XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TŘETÍ ŘADY SE STAL M I L A N !!!
René s Dominikem zůstali poraženi!
 


Stránka: 20 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 17:04
Titulek:Prosba pro všechnyodpovědět
Prosím vás, komu v posledních měsících přišel vzkaz který by vás naváděl a poštvával proti druhým, prosím vás ozvěte se a nahlásíme to na adminy a ti at zjistí "od kud vítr vane".
Díky.
Autor:lindasska   Datum: 10. 10. 15:42
Titulek:Re: Prosba pro všechnyodpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))) já se hlásím ,mám jich tam jak nasráno :-))))))))))))))))
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 10. 10. 23:36
Titulek:Re: Prosba pro všechnyodpovědět
Já se taky hlásím - teď tady třídím poštu a víc jak v polovině vzkazů jsou návody které mě navádějí a dávají rady jak a koho rozeštvat a rozhádat :-)))
Autor:bizz2704   Datum: 10. 10. 23:39
Titulek:Re: Prosba pro všechnyodpovědět
Tak sem ale napiš jen ty které se můžou číst před desátou večer,ve dne by sem totiž mohly někdy zajít i děti :-D
Autor:1framik   Datum: 10. 10. 17:10
Titulek:Re: Prosba pro všechnyodpovědět
ahoj IPadresa, toto je ukážkový príklad, ked zlodej kričí chyťte zlodeja
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 16:07
Titulek:pro Bobinuodpovědět
Bobino než něco pustíš z pusy tak si nejdřív udělej 100 dřepů a pak se zamysli. Komu tento cirkus prospěl? Tobě? Tobě ne, baví se akorát Atina a tlemí se jak nás zase dostala na plac. Reality show není o tom sedět a psát o počasí, ale pořádný adrenalin, co Atino?
Bobino je mi líto k čemu si se propůjčila. Ale vy husy z východu jste asi fakt jednosuššího myšlení.
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:54
Titulek:bara-ze-stabuodpovědět
jakepak je IP pod tímto nickem? Kdo lákal domčucha na plac? Nezaměňovat s nickem Bara_ze_stabu. ! Bára-ze-štábu je IP Atiny. chtěla adrenalín na foru, tak ho tady má. Když se kácí les, tak lítají třísky. Atino, jak to bylo???? Noooo? Vždyť víš, že nelžu, tak to přiznej.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 16:12
Titulek:Re: bara-ze-stabuodpovědět
Přidávám ! Dva dny mám ve vzkazech od:DOMČUŠKOVI FANYNKY od rána do večera vzkazy.Tohoto rázu,paní lindassková ,kde je Dom,zavolejte ho a řekněte mu,že s ním a s váma byla sranda ! Tak jsem udělala to,že jsem mu dala jako bára ze štábu port,aby on se dastal zpět a mohl si psát.Mě,potom co jsem to udělala napsala nějaká paní Janka,že mi děkuje za všechna děvčata ! Hned včera napsala Zlata ten hnusácký vzkaz ! Potřeboval dostat ven Bobinu,aby se ji pomstil,že nadávala jeho dceři.jak to říkával ! Jsi hajzl první třídy ,máš co si chtěl i s tou cikánkou Zlatou !A pokud to budete chtít znát všechno,dám vám heslo kde jsou jeho všechny vzkazy ,plný zloby a hněvu ! FUJ SI PRASE NE ČLOVĚK !!!
