
To máš recht, myslím že pro začátek by stačilo, kdybys začal psát pod jedným nickem.:))))))))))))))))))))))))))
Autor:bizz2704   Datum: 26. 08. 18:12
Titulek:Re: Mám dojem,odpovědět
Máš pravdu.Nad tím co se tu poslední dobou děje zůstává rozum stát.Teda on spíš zůstává stát těm co píšou ty bláboly.Jen by mě zajímalo,jestli si myslí,že jsou tak vtipní,nebo nebo ty svoje ubohosti píší jen s úmyslem ublížit.Ať je to tak nebo tak oboje je dost smutné.Ale mě nerozhodí někdo kdo píše pod kvantem kabátů.To jen ukazuje jeho slabost a ubohost.No a když už jsem se tu dneska ukázal tak hurá do mě.
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 27. 08. 01:01
Titulek:Re: Mám dojem,odpovědět
Ahoj Bizzi, to jsi mě teda překvapil! Tobě to opravdu, ale opravdu nepřijde vtipné? Vždyť já se řechtám, až se za břicho popadám - a to je teda fuška ! V baráku už maj připomínky, že mi ten net odstřihnou, protože ruším noční klid. Marně jim vysvětluji, že smích léčí a že to mám dávkované přímo od dochtora! Asi sem budu muset chodit v denní hodinu. Teď už chápu, proč sem nepíšou ti, co dříve. Určitě mají strach, že by svým hurónským smíchem rušili okolí.
Autor:spoluzakz5a   Datum: 26. 08. 10:47
Titulek:JSI TO TY ?odpovědět
Tak ani nevím jak ,ale našel jsem tě !Bizzi , ty stará vojno někde jsem zahlídl tvoji fotografii a kouká jak puk ,je to on , není to on ? Však za to nic nedám zeptám se ho(líná huba holý neštěstí) a seš to ty ,jen ty vousiska jsi tenkrát neměl ! Kolikrát jsem na tebe myslel jak už v mládí jsme si my dva hráli na dochtory.Vidíš a nakonec já to na doktora dotáhl jsem gynekolog na Bulovce ! A co ty , ty máš dnes asi svátek , kluku však je dnes Luděk ,nebo si byl Ludvík ? Ale je to fuk popřeju ti hodně zdraví a už aby jsi našel nějakou tu známost ! Přijdi někdy na kus řeči a já tě i prohlídnu , grátis !!!
Autor:starej.kanec-jozin   Datum: 26. 08. 12:01
Titulek:Re: JSI TO TY ?odpovědět
Ludínku můj voňavej k svátečku hódně zdravíčka a pusinečku .Dárček ti dám až osobně kólóušššku.
a ty spolužáku co zveš Ludínu na gyndu? On patří na ornitologiu.Hošíček můj a dej ty tvoje paroury od něj laskavě pryč.
Autor:spoluzakz5a   Datum: 26. 08. 12:43
Titulek:Re: JSI TO TY ?odpovědět
Kolegáčku ,můj obor je gynekologie ,ale jak sám dobře víš děláme kolečka a tak i o té ornitologii vím své.Na ptáky nejsem krátký a rád mu ho vyšetřím ,pamatuji už ve věku asi tak desetiletém s ním měl jisté problémy.Nejdřív si myslel ,že je 4% pak ale ,když vyšetřoval Janku měl potíže s orgazmusem následně ,když se účastňoval orgií ,došel až potom k výsledku ,že je 4% ! Avšak jsem jeho přítel z mládí a nedá se zapomenout.Mám Lúďu rád (tedy jak vy ho tady jmenujete Bizze) Promiň kolego ,ale musel jsem ho obhájit a přeji vám ,aby vám to klapalo !!!
Autor:starej.kanec-jozin   Datum: 26. 08. 13:03
Titulek:Re: JSI TO TY ?odpovědět
Spolužáčku gyndo-ornitologu a jak mu šla onanace a deflourace? s evakuací neměl prublémy?On se nazval sám Bizz,ve vzkazíkách si říkáme kolóšku .Jako doktor bys moch vědět že na 4 níc není hanebného. Jen dá mákačku to ókolí vysvětlit.Já mám Ludínu moc rád a nebojím se napsát že ho i miluju.Je to vzájemné tak se oňěj nepokóšej nebo budé zlé.Je vás víc co do Ludiny děláte,tak pózor na Jožku !
Autor:spoluzakz5a   Datum: 26. 08. 13:41
Titulek:Re: JSI TO TY ?odpovědět
Jožane ,jestli chceš napiš si můj mejl ,ale ještě ti opovím na tvé otázky.Tak tedy onanace v pořádku ,u deflorace jsem de facto neasistoval .Co mu šlo nejlépe byla definitivní defekace .Klidně ti ho vyšetřím ,zajdi za mnou na Bulovku dr.Mašek
Autor:starej.kanec-jozin   Datum: 26. 08. 13:59
Titulek:Re: JSI TO TY ?odpovědět
Mašku méjl ti napíšu do vzkazíků tady sé to néhodí. Kókní hóre, někdó nemá rád Ludinu a nadává. To budé asi taky nějáký spolužák spolužáčka. A zaléz hóvne nebo nandá i nám
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 25. 08. 21:26
Titulek:Zdravímodpovědět
všechny přátele tohoto fóra. Počasí OK.Jedna horší zpráva je (hlavně pro Framíka), že Zlatka je ve špitále. Přeji, aby to dobře dopadlo!!!!
Autor:kamos.z.jihu   Datum: 25. 08. 21:47
Titulek:Re: Zdravímodpovědět
Zlatacku, drz se a urcite to dobre dopadne !!! Myslim na tebe a drzim strasne palce. Vydrz prdka, vydrz BUDE LIP !!!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 08. 14:10
Titulek:14.09odpovědět
Tak Blaženka dnes nedošla tak dondu zítra jestli tadyK už bude !
Autor:hela707   Datum: 25. 08. 15:40
Titulek:Re: 14.09odpovědět
Já nejsem (blažená Blaženka ), ale za to jsem hele(Helenka)-tož čus bus!
Autor:taktovidisatino   Datum: 25. 08. 16:45
Titulek:Re: 14.09odpovědět
Aťko, nedošla jsem protože jsem holka dneska prala ložní.To víš a to nemůžu hrc prc hnedky k počítači a hnedky k pračce . A taky si musím vyprat všeci spodní kalhotky sebou abych byla jako z cukru na ty námořníky.Balím jako divá, ale jsem stejně blažená Blaženka, protože už se nám to krátí a ve středu už to bude Aťko.
Tak tě tady zdravím a nezapomeň nakopat rousnice at je co na háček :-)))))))))) Já beru moučný červy, našla jsem jich plno v 00 výběrová :-)))))))))))
Autor:mygoodness   Datum: 25. 08. 08:49
Titulek:JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
a co to Bizzi ,proč ta otázka? já že si tě ukládám mezi přátelé? Však vy se tam ukládáte sami ,jasně vám tam píšu ,že nejsem gay.Tos posral kamaráde, jestli si myslíš,že v noci chodím za chlapama ,tak to ses sakramencky sekl ! Já si chodím po nocích přivydělávat na nádraží a těžce fachčím musím vykládat vagony a na prdoviny s chlapama nemám čas já mám totiž jiný starosti .Chtěl bych vidět tebe co bys dělal ,kdyby si musel platit alimenty na 4 děcka ! Ale jestli ta otázka měla být přátelská a chceš si poklábost u piva občas i já zajdu ,můžeme spolu hodit řeč třeba o babách někerý jsou mrchy.Píšu ti to sem nechci ti lézt na vzkazy a ať si o tom přemýšléj i ty další co se mi nabízejí ! Opravdu hoši nejsem gay nemám na chlapa chuť,já spíš baby proto mám 4 děcka ! Bizzi zdar !
Autor:hela707   Datum: 25. 08. 10:04
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Jupí jupí !!! přece jen je ještě většina hetero ..A 4 děcka ? Tak my Česi nevymřem !! Už J.K.tyl říkal:Žeňte se Češi ,ať jsou Češata !! A hele,tak mě tak napadá ?Seš ženatej a máš to s jednou ?!!
Autor:mygoodness   Datum: 25. 08. 10:24
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Holčičko ,co ty se do toho motáš ? Jsem rozvedenéj,protože moje baba chodila po hospodách a chlastala ! Dvě děti ji byly odebrány ,právě s tohoto důvodu a já dostal ten zbytek 4 ! Jen si klidně děléjte prdel ,šak až vám budou ležet na krku děcka 4 tak se budete taky ohánět jináč ! Ty jsi volná ,rád bych se s tebou seznámil,ale jdu spát jsem po noční službě buď zdráva !
Autor:hela707   Datum: 25. 08. 15:39
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
No tak spi sladce !! A pro případ, že by sis to vztáhl zase na sebe(např. nápis z pohřebního věnce), tak předem sorry, Pane Nedůtklivý !!!
Autor:bizz2704   Datum: 25. 08. 20:24
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Co to tady blekoceš??Ťuky ťuky na hlavinku.Jak já se asik na tvojem profilu můžu uložit do -Moji přátelé??????Skus dřív myslet a potom piš,někdy je to dobré osobo víš!!!
Autor:starej.kanec-jozin   Datum: 25. 08. 22:15
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Chlapče mi sis dal taky za přítele,myslíš to se mnou vážně?Tvůj vzkazík je miloučký, cmuk cmuk, Jožinek
Autor:bizz2704   Datum: 25. 08. 22:44
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Dvojnásob ťuky ťuky.Ale co může člověk chtít od bahňáka.Bahno všude co?Příště než půjdeš mezi lidi tak se opláchni!!! :-D
Autor:starej.kanec-jozin   Datum: 26. 08. 09:08
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Kocóurku kůli tobě se opláchnu i navoním.Čumáčku těším se na další psaníčko do vzkazů,jsi kluk jako buk. Cmuk a díky za krásný vzkazík kocórku.
Autor:mygoodness   Datum: 25. 08. 23:22
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Bizzi kámo o půl noci mám být na fleku a ráno až se vrátím z hokny,tak ti odepíšu ,ale ne tady ale do vzkazů až ti to povím tak budeš čubrnět.Ale jak říkám gay nejsem jak si mi napsal do vzkazů to tedy ne ! Za chvilu mě jede šalina tak valím na prágl.Zdar
Autor:bizz2704   Datum: 26. 08. 00:40
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Jelikož se neznáme,tak mě prosím neříkej kámo,od tebe mě to skoro uráží,kamarády si hledám sám.Nepotřebuji někoho takového jakop jsi ty
Autor:mygoodness   Datum: 26. 08. 09:06
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Jdu z hokny a byl sem s kámošama na jednom v palírně a teď hodím nohy na přičnu a nemám taky žádnou chuť se s tebou vykecávat a ještě po vzazech.Hlavně už nepiš,že si můj přítel ,když néseš!
Autor:starej.kanec-jozin   Datum: 26. 08. 09:12
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
nelez mi do zelí hňupe jasný?Bizounek je můj kocórek !
Autor:mygoodness   Datum: 26. 08. 09:57
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
Jožane,on zase nebude tak věrný,když píše každýmu ,ale držím vám palcáky ase zadaří ! Teď du hodit flokna !
Autor:starej.kanec-jozin   Datum: 26. 08. 10:25
Titulek:Re: JDU ZROVNA Z NOČNÍodpovědět
nevím jak ti říkají brachu ale já už si ho pohlídám kocórka mojho. Sér na sukně a přinď mezi nás kolóšky.
Autor:lindasska   Datum: 24. 08. 14:19
Titulek:Pro Blaženku Blaženou !odpovědět
Blaženko ,už jsem doma a přicházím tě srdečně pozdravit a popřát ti zbytek pěknýho dne.Řeknu ti na té floře v Olomouci bylo moc krásně barvy překrásných květů,vůně a slunečný den ,nátchera:-)))Utíkám teď do vany (levandulové) a přijdu za tebou,zeptat se jak tu žiješ,doufám blažko,že tě nikdo nenapadal jinak bych se rozlobila,a pak sem teda hrozně zlá,pak se neznám :-)))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 08. 14:57
Titulek:Re: Pro Blaženku Blaženou !odpovědět
ahojdánek moje milá kamarádko Aťko, to sem ráda, že už jsi Z5 a že jsi šťastně přistála u baráku.To ti věřím,že na Floře bylo voňavo a krásně,koupila jsi si nějakou kytku?Třeba jen tak pro radost do klopy:-))
Já se měla dobře, uklidila jsem si celý byt, to víš nemám tady bordel když mě ho tu nedělá žádný tesťák. Tak to bylo hned hotový,uvařila jsem si kafíčko a koukala do knihy.Pak jsem usnula jako špalek a koukám, že už je neděle skoro tři hodiny.
Neboj se, neobtěžoval mě nikdo, já už to vzdala s tima blbcema tesťákama. Budu raději sama. Než mít doma nějakýho debila, tak to raději budu háčkovat,plést a číst knihy a budu spokojená.
Ale už se ták strašně těším do toho Norska.Už aby byla středa a jedeme !
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 08. 16:56
Titulek:Re: Pro Blaženku Blaženou !odpovědět
Bože Blaženko ,já si už neumím ani představit ,že bych jela sama bez tebe !To mi věř na plný kule ,život by se mi i posral ,celý !:-)))Hlavně blažko jak jsem ti psala,čekéj tiše :-)) před vašima my tam dondeme,staréj ti otevře s otevřenou náručí dveře u auta ,nekecám. Panenkosvatokopecká ,ten bude tak šťastný ,že ho nebudu tahat do baru nebo kasína ,však už mi říkal ,že to je můj největší kousek v životě co jsem mohla udělat vzít tebe s námi.Těší se,že si půjde lehnout a my prý ať si táhneme kam chceme,hlavně,že zase nebudu někde brousit s norkama.Všimla jsi si na té fotce jsem s něma focená ,teda já se trochu styděla před mužem ,protože jsem pila jako Dán a musela jsem požádat kapitána,aby mi našel naši kajutu,že netrefím domů :-))) a představ si blážo,staréj spal dole na lůžku a já musela vylézt po žebříčku na vrch,žebříček mi ujel na druhou stranu a já spadla na zem .Probudil se a nechtěj ani slyšet jak hučel,víc jak lodní šroub :-)) ale kapitán to byl kus,stál za ten hřích a já vždycky říká,když do pekla ,tak s pěkným čertem ! Blážo uvidíš jak si to tam užijeme ,ale já tě vždycky kopnu do kolena,když se mi bude někeréj líbit a to bude znamení pro tebe,že mi do něj nebudeš dělat ! Blaženko já ještě dnes dondu semKy a napíšu ti co jsem si koupila ,tak zatím pá .
Autor:taktovidisatino   Datum: 24. 08. 17:28
Titulek:Re: Pro Blaženku Blaženou !odpovědět
Bože Aťko tobě ta koupel trvala dlouho, to jste tam s manželem dováděli, co? :-)))))))) Ale hlavně, že jsi už levandulová:-)))
Abych ti pravdu řekla Aťko, tak už mám horečku. No nelekej se, že bych měla nějakou chorobu, ale mám cestovní horečku. Nemůžu se už dočkat až mi tvůj manžel otevře náruč, teda dveře a já usednu a pojedeme za norkama.Mám vzít pro ně najaký mlsání? Myslím pro ty norky. Co májí rádi?
Hele Aťko a to bude jízda králů, kapitán se už může těšit, ale i plavčíci. Já zase na hodnost nekoukám, hlavně, když má tesťák sílu a cajk:-))))))))) Chytneme si nějaký pěkný klucí :-))))) a uděláme s nima jako to bylo v tom filmu Titanic. Jak stáli na tý přídi a zpívali tu dojemnou píseň. Tak přesně to uděláme my s klucíma. To bude romantika jako prase, Aťko. Holka co nám bude chybět?Tvůj manžel nás ochrání od zlejch vetřelců. To je fajn, že máš manžela když já jsem sama, tak se nebudeme cítít tak opuštěné.
A pak skočíme do lodiček a budeme chytat ryby. Panečku to se těším ještě víc než na ty orgije.Jen si povzdychnu když nás vidím na tý loďce, no ale už to uteče a budeme tam sedět a čekat na oulovek. Ale počítej, že já ryby moc ráda, tak v tý udírně budeme sedět často a dlouho:-)))))))
Aťko tak nezapomeň balit, já jdu taky dobalovat nebo obalovat:-)) A ty pak napiš co jsi nakoupila jsem zvědavá jako prase:-)))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 08. 09:09
Titulek:Milá Blážoodpovědět
přeji ti krásný a niký m nerušený den.Co to,že ještě dnes vyspáváš,byla snad perná noc? (ty už si měla dávinko trénovat u vás na husáku s kajakem aspoň od 6 hodin) já jen doufám,že nebude tan kajak zpuchřelý ,to by byla hrozná věc.Ale neboj se ,ten trajekt zase tak rychle nepluje takže by si se musela pevně držet za provaz a já bych zatím zaskočila za kapitánem s tím ať zastaví ,poněvač je tam Muž přes palubu ! Blážo do toho přístavu v Kielu nemusíš tak pospíchat.Stačí,když dondeš hodinu před vyplutím to je o půl druhé odpoledne.Přece nejsi na palicu a nebudeš tam stepovat už od rána:-))) Blážo já dostala právě teď dobrou myšlenku.Ještě dnes posílám mejl kapitánovi ,aby tě tam propašoval,víš jak sem focená na ty chodbě tak já byla zlinkovaná na padrť a on zrovna procházel a poněvač jsem ztratila kartu od dveří ,nabídnul mi postel v jeho kajutě.No víš jak se to zvrklo ,byla jsem mu povůli :-)))Takže se mi má zaco ravanšovat.Parchant:-)) tak se netrap pojedeš jak dáma a nemusíš si hrát na závodnici v kajaku ! Stavíme se pro tebe ve středu kolem šesté na večer,tak stůj před dveřma ať se moc nezdržujeme ,nevíme taky by jsme mohli mít cestou defekt a nestihli by jsme trajekt ,to by byl kapitán moc nasraný :-))) Co ty na to říkáš? bylo by to tak nejlepší řešení ! Tak přemýšlej co mi odpovíš ! Jo a ten kapitán je krásnéj chlap tak tě snad neubyde :-)))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 22. 08. 09:22
Titulek:Re: Milá Aťkoodpovědět
aťko, holka zlatá já se nemohla dostat dřív na počítač. Bolely mě ruce z toho včerejšího pádlování a řeknu ti hned, že ten kajak stál za hovno. To víš, že byl spuchřelej a rupnul v půlce rybníka. Tak jsem musela pádlovat svejma rukama ke břehu a div jsem nepolikala andělíčky. To jsou ještě v rybníce sínice:-( Kurva zase mě něco kouše na těla, ale benzin nealikuju tentokrát. Chci mít těličko jako panenka na toho kapitána. Musím ti napsat, že jsi to vymyslela skvěle, budu stát přede dveřma a čekat až přijedete. Kdybyste se někde zasekli a nejeli, tak máš na mě mobil tak zavoláš Blážo vydrž a já vydržím.Jezuskote jak já se už těším !S tim kápošem na lodi to nějak zmáknu, když jsi byla ty po vůli, tak já to taky pro jednou vydržím.Hlavně, že nebudu muset pádlovat jako Štěpule, je to kus cesty, čumíkovala jsem na mapu.A budu si tam v tom Norsku moci koupit norkový kožich? Asi je to země plná norků. Já po něm toužím už tolik let, ale bála jsem se Greenpeace.Aťko, spolu zmákneme i cestu do vesmíru, natož cestu trajektem k norkům.
Tobě taky hezký a nikým nerušený den ti přeje přeblažená Bláža :-))
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 22. 08. 00:28
Titulek:Vím,odpovědět
že si zase koleduju, ale fakt to tu už musím napsat, po přečtení posledních příspěvků mě nenapadá nic jiného než: svatá prostoto .....
A teď se do mě dej(te).
Jinak počasí fajne, sluníčko svítí, občas se zatáhne.
Autor:taktovidisatino   Datum: 22. 08. 09:29
Titulek:Re: Vím,odpovědět
ahoj daško, to je dost, že jsi přišla za náma. Rády tě vidíme, holka naše fórácká. A jsem sama ráda, že se zajímáš o problematiku prostaty. My s Aťkou probraly ty šoůrky a ty se přidáš se svatou prostatou. Holka, ale já zase nejsem takový ekšpert na prostaty, to by chtělo aby o ní pohovořil nějaký tesťák co s ní má už problémy. Prý po pradesátce muži se zvětšenou prostatou mají problémy s plynulým močením a snad i , Daško, s erubcí :-))))))
Hezký den a přiď zase pohovořit o problémech. I přechod, tzv. klimaktérium jsme tady probíraly.Ale chvátej, jedeme za norkama a nebudeme tady nějaký ten den.
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 23. 08. 00:44
Titulek:Re: Vím,odpovědět
taktovidíš Atino, člověk sem napíše jen cosik o počasí a hned je pasován na odborníka přes svaté prostaty. Né, že by mě to nepotěšilo,ale při své skromnosti .........Téma klimaktéria je mi urkitě bližší, páč sem psala onehdá nějaký příspěvek o globálním oteplování, akorát ňákej Klaus mi na to odepsal, že nemám pravdu, páč klima je stále stejné a že maluju čerty na zeď. Přitom vůbec malovat neumím. Ale jaktovidímAtino, tak erubce a poluce mohou být vděčným tématem dní příštích!
Jinak slunko valilo celý den,horka bylo dost, už aby přišlo to slibované ochlazení.
A jinak - norek zůstane norkem, i kdyby na chleba nebylo. Tož si jich užij. Tak achoj a pěkné pořízení! Zas někdy přijdu, když mě tu tak viceš!
Autor:hela707   Datum: 22. 08. 21:50
Titulek:Re: Vím,odpovědět
Zdarec Dašec !!!Vidíš to, a já jak přijdu,tak už zase leje-nejsem já ňáká šamanka?Co přitahuje déš´t !!!
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 23. 08. 00:49
Titulek:Re: Vím,odpovědět
Ahoj Heli, já teda nevím, kde furt liceš, ale tady nepadla kapka ani nepamatuju. Jinak tě zdravím - ahoj, ahoj, ahoj
Autor:bizz2704   Datum: 23. 08. 22:00
Titulek:Re: Vím,odpovědět
Zdravím děvčice.Vidím,že tu je intelektuální debata o počasí,tak se zapojuji.Vítr v klidu,kapky ze zhora žádný a ve dne převážně slunečno :-D
Autor:hela707   Datum: 25. 08. 09:54
Titulek:Re: Vím,odpovědět
To víš Bizzíku !!! My jsme už hotovej Západ !!A byvíme se o počasí jak ty angličtí lordi !! Hele Lordky byly papirosky,co jsem v mládí občas bánila !!! Teď kouřím jen výjimečně- i když to sdi pak najednou popřeju - a nemám přehled.Tak mě napadlo, ještě existujou Lordky, nebo skončily v propadlišti času s Lípami, Detvami ,BT apod ..
Autor:taktovidisatino   Datum: 19. 08. 15:06
Titulek:tacoje?odpovědět
Aťko,tos nemusela letět k benzině abys mi natankovala :-)))) To já zase toho tolik nevycmrndala na tu tvojí dobrou radu. Ale rada to byla dobrá,brebery už nekoušou. A kde se couráš ty že ty jsi na psychyně na kontrole? Abysme se tam nepotkaly a nakonec neležely spolu na pokoji :-)))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 19. 08. 10:14
Titulek:Žádankaodpovědět
Já Blažena Veselá žádám všechny muže co mi píšou na vzkazy aby psali jen k tématu Seznamky. Pokud mají o mě zájem ať napíšou a pošlou popřípadě svůj životopis. Může být stručný a nebo struktuovaný?:-))))) Pánové, ostatní kecy mi neposílejte, mám zájem jen o seriozní seznamku. děkuji za kladné vyřízení.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 19. 08. 10:27
Titulek:Re: Žádankaodpovědět
Blážo dobře činíš tato žádanka by ti měla pomoci od všech uchyláků a dementů :-))) klidně tam připiš ,jestli nedají pokoj ,nakopeš je do rozkroku !
Autor:mygoodness   Datum: 19. 08. 19:02
Titulek:Re: ádankaodpovědět
Paní Veselá ,dovolte mi ,abych Vám napsal ,že jsem se díval na Váš profil a s úžasem jsem přestal i mluvit a proto Vám píši.Když tady Vaše kamarádka mluvila o tom ,že jste krásná a mladá,štíhlá jako laňka ,přál jsem si Vás aspoň na pár minutek viděti ! Později jsem se taky ale dočetl,že máte nějaké zdravotní problémy ,no a poněvač jsem lékař,já osobně bych Vám doporučil na toulaví hmiz pro příště nasadit ochranu Vašemu souložníkovi a Vy také používejte nějaké léky například tekutý pudr na vši a jinou verbež potulnou.Ta atina Vám tedy poradila zle,nikdy si nelejte na přirození benzín pak stačí,aby si Váš známý zapálil a vylítnete! Jistě by se tu našlo několik profesionálek v sexu tak se neofrňujte a ptéjte se !
Autor:taktovidisatino   Datum: 20. 08. 09:21
Titulek:Re: ádankaodpovědět
Milý pane doktore Miggoušku, děkuji za vaše milá slova. Potěšil jste mě a vaše rady si vezmu k srdci. Tou ochranou jste myslel DDT: Jako prevenci?Nebo mi to objasněte já jsem obyčejná žena a těm odborným termínům zas tak nerozumím. A to že bych vylítla kdyby si někdo u mě zapálil, tak to si piště, že bych vylítla. Nesnesu, když někdo hulí v bytě, pak mám zažloutlé záclony. To bych vylítla a seřvala ho jako psa. Pane doktor, mám kamarádku Aťku a jsme tak kapku na palici. Můžeme se u vás stavit na konzultaci co s tím? Napište nám tady jaký máte ordinační hodiny a my se dostavíme osobně. Moc vás zdravím tesťáčku doktůrku:-)
Autor:mygoodness   Datum: 20. 08. 10:39
Titulek:Re: ádankaodpovědět
Paní Veselá,jsem potěšen ,že se neostýcháte přiznat že Vy a Vaše přítelkyně máte problémy v tak velkém rozsahu.A když čtu vaše zkušenosti s muži ,ani sem vás neviděl a už vím ,že Vy a paní Atina máte i bohatě velký sex-appeal.Tedy rozumíme si? pohlavní přítažlivost ! Jste dozajista krásné ženy a skoro bych řekl v rozpuku.A protože můj lékařský obor je sexuologie a zároveň i psychiatr navrhuji Vám toto.Za prvé jmenuji se doktor Šoůrek ,působím na fakultní nemocnici v Praze v Bohnicích ,dojděte si nejprve na vrátnici,zde zaplatíte každá 3O Kč no a následně do mé ordinace.Mé pracovní hodiny denně od 8 do 23 hodin,ale když mi předem zavoláte na číslo 223 546 111 udělám si na vás čas a klidně tu můžeme být až do rána. Těším se na vaši návštěvu doktor Šoůrek.
Autor:taktovidisatino   Datum: 20. 08. 13:21
Titulek:Re: ádankaodpovědět
Pane dochtore Šoůrku, dneska mě tesťaci serete, že bych vás nakopala nejraději do těch šourků nebo taky do prdele.Asi jsou nějaký erekce na slunci, že tak blbě melete? Teda vy ne doktůrku, zatím ne. Uvidíme s Aťkou až osobně co z vás vypadne. Určitě se stavíme a popovídáme si osobně. Děkuju za telef.numero, ale vy asi budete pěkný numero doktůrku. Koukala jsem vám do profilu a koukám, že jste na kluky. A vlastně proč ne? Svůj k svému. Blb k blbovi :-))))) Tak my prijedeme osobne a jsem zvedava co reknete na Aťky kerku. Ani jste se na ni nebyl podivat a nevyjadril jste poklonu nad jeji kerkou. Poklona doktůrku:-)))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 21. 08. 13:26
Titulek:Re: ádankaodpovědět
já ti dám poklonu ty buzerante jeden!co nám to tu vykládáš my jsme slušné řeny a ty nás nebudeš srát ,šoůrku jakéjsi ! Šoůrka si tak jedině můžeš ukazovat tvým kumpánům co máš na svém profilu ! Chci tě šoůrku upozornit ,že budeš-li nám dělat ještě jen jedenkráte neslušné návrhy zažaluju tě za zneužívání mladých žen a děti ! Mám dojem ,že stéjně už po tobě pátrají.Tak ještě jednou a volá na policii ČR. smraďochu !Maucta :-)))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 21. 08. 14:01
Titulek:Re: ádankaodpovědět
aťko, dobře jsi mu to napsala nestoudníkovi.:-)))))))))))))))) Kdo by mu to věřil, že se jmenuje šoůrek? To je jeho krycí jméno, možná byl v době temna u stébé a pro jeho orientaci mu dali tudle přezdívku. Čert aby se v tom vyznal kdo to je. Aťko serem na něj na blba. Že je buzik to mi navadí ( sem tolerantní ), ale že nás láká do nějaký pitevny to mě nasralo !
Tak sem se rozhodla že pojedu s tebou na dofču. Vezmu si kajak a budu pádlovat vedle trajektu a ty mi hodíš nějaký to jídlo a pití přes palubu. Ale neříkej kdy plujem, bylo by za trajektem plno kajakářů :-))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 21. 08. 14:31
Titulek:Re: ádankaodpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))souhlasím,ten šoůrek je to určitě jeho krycí jméno a ještě by se mi chtěl vrtat v palici,takhle nevím kde mi stojí hlava ! Sedm kurev španělských,kde by se nám ještě chtěl hrabat :-)))Vem ho čert ! Blažko,na tu dovču vyrazím z Kielu 27.8. tak buď připravená já ti hodím provaz a od švédskýho stolu ti budu nosit jídlo .Nic se neboj budeš dobře zabezpečená můj staréj tě přiváže za dveře od nákladních vozů,a když už nebudeš moct pádlovat zabušíš na vrata a já tam sem co by dup.Hlavně to nikde neříkej,aby nakonec z toho nebyl maraton :-))
Autor:taktovidisatino   Datum: 21. 08. 16:04
Titulek:Re: ádankaodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))na šoůrka definitivně sereme. Ještě bysme od něj něco chytily třeba nedejbůch ajds.
Soustřeďme se na tu plavbu. Nesmí se to hlavně rozkřiknout aby to nebyla u toho trajektu opravdu druhá olympoška.Aťko jsme domluvený na toho 27.8. od ranních hodin tam budu stepovat s tim kajakem a pádlem. Vemu si vestu a helmu jako Štěpule Hilgertů a budu čekat na provaz tvýho starýho.Doufám, že mě nehodí laso a nepotáhne mě za krk jako ulovenou laň :-))))))))))))))))))))). Od těch stolů od švédů nos co hrdlo ráčí, musím nakrmit i žraloky co po mě pojedou. Už teď mám prdel sevřenou strachy, ale to se zvládne a pak budeme už jen užívat pohodu a krásu Norska.
Jdu zkušebně nafouknout ten kajak jestli neuniká, taky ho prubnu na kaluži a zítra ti napíšu jak to bylo. Pádlu zdar :-)))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 18. 08. 19:16
Titulek:Dobrý večer dámy a pánovéodpovědět
tak už jsem zase tady a srdečně vás všecky zdravím.Tak copak tu máme nového?Nic,jen Husákovy děti bizzík a Helča,ale japak to,že tu dnes nejsou?Dnes má sváteček Helenka a koukám žádná gratulace ,to je ale špatné,velmi špatné,to se nedělá.Ani moje kámoška tu není krystovanoho ,snad si v tom Portugalsku nechytla nějakýho mafiána.Však to by bylo jen pro prdel děvčata však to znáte i vy.Jak se dostaneme do věku ,kdy už jsme v klimakterium všecko je to v hajzlu ! Však to znáte mladýmu stačit nemůžeme já však klidně ano ještě nejsem v přechodu.Tak snad ta bláža něco nevyvedla.Pánbůh ji opatruj !
Autor:taktovidisatino   Datum: 18. 08. 20:59
Titulek:Re: Dobrý večer dámy a pánovéodpovědět
aťko, kdybych ti měla vyprávět tak tomu stejně neuvěříš. Nejprve dovol abych tě co nejsrdečněji přivítala a řekla ti, že jsem Z5 z tý portugalský výhně. Mafiana jsem nechytla, spíš mám strach abych nechytla nějaký brebery. Pořád se drbu. Kdo s tím má zkušenosti tak mi prosím vás poraďte, děvčata. To klimaktérium je ale prevít, mě se to ještě netýká, jsem mladá a plná estrogenů. A co vy, děvčata? Aťko a nebylo ti tady beze mě smutno? Hezky jsme si na tý pláži zdrbly, pamatuješ toho tesťáka u tý loďky? Tak ten po mě vyjel. Tak hezký spaní kamarádko a snad ti už ta tvoje bláznivá chorá palice neblbne :-))))))))
Autor:taktovidisatino   Datum: 18. 08. 21:23
Titulek:Re: Dobrý večer dámy a pánovéodpovědět
abych neopoměla tak ti musím aťko napsat, že jsem tady za tu dobu našla 37 vzkazů. Tesťáci psali jako shakesperové. Tak je vidět že sem ještě nějaký to očko přijde a počte si, pak napíše vzkázek.
Jak jsi to myslela s tim klimaktériem? ty myslíš, že jsem už baba po přechodu? Kam tě vede slepá vášeň,mě ta lahůdečka plná návalů a nepravidelnosti cyklu teprve čekají.Ale je plno preparátů které tlumí nežádoucí příznaky klimaktéria,jsou většínou na přírodní bázi, tak se toho nemusíme Aťko bát.Zakoupíme Merylin a budeme veselé a hravé:-))))) Nekecam ti,fakt to nejsou žádný kecy.Takse toho nebojme a vzhůru do let kdy přechod není jen pro chodce, ale především pro náš zralé ženy:-)))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 18. 08. 21:56
Titulek:Re: Dobrý večer dámy a pánovéodpovědět
Blážo ,holka milá ,já musela odletět o pár dní dřív ,ale stačila jsem si toho lufťáka pěkně prohlídnout.Seděl mi,byl to krásný chlap a ty pruhovaný gatě tedy plavky nejmodernější výbuch mu dělali krásnou mužnou postavu,ale překvaná jsem byla,když říkal ,že je mu jen 26 let.Řekla bych,že si přidal ,aby tě dostal:-))Tak to vypadá,že jste spolu souložili,když píšeš ,že se furt drbeš,kde ? Podívej se blažko,jestli mezi nohama tak si tam nalej benzín a oni ti chrobáci chcípnou udělej to ještě dnes večer a ráno máš pokoj.Já vím,ty jsi ještě mladá a krásná děva a potřebuješ to.No já taky nejsem žádná stará raketa však víš , mužům se nebráním s tím Santorinem jsem si taky užila,ale když mi pak dával šek dala jsem mu po držce,copak jsem nějaká stará sviňa? Zítra ti o tom napíšu víc a asi to trochu zašifruju,aby nikdo nic nevěděl :-))) Dobrou noc blážo a nezapomeň na ten benzín a hlavně blážo ať si nikdo vedle tebe nezapálí cigáro ! tam nahoře má být slovo překvapená :-)))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 18. 08. 22:03
Titulek:Re: Dobrý večer dámy a pánovéodpovědět
a Blážo ,po přechodě jen na zelenou :-)))
Autor:taktovidisatino   Datum: 19. 08. 09:25
Titulek:Re: Dobrý večer dámy a pánovéodpovědět
aťko tys mi dala, holka zlatá. S tim benzínem. Já letěla ještě večer k autu, vycucla pár decilitrů z nádrže a namazala si ty místa kde se drbu. Holka to bylo peklíčko :-))))) Ale je fakt,že brebery už nekoušou, jen mám děsný pálení.Tak si dávám obkládky jako dávala Cecilijejejejeje Otíčkovi do mezinoží.Jéjéjéjé.
Abych nezapomněla,na profil jsem dala tvojí fotku z Portugalska:-)))))) jak jsi tam chodila bez.:-))))) Bylo to tam ale nádherný,až na ty tesťáky:-(. Tak Aťko přijemný den, zdraví tě blažená Blažena.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 19. 08. 10:22
Titulek:Re: Dobrý večer dámy a pánovéodpovědět
Tak to mě mrzí blážo...já ti neřekla ,že jen pomazat ? tos musela vychlastat celou nádrž a ty nejsi hloupá a víš jak je dnes benzín drahý ! No tak nech celou tu věc otevřenou a že tě pálí ? no nediv se vždyť si ještě mladá klisnička :-)))
Autor:taktovidisatino   Datum: 19. 08. 10:32
Titulek:Re: Dobrý večer dámy a pánovéodpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ty jsi zvíře Aťko :-))))))))))))))))
Představ si, že já kráva zapomněla, že jezdím na naftu a chrstla jsem si tam naftu:-)))))) Tak jsem teď jako naftová magnátka:-))))))))))) Naftu i v prdeli :-)))))))))))))))))
Musím na nákupy,stavím se později. Zatial doviděnia.
Autor:mygoodness   Datum: 16. 08. 20:42
Titulek:sedím tady na řiti a posílámodpovědět
všem zdravici zdravici levou vod srdce,páč už mě serete ! veršovačky ty vám dou,ale je mi záhadou,proč vám v makovici paní Husáková leží? však ste oba Husákovi děti !
Autor:hela707   Datum: 15. 08. 15:28
Titulek:Zle je , celý den leje !!odpovědět
Plzeň mizí pod provázky deště a protekční Moraváci se ještě vyhřívají !!! A co bratia Slováci ? Framík dlouho mlčí .Pokud není na dovče, třeba se opaluje a nebo naopak topí... Moje kadeřnice te´d jede na dovolenou k nějakým jezerům u Bratislavy.nevím, jak se jmenujímale žbluňkla tam s letadlem Husáková. Děsně se jí tam líbí.jede tam už po třetí a přestala kvůli tomu jezdit k moři.Údajně je to nejteplejší místo Slovenska a kdysi i celého Československa.
Autor:hela707   Datum: 15. 08. 15:29
Titulek:Re: Zle je , celý den leje !!odpovědět
Teda líbí se tam kadeřnici ..Nevím,jestli se tam líbilo Husákové.
Autor:bizz2704   Datum: 15. 08. 22:17
Titulek:Re: Zle je , celý den leje !!odpovědět
Heluško mávám ti pravicí
a posílám zdravici
Husáková jistě ráda nebyla,
že ji voda pohřbila,
ale kadeřnici tvojí
ten pobyt za to jistě stojí
čekají tam na ni švarní mužové
s nabídkami na věci tutové
Nebude si užívat jen ve vodní lázni
když jsou do ní chlapi blázni.
No tak jsem se zase strapnil veršovánkou,no a co? :-D Zdravím všechny kteří sem nakukují
Autor:mygoodness   Datum: 15. 08. 22:54
Titulek:Re: Zle je , celý den leje !!odpovědět
Jejda ,to není stréjda to se vrátil básník ,kuk čurybrk.Zdarec jen tak dál seš moooc dobréj chlape jeden kudrnatéj !
Autor:bbizz   Datum: 15. 08. 23:32
Titulek:Re: Zle je , celý den leje !!odpovědět
Kudrny má hlávka nikdy nenosila,
a jimi se nepyšnila.
v našem rodě,ato není lež.
bývá v módě spíše pleš
:- )))))
Autor:hela707   Datum: 15. 08. 23:41
Titulek:Re: Zle je , celý den leje !!odpovědět
Pořád lepší lesklá růžová pleš,
než bujná kudrna a na ní třeba veš!!
Dnes si hlavy holí i ti vlasatí
dobrovolně.A nepadá jim psýcha do gatí !!!
Autor:hela707   Datum: 15. 08. 23:29
Titulek:Re: Zle je , celý den leje !!odpovědět
Díky Bizzí poeto, za srdíčko bere to !
Ne snad Husákova paní,ale tohle veršování.
Kadeřnice,ta je vdaná,
má už sebou svého pána.
Autor:mygoodness   Datum: 11. 08. 15:28
Titulek:kurňa babyodpovědět
kde ste ,však eném basničky...?Tož napište aké máte počasí u nás užky nepršalo ani nepamatuju,sucho,sucho bude špatná sklizeň ! Užky ani hřibky nerostů ani prašivky není vidno .Zdarec
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 11. 08. 21:37
Titulek:Re: kurňa babyodpovědět
Tož já su tady občas, ale mám strach abych nedostala sprda, že se mě na můj názor nikdo neptal.Tož nevím..... Jinak slunko pere jako kráva, hříbky mám eště od loňska a už se těším na Jéžiška! :)))))))))
Autor:hela707   Datum: 13. 08. 22:08
Titulek:Re: kurňa babyodpovědět
Jé já taky !!!myslíš, že by mě přinesl čerstvý hříbky, kdybych si napsala? Chce to vyšší moc,naše andělice to nevytrhne !!!
Autor:hela707   Datum: 13. 08. 22:06
Titulek:Re: kurňa babyodpovědět
U nás je horko(přes pracovní týden),leje a je zima (o víkendu).Nerostou ani prašivky, natož hříbky.Ale je děsně brusinek...Kurňa!!!!
Autor:mygoodness   Datum: 14. 08. 09:26
Titulek:Re: kurňa babyodpovědět
Kurňa ,nekoukéj na to,že jsi právnička ,o nedělu vem kbelík a hajdy na brusinky ! Prodávej litr 95 Kč. rád odkoupím a neválej si doma zadeček,protáhni se !
Autor:hela707   Datum: 14. 08. 21:46
Titulek:Re: kurňa babyodpovědět
Ale na brusinky já kašlu ...Jediné,kde je snáším,je svíčková.Kromě toho je plení moje mamča a babky kámošky.Ale svůj tučný zadek zvednu, o víkendu mám v plánu čundr na Berounku ..
Autor:1framik   Datum: 10. 08. 19:10
Titulek:dobrý večerodpovědět
zase je tu nedelný večer, teplý vzduch sa na asfalte tetelí, kde ťa láska moja mám, kde si ked sa zase zašerí,
les slýchá za noci tvé šumění Zlatka má drahá,
šumíš mu v korunách a stékaš mu na větve,
s předjitřní vláhou ros, tvá tichá ruka sahá
do rozespalých hnízd, teplých jako břicho tvé,
jsi celá ze chvěni, když předřikáváš řekám
mé verše, bojíš se a stud ti růžoví
ramena a nadra, u nichž čekám,
až mi je podáš k rtům, vlhnoucím pod slovy,
ty nevíš, nevíš snad, co bylo vysloveno,
ty nevíš, kolikrát jsem naříkal tvé jméno,
ty nevíš, že tě mám tak jako les, jak stín,
který se prodloužil a blíži nepřítomnou,
ach, vím, že procitnu, mé sny si oči promnou
a slavně povstanu ze sutin.
pekný večer všetkým prajem

Autor:1framik   Datum: 08. 08. 01:02
Titulek:dobrý neskorý večerodpovědět
dakujem Zlatuška, láska moja za krásne priania, už som nedúfal že ťa uvidím, nakukol som iba tak na blind a myslím že trochu neskoro, ale potešili ma tvoje slová, je milé od teba že si nezabudla na toho, kto na teba myslí stále a má ťa vo svojom srdci navždy schovanú, mám trochu problém s prihlasovaním na net, ale ty budeš a zostaneš premňa celý svet, cmuuuuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 07. 08. 21:37
Titulek:framíčkuodpovědět
broučku snad všechna má přáníčka k tobě brzy doletí,už brzy příjdu,prosím počkej na mě cmuuuuuuk.
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 07. 08. 20:45
Titulek:vše nejlepší lásko mojeodpovědět
Je tady den, ne není to sen!
Máš narozeniny a já ti chci dát dárek jediný.
Abys šťastný, zdravý byl, s láskou štěstím v srdci žil.
Ať ti dneska všichni přejí, ať se s tebou krásně smějí.
S láskou v srdci miluj toho i kdyby ti nedal mnoho.
Láska nejde přece dát ta se musí získávat.
Zvedám číši připijím, že ráda tě mám se netajím.
Polibek posílám sladký aby tvůj život nebyl krátký.

Framíčku,Nechť růže na cestu sypou se Ti, nechť každé Tvé přání splní se Ti, nechť Tvé srdce lásky nespálí klam, to vše Ti přeji k narozeninám.
Autor:1framik   Datum: 03. 08. 22:33
Titulek:dobrý večerodpovědět
zdravím vás všetkých na sklonku nedelného dňa, Zlatku, lásku moju, aj Helku poetku, Brokoličku aj Atinu, Helka, nezáleží na veku a aj ked nepoznám Rezka ani jeho pesničku, tie slová z nej vypovedajú pravdivo a krásne o živote, láske, aj o zlobe, pýche a velkej vášne,
primálo svetiel v nočnej tíšine
obsiahne z hlbky nebies ľudský zrak,
dotkneš sa zlomku dní len nevdojak
a sladká hrôza sveta uplynie,
rieky čo neohmatáš, nikdy nie,
mestá kam nikdy nepríde tvoj vlak,
piesne po hrádzu sluchu, všetky však
zvučia len v túžbe, ktorá zahynie,
a kolké lásky, plaché, stajené,
sú ako hviezdy, ktoré zdaleka
nestihli zažať svoje plamene,
tak náš svet nesmiernosľou preteká
a tak v ňom tesne, skúpo kamenie
bohatstvo krásy, bieda človeka,
pokjnú dobrú noc vám želám
Autor:1framik   Datum: 02. 08. 14:54
Titulek:dobrý deňodpovědět
chcem vás všetkých pozdraviť po dlhšej dobe, najmä Zlatku lásku moju, bol som bez netu a nemohol som sa prihlásiť, len tebe, ktorá v temných tuchách bývala si,
v hmlách snov sa časom blyskla ako meteor,
vždy duše mojej smutný mlčanlivý chor,
ked hladil som tvoje čierne vlasy,
však v trúchlej vážnej noci nikdy neplála si,
jak luna striebrom bielym, tmavým na oltár
obetí mojich nesklonila bledú tvár,
a chorá duša moja lkala, zúfala si,
a predsa mojich úrod najzrelejšie klasy
a srdca môjho najrudejší nach
pre teba zreli v obeť zápalnú,
z nej vône tymianu k tvojim vlasom ľnú
a modravý dym u nôh sa ti plazí,
v hlbokých svietiš mojich temnotách,
pekný víkend všetkým aj v týchto letných páľavách
Autor:hela707   Datum: 02. 08. 19:08
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Já bych tě taky pozdravila,ale zas by z toho mohly být zbytečné drby!! Tak jenom šeptám:"Ahojky!" Mě jsou totiž drby fuk,ale úkorně byste to nesli vy se Zlatkou ,a to nechci....Zlatku zdravím též !!
Autor:1framik   Datum: 02. 08. 20:04
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
ahoj Helka, klebety ani mne nič nehovoria, tvoj pozdrav som počul, aj ked potichu si ho vyslovila, tu u nás práve skončila búrka menšej intenzity, osviežila horúci vzduch a umyla asfalt od prachu, rád vdychujem vôňu vzduchu po letnom daždi, neopakovateľná vôňa pokosenej trávy práve skropená daždom, pekný večer prajem
Autor:hela707   Datum: 02. 08. 23:23
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
I tobě..Nevím,kolik ti je,ale pamatuješ Rezkovu pásníčku?

Prší krásně.Nebe změnilo se v konev plnou vláhy,
všechny trable vedra pozbývají váhy,
každá kapka je jak jedno slůvko básně.
Všem záhy líp se dýchá,
všechno kolem oči protře si a září,
rázem poznají se poctivci i lháři,
kdo se naparuje,tomu zmokne pýcha....
Už máš mokré vlásky,jedna kapka z čela po nose ti stéká,
mokrá blůzička ti siluetu svléká.
Řekni,zkrásněla jsi z deště,nebo z lásky ?
Autor:brokolice   [ IP: 78.45.11.*] Datum: 02. 08. 10:39
Titulek:Zdar-nazdarodpovědět
zdravím všechny ,hlavně nejvíce Helenku -basničku a Bizze,deštík vás asi trošku osvěžil,my tady u nás máme pořád velký horko ,dusno a sluníčko ,tak pošlete trochu toho osvěžení i k nám:-))))))
Autor:hela707   Datum: 02. 08. 19:06
Titulek:Re: Zdar-nazdarodpovědět
Mně akorát zmoklo prádlo venku na šňůrách.Než jsem dokulhala dolů (pokusila jsem se utrhnout si malíček pravé nohy o roh botárny),tak byla pohroma ..A jako na potvoru,už to zas praží..(když jsem to převěsila do sušárny). Ale rostlinstvo se zazelená a tak nám též vzkvétej,milá Broky !!!
Autor:hela707   Datum: 02. 08. 07:42
Titulek:Prší krásně ..odpovědět
Tak zas jednou kuk!!Musím se podívat,zda na tomto fóru stále lid fórový žije v nesvornosti, a zda se z obyčejného pozdravu stále dělá (milostný?) vztah, či zda se situace uklidnila.... My "krasavice" jsme na takový úlety asi zvyklý,ale v tom horku přece jen nemusí být kondice úplně ťip ťop !! Tak zdravím všechny lidi dobré vůle..Venku je zataženo,sláva! Pršelo !! Svět je krásně umytej ...
Autor:bizz2704   Datum: 01. 08. 23:19
Titulek:jejdaodpovědět
Hele lidi to byla ta moje veršovánka tak hrozná,že vás všechny umlčela????
Autor:bizz2704   Datum: 29. 07. 22:14
Titulek:hohohojodpovědět
Zdravím po delší době.Ahoj ahoj ahoj :-D
Ahojda muži,ženy,živáčci i přízrakové,
zdravím kabátky staré i zcela nové.
Nebudu tu psát moc dlouze
ale musím o jedné své touze
a to že chci aby tu byl mír a klid
a právo psát sem by měl každý mít.
Jestli jsem tu někoho kdy urazil omlouvám se velice
jsem jen člověk a ne člen svaté trojice
Tak mě prosím berte schovívavě
nechci být zlý,chci psát hravě,
uznám,že mě to někdy nevyšlo
mě to v tu chvi tak nepřišlo
tak si dávám poslední řádku
buďte v pohodě a snad vše v pořádku

Autor:lindasska   Datum: 29. 07. 22:40
Titulek:Re: hohohojodpovědět
Bizziku ,ať mír a klid zavládne na tomto fóru ! Ahojda ,kde si byl tak dlouho ,na dovolené ?
Autor:lindasska   Datum: 29. 07. 23:04
Titulek:Re: hohohojodpovědět
No jo ,tak to se nedá nic dělat...
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Stránka: 23 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem