XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TŘETÍ ŘADY SE STAL M I L A N !!!
René s Dominikem zůstali poraženi!
 


Stránka: 22 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 25. 09. 10:02
Titulek:VEŘEJNÁ OMLUVAodpovědět
Vážení, chci se touto cestou omluvit všem lidem, kterým jsem tady ublížil, dělal si z nich srandičky a provokoval je. Budu moc rád, když se nás tady sejde víc.

Má omluva neplatí jen pro jednu osobu, ona ví která to je. Dá se pochopit téměř vše, odpustit taky téměř vše....Ovšem zatahovat do sporů děti je to poslední co by napadlo každého rozumného člověka, který má cit.

Bývalý Domčuch, nynější markovč...
25.9.2008
10:02 h.
Autor:bizz2704   Datum: 24. 09. 23:32
Titulek:Huráodpovědět
Jejda co se to tady stalo???Že by se tu vytratilo sprosté rytí do jiných a jejich napadání a osočování a zase tu začalo být příjemě?To by se mě líbylo a jistě ne jen mě.To bych začal chodit pravidelněji a věřím,že bych nebyl sám.Ale počkám si a uvidím jestli to tak vydrží.Sice v to doufám ,ale moc tomu nevěřím.Překvapení pro mě bude pouze příjemné.
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 25. 09. 08:56
Titulek:Re: Huráodpovědět
Čáááuky Bizz, jen sem choď a na rejpaly se prostě vykašli a innoruj je. Jestli chceš, pojeď s náma s Atinou na nějaký výlet....Neříkej, že to Skotsko by se ti nelíbilo:-)) Ochutnávka whisky...whisky to je moje gusto...... .-)
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 09. 09:15
Titulek:Re: Huráodpovědět
Tak já nevím,jak moc se Bizzík zlobí,ale jestli přijme naši nabídku budu taky jen ráda !
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 25. 09. 09:28
Titulek:Re: Huráodpovědět
Já taky budu rád. A myslím si, že Bizz je rozumnější než my dva dohromady.-)
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 09. 09:45
Titulek:Re: Huráodpovědět
já bych si dovolila napsat,že i víc než my dva...a byl vždycky slušný a nikomu neublížil a to se mi moc od bizze líbilo
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 25. 09. 09:48
Titulek:Re: Huráodpovědět
Přesně tak. On se nikdy nehádal a měl vždy vlídné slovo. To se o nás dvou napsat nedá:-( . Já osobně budu moc rád když se vrátí. Když tady bude do něj zase někdo rejt, budeme jeho ochranka, jo atino?
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 09. 10:31
Titulek:Re: Huráodpovědět
Určitě budeme jeho bodyguards ! A aby jste si nemysleli,že jsem hladová na setkání při příjemné hudbě bude i ochutnávka miniatur toho nejlepšího co jsme s Markovičem pro vás připravili. Jemně škrábaný tatarský biftek s křepelčím vejcem,lahodnou domácí paštičku z husích jatýrek s omáčkou Cumberland,humrový cocktail s křehkým toastem.Dále,Jehla z candáta a lososa s cherry rajčaty a paprikou,zámecké brambůrky,srnčí kýta na smetaně s brusinkami a nadýchaným karlovarským knedlíkem.Grilovaná kuřecí prsíčka s jablíčky,lesním medem a skořicí,zeleninový salát s kousky pravého a zaručeně čerstvého lososa,vejcem a olivama.Voňavé lívanečky s malinama a šlehačkou,minidezerty,čerstvý ovocný salát a další vybrané lahůdky.
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 25. 09. 10:43
Titulek:Re: Huráodpovědět
Ježiši lidičky, prosím vás přijďte...Nebo to budu muset zblajznout všechno sám a pak mi z toho bude zle a nedej bůh mě chytí žlučník... Atinka je moc dobrá kuchařinka, ta rozmanitost lahůdek mě přímo rajcuje :-)))) A ty maliny na ty lívanečky jsem sbíral já sám v lese .-)
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 24. 09. 09:37
Titulek:Výletodpovědět
Atinko, nebudeme lakomci a podělíme se s ostatními o náš společný včerejší výlet, ano?.-)
Já osobně byl uchvácen celkovou atmosferou Paříže. Viděl, jsem, že i ty jsi nadmíru byla spokojená. Mě osobně se nejvíc líbila galerie Louver, byl jsem nadšený z mistrů o kterých jsem vždy jen četl. Ted vidět ty obrazy na vlastní oči bylo pro mě úžasné. Já vím, tobě se zase líbily obchůdky v ulici Place de Concorde a na břehu Seiny jsi byla unešena ze šanzonů co zpívali pouliční zpěváci. Pak jsme zašli na kávu do Cafe Louvre a když jsme zjistili, že před námi tam sedávali např. K. Čapek, F. Kafka nebo samotný Einstein, byla to pro nás veliká pocta srkat horkou kávu a vstřebávat pocity která jsme ze společného výletu měli....A o Eiffelově věži zase napiš ty :-))) Tam byla sranda, co? :-)))))
Hezký den .-)
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 09. 10:50
Titulek:Re: Výletodpovědět
Znovu ti i zde děkuji,že jsi mě provedl Paříži .Užila jsem si ta romantická zákoutí ,popíjení Burgundského a vytříbené kuchyně francouzů nemám co dodat,Strganov skvělý:-)) No a co dodat ? s nostalgii vzpomínám na Eifelovu věž a na pohled z výšky víc jak tří set metrů se mi nabízela celá žijící Paříž ! Málo kdo tady ví,že autor této věže se podílel i na tvorbě Sochy svobody a posléze ji daroval USA.Příště se podíváme na proslulou Francouzkou riviéru,na ostrov Korsika a ráda bych viděla město La Grande Motte a jiné.O té příhodě co se mi stala,bych nerada mluvila :-))
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 24. 09. 12:03
Titulek:Re: Výletodpovědět
Tak dobře, tak si tu příhodu co se ti tam stala necháme jen pro sebe, ale byla to stejně sranda, co? :-))))))))) Člověk se ale musí zasmát a my se smějeme často a rádi :-))))
Taky bylo dobrý, jak jsi si zasneně broukala s tim šanzonierem tu písničku, asi jsi zapomněla a unesla tě ta atmosféra a najednou jsi zpívala co hrdlo ráčí...kolem chodili lidé a dávali ti do dlaně eura....:-))) Pak jsem si za to v kavárně dali výbrorný oběd, kde předkrm byli šneci....Vynikající...!!
Zase kolem Vánoc vyrazíme do zasněžené Paříže, zajdeme si na horké, na ulici pečené kaštany a projdeme se známýma uličkama....
Do La Grande Motte zajedeme na jaře, kdy už bude teplo a moře bude čarovně krásné....
Tak zase něco naplánujeme na víkend, třeba slunnou Itálii? Sardinie, Sicilie....??
.-)
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 09. 13:38
Titulek:Re: Výletodpovědět
Markoviči,nechápu to tvoje ponižování,dělá ti to dobře?to že jsem se rozezpívala,udělalo to skvělé,lahodné vínko a když už si to práskl,přiznéj,že jsem měla kolem sebe hodně krásných mužů,jak mi všichni tleskali a křičeli Edit Piaf !!! A přiznéj se tady,že ty peníze dávali všichni tobě na klobouk,který si měl jen tak ležérně položený na stole a pak jsme šli na ty Šneky.Ty to říkáš jen tak jako když to nic nebylo-šneky.Však to nebyli jen tak obyčejný.To jsou šneci dovozové ze Španělska a na jídelním lístku je měli uvedené jako španělo lastuáro! Už to nevíš? však byli nadívané česnekovým másličkem,a bílým vínkem navrchu každého kouskem citronu.Prostě de luxe delikatesa jen ty řekneš šneci ! A když už jsme u toho,tak přiznej,že jsi na ně použil nůž a že šnek zachytil číšník a ty jsi zařval:svině kloůzaví :-))))))))
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 24. 09. 13:56
Titulek:Re: Výletodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Atino, ty to všechno řekneš na plnou hubu...No dobře, tak ses rozezpívávala tak dlouho, až lidi stáli hodinu v hloučku a nadšeně tleskali a řvali Edith, Edith.... A když zjistili, že jsme češi, tak začali hulákat : Eva a Vašek, Eva a Vašek a museli jsme dát Bílou orchidej...:-)) To už taky tady nenapíšeš, co?
Jo, pravdu máš, chlapů bylo kolem tebe mraky, ale už nenapíšeš proč. Jak jsi byla na WC na tý Eiffelce, tak jak jsi si oblíkala tanga, tak jsi do nich oblíkla sukni a panimanda ti koukala ven :-))))))))))))))))))) A chlapiska k tobě a dělali ti paraván aby ses upravila....Já byl rudej jako rak....jak mi to bylo žinantní....:-))))))
No a s tima šnekama máš taky pravdu...byli to svině kluzský, jeden mi vlítnul do tvýho výstřihu a co bylo dál....to víš už jen ty a já a čas....
A ne abys to tady zase vykecala .-))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 09. 15:29
Titulek:Re: Výletodpovědět
Jó?tak tobě bylo žinantní a co si myslíš,že já nebyla černá,ale docela celičká bílá jak ty jsi se choval ? Hanbu z kabátu si mi udělal a to za prvé,když ty si slyšel Eva a Vašek tak oni vlastně řvali Vaše-pani again (já tam slyšela to anglické e) čili oni řvali znovu opakovat ,no a ty ses mi do toho nasral a všechno si pokazil s tou orchidejí všichni utekli to už nenapíšeš ,co,chápeš? jako?A cože mi to bylo vidět? kdyby ses neválel před babama po zemi,tak ti muži by se nevytratili,ale přece se nebudou dívat na tvojeho pinclíka-ty chlupáču:-))))))Příště si zajedeme do Skotska a oba si dáme ušít pěkné kostkované sukénky s kšírky,aby se tato situace neopakovala.Když upadneme,tak budeme mít oba holou prdel,jen se bojím co budeme muset zpívat a na co hrát? Já na dudy neumím tak koukej se naučit ! A po druhý si dej majzla a neprovokuj ,nebo už nikam nejedu !