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 16:25
Titulek:Re: bara-ze-stabuodpovědět
atino ty jsi pomatená víc než jsem si myslel. Bobina mé dceři nikdy nenadávala a nic takového jsem ti nepsal. Psal jsem, že mi vyhrožovala, že fotky mé dcery zveřejní. Jen proto, že jsem se bavil s tebou na foru. Používej CapsLock jak chceš, jsi jen ubohá intrikánka která navádí lidi a štve je proti sobě. Já idiot ti přišel tenkrát napsat, že jsem ti odpustil. Ale tobě se odpustit prostě nedá. Jsi větší humus než jsem myslel.Opravdu bliješ na plac. S takovým šmejdem jako jsi ty se už bavit nebudu ani tady ani jinde. Můj právník to vyřídí za mě.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 16:39
Titulek:Re: bara-ze-stabuodpovědět
jasně a už opravdu táhni a dej klid ,trotle zacranej :-)))))))))))))))))))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 16:48
Titulek:Re: bara-ze-stabuodpovědět
nepotáhnu nikam. Zapomněla jsi mě titulovat trotlem bez noh a hovnem který je třeba zašlápnout do trávy. Invalidou bez noh a podobnýma tvýma lichotkama. Holka o nohy můžeš přijít raz dva stejně tak jako jsi ty přišla o rozum a charakter. Mohla bys mi třeba taky zavolat, jako jsi volal Bobině do KOO....jenže já nejsem takový trubkáč abych na sebe vykecal kontakt. Bobina bohužel vykecala co neměla. Pověz všem co ti ta paní v KOO říkala. Jak jsi mi to psala o tý barvě kůže? Tak co lžu? Ne, nelžu. Atino tobě nelze odpustit i kdybych tisíckrát chtěl. Protože lidi mezi sebou si nepřejou rakovinu a nenadávají invalidům. Ty umíš obojí.
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 10. 10. 01:03
Titulek:Re: bara-ze-stabuodpovědět
Marku - z tebe už opravdu větší hovadiny nemůžou vylézt než jaký tady píšeš.Co ty si o sobě vlastně myslíš . Tak mě vadilo že se na foru bavíš s Atinou ? Ta tvoje představa že tě chtějí všechny ženský z fora je fakt ubohá . Když jsem ti psala tak jsem pořád dokola opakovala že NEJDE o Atinu ale o tvojí povahu aby jsi do toho Atinu nezatahoval. ale ty pořád meleš tak , jak se ti to hodí.
Proč se pořád navážíš do Atiny že jí žádný vzkaz od BOBINY-TU nepřišel , že si to vymyslela. Mrkni se zpátky a uvidíš že hned pod Atinou ty tupáku brečíš jak i tobě chodí vzkazy od BOBINY-TU a jak i tobě chudáku Bobina sprostě nadává. A to jako jsem ti měla psát na vzkazy : kámoš z jihu nebo Miloš Forma , prudič 123 , oldlogika, paparazzi , tonevidite , oldwoman 1926 , blanka 1973 , herrgottt , taktovidisatino , sousedkanora - nebo na který tvůj kabátek ?
U toho jak pořád meleš dokola že u BOBINA -TU je moje IP a ne IP markamarkoviče ukazuješ jakej seš tupec. Kde já tvrdím že to neni můj nick ale tvůj. Jestliže mám založený profil na BOBINA-TU tak musí být můj . To ale tak chytrý člověk jako jsi ty těžko pochopí. Pokud vím , tak to tady napsal framik : bobina-tu= Marek= Standa= Igor
Tohle spíš vypadá že ty se skováváš za mě protože já určo nejsem Marek , Standa nebo Igor.
Autor:ipadresy   Datum: 10. 10. 08:06
Titulek:Re: bara-ze-stabuodpovědět
Bobino, toto jsi plodila téměř do rána?
Odpovím ti a tím to pto mě končí. Nebaví mě se s tebou bavit. A vysvěttlovat ti stále dokola triviální věci.
1. Ženy z fora.
Ne, nikdy jsem netoužil aby po mě jely všechny ženy z fora. Pravda, měl jsem tady pár oblíbených nicků. Kdybych si přál aby jedna z nich po mě jela, tak by to byla jen jedna jediná. Je to moc hezká ženská, kultivovaná a inteligentní. Tyto vlastnosti se mi líbí.
2. Vzkaz od BOBINY-TU
Nikdy žádný vzkaz nepřišel ani Atině ani mě. Byla to akce abys vylezla na plac. Chytila ses dle rybářského slengu a vylezla jsi. Nick bobina-tu neexistoval a neexistuje.
3. Jmenované nicky.
Většina jich patří nebo patřily mě. Pár jich mých není. Mimochodem jich bylo daleko víc, nejsem troškař a nebaví mě chodit klábosit o počasí, několikrát se pozdravit ahojdík, a podobně. Měl jsem rád tady dělat kraviny a to nešlo s jedním nickem.
Tím bych naší diskuzi uzavřel a napsal ti, že pokud už nebudu na tvoje příspěvky reagovat, že to není proto, že bych neměl argumenty, ale je to tím, že jsem pochopi, že to nemá cenu.
Jsi opravdu hloupá ženská která se propůjčila ke špíně.

Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 10. 10. 11:37
Titulek:Re: bara-ze-stabuodpovědět
Náš chytrolíne z nejchytřejších .

Do rána jsem si psala s Atinou na mejlíkách a semka jsem si odskočila než jsem šla spát . To víš , nám hloupím to trvá dýl něco napsat , ale TY ten nejchytřejší dovedeš kolem sebe házet špínu a psát hovadiny ( pardon pravdu ) neskutečně velkou rychlostí.
Jsem toho názoru že psát něco tobě je ztráta času. VŽDYCKY jsi měl a máš pravdu jenom TY. Nesnášíš když ti jiný řekne svůj názor protože se ti musí jenom kejvat na to co řekneš .
A taky vím , že nesnášíš aby někdo jiný měl poslední slovo takže ............................................................
.
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:36
Titulek:Hmmmmmodpovědět
tak nastalo hrobové ticho. Atino, píšeš dlouhý urážlivý příspěvek? Od tebe lze čekat cokoliv ty už nepřekvapíš ničím.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 15:46
Titulek:Re: Hmmmmmodpovědět
zato ,ty bys ještě dokázal překvapit možná některé ženy ,ale i muže ,kdyby si přečetli co jsi o nich psal. a dej mi pokoj a táhni něco dělat za chvíli máš doma ženu ...
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:48
Titulek:Re: Hmmmmmodpovědět
To není odpověď. To je jen útok. Odpověz jestli ti přišel vzkaz od BOBINY-TU ?????? Povídej jak to bylo doopravdy.
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:50
Titulek:Re: Hmmmmmodpovědět
Atino,jmenuj ty ženy a muže o kterých jsem TOBĚ psal něco špatného .
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:15
Titulek:Ale néééééodpovědět
citace bobiny z příspvěku pro nick vc-3 ve 12:36.
Tak která je další na řadě které začneš posílat vzkazy jako BOBINA-TU a štvát jí proti mě ?

BOBINO-TU používej hlavu když chceš něco světu říct. Markovič nemohl posílat žádné vzkazy z nicku který patří tobě. Tudíž Atina nemůže mít žádný vzkaz od BOBINY-TU. Jestli jsi psala z toho nikcu ty Atině a nebo markovičovi, to už víš jen ty sama. Nesnaž se dělat ze sebe oběť, když jsi obyčejná husa, která skočí Atině na lep.

Tak a teď dlouhý potlesk, prosím. Husičky z vás labutě nikdy nebudou, ani z jedný. Pá husy.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 15:20
Titulek:Re: Ale néééééodpovědět
Táhni k čertu smrade smradlavý :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:22
Titulek:Re: Ale néééééodpovědět
kdepák, to nebude tak jednoduchý Atino. Sama víš kde je pravda, tak nedělej z kámošky BOBINY-TU ještě větší tupaňu než je. Přiznej barvu, že ti žádný vzkaz nepřišel a že jsi jí jen chtěla vylákat ven na plac. Nooo, jak to bylo?????
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 15:21
Titulek:Re: Ale néééééodpovědět
A co takhle - ne od BOBINY-TU ale od bobiny-TU. Ono se to dá vždycky pozměnit podle toho jak se to hodí tomu co to píše . CHytrolíne.
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:25
Titulek:Re: Ale néééééodpovědět
Ne, takový nick neexistuje a neexistoval. Atina ví moc dobře, že lže. byla to od ní provokace jak tě dostat ven na plac. Chytila ses. Markovič žádný vzkaz nepsal tvým jménem ani jménem jiných.
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 15:37
Titulek:Re: Ale néééééodpovědět
Tvrdohlavost a vytrvalost je moje přednost,to by tak hrálo abych Vás proti
sobě nepoštval.Vy mě ještě neznáte a až mě poznáte bude pozdě.
Copak nechcete pochopit jak jsem to dobře vymyslel.
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:44
Titulek:Re: Ale néééééodpovědět
tak to není ty-dýtko. Atina opravdu lže. Nikdo jí nepsal vzkaz jako BOBINA-TU. Budu to opakovat stále dokola, že Atina je psychopat, který se neštítí žádný podlosti. Markovič není svatý, nadělal se tady pod různejma kabátama bordelu dost. Ale tuto špínu má na kabátě Atina s Bobinou.
Autor:1framik   Datum: 09. 10. 14:32
Titulek:dobrý deň všetkýmodpovědět
pred rokom som prišiel na forum, kvôli reality šow lebo sa mi páčila Slovenská aj Ceská verzia, zoznámil som sa tu so Zlatkou, mali sme si vždy čo povedať, som sám tak mi dobre padlo niekomu sa zdvôveriť so svojimi problémami a vypočuť si jej starosti a radosti, prišlo to do takej fázy, že som si nevedel predstaviť deň bez našich hovorov, všetkých môžem uistiť že pri narodení mi napísali do kolonky pohlavie - muž, nikdy som nemenil nic a nikdy som sa nesnažil intrigovať alebo ubližovať niekomu, ked som poslal foto, tak to bolo foto moje, som presvedčený že Zlatka je dobrý človek, život sa s ňou nemaznal a neprekvapilo by ma keby si niekoho hladala aj pomocou netu, nebola by prvá ani posledná, nie som mravokárca aby som tu riešil vzniknutú situáciu, už som vyslovil svoj názor a tým to pre mňa skončilo, k Zlatke prechovávam stále rovnaké city ako pred tým, neverím že by bola schopná nejakej podlosti, že sa bráni útokom je pochopitelné a ja jej vždy pomôžem, Zlatka som stále s tebou cmuuuuuk
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 14:46
Titulek:Re: dobrý deň všetkýmodpovědět
Zlata má fakt široké srdce! :-))) A z tebe dělala trotla a tahala tě za fusekli dost dlouho. Tak proč bys ji neobhajoval, že? :-))) A žádné podlosti není schopná...nikdy!!! Jen to, co se tady píše níž ti asi nestačí...A to je jen zlomek. Kdo nechce vidět a vědět, nevidí a neví. :-)))
Autor:1framik   Datum: 09. 10. 14:52
Titulek:Re: dobrý deň všetkýmodpovědět
ja na rozdiel od teba sa chodím sem baviť, neriešim blbosti, prečítam si iba čo ma zaujíma a čo ma pobaví
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 14:55
Titulek:Re: dobrý deň všetkýmodpovědět
Tak si to užívej! :-))) Zábavy je tady poslední dobou pytel!!! :-)))
Autor:1framik   Datum: 09. 10. 14:58
Titulek:Re: dobrý deň všetkýmodpovědět
ja mám čas počkám si až sa to trochu ustáli :-))))))))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 15:29
Titulek:Re: dobrý deň všetkýmodpovědět
nazdar-nazdar, nefuň tak u toho psaní.Nebo, že by to bylo tvým pravým nickem? :o)))))))))))
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 14:54
Titulek:Re: dobrý deň všetkýmodpovědět
radzan-radzan ještě než odejdu,tak plivnu jedovatou slinu za trest,že jste
mi netleskali.Však já se všem ještě pomstím to budete koukat.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 14:57
Titulek:Re: dobrý deň všetkýmodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 15:05
Titulek:Re: dobrý deň všetkýmodpovědět
HUŠ - :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:26
Titulek:tak holkyodpovědět
šuškejte, šuškejte a já pádím. Bobino a tobě radím - to co máš na krku je hlava a ta je od toho abys myslela. Zkus to aspoň chvíli.
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 14:32
Titulek:Re: tak holkyodpovědět
Di už do prdele učitelskej . Tady nejseš ve škole aby jsi pořád poučoval když máš sám v hlavě nasráno .
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 15:01
Titulek:Re: tak holkyodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))))) moooc dobrý :-)))))))))))))))))))))))))) jen počkej zajíci
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 15:18
Titulek:Re: tak holkyodpovědět
Já vím Ati , to zase bude vylágoš.To nebudu stačit utíkat :-)))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:21
Titulek:Tak o co?odpovědět
milánkové tak o kolik se vsadíme, že lze zjistit pod nickem IP ?
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 14:31
Titulek:Re: Tak o co?odpovědět
Oni se na to podívají jiní a bez sázky.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 14:39
Titulek:Re: Tak o co?odpovědět
Pernamentní BAN !!!
Autor:lezmakratkenohy   Datum: 09. 10. 13:58
Titulek:pro nick : ipadresyodpovědět
Lžeš, jako když tiskne. Žádné IP se u nicku-profilku neobjevuje. To víš, moc dobře sám. Jinak by sis milý Marku netroufl psát pod desítkama kabátků a dělat svińárny, které jsi dělal a nadále děláš,. Vvyužíváš jen tohoto zmatku a mateš nadále dál. V životě jsi sem nevylezl nepřihlášen tak, aby se tu objevilo tvoje IP -na to jsi příliš velkej posera. Líbí se ti ten zmatek tady ? Asi jo a náramně se bavíš, protože se ti povedlo, to cos chtěl. Nikdo už neví kdo, je kdo a ty můžeš beztrestně ubližovat a házet špínu dál. nestačímse divit, co jsi za člověka a kolik zloby v sobě máš.
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:02
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
nejsem Marek, to zaprvé. Za druhé je jasné, že plebejec IP nezjistí. Na to musíš mít v hlavě,pak pár dobrých přátel mít na správných místech a pak to jde samo. Pá
Autor:lezmakratkenohy   Datum: 09. 10. 14:04
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
v tom případě je s tebou Marku ámen
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:11
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
Není. Já mám svědomí čisté. Jako lilium.
Autor:lezmakratkenohy   Datum: 09. 10. 14:14
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
To jistě :-))))))) Oni totiž svině žádný svědomí nemají.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 14:16
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 14:18
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:19
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
tak nějak.
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 14:14
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
Tak něco idiotskýho jsem na netu ještě neslyšel a pokud se týká toho,že
naznačuješ nějaké přátele co ti dělají informátory a prozrazují IP,tak to by určitě zajímalo Centrum.cz.Pokud chceš naznačit,že jsi hacker,tak to by
zase zajímalo orgány zabývající se počítačovou kriminalitou.Tak co máš
vlastně v hlavě?
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:18
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
posluž si a nahlaš mě.
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 14:20
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
Rádo se stalo.
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 14:20
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
Kecáš, adreso! :-))) A moc dobře to víš. Děláš tady machra, ale blbě. :-))) Možná někdo i uvěří těm blábolům, co tady šíříš, na to spoléháš? :-)))
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 14:23
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
To mu se říká samomluva odpovídám si sám.Idiot zůstane idiotem i kdyby na chleba nebylo.
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 14:35
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
Tydýte, nevíš wo co gou... :-))) Tak klídek. :-)))
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 14:39
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
To je sice pravda,ale stačilo mě to co tu bylo během dvou dnů napsané.
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 14:50
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
Tak si nepleť lidi...i když uznávám, že je těžké se v tom vyznat. :-))) Ale nejsem ten, za koho mě pokládáš.
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 15:02
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
Nemám nikoho za někoho pouze jsem sledoval ubohou lidskou blbost
a úmysl za každou cenu co nejvíce ublížit.A to tady nebylo tak těžký.
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:23
Titulek:Re: pro nick : ipadresyodpovědět
nazdar nazdar, ne nespolehám na blbost zůčastněných žen. Opravdu ne.
Autor:musketyr-x   Datum: 09. 10. 13:57
Titulek:teď jsem z toho jelen ...odpovědět
tak teď nevím kdo mi to psal, jestli prává bobina, nebo nepravá :o)) ale co, hlavu si z toho dělat nebudu. ............. no ale rozjeli jste se pěkně, tady už se to dohromady nedá. přes veškerou snahu některých jedinců to nedopadlo, škoda !!
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:59
Titulek:Re: teď jsem z toho jelen ...odpovědět
buď rád, že jsi jenom jelen. Kdybys byl paroháč, bylo by to horší :o))))
čus....
Autor:musketyr-x   Datum: 09. 10. 14:04
Titulek:Re: teď jsem z toho jelen ...odpovědět
třeba jsem taky, to nikdo nikdy neví :-))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:07
Titulek:Re: teď jsem z toho jelen ...odpovědět
ale néé, Portos je muž zaručených kvalit a značka I.jakosti. A to určo ví i doma.-)
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:35
Titulek:Sbor_foraodpovědět
pod nickem sbor_fora je taktéž IP bobiny. Bobino to neuhraješ a neshodíš na markoviče,toto už ne.
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 13:51
Titulek:Re: Sbor_foraodpovědět
Když budu chtít napsat třeba atině do vzkazů a nadávat jí do kurev jako bobina -TU tak se podepíšu jako Bobina a nic jinýho k tomu nepotřebuju. To je to co nedovedeš pochopit a pořád tady máváš IP adresou .
Jak jednoduché .
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:55
Titulek:Re: Sbor_foraodpovědět
žádný takový vzkaz Atina nemá ! Neexistuje!!! Byla to od ní provokace jak tě dostat ven na forum.Pochop už jednou konečně s kým píšeš a opravdu začni používat hlavu.
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 14:05
Titulek:Re: Sbor_foraodpovědět
Nehaž teď všechno na atinu ! Na to ti neskočím ! Vím ,že všechno bylo z tvé hlavy !
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:12
Titulek:Re: Sbor_foraodpovědět
Nebylo.
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 14:06
Titulek:Re: Sbor_foraodpovědět
ipadresy nedělej ze sebe trotla a nezneužívej neznalost žen.Pokud někdo
používá regulerní nick s heslem není tam žádná informace o IP.Vždyť to
tak dobře znáš se svou idiotskou hrou na schovku.
Autor:lezmakratkenohy   Datum: 09. 10. 14:07
Titulek:Re: Sbor_foraodpovědět
přesně :-)))))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:10
Titulek:Re: Sbor_foraodpovědět
ty-dýtku přečti si můj přispěvek co je kapku výš. Zvedni své očka a čti. Tam to máš o IP vysvětlené jak je to. Pomůžu ti ,je to u lezmakratkenohy a je tam moje odpoved.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 13:29
Titulek:Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Hele svrchovaný vládče ,nevyhrožuj Bobině ,nebo pak vlítnu já na tebe ,máš taky uschované veškeré vzkazy jako já od tebe ?:-))))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:31
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Jsi blázen Atino. Obyčejný cvok.
Autor:atina,   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 13:42
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))))))))po týdnu opět to známé Markoviči ,dostala jsem tě to máš za ty tvoje nadávky TY SVINĚ ATINO ,když jsi ještě učinkoval s tou tlustou cikánkou Zlatuší fuj,ty její fotky jsou moc fajnové.Možná,že by to zajímalo všechny co ji ještě neviděli a co teprve M.FORMA ?
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:48
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Nedostala jsi mě Atino. Jsi hloupá a fanatická na to abys chápala bobiny intriky. Brzy ti vrazí kudlu mezi žebra, to cikáni dělají.Bez varování.Pozor na to Atino,pozor.Zlatku si neber do huby,tý nesaháš ani po kotníky.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 13:52
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Já ti seru na ni ,ty blboune ,znáš tu písničku ? Jenom ne tuhle tu cikánskou holku ne napsala mi kudlou na záda ty jsi můj kluk :-)))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 13:56
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
asi ne ,ale Radůzu tu miluješ co ?
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 13:55
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Ati bacha šaman už zase mává pazourama jako když mi psal ať si na něj dám pozor protože umí být zlý a zákeřný .
Jenom chybělo aby nakonec připsal HUŠ HUŠ HUŠ
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 14:01
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
máš recht,ať si mává třeba vocasem ,a znáš to ,Když nevíte co by,najdete to v OBI :-)))))))))))))))))))))
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 14:01
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Těžko budeš náš velký kápo někoho přesvědčovat o intrikách jiných . Teď když jsme si s Ati vyjasnily co všechno si nám nalhal o té druhé , nemůžeš od Atiny chtít aby ti věřila to co tady píšeš . Nějak jsi do do toho moc zapletl a sám si se tím odpískal . Nebo si fakt myslíš že ti Ati něco takovýho bude věřit ?
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 14:14
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Já a věřit jemu vždy lhal ,ale já ho nechávala při tom.Posílal mi fotky všech děvčat ze srazu a kdybych měla všemu věřit ,tak bych palici opravdu měla chorou.Jo,Bobi,kdo je ta Rimi o které psal,že je stará baba a že tvrdila ,že ji je 25 let,prý byl v šoku
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 14:10
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Ale copak , copak ? Najednou je ati zase blázen a cvok . Jakpak to je dlouho co jsi jí tady opěvoval a byla to Atinka tvoje milá kamarádka a láska ?
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 14:17
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
Atina JE cvok a blázen. Mojí láskou nikdy nebyla. Nejsem gerontofil.. Bobino používej hlavu k myšlení a ne jen na díško pro kadeřnici.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 15:12
Titulek:Re: Psychický teror na Bobinu !odpovědět
to nejsi,ty budeš asi nejspíš pedofil :-))))))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:14
Titulek:Nějak mi to nehrajeodpovědět
Kdyby byl Marekmarkovicmarkov pod nickem Bobina-TU, tak proč by sám na sebe bonzoval? Kdyby mu Zlata posilala svoje fotky,proč by tady jako Bobina-tu psal sám na sebe? Bobino nějak jsi to překombinovala, ono dyž chceš dělat drby ,tak musíš mít v hlavě a ne v podprsence. Samozřejmě,že pod nickem BOBINA-TU je tvoje IP. Nazdar nazdar a brzy naviděnou v TU.
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 13:28
Titulek:Re: Nějak mi to nehrajeodpovědět
Taky mi to nějak nehraje. Pleteš si pojmy s dojmy a hlavně lidi! :-)))
Autor:Bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 13:47
Titulek:Re: Nějak mi to nehrajeodpovědět
Co to tady meleš za kraviny?
Zrovna tak jako jsi psal Atině na profil jako Bobina a nadával jsi jí do kurev tak zrovna tak jsi zřejmě psal Zlatě aby jsi jí proti mě poštval .Samozřejmě že jsem si tady včera psala se Zlatou já . Pokud vím , tak jsem nikde netvrdila že jsi TADY NA FORU psal Zlatě jako BOBINA-TU ty. Čti pořádně a hlavně musíš mít v hlavě a ne v gatích . Proč nazýváš pravdu drbama ? Oba víme moc dobře že to drby nejsou .
Ten radzan-radzan jsi taky ty viď ? Tou dámou které Zlata psala myslíš Framika že jo ? O tom jsi mě taky přesvědčoval že Framik neni chlap ale ženská .
Jo - a je dobře že svoje výhružky píšeš sem na forum . Jak sám tvrdíš tak se vždycky dá zjistit IP adresa .
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:52
Titulek:Re: Nějak mi to nehrajeodpovědět
dávej pozor co píšeš a co vyslovuješ ! Važ slova a přemýšlej co napíšeš. To je má rada pro tebe. Poslední rada.
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 14:18
Titulek:Re: Nějak mi to nehrajeodpovědět
HUŠ HUŠ HUŠ áááááááááááááá HUŠ
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 14:28
Titulek:Re: Nějak mi to nehrajeodpovědět
Bobi...nejsem Domčuch. A těmi dámami jsem nemyslel Framču. Ona Zlatunka si vypisovala s kdekým, kdo měl kabátek chlapa. Půlka byly dámy. :-)))
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 12:51
Titulek:problem?odpovědět
není vůbec problém se podivat na čísla IP adres pod nickama. Bobino kup si tretry asi ti bude TU malej jak budeš zdrhat. Jediné co se ti povedlo že jsi ukázala jaká jsi ubohá dylina. všechny nicky mají své IP. Na to nezapomínej ani při tvé cholerické cikánské povaze.
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 13:24
Titulek:Re: problem?odpovědět
Proč jseš takovej srab a nikdy nenapíšeš svůj pravý nick a pořád píšeš po jinýma kabátkama.
Na to že jsem Sisi , semtex , anonym , neregistrovaný / á atd může přijít jen chorá palice .
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:29
Titulek:Re: problem?odpovědět
muj pravy nick nech ležet do toho je ti prd.Prostě si přiznej,že ti tvé intriky nevyšly. Pod BOBINA-TU je tvoje IP a ne IP markoviče. Opravdu musíš umět myslet,což ti nikdy nešlo.Psát vulgárně o análních praktikách a odpaňovat tady chlapy,to ti šlo dobře. U toho zůstaň a nesnaž se házet svojí špínu na druhý.
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 14:46
Titulek:Re: problem?odpovědět
Dovedeš tou chorou palicí pochopit že jsem nokdy netvrdila že nejsem BOBINA-TU .Pod tímhle nickem píšu tady na foru. Dnes jsem použila nick i s IP adresou , aby jsi to měl při čmuchání jednodušší a moc se nezdržoval .
Když tak si nech to co tady píšu od někoho přeložit a vysvětlit .
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 09. 10. 12:13
Titulek:PRO ROMSKOU MINORITU !odpovědět
Doufám,že Zlata má dnes už