Autor:atinaže se   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 09. 16:14
Titulek:Re: Výletodpovědět
Nevěřím vlastním očím,čtu znovu a znovu.A víš ty co jsi těm francozkám zpíval? Prý,když jsem šel na půdu pro hrábě ,ležel tam dědek na bábě,copak tu dědečku děláte? Co je ti synáčku do toho,však já mám tu bábu vod toho...říkám ostudu z kabátu !!!..
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 09. 16:16
Titulek:Re: Výletodpovědět
nebo kabát z ostudy?:-))))))))))))))
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 25. 09. 09:51
Titulek:Re: Výletodpovědět
Z ostudy kabát jsem měl já, když jsi se zabouchla na tom hajzlíku a bušila jsi do dvěří že nejde voda. Hold ti nedošlo, že je to všechno na fotobuňku :-)))))))))))))))))))) ani mi o tý Paříži už nemluv, byl to celkovej trapas až do řiti, moje milá....:-))))
Příště jedem tak akorát do Rumunska :-)))))))))))))))
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 24. 09. 16:17
Titulek:Re: Výletodpovědět
Dobře, jedeme do Skotska. V Glasgow jsem bydlel, tak ti ukážu krásy skotské přírody, zajedeme si na jezero kde bydli Lochnesska a zajedeme kde vyrábí skotskou whisky. Tam je to i s ochutnávkou, tak myslím, že tam se zasekneme nejdýl....
A o tý Paříži už raději nepiš.... byl to trapas až do prdele. Jak jsi mi pod Eiffelovkou cpala ty okoralý řízky a řvala na mě žer nebo to hodím rybám. Já neměl chuť, tak si to hodila rybám a platili jsme pokutu za znečišťování řeky....A pak jsi musela zakokrhat Editku aby jsme měli na vlak domů...Prosím tě. A to jsi vyzpívala jen na jeden lístek a já kretén musel jet celou cestu na hajzlu :-(( Klouzalo to tam jak to bylo pochcaný a tam jsem řval - ty svině kluzský....:-)) A myslel jsem ty močůvky....
Tak taková je pravda o našem vejletě...
Ze Skotska bude snad klidnější vyprávění...
Dneska přijdu domů až večer tak nevyřvávej kde jsem .-))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 09. 17:49
Titulek:17.50odpovědět
Lásko,přijdu semKy později už začínají čistit ten koberec v obyváku tak jak vymajznou,přijdu.pá
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 09. 17:40
Titulek:Kdo to byl ?odpovědět
Markoviči,která sviňě mi píše do vzkazů,abych byla opatrná na svého přítele,že ty nejsi Markovič,ale Marcel,Macík.Já už toho mám plný zuby a měl bys zasáhnout a sjednat tady na fóru pořádek! Miluju tě čím dál víc !!!
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 22. 09. 18:13
Titulek:Re: Kdo to byl ?odpovědět
Atinko, broučku, klídek. At ti píše kdo chce co chce...Víme oba od kud vítr vane, že? Podívej se, já nejsem žádný Marcel ani Macík ani Mucánek. Jsem obyčejný marek markovič markov. Marcel z nástrojárny je jiný vtipný muž a jeho nick či přezdívka je Mušketýr. Teď je tady jako Carmen z elektra. Je to naprosto jasné.
Mušketýr byl vždy slušný chlap a nepsal by ti kraviny. K tomu by se nesnížil. Od něj vítr nevane....
Severní vítr je krutý, počítej lásko má s tím.....
Hernajz vlastně severovýchodní vítr je krutý......
Autor:atinka   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 09. 18:23
Titulek:Re: Kdo to byl ?odpovědět
Jo,to už je severovýchodní a přijdi za mnou domů ať si to nikdo tadyK nečte ! pá
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 22. 09. 18:29
Titulek:Re: Kdo to byl ?odpovědět
Jasně, že přijdu....:-))
Autor:musketyr-x   Datum: 23. 09. 01:12
Titulek:Re: Kdo to byl ?odpovědět
tak to máš naprostou pravdu, že bych to nenapsal domčuchu. a dík za to cos o mně napsal, potěšilo mě to ...
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 23. 09. 09:12
Titulek:Re: Kdo to byl ?odpovědět
... měj se hezky...Mušky .-)
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 09. 13:22
Titulek:TAK JÁ UŽ JDU UŽ MÁModpovědět
Fšecko hotový je mi jasné,kdo má jaký špinavý kabátisko a budu tak hodná k vám,že vám semKy pošlu babu z čistírny ! Máte-li někdo zájem o expresní vyčištění,napište na můj nick Lindasska.Jo a ještě něco,dovolte mi,abych se šla naposledy vysrat na váše WC
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 09. 11:15
Titulek:Markoviči !odpovědět
Zdravím,všechny přispěvatele :-))) a hledám tady Markoviče,že to budeš ty,ten přispěvatel 18 ? Včera večer jsem tě hledala,poněvač nevím,proč si odjel,nasral tě snad strýc Fanda?Čekám na tvoje vysvětlení !
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 22. 09. 11:52
Titulek:Re: Markoviči !odpovědět
Už běžím, už jsem tady drahá. Tak tos mě teda hooodně podcenila, když mě máš za toho přispěvatele. Kdybys mě typla na toho hajzla pro tři, tak neřeknu. WC je vždy dobré mít po ruce....Ale hysterka prispevatel opravdu, ale opravdu nejsem.
No, kde jsem byl, kde jsme byl??? Fanda je náhodou úžasný chlap, vůbec mě nenasral, naopak. Padl mi do oka a tak jsem musel k očnímu, protože se nezul a tlačilo mě z něho oko.....
Autor:atina Lindasska   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 22. 09. 12:12
Titulek:Re: Markoviči !odpovědět
dobrá,věřím ti,ale už to neděléj,aby si se vypařil a neřekl mi,kam jdeš a jaký si bereš na sebe kabát.Venku už je zima jak sviňa a ty si lítíš v lehoučkých sáčkách,nebo sáčcích?To je kravina,viď učitelíčku? Jestli tady budeš opravovat sešity,tak s tebou brzy zaklepu ! a neser mi,já si tady budu psát jak chci a co chci ,mě nezáleží na nějakým Y ! A jestli se opravdu naštvu,tak přijmu roli cikánky Carmen a ty si najdi jinou ! Tak bacha na opatrnost !!!
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 22. 09. 12:18
Titulek:Re: Markoviči !odpovědět
Ježíííš já se z tebe poseru ! Jakej pak já jsem učitel ??? Já jsem obyčejnej hajzl=WC3. A tys někde viděla, že by hajzl opravoval Y a I ? No, ale mají v tom stejně hokej hysterky :-))))))))))))))))))))))))
Já si neberu sáčko ani sako, mám bundičky..Ježiš, abych se neuklepnul a nedal jiný písmenko. To bych pak byl tráááápnej, to bych asi nepřežil ten tráááápas :-))))))))))))))))))))))))
Hele a nevyštěkávej tady na mě, nejsem žádnej bobek u cesty. A máš smolíka, protože Carmen ti už vyfoukla bílá. Teda Bílá.
Páčko majlavko:-))
Autor:carmen_z_elektra   Datum: 22. 09. 12:38
Titulek:Re: Markoviči !odpovědět
na carmen nemáš šanci děvčátko, jediná co jí může dostat jsem já. ani bílá si neškrtne i ta utře lusku :-)) já jsem ta nejlepší a nejkrásnější :-((
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 22. 09. 12:45
Titulek:Re: Markoviči !odpovědět
Hele, Karmíno , rozhodni se jestli budeš Carmen nebo Marcel. Jednou jsi z elektra, potom jsi z nastrojarny. A pak mají z tebe tady holky hokej, jestli jsi Milous nebo Macík. A nakonec se vyvalíš ještě s Carmen.....:-)))))
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 22. 09. 13:14
Titulek:Re: Markoviči !odpovědět
myslím, že jsem milej macík a holky maj jasno, jen je podceňuješ. přes den jsem marcel a v noci jsem carmen, nějak se živit musím. znáš to, přes den zataženo v noci roztaženo :-))
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 22. 09. 13:21
Titulek:Re: Markoviči !odpovědět
Ach táááák, tak to pak jóóóóóó´....
Tak hodně úspěchů na prknech co znamenají svět Macíku od Bizzeta.....
Autor:blazenka.vesela   Datum: 22. 09. 08:14
Titulek:Her Gottodpovědět
Hergot Mygouši,že ty jsi tady měl včera mejdan?Rozhlížím se , je tuna samý hovno, bobek,nablito :-( Kdo myslíš že to bude uklízet?Jen vytáhnu paty z domu už sem nataháš ty tvoje kumpány,zlejete se a je to tuna jako v tý putyce IQTykve.Tos mě nasral Mygyne:-((((( Lahváče si kup sám!!!!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 21. 09. 17:57
Titulek:Už je to tady zase OK ?odpovědět
To vůbec není špatný nápad,uřízneme někomu palicu a budeme tam všichni (ovšem,když budeme potřebovat) srát jak píše přispěvovatel baby za 5 a muži za 15 se do toho sudu budou trefovat.Kdo posčije okraj tohoto WC,bude pokutován až do 10 000 Kč ! Míru zdar !!!
Autor:wc-3   Datum: 21. 09. 18:11
Titulek:Re: Už je to tady zase OK ?odpovědět
Tak se mi to líbí ! Žádný pochcávání okraje, a ten co tam ucvrnkne a nebo utrousí,tak si to sám uklidí a zaplatí pokutu ne 10tiskarů, ale 15tiskarů.
Vyprazdňování zdar-nazdar.
Autor:wc-3   Datum: 21. 09. 17:27
Titulek:Mé službyodpovědět
Nepotřeujete mé služby? Třeba si uplivnout, uprdnout, a jiné potřeby?
Ženy na malou a velkou za 10.-
Muži na malou do křoví a za velkou 15.-
Ostaní služby jako je plivání jedovatých slin, uprdávání ze vzteku, mytí poprskaných bradiček apod. je ZDARMA .
Jsem tu jen a jen pro vás.
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 14:58
Titulek:Vysvětlení pro nechápavéodpovědět
Miloš Fornam alias Milos Forma je americký režisér, narodil se ovšem v čechách v roce 1932. Stále žije.

Marcello Mastrojany alias Marcel_z nastrojarny je italský herec. Hrával nejčastěji po boku Sofie Lorenové. Narodil se v roce 1924 a zemřel v roce 1996.

Rezume:
Na tomto foru se sešli dva nicky. První byl Miloš Forma a na jeho "konkurz" reagoval jiný nick a to Marcel z nastrojárny. Sešli se zde DVA umělci, každý z jiného koutu světa , ale mají něco společného.Je to zájem o film a smysl pro hůmor. Kdo ho nemá at se o něj nepokouší. O ten hůmor. Pak je z toho laciná fraška.Kapišto?.))))))
Náschledanou:))
Autor:prispevatel18-   Datum: 21. 09. 15:24
Titulek:Re: Vysvětlení pro nechápavéodpovědět
Nemusíš nás tady poučovat a dělat tady chytrýho.Dolejší debata o záměně nicků se týkala jmen profilků VV3 a vv3.Ale jinak ti musím zatleskat ! Zcela mistrně jsi odvedl pozornost - to ti v Bohnicích přičtou k dobru.
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 15:37
Titulek:Re: Vysvětlení pro nechápavéodpovědět
Děkuju za potlesk bobku.Já vím,že jde o vv-3 a vv-3.Koukala jsem na to taky a nejsem z toho jelen jako ty.Že ty sis chtěla taky vrznout ve filmu MiloškaFormy?Co?A teďko když už jsou hlavní role prý obsazené,tak zuříš a motáš w+vv dobromady.Co?Obojí je 21.9.založený nick.Bobku tak se uklidni,šoupni tam jednen až dva neurolky a klídek,puso,jo?A zajdi tuna časteji.))
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 15:43
Titulek:Re: Vysvětlení pro nechápavéodpovědět
Přispěvatel nebo přispěvovatel? Když někam přispívám, tak jsem přispěvovatel.Zase jsi to popletla:)))Mysli u toho co píšeš,šmudlo:)) Aj ten nick zmotáš.))
Autor:prispevatel18-   Datum: 22. 09. 09:01
Titulek:Re: Vysvětlení pro nechápavéodpovědět
A ty taky troubo !!! Histerky (jak jsi napsal níž) se píšou s tvrdým Y.
Autor:popleto   Datum: 22. 09. 09:54
Titulek:Re: Vysvětlení pro nechápavéodpovědět
Což to máš pravdu,s tvrdým je to vždycky lepší.I to líp vypadá:))))) Tak pardón hysterko :)))))
Autor:wc-3   Datum: 21. 09. 12:40
Titulek:PRO VŠECHNY !!!!!odpovědět
Založil jsem si nový nick WC-3. To kdyby se z toho tady někdo posral, tak jsem mu k dispozici. Baby spustí "dívčí válku" a kde je větší skupinka lidí, tak je třeba WC.... Abyste to tady moc neposrali :-)). Jsem splachovací ........, ale papír si vezměte svůj.
Autor:vv-3   Datum: 20. 09. 14:03
Titulek:Pro makače Marcelaodpovědět
Macku ještě votázečka - nechodil jsi semka ještě za dřívějších časů ? Mě totiž byly přiklepnutý nicky : Sisi , semtex , anonym , neregistrovaný / á Jirka atd . Máme totiž stejné IP číslo tak to prej musím být já . Nedávno semka psal nějaký " já jenom já " a ten se zmiňoval o kachničce .Gině , Hele , hadovi , Pažoutovi myšce a SISI.
Maciku jestli náhodou znáš toho JÁ - pošli na něj kontakt !!!
Ráda bych se ho na SISINKU voptala.
Díkes ------------------------------------------------------------
--------
------------------------------------------------------------
--------------------
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 21. 09. 01:44
Titulek:Re: Pro makače Marcelaodpovědět
čéééče bobi, tys mě vyloženě vymákla chodím sem už od jedničky a na ten příspěvek od "já jenom já" si matně vzpomínám, protože jsem byl trochu smutnej z toho, že mezi těmi jmenovanými nepadlo taky moje jméno ( vlastně můj nick ) :-(( jinak všechny jmenovaný znám, většinu dokonce osobně ze srazů. ale kdo byl "já jenom já" vůbec netuším. i já bych to rád věděl kdo se pod tím nickem schovával. kdyby to náhodou četl, byl bych rád, kdyby mi to napsal do profilu,i já bych se mu odhalil. bobi, kdybys potřeboval něco vědět o těch zmiňovaných lidech klidně mi napiš do vzkazů. mám na všechny i maily. zatím ahoj a jsem rád, že si se ozvala .-)
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 21. 09. 01:44
Titulek:Re: Pro makače Marcelaodpovědět
čéééče bobi, tys mě vyloženě vymákla chodím sem už od jedničky a na ten příspěvek od "já jenom já" si matně vzpomínám, protože jsem byl trochu smutnej z toho, že mezi těmi jmenovanými nepadlo taky moje jméno ( vlastně můj nick ) :-(( jinak všechny jmenovaný znám, většinu dokonce osobně ze srazů. ale kdo byl "já jenom já" vůbec netuším. i já bych to rád věděl kdo se pod tím nickem schovával. kdyby to náhodou četl, byl bych rád, kdyby mi to napsal do profilu,i já bych se mu odhalil. bobi, kdybys potřeboval něco vědět o těch zmiňovaných lidech klidně mi napiš do vzkazů. mám na všechny i maily. zatím ahoj a jsem rád, že si se ozvala .-)
Autor:vv-3   Datum: 21. 09. 09:52
Titulek:Re: Pro makače Marcelaodpovědět
JO JO JO Macíku už letím na tvůj profilek pro info .
Pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Autor:w-3   Datum: 21. 09. 10:14
Titulek:Re: Pro makače Marcelaodpovědět
JO stejnak sem tě poznala Macíku. Ochránce žen Mušketýrek.
pááááááááááááááááááá
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 22. 09. 12:19
Titulek:Re: Pro makače Marcelaodpovědět
tak mi napiš do vzkazů, kdo jsi. je vidět, že tu nejsi nováček, když jsi mě odhalil/a .-)
Autor:VV-3   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 21. 09. 10:33
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
NICK VV-3 JSEM ZRUŠILA .

PŘÍSPĚVEK O MUŠKETÝROVI JIŽ NENI MŮJ !!!!!!!!!!!!

COKOLIV TADY BUDE PSANÉ POD TÍMTO NICKEM

VV-3 JE OD NĚJAKÉHO PŘEVLEČENÉHO KABÁTNÍKA .

MŮJ TYP - MILOUSEK Z NÁSTROJÁRNY BO TEN JAKO PRVNÍ VĚDĚL ŽE JE NICK ZRUŠENÝ .
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 11:45
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
BOBČO NĚJAKO SI TO PLETEŠ. PODÍVEJ SE POZORNĚ A ZJISTÍŠ, ŽE

-MILOS FORNA ( parodie na Miloše Formana)
-MARCEL Z NASRTOJARNY( parodie na Marcela Mastojanyho)

JSOU DVA ROZDÍLNÉ NICKY. RADĚJI SI VŠE NĚKOLIKRÁT PŘEČTI A PAK REAGUJ :))
Autor:Bob a Bobek   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 21. 09. 14:28
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
Co to tady plácáš Popleto ? Tyhle šprky přesně odpovídají tvému nicku :-))))
Já jsem odpovídala pouze Macíkovi z nástrojárny a ten druhý nick Milos těžká Forma mě vůbec nezajímá .
Doporučuji pročíst nejméně 5X a zkusit si to zapamatovat !
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 14:44
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
ale bobí z nástrojárny je přecík Marcel a ne Miloušek:)) Nějak ti to nemyslí a motáš dohromady dva nikdy bublinko.)) zkus si to ještě všechno pomalinku přečíst a pak nám tadyK napiš:))))))
Autor:Bob a Bobek   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 21. 09. 15:58
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
Jééééézisku - prosm tě chytrolíne - zkus si přešlápnout na druhou nohu a snad ti to dojde !!!§
Já jsem odpovídala Marcelovi z nástrojárny bo jsem četla to co napsal dole . Tak zavři oči brouku a zkus si představit že stojím naproti Macíkov a říkám mu to co tam píšu .
Já neříkám Macíkovi Marceli - on je u mě Macík , Mucínek , Mucka atd . Víš to je jako když Evě někdo říká - Eviku , Evičko , Evko , Evule . Tak já nevím co tady pořád chytračíš s tou těžkou Formou . Pořád mi tadyk nevnucuj něco co mě je putna !
Jo taky tady nehažte Bobem nebo Bobkem po různých nickách . Bob a Bobek= Bobina
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 16:21
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
tak proč o něm říkáš Milouš z nástrojárny? Píšeš, že máš typ na Milousek z nastrojarny. Ja se ti tu snazim marně vysvětlit, že Miloušek není z nástrojárny. Z nástrojárny je Marcel. Macek, Mucik, Mucinek, ale ne Milous:)) Milous je Forma. To je jako kdyz někdo jmenuje Miloslav a říkají mu Miloš, Miloušek, Milošek, Míla.
Ale to je proste marný, marný, marný. Marnost nad marnost Evino,Evčo,Evinko, co?
Autor:prispevatel18-   Datum: 21. 09. 16:57
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
to i blbej pochopil, že to byla pouze technická chyba -překlep, ale podstata problému byl a úplně jinde
Autor:wc-3   Datum: 21. 09. 17:34
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
Pojď si prdnout, prde. Más to zdarma .-).Uz Ti bylo 18?Kdyby ne, tak i velkou más zadarmo.-)
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 21. 09. 11:46
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
já jsem nic pod jiným nickem nepsal, i když vím, že jsi ten nick zrušila. ale to vím až od teď. dřív jsem se sem nedostal. je divný, že by si někdo mohl založit stejnej nick jako ty, ten automat to nedovolí, aby byly dva stejný nicky :-o))
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 21. 09. 11:46
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
já jsem nic pod jiným nickem nepsal, i když vím, že jsi ten nick zrušila. ale to vím až od teď. dřív jsem se sem nedostal. je divný, že by si někdo mohl založit stejnej nick jako ty, ten automat to nedovolí, aby byly dva stejný nicky :-o))
Autor:prispevatel18-   Datum: 21. 09. 12:16
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
Nedělej ze se sebe blbce Marceli ! VV3 a vv3 jsou dva rozdílné nicky a ty to moc dobře víš. Ten první s velkými písmeny "V" byl opravdu zrušen a ten druhý s malými byl dnes založen. V profilech se o zobrazuje správně se správnými písmeny.Tady na fóru se nicky zoobrazují s písmeny pouze malými.Takže opakuji, že po kliknutí na profil, je uvedeno jméno správně a se správnými písmeny - tak jak si ho uživatel založil. To ovšem ty Marceli sám víš asi nejlíp, že ? :-))) Divil bych se, že takovej expert v převlékání kabátků a v zakládání novejch profilků by to nevěděl. Tak nedělej blbce ani ze sebe, ani z Bobiny a ostatních.
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 12:30
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
Nechte Marcela a Miloše na pokoji. Báby máte to všechno zmotaný dohromady . Marcel je někdo jiný než je Miloš. Ale u vás je to stejný, co? Jsou oba od "M" a tak je to jako s holinkama a hodinkama :)))) Oboji se natahuji :))))))))
Marceli, ser na to, babám nic nevyvětlíš a čím víc se budeš snažit, tím to bude horší.
Miloši a ty ser tady na ten konkurz. Copak nevidíš, že to jsou hovno hérečky? Histerky to jsou.:)))))
Klucí pojdte raději na točený,pěkně orošený a já vám u toho zatančím kankán:))))))
Autor:prispevatel18-   Datum: 21. 09. 12:38
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
a ty asi taky motáš pátý přes devátý, co ? O Milošovi tady řeč nebyla!!!!!!!! Prober se chytráku.
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 12:44
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
Dovolím si nakopírovat kousek přispěvku malinko výše napsaného. Stačí jen mrnout výše, přispěvovateli :)) O Milouškovi tam řeč je, at se koukámjak se koukám, tak miloušek z nástrojárny tam prostě je:)) Pa puso.

MŮJ TYP - MILOUSEK Z NÁSTROJÁRNY BO TEN JAKO PRVNÍ VĚDĚL ŽE JE NICK ZRUŠENÝ .
Autor:prispevatel18-   Datum: 21. 09. 14:12
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
neotravuj a jdi na léčení....třeba tě v Bohnicíh dají ještě do cajku
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 14:45
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
už tam běžím už tam chvátám, šance je veliká, bobku:))))))))
Autor:prispevatel18-   Datum: 21. 09. 15:27
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
nejsem si tím tak jist, že tobě ještě pomůžou, ale naděje umírá poslední.
Autor:popleto   Datum: 21. 09. 15:38
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
to víš,že jo,šmudlo.:)))))))
Autor:wc-3   Datum: 21. 09. 17:36
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
a ty šmudlo padej do Bohnic ať se z toho neposereš.-)
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 22. 09. 12:24
Titulek:Re: PRO VŠECHNY !!!!!!!!!!!!!!!!odpovědět
néé, jen jsem ten rozdíl přehlídl. je mi jasný, že VV-3, vv-3 a w-3 jsou tři různý nicky i když jsou si podobný. prostě jsem to jen přehlídl a nestudoval jsem to. asi si budu muset zvětšit písmo, abych to příště nezbaštil :-))
Autor:vv-3   Datum: 20. 09. 13:56
Titulek:VV-3 dříve BOBINAodpovědět
Ahojda Marceli z nástrojárny
Dík za to co jsi napsal tam dole.To zahřeje po těle i po duši.
Marcel - ty si fakt myslíš že bych měla zájem se semka vrátit po tom všem co tadyk čtu ??? Tobě nepřipadá ubohý když se tady zesměšňujou , uráží a ponižujou lidi kteří semka nikdy nic špatného nenapsali a nikoho tady neuráželi ? ( BIZZ - AŽTAK ) Vždycky se tu psalo že si semka každý může psát co chce. Ale mrkni Macku na to jaká byla odezva na Dášu když si dovolila napsat svůj názor.
Hned dostala odpověď že o její vyjádření nikdo nestojí a že to je ženská už po přechodu která ..... Jóóó bejvala tuna sranda ale to bylo v době kdy měl každý jasno kdo píše a komu odpovídá. Dneska se Macku člověk sková třeba i za - no bratru jak jsem to vomrkla - až za 16 kabátků. Dokonce i když si tu přečte (naposledy včera ) že byl jeho příspěvek přiklepnutej jinýmu , tak nevyleze a nevyleze aby napsal - ten příspěvek nepsal ten a ten , ale já .
No Macku vem to takhle - dřív když by tuna někdo vypsal konkurz na role ve filmu , tak by se ženský seběhly a servaly se na place o hlavní roly. A dneska ? Nic - vidíš to sám Macku . Žádná odezva . Tak Macíku trochu zapřemýšlej proč ten nezájem . Tímto končím a už si tuna budu zase jenom číst .Zdravím všechny slušný lidičky co semka dřívejc zavítali a byla tuna s nima prdel .
cikánka BOBINA
Autor:mygoodness   Datum: 23. 09. 10:33
Titulek:Re: VV-3 dříve BOBINAodpovědět
Tři dny sem docela hustě po hokně v palírně pařil teďkom sem dojdu a zase se tady vypisujou kokotiny.Ty mě děvče zajímáš,co ty si,ješče jsem tě tu neviděl,přišla si z jinéj třídy? nebo ,že bys nepostupila? myslím s kolegama.Vyser se na ně a poď tady,tady je veselo a na tom má zásluhu Blažena Veselá.Šak,proč tu píšeš ,že ty si ty,Bobina cikánka však aj to sů lidi cikáni a já nejsu rasista já mám náhodú rád cikány oni sú takoví veselí a pěkně hraju na husle a tancuju,jak panboh káže a že to umějů ! Se mnů fachčajů asi 4 morgoši a napadlo mňa,že by sa tu dal aj nějaký krúžok založit a zabudl sem na seba,bo ja sů taky cikán,ale to mi nevadí a tobě asi je to dost dobré,né? Ten kružek by sme nazvali ambitious gipsy carefree life ! Suohlasíš?a na nějaku karmínu se vyser ,ber co ti nabízím ja mygy.Jo a ještě cosik,z Blaženů už nežiju !!!
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 20. 09. 04:21
Titulek:jeden pro dobrou náladu :-)odpovědět
Mladík to na golfovém hřišti chytne rychlým míčkem rovnou do
"rozkroku". V agónii se válí po zemi. Když se konečně trochu
probere z bolesti, vydá se k doktorovi. Ptá se ho: "Pane
doktore, jak moc je to se mnou zlé? Víte, já jedu o víkendu na
svatebnícestu a moje snoubenka je ještě panna. Úplná panna."
Doktor praví: "Bohužel vám budu muset dát vaše přirození do
dlahy, aby zůstalo rovné a uzdravilo se. Ale příští týden
už budete v pořádku."
Doktor vzal čtyři dřívka na vyšetřování krku a vytvořil z
nich pěknou čtyřhrannou dlahu a všechno to pěkně svázal
páskou dohromady ... no, přímo umělecké dílo.
Mladík se rozhodl, že dívce neřekne nic, ožení se s ní
a odjedou na svatební cestu.
Tu noc v hotelovém pokoji si ona rozerve blůzku a odhalí
svá krásná prsa. "Jsi první, nikdo se jich NIKDY nedotkl."
Na to on okamžitě shodí kalhoty a praví: "A podívej na
tohle ... pořád ještě nevybalený z bedny ..."
Autor:je-to-tak   Datum: 20. 09. 12:05
Titulek:Re: druhý pro dobrou náladu :-)odpovědět
Ptá se učitelka, jak mají dětí rády Topolánka
Přihlásí se Anička: Sím, já ho mám tak ráda, že si ho nechám
vytetovat na
prsíčko
a jak mi prsa porostou, tak se bude Topolánek zvětšovat"
"To já si ho nechám vytetovat na bříško a až budu v jínáči, tak poroste s mým miminkem", říká Mařenka.
Nakonec se přihlásí Pepíček: "To já si ho nechám vytetovat na pindíka.
" Buď půjde do piči nebo bude viset."

Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 20. 09. 03:49
Titulek:pro m. formu ...odpovědět
hele mladej, cos to tam dole mlel, že jsem nějaká atina?? asi ti budu muset až se potkáme na nějaký hollywoodský párty ukázat toho mýho bimbase, tě s ním šlehnu do palice až ti jí rozpůlím, to pak nebudeš kecat, že jsem nějaká atina. stejně jsem včera potkal francka coppolovic a ten mi nabídl pěknou roličku ve svým filmu, kde bude moje partnerka ta mladá kozatka carmen z elektra. a maj tam bejt pěkný postelový scény, to si to zas užiju. už se těším. on francek hrozně rád kopuluje, takže po natáčecím dnu to večer pěkně roztáčí s těma mladejma holkama co se kolem filmu motaj. jóóó pěkně si to budem užívat už to vidím. s tebou by stejně byla asi pěkná nuda, ty furt myslíš jen na žrádlo :-))
Autor:milos_forma   Datum: 20. 09. 18:28
Titulek:Re: pro m. formu ...odpovědět
Hi Marcela, ja nechapat kde beres ze ja mlady? A toho tvyho bimbas si nech pro jiny rejzi, ja netocim porno. Asi ty byt big samec, jiste najit praci u komerce. To vis ja v mym veku myslet jen na zradlo, to je totiz sex starcu. Dotage OK ?
Mimochodem az ja tocit Cikani jdou do nebe II. ja vzpomenout .OK, OK.
What did you expect me ? Go along with you! Leave alone !!
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 21. 09. 02:01
Titulek:Re: pro m. formu ...odpovědět
no, co já vím, tak miloš je mladší než marcel, tak proto to oslovení " mladej" ale na tom snad nesejde, né?? jinak, se mnou si hlavu nelam, až budeš točit ty cikány co jdou do nebe, tak to špíš přihraj čunkovi, ten by se v tom mohl vyžívat .-) já si radši střihnu nějakou tu komedii s lehce erotickým nádechem .-)
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 19. 09. 08:53
Titulek:Kde jsi?odpovědět
Atinko, kde se touláš? Jdeme dneska přeci do lesa na ty hříbky cos nechala v lese. Měli jsme jít už po 6 hodině, ale ty sis asi přispala, co? Nebo, že bys mi dělala sebou řízečky? Tak sebou mrskni, já už jsem oholenej a čekám s košíkem u křížku v autě. Dám si ještě cígo a pak vyrážíme! Jestli jsi někde s Formou a zkoušíte ty scény z Manželskýho života, tak se opravdu naseru a jedu sám do lesa.
Tak hejbni kostrou majlavko.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 19. 09. 10:29
Titulek:Re: Kde jsi?odpovědět
dobrý deníček,já už letím tak chvilinku vyčkéj.zaspala sem,protože dlouho do noci jsem koukala na telku na toho drsňáka J.C.Van Dammem.Jo pane, takle by si asi pan Forma představoval kus chlapa:-))já se divím,že BIZ nevzal tu roli co mu forma nabízel,ale každý je strůjce svýho štěstí a jak si kdo ustele tam si lehne ! :-))) Ty jsi viděl,kam si mě pozval Forma? představ si na postel v kajutě na výletní loď a tam jsme zkoušeli celou kamasutru,však gáže tomu bude odpovídat je vysoká,hodně vysoká.To ti všechno řeknu na místě v lese na těch hříbkách a neboj se je jich tam mnógo,jen nechápu,proč si bereš košík?říkala jsem ti vezmi tu velkou nůši po babce a tak to budeme mít každý den:-))) už letím,jen si natáhnu holiny jo a jakým autem dnes jedeme? vzal si 4x4,nebo toho sedana?
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 19. 09. 12:05
Titulek:Re: Kde jsi?odpovědět
Vzal jsem přeci naší oblíbenou RAV 4x4...Ta je na houby nejlepší. Ale což ti mám povídat, už to víš a sedíme si hezky na pařízku, nůši máme plnou, dáváme si cígo a radujeme se z pobytu v lese. No a je jasný, že taky z toho, že tady sedíme spolu a máme si pořád co říct:-))
No k tomu Bizzimu. Je to jeho věc, že nevzal hlavní roli, ale když nechce, nechce. Je to jeho rozhodnutí. Ale jak jsem tak četl,tak Forma pak pro něj nechtěl hlavní roli, ale jen nějakýho hasiče co očumuje nahý holky.Tak toho se asi Bizz zalekl. Já ale nevím.
Sle co vím jistojistě,že pan Forma je nějaký chlívák, když tě tahá do kajuty a nacvičuje s tebou kámásůtru. Přitom tady psal, že budete točit v DD a ty si budeš mazat kolena kafrovou mastí. Asi je to pěkný podvodník a hlavně chlívák. Peníze Atinko, nejsou všechno, tak se na Formu vyser a kámásůtru at si dělá s Marcelem, co?
Tak pojď dál, támhle vidím bedly, ty budou na řízečky...Mňamky :-))
Autor:ati   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 19. 09. 13:15
Titulek:Re: Kde jsi?odpovědět
No jó,bedle ber ty budou na řízky,a já vemu i tady ty ružovky ,ty si uděléme na máslíčku a kmíně,protože na smažku už máme dost hřibků a taky janky (křemeňáky) a přidáme tam ty kuřátka.Ty pravé ryzce co mají tu nazelenavou hlavičku ber taky ty vrazím do octa .No a pomalu pojedeme máme tu nůšu plnou pak ji musíme vrátit babce víš,že s ní chdí pro prachy a tak to má každý den :-))Dobře si udělal,že si zvolil toho Rafa 4x4 je to těžký jako sviňa cikánská ! Ty Markoviči,já si myslím,že ten Bizz se nasral,když mu pan Forma napsal ať se předčasně neraduje,že počká ještě na mygyho až pošle fotku.Ten Bizz by nevzal takovou roli hasiča,to by bylo pod jeho úroveň to on chce toho tvrďáka,ale o toho musí trochu bojovat ! Hele,Markoviči,já ti lhala s tou kamasutrou a Formou,já myslela,že budeš žárlit,ale tobě je jedno,kde ssse ti válí milenka,co? Tak pojď už dom ať nenastydneme,začíná padat sníh.ešče že máš toho Rafana jinač by sme se nevyhrabali z té sračky.Jedeme a hoď si tam čtyřku,to neslyšíš tem motor co dělá? a nejezdi tak u kraje,co když tam nějaký ožralec půjde?!!!
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 19. 09. 13:30
Titulek:Re: Kde jsi?odpovědět
No počkej, jedno mi to vůbec není, že tě chtěl Forma zatáhnout do kajuty. Je to srarý čuně. Ale to myslíš, že tady budu dělat scény aby se mi baby tlemily za bukem, že mám parohy? To tak! vyřídím si to s tebou osobně a bez svědků.Počkej to bude scéna jako z Othela.
K tomu Bizz,on je neprůbojný a pokud se o něco dneska nerveš,tak to nemáš.To ho Myg tutově předběhne a stihne při hlavní roli natočit i hasiče jak očumuje nahý slečny. Jó,když Bizz nechce ani pár volů ho nedonutí ke štěstí. Mohl si u Formy vydělat a nemusel by drbat ty koberce.Ale jak se říká Kdo chce kam atd.
Ty brďo a vidíš toho kotrče? Ten bude do bramboračky vynikající ! Toho musíme ještě vzít a jedeme dom. Babča by měla zase řeči kde jsi s tou nůší a musela by do banky drandit s kárkou :-))
Ty růžovky(masáky)uděláš jak říkáš-na máslíčku s kmínem,na konec trošku čer.sypké papričky a chlebík k tomu a to je lahoda pane jahoda.A to máslíčko z pánvičky si zabírám já a vytřu si ho chlebem. Hmmm, hubu mám plnou slin, tak sedej a nekecej mi do řízení, at už jsme doma a u plotny :-)) dáme kafe a cigo, já budu čistit a krájet houby a ty budeš vařit. Pane Forma nechcete o nás natočit film : Láska pře internet II.??? :-))))))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 19. 09. 13:47
Titulek:Re: Kde jsi?odpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) to máslíčko si nech a vytři si s ním TU Pánvičku,víš,přece,že mám nemocný pajšl a mám dietu,nemůžu žrát jako kdybych měla tuberu.Podle některých přispěvovatelů bych neměla žrát vůbec nic,to je pravda sem už moc tlustá a začíná se mi dělat ohromný podbradek,nežeru už!
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 19. 09. 15:22
Titulek:Re: Kde jsi?odpovědět
Prosím tě jakej podbrade, jakej podbradek? A kdé ho máš? Co tě zase bere? Vy ženský jste fakt děsný:-/, jen se vám kapku zakulatí prdelka, tak letíte na liposukci, jak malinko vyleze pupíček, tak hybaj do posilovny. Vy máte teda starosti :-/. To nevíte, že se chlapům líbí kus baby a ne žádný koště vyzáblý? Tak nekušuj Atinko a nadlábni se do syta. To tě zblbnul ten pan Forma, už se vidíš na červeným koberci s Oskarem v ruce, co? Tak si čapni svýho oskara v Nokii a šupej zavolat babče,že nůši vrátíme až v pondělí. Jedem přeci na tu Moravu a tam vezmeme taky nějaký hřiby. Už se těším na grilovaný ryby,maso a na vínečko bílé...budu ho pít co budu živ.....vííínečko bíílé. Už se těším na Moravěnku :-))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 19. 09. 17:27
Titulek:Re: Kde jsi?odpovědět
no jak myslíš,když se ti líbí kulatý prdele tak teda jedeme,ale počítej s tím,že u Fanoše musíme jíst všechno jinač se zase nasere a pak dlouho nemluví ožral by se,pak by zase zvracel jak dobytek a nakonec by nás vyhnal ! jak ho znám tak nás zase bude nutit jíst vypečený husy do zlatova s tím jeho fantastickým domácím zelíčkem a Anka udělá určitě domácí knedlíky,Ty výpečky z té husy si ale sníš sám já opravdu na ten pajšl nemůžu a oni to nepochopí !Taky už psal,že bude burčák a na ten červený musíme přijít včas,zítra ten prý vaří jen pár hodin pak už stojí za houno! Tak připrav toho Rafa a vem nějaké kufry, protože nám zase budou cpát vajíčka ,králiky a tobě i domácí slivovicu ! Zavoléj,kdy přesně dojedeš,aby jsme tam byli brzy k obědu !
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 19. 09. 18:33
Titulek:Re: Kde jsi?odpovědět
Neváhám ani vteřinu a jedem! Sežeru všechno za tebe, když nebudeš chtít tak mi to strčíš a já to zblafnu. Bez obav ! A co nebudu se tady vykrafávat a jdu ti zavolat at se donluvíme v kolik vyjedeme.Tak zase nekecej dlouho s Blážou ať nemáš obsazeno! Rafčáka jsem umyl v myčce, natankoval plnou a koupil nějaký prezenty pro Fandu s Ančí. Snad je to potěší. Ale to ti řeknu ústně, tady by si řekli,že si žijem nad poměry.Tak ti jdu zavolat. Zatím cmuk,cmuk,cmuk.
Autor:hana-nocni-club   Datum: 18. 09. 15:30
Titulek:Já to tedy beruodpovědět
Vážený pane režizére Formo ! Dovolte ,abych vám pomohla ve vaši difficulty situaci.Tak já bych vám o sobě napsala toto: Jsem mladá hanačka z Tvarožné Lhoty na Hané jmenuju se Hana a po nocích chodím uklízet do clubu a když nepřijde někerá holka do fachy tak já občas musím zaskakovat a vyhovět našim zákazníkům jináč bych byla bez práce a peněz.Moje šéfová mi dala příkazem odbarvit si vlasy na žluto,že prý muži si to žádají a tak já sem viděla ten váš slavný film a mocky se mi líbí a chtěla bych hrát ty vlásky jedné plavovlásky,když ta Atina to hrát nechce a ani bych nic velkýho nepožadovala pár stovek dolarů,abych mohla uživit matku a moje 2 děti zde tady na Hané.Je mi 29 roků a mám síly za tři koně a budu vám vždycky poruce jo a ještě mluvím dobře americky-aj spik very gud ingliš to umím od chlapů amerických co s nima chodím,abych měla na jídlo.Napište mi okamžitě !!! Su zvědavá,jak ta Atina bude se zlostit.Gud baj
Autor:milos_forma   Datum: 18. 09. 17:21
Titulek:Re: Já to tedy beruodpovědět
Dear Hanicka, thank you for you letter. Odpovim ti takto.Plavovlaska je jiz obsazena protoze to bude po30.letech.OK? Jsi na tuto roli prilis young, proto ti ja nabizet roli do muj premiet new film. Pracovni nazev ma Neznicitelna. Tam ja potrebovat mlada zena ze slaba socialni pomer, ktera nema problem mit pomer. OK?. My sejit na casting a domluvit podminka. OK? Ja potrebovat ale zrzava hlava. A krattky vlas. Ja tebe vyzkouset a pak dat role.
Bye. bye, M.F.
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 20. 09. 03:56
Titulek:Re: Já to tedy beruodpovědět
prosím tě haní, co se mu vnucuješ?? je to starej nudnej kozel, já ti seženu lepší roličky než jsou plavovlásky po 30 letech. ty potřebuješ něco, kde vynikne ta tvoje perfektní figura a krásná tvářička !!
Autor:hela707   Datum: 17. 09. 19:55
Titulek:Večerní pozdrav!!!odpovědět
No sláva,tady je zas veselo !!! Koukám, že tu řádí 2 veteráni.Chybí jen ten třetí !!!To cmukání mi něco připomíná ...Každopádně ale zdravím Miloše Formu a jeho podnětný natáčecí nápad !!!
Autor:bizz2704   Datum: 17. 09. 21:37
Titulek:Re: Večerní pozdrav!!!odpovědět
Ahojda Heluško jen se neboj oni si ti veteráni i ve dvou vystačí :-)))A jak jsi na tom ty?Co takhle se přihlásit do konkurzu když jak tak koukám mám skoro jistou hlavní roli :-D
Autor:milos_forma   Datum: 18. 09. 10:21
Titulek:Re: Večerní pozdrav!!!odpovědět
Nejasat predcasne boy Bizz , ty byt honey-svvet boy. Ty nehodit na role rough boy. Ja zapremyslet co s tebou. Clean up your act, Bizz.
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 20. 09. 04:00
Titulek:Re: Večerní pozdrav!!!odpovědět
jj, ale bobina byla nejlepší, kdyby se tu tak znova objevila, to by bylo radosti !!
Autor:milos_forma   Datum: 17. 09. 19:22
Titulek:konkurzodpovědět
dóbrý večér:)
probudil jsem se s nápadem točit new film Lid versus Larry Flynt II. Dlóuho já přemýšlet kde najít vhodný konkurz na obsazení hlavních postav mého new film. Larry Flynt je tvrdý boy,man a pódle vášeho fóra bych obsadil jako hlavního hrdinu Larryho pár týpků co zde píšou.

Dovolují si pozvat Bizz ke konkurz. Je to tvrdý chlap a vhodný adept na můj new film Lid versus Larry Flynt II. do hlavni role.

Dale uvazuju o roli pro Mygoodness and Marekmarkovicmarkov.

Dale uvažuji o roli pro women, v uvahu pripadaji Atina, BlazenkaVesela, dasa.

Vsechny jmenovani me napsat a já pro ně zajistit letenka. Na termin konkurzu my domluvit se.
Good bye M.F.



Autor:mygoodness   Datum: 18. 09. 09:28
Titulek:Re: konkurzodpovědět
Good morning Mr Forma,may I welcome you to our company .Jmenuju se mygoodness a I go for a beer with my colleagues after work. I go to bed at morning.No a než zalezu do pelechu tak si pustím počítač hodím haksny na stůl a čtu si tady kokotiny co tu vypisujou někeří chorý na palicu.Pane Forma, dovolím si silně zapochybovat o tom,že by BIZZ měl hrát ve Vašem novém filmu hlavní roli tvrďáka.Nechci,aby to vypadalo,že ho pomlouvám,ale on to je spíš takovéj babochlap a vidíte sám,že Vám ani nesdělil ano,přijímám bo nepřijímám.Tož,dajte tu rolu mě,bo ja su bývalý horník dvacet roků sem faral na dole Rudá hvězda a sem tvrďák,že kdybych chtěl Biiza aj pohladit,myslel by si,že sem mu chtěl rozbit gzicht! Tož,popřemýšlejte.Thank you for offering me the job už dopředu I look forward to working with you. Mygy Novák.
Autor:milos_forma   Datum: 18. 09. 10:11
Titulek:Re: konkurzodpovědět
Oh,milý Mygo Novak, ty prekvapil me, jak krasne hovorit engliš. OK,budu uvazovat o tvoji nabidka. Zdas se byt opravdu tvrdy chlap,na jednu strana ty mluvit rozumne, druha strana byt tvrda jako orech. Pro role Larry ja potrebovat presne takovy typ jaky ty byt. Rozhodne o vyberu tvoje fotografie. Adept Bizz svou fotografi ukazal, vypadat fotogenicky a jeho vyzor vyhovovat moje preddstava jak ma Larry vypadat. Ovsem pokud je babochlap tak ja ho obsadit do Amadeus II. Nebo uvazovat o Cerny Pert II. Nebo snad Hori, ma panenko II. ? Tam je good role pro Bizz- pozarnik chtivy mlade divenky,lacny striptyz divek.
Pan Novak, urcite se se mnou vy spojit telefonicky a domluvit my dva datum konkurz a vysi honorar. OK?
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 18. 09. 13:26
Titulek:Re: konkurzodpovědět
jinak, olivy z mojí zahrádky, jsem vám už předem poslal DLH. takže je očekávejte každou chvílí ....
Autor:marcel_z_nastrojarny   Datum: 18. 09. 13:22
Titulek:Re: konkurzodpovědět
pane Forma, já su sice už stará větev, ale filmových rolí mám za sebou habaděj. pan Felini mě a Žofku Lórencovou jeden čas obsazoval imrvére, tak kdyby jste tam pro mne našel nějakej štěk, byl bych vám zauzlován. děkuji předem za pochopení ! ................

filmu zdar !!
Autor:milos_forma   Datum: 18. 09. 14:14
Titulek:Re: konkurzodpovědět
Hi, Marcela,poznal ja tebe.Ty nejsi Marcel z nastrojarny,ale ty byt ta znama ATINA . OK !!! To ja mit radost,ze ty ses ozvala. Pro Tebe já mít hlavni roli v chystaném filmu Lásky jedné plavovlásky II. Zahrajes mi roli po Brejchovce. A ten tvuj amant Marekmarkovicmarkov zahraje roli po Pucholtovi.Ovsem musim ti Atina napsat, ze bude postel scena. Nabizim big honorar. OK?
Nice day.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 18. 09. 14:42
Titulek:Re: konkurzodpovědět
Kurva,co vy si to dovolujete Formo,že přeberu roli po nějaké kurvě a kurvu budu hrát i ve vaši posteli ? To by jste se nedoplatil já jsem velmi drahá, já za své role požaduji velmi,velmi vysokou gáži.A od vás bych tak mohla dostat jen kulový blesk,však už jsme tu dost o vás slyšeli...však nemáte ani na zaplacení uklizečky a prý to musí dělat vaše žena ! To jste to dotáhl teda daleko a Varhanoviče jste za jeho hudbu k vašemu filmu taky dodnes nezaplatil však to bylo v televizi ! Koukejte si nabrat třeba toho mygyho a Bizze a obešlete třeba i nějakou cikošku gipsy woman ! A pozor za urážky tu máme rychlí soudy !
Autor:milos_forma   Datum: 18. 09. 17:12
Titulek:Re: konkurzodpovědět
Hi Atina,tvuj jazyk ostry jako britva. Vysvetlim ti situace. Ty budes hrat plavovlasku po 30 letech. Zadna kurva nepripada v uvahu, budes hrat duchodkyni jak sedi na lavicka v park a budes krmit holuby a v dali vyhlizet Marekmarkovicmarkov, ktery sel k pekar pro dalsi houska pro holub. Postel scena bude z domova duchodec kde si lehas a mazes kolena kafr mast. OK? Pocitam s dlouhym monolog jak ty vzpominat na love s marekmarkovicmarkov. Do you understand ? OK?
Autor:blazenka.vesela   Datum: 17. 09. 09:03
Titulek:Migoodnýsku můjodpovědět
Koukám,že tady na tebe dotírá jakási Daška. Vysér se na ní,prosím tě. Je to už jistě ženská po přechodu a nebo zrovna po něm přechází.Proto nemůže spát a chodí tě okukovat semky na forumu. A ty máš na mladý masíčko. Nenech se zlákat a pojď domů,syslíčku můj. Už tady voní káva a tvoje roztoužená Blaženka jakbysmet:-)) A že by tě přitahoval ten podivný BIIZ?Pinkalinkej do snílkova, to ti radí pěkný věci:-))))))
Autor:mygoodness   Datum: 17. 09. 09:14
Titulek:Re: Migoodnýsku můjodpovědět
Blaži,však já už su doma,ale sedím v kuchyni a nechtěl sem ťa budit to nedělám rád..su spokojený když spíš aspoň ma neotravuješ,ty moja kudlanko! Tak sem sa rozhodnul,že si tě ponechám,přecik jenom,navaříš ,vypereš a naklizeno máš jako pánbůh.Vidím,že si aj ložní dala čisté.tak si tam skokni ,já si dopiju teho opata 12 a hnedka dondu za tebou! a pak uvidíš to čóromóro...
Autor:blazenka.vesela   Datum: 17. 09. 12:22
Titulek:Re: Migoodnýsku můjodpovědět
To bylo čóromóro chlupáčku:-)) Ještě teď mám závrať jak cítím z tebe toho Opata12. Padej do koupelny a vypláchni si ústa jestli mě chceš ještě někdy líbat, pusinko.
Autor:blazenka.vesela   Datum: 16. 09. 16:24
Titulek:Pro mého příteleodpovědět
Mygoodness okamžitě domů,chladím ti lahváčky,cigára jsem koupila,večeře je teplá a já tě vyhlížím z okna a nevidím tě, že by ses blížil k domovu,lásko moje.Dneska jsi bral vejplatu,tak mám strach aby tě někdo nepřepadl a neoloupil :-(. Fňuk, už se o tebe strachuju. Kdyžtak pošli SMS co je s tebou.
Autor:mygoodness   Datum: 16. 09. 20:28
Titulek:Re: Pro mého příteleodpovědět
Blážo odpusť,ale zašel sem si na jedno točený (měli opata 12) tak jsem jichtam nasázel 8 škopků ,zahrál sem si s chlapama marijáš a vejplatu si uschoval do kapsy u trenclů,abych ti je předal hned ránko až dondu z hokny dom.Totu zprávu ti podávám z nádražní haly jsem už ve službě.Jo Blážo,tak sme s chlapama dali řeč o životě a řeknu ti,lepčí je to bez babských sukní,jen nerad to říkám,ale asi se rozvedu.Ještě nevím kdy,ale bude to brzy.Pěkné sníčky a cmučka tvůj mygo
Autor:blazenka.vesela   Datum: 16. 09. 21:42
Titulek:Re: Pro mého příteleodpovědět
Mygoodnesíčku nedělej to, snažně tě prosím nerozváděj se se mnou. :-( Lásko moje,vidím tě všude kam kouknu, všude se válí ty tvoje smradlavý fusekle, tamdle leží uprděný trenýrky,prkýnko od hajzlu je pokropený,zubní pasta je na zrcadle jak na sebe čumíš když jdeš do hokny.Miláčku o toto mám přijít?A co ten rantl špíny ve vaně?To je taky tvůj podpis,myggoušku.Ne, nebudu žít bez tebe. Buď já a nebo
nebo skočím
do tý špinavý vany od tebe a utopím se. Rozmysli si to na noční a ráno mi dej vědět jestli mám vařit oběd. %Cekám na tebe,čmeláčku můj medový. Pusinečka ro tebe,ale opravdu jen pro tebe!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 17. 09. 11:39
Titulek:Re: Pro mého příteleodpovědět
Dobrý den všem a hlavně blaženo tobě.Ty jsi to naše kamarádství brala jen na lehkou váhu a sotva jsi si čuchla k mužským trenkám už nekoukáš na nic jen mezi nohy toho cikošemygoše.Čím myslíš,hlavou těžko jinak by si pomyslela na to,že jsi ještě mladá holka a pokud neutečeš,tak se s tebe stane jen ošetřovatelka,poněvač on tak chlastá,že brzy pojde.A co pak? zůstanou ti po něm jen ty trenky a 4 děcka na krku !Radím ti dobře,vem nohy na ramena a utíkej co ti nohy budou stačit ! Přátelství je někdy víc než láska.
Autor:blazenka.vesela   Datum: 17. 09. 12:20
Titulek:Re: Pro mého příteleodpovědět
Hezký den atino,to víš,ty sis odjela do toho Norska a zapomněla jsi mě tady. Já čekala před barákem na tebe jak jsem byly domluvené. Hnedky od rána jsem tam stepovala,ale nedočkala se tě. Ještě v poledne jsem tam stála a šel kolem takový fešák. Tak se mě ptal což tady očumuju. A tak slovo dalo slovo a já ho pozvala na kávičku a už tady u mě Myoodnýsek zůstal. Povím ti, ale jen mezi námi děvčaty, že on má teda cajk, že by mi ho leckterá baba záviděla. Šikovný je až se mi očka prokrucují při styku.Ale je to starej špína, to jo. Nehty špinavý, neupravenej je, po lahváči krká a prdí. Ach jo, co já s ním? Ale musím si ho pomalu vychovat a ze špíny bude pan Mydlinka. Teď mu zatím šampon a gel nic neříkají, ale já ho to naučím. Poraď mi jak na to?
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 17. 09. 13:53
Titulek:Re: Pro mého příteleodpovědět
nic ti neporadím zahodila si naše přátelství a to se nedělá,to by neudělala ani cikánka...
Autor:blazenka.vesela   Datum: 17. 09. 15:43
Titulek:Re: Pro mého příteleodpovědět
atino já přátelství nezahodila, to ty jsi se na mě vysrala a nevzala mě sebou k norkům Já čekala před barákem jako kráva s taškama a ty ses na mě vyprdla. To neudělá ani svině.A těch je plno.Myslela jsem si,že si zablbneme s tím kapitánem, ale asi ses bála, že ti ho přeberu,co?Nech si ho,vola jednoho,já mám Mygodnesíka,je sice šunka,ale čistotě si ho naučím sama.A neřvi tady,Mygounek spí,tak ho nebuď !!!
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 16. 09. 01:13
Titulek:Toodpovědět
už chce vážně dochtora....................
Autor:mygoodness   Datum: 16. 09. 07:55
Titulek:Re: Toodpovědět
Copak si tu naříkáš v jednu hodinu noční ? Chce to dochtora tak neváhej a skoč si za ním.Dasko,stává se ti to často ,že nemůžeš spát? Já du z noční a spal bych jako prase jak sem znavený !
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 16. 09. 22:58
Titulek:Re: Toodpovědět
Mygouši, když deš z noční, znavenej jak prase, tak běž rovnou do pelechu a nelez na net!!!!!!! Jinak já si spím, jak uznám za vhodné, s usínáním nemám probléma, já totiž můžu bucat, i když ty zrovna musíš do rachoty nebo jdeš znavenej jak prase z rachoty. A vo tom to je:))))))))))))))))))
Autor:bizz2704   Datum: 17. 09. 00:11
Titulek:Re: Toodpovědět
Zdar Daško.Jupí a nedej se.Nikdo ti nebude režírovat život.Tak je to správně.Nebudem žádní měkkouši a budeme si spát jak budeme chtít :-D Spinkalinkej do snílkova
Autor:mygoodness   Datum: 17. 09. 09:03
Titulek:Re: Toodpovědět
Bizzi,co ty tady jupíkáš,však sem ti včera říkal ,napiš mi tvoje rozhodnutí ,ale jak vidno,nemáš asi odvahu a moji přátelskou ruku nepřijímáš.(i když si říkám o půl noci asi o tom přemýšlel) Hele,moc se neschovávej za babský sukně a pište si sem co je vám libo.Mě to tedy rozhodně je u řiti ,kdo si sem co napíše a v kterou dobu.Já měl jen strach o tu Dasku,když v noci volala,chce to dochtora! Kurňa,nevěděl sem či nemá koliku,bo cosik jinýho,je potřeba si pomáhat.Teď si dám panáka a pivko co mi Bláža připravila a hodím se na přičnu,bo sem zrubany jako prase!Zdar Bizzi.
Autor:mygoodness   Datum: 17. 09. 08:21
Titulek:Re: Toodpovědět
ahhhá,Pitkinova dcéérkka toož dobrá...
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 15. 09. 13:23
Titulek:Pro Atinuodpovědět
Ahojky Atino, uý jsi se vrátila od norků? Moc jsem na tebe vzpomínal, jak jsi se měla a jestli pak jsi mi přivezla nějakýho lososa? Však víš, jak moc je mám rád...:-)) a hříbky jsi pro mě nějaký nasušila?
Bylo bez tebe smutno a už jsem se těšil až se vrátíš....Jooo a děkuju za pohled z Osla, moc mě potěšil :-))
Tak co rozjedeme to tady :-))))))))))))))))))))) Kde máš kámošku Blažku?????
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 15. 09. 14:11
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
tomi100x polib prdel ,kde ty se tu bereš Markumarkovičimarkove ? kdyby všechny paka tak tedy tebe ne,tebe bych na těchto stránkách nečekala ! To je ale překvapení a milé ,když jsi mi psal do vzkazů před odjezdem adresu tak jsem si na tebe hnedky při vylodění v Oslu na tebe pomyslela,protože mi bylo hrozně špatně s těch lososů a ty jsi psal,že by sis nějaký kousek dal.Pár kousků co už nebylo možno sníst jsem pro tebe uschovala taky nějaký kaviár vše jsem zhrábla do příruční kabele a následně zamrazila na kost.Jen dej vědět,kdy dondeš a já vytáhnu i ty hřibky a udělám ti pořádnou smaženicu.Kolik mám dát vajec,dvě?slípky nemám,ale dvě doma (vajce)vždycky nandu:-)))) No,povím ti brachu,že nebylo místa,kde bys mohl stát,abys nešlápl na hřiba teď sis myslel do hovna,že? Ale brzy tě přesvědčím hodím ti tam pár fotek ať vidíš,že nekecám. Jo,a proč ty se ptáš na Blaženu?však sem ti psala,že čapla jakýsiho galána a ten ji udělal ze života peklo dokonce už si semkY nemůže ani škrtnout.Nedivím se,protože prý má asi čtyři děcka a to je fuška kolem nich a taky on prý furt žere a tak celý den stojí u plotny a vyvařuje.Když donde po noční nedá ji pokoj a vyžaduje i ráno(fšak ty už víš co) Tak co bys k tomu dodal trotl to je!
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 15. 09. 14:37
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
to čumís jako puk, co? :-)))) No to víš, stará láska nerezaví.....a písánkovat si musíme dál, ty moje kopretinko.:-)) No, tos mě potěšila, že jsi schrábla talíře a zamrazila. Však se neboj a já přijedu a dáme si do nosu...to budou úplný orgie :-)))) Ale napřed ti zavolám abys navařila, naklidila a převlíkla čistě postele....
Tak co mám říkat tý Blažence? Je to husa, když se zaotala s takovým volem, který jí přimo tyranizuje. Co jsem koukal, tak si o to přímo ale říkala, jak si dala ten izert do profilu, tak tím to posrala. Přesto jí zdravím a když se jí podaří utéct k PC, tak at napíše jak se má....
Představ si Atino, že těch vajec já sežeru i 5. To koukáš jakej jsem žrout, co? Tak šetři vajce až přijedu, tak si dám ty norský hříbečky. Jooo a taky díky za ten balík cos poslala. To jsem teda čuměl jako blbej, když dorazil mesenger s balíkem jako kráva. Udělala jsi mi fakt, ale fakt radost....!!!!
Tak zatím čááááuky Maj lavko a kissáka na čenich :-))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 15. 09. 15:22
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
Tomiposer100x ty nohy to fakt čumímjakpuk a nemůžu se vynadívat:-))))))))))ty můj kvítku medový ještě,že jsi mi poslal tu tvoji podobenku mám ji na nočním stolečku a neustále si představuji jaké to bude až se sejdeme u nás .Budu na tebe čekat na rozcestí u dolního křížku ,abys nehledal ,když nemáš tu GPS.Ale brzy tě překvapím a pak budeš čumětjakpuk.Koupím ti tu GPSku k svátku,aby jsi šťastně a přesně zajel do cíle.Chvílku tě bude dědek otravovat,že zase jedeš rychle,nebo :bude-li to možné obraťte se do protisměru :-))))))) ale později už k nám dojedeš i poslepu.A že sníš 5 vajec? to nic není můj chlap jich zbodl asi 12 s tatarskou a kaviárem(vlastně jich snědl 24) a k tomu si dal 4 obrovské humry hlavní chod měl lososa a dobrý kilo brambůrek.Tak jakýpak ty si jedlík? vždyť jíš jak diblik,proto jsem ti poslala i ten balík obrovský :-)))) K té Bláže jen pár slov ona zbalila toho moggiesa jak tu furt po někom startoval a vyřvával,že chtěl by už mít klid,než po nocích se na nádraží dřít .Tak a teď už jdu dodělat ty kotletky na hřibkách,bo už mám hlad jak pes.Pá,lásečko cmuky buky na paličku:-))))))))
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 15. 09. 21:21
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
No jaké to bude až přijedu? No jaké asi, to si ani nemusíš představovat, já ti to tady napíšu. Tak za prve TomToma mám, je to hajzl a řve na mě jako pominutej. Prej uber, zpomal, vpravo, vlevo..a jsem v prdeli. Není to můj kámoš, to ti povím na rovinku, slunečnice moje:-)) No a tak se budu řídit za prvé podle mapy a za za druhé instinktem. No a až dorazím ke křížku, tak tam natrhám pořádnou kytici lučního kvítí a vrhnu se na tebe a to bude vítání, že tě povalím na louku a bude to hubanů jako komárů za komančů. Pak se dovalíme domů k tobě, nandáš cos navařila, napekla, já pokecám s tvým Lojzkem a vlítnem na tu flanděru Margarety... Ty wago, to bude smršť... a co bude dál ti napíšu do vzkazů, aby na mě nevlítli admini, že nejsem na Péčkách(porno), ale na diskuzi o Vyvolených.
Tak Atino, krásně se vyspi a zítra se těším na ty fotky těch hříbků......Dobrou noc :-))
P.S. Četl jsem, že jsi chorá na palicu? No tak to jsme dva, já jsem taky magor :-))))) Tak to nám to půjde jedna radost.....:-))))))) a ta Bláža ta to chytla s tím megadnesem...:-( Takovej provokatér to byl, fuj !!!!
Autor:mygoodness   Datum: 16. 09. 08:08
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
Chlape,co to tady vypisuješ,jakéj magor já su u tebe?Však ani nevíš o kom píšeš! Bouchám v hokně,abych uživil rodinu a já su tady jen každýmu pro prdel a ještě si dovolujete chodit na můj profil a zapisujete se tam.Co vlastně chcete?nejrači bych vás nakopal,ale co vy víte o životě?hovno.Když já už těžko bouchal v hokně a staral se o rodinu tak vy všeci jste ješče tahali za sebů kačera na provazku!!!
Autor:mygoodness   Datum: 16. 09. 08:16
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
Markoviči,já ti dám provokatér fúj až tě potkám zakroůtim ti krkem! Teď sa na tebe vyseru bo idem chrápat,ale dočkéj času!
Autor:marekmarkovicmarkov   Datum: 16. 09. 08:31
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
Hele Mygo což se tady rozřikuješ, zmetku jeden. Lezeš sem jenom otravovat slušný lidi, tak zajeď zase do pelechu a neser nás tady, slušný diskutéry. Jasný? Nebo ti rozbiju hubu, že tě Blažena nepozná. Kapišto ? Ta to s tebou teda chytla, chudák holka. Dej si bacha na paragrafy, víš, že týrání je tr. čin, tak bacha tlamo !!! A jestli si votevřeš hubu na Atinku, tak bude zle, hodně zle :-(( To ti říkám já MarekMarkovicMarkov !!!!! Bacha, vole, bacha !!!!
Autor:mygoodness   Datum: 16. 09. 15:18
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
kurňa dal jsem si teď lahváče a kouknu sem a co vidím.Ten kretén Markovič zase ůtočí a provokuje,ale až já se jednou pořádně naseru tak budou lítat třísky i ze psí boudy ! Bohajeho,co ty se pleteš do mé rodiny?a koho chceš poslat za katr ? Nevyhrožuj paragrafama ty sráčů jeden ! Než si s tebů cosik začínat,tak rači bych si vzal život,ty smrdutý kojote a buď rád,že sem nezvolil písmeno K místo J.končím s tebou rozpravu ! Tady nikdo není na pořádnou řeč,ale jeden přece, jmenuje se BIIZ..Bizzi ty jsi mi padl do oka a tak ti nabízím své přátelství upřimné a později snad i cosi více toto si dovoluju napsat potom cos mi zanechal na vzkazu.Tak mi napiš,či souhlasíš,budu čekat a napiš to večer,bo ja si to počtu až dondu z hokny ráno.Čau prcíku a měj pěknéj večírek ! Cmucíčka na čelíčko tvoje!!!!!!!!!!!!!
Autor:starej.kanec-jozin   Datum: 16. 09. 16:05
Titulek:Re: Pro Atinuodpovědět
Muchláčku co to tady zase vyřvávášššš?Přistich sem tě a máš po ptákách,cukrouši.Jsi můj macík a na ostatní ser,drahouši.Okidoky,ju? Cmukánek a nezlobíkuj,prdéčku Monngodnýsku.
Autor:1framik   Datum: 09. 09. 14:10
Titulek:dobrý deňodpovědět
štátny smútok v našej krajine za obete havárie autobusu v CHorvátsku, zástavy na pol žrde stiahnuté, každá smrť je smutná, ale njhroznejšia je smrť zbytočná a náhla, ludia čo tešili sa z pobytu pri mori, snívali o veselých a príjemných zážitkoch čo ich čakajú, ked smrť na nich siahla, niektorí umierali v hrozných mukách ked im náraz odtrhol ruky nohy a hlavy, identifikácia tiel bola preto velmi ťažká, bol som na pietnych diskuzných forach v českých aj slovenských stránkach, zdesene som odtial utekal len aby to nečítali pozostalí som si z duše prial, aj touto formou chcem vyjadriť svoju účasť príbuzným obetí a vyjadriť hlbokú úprimnú sústrasť, verím že celé slovensko je s vami vo vašom velkom žiali.......................................
Autor:hela707   Datum: 03. 09. 18:26
Titulek:Tož ..odpovědět
..nám začal zase novej školní rok !!Dítka stárnou ,my dětinštíme, kantoři šílej,rodinka si oddechne že dětičky a hlavně pubouše má na krku aspoń část dne někdo jinej .. Bizz běhá se svým bizóním stádem, Daška si zpívá "S tebou mě baví svět-hlavně v noci !", Framík a Zlatka už zase spokojeně cmukají, Atina někam zmizla( asi konečně ulovila zlatou rybku ) ... To nám ten podzim hezky začíná !!!A je krásně ..
Autor:bizz2704   Datum: 07. 09. 22:00
Titulek:Re: Tož ..odpovědět
Ahojda Heluš.Jak to myslíš s tím pobíháním se stádem :-D.Já už toho ve svým věku moc nenaběhám :-((.Ale jinak moc pozdravů pro tebe i pro lidičky kteří mě mají alespoň trošku rádi. :-))) A ti ostatní ať si srovnají v hlavě co vlastně píšou.Helí pa a cmuček
Autor:1framik   Datum: 03. 09. 14:09
Titulek:dobrý deňodpovědět
ahoj Zlatíčko, čakal som na teba do 23 hod doma aj na skype, potom som musel vypnúť, držím ti palce aby si čím prv prišla za mnou cmuuuuuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 03. 09. 10:57
Titulek:ach joodpovědět
hojík:-(zase sem byla jak v čekárně nepřišel si:-(je to na pytel zase se mi to zhoršilo s výhledem že mám jít zase do nemocnice tak se tu mějte pa:-(
Autor:hela707   Datum: 03. 09. 18:22
Titulek:Re: ach joodpovědět
To je mi líto!Vždyť už ses hotovila do práce,ne ?!!
Autor:1framik   Datum: 02. 09. 15:10
Titulek:dobrý deňodpovědět
ahoj Zlatúšik, mám obmedzený prístup na net, niekedy aj 24 hodinový aj viac, dúfam že dnes sa bude dať nakuknúť a prídem domov, všetkým prajem pekný deň
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 02. 09. 11:04
Titulek:brýýý denodpovědět
zdravíčko forová bandičko:-)ještě pár dní a pomažu zase do práce tak jdu skouknout co tu vyvádíte a ejhle prdlačky starý babičky.Frami čekala jsem na tebe doma škoda že si nedošel.
Autor:bizz2704   Datum: 02. 09. 21:49
Titulek:Re: brýýý denodpovědět
To víš Zlatko není každý den posvícení,bývají lepšejší i horšejší dnové :-)) :-((
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Stránka: 22 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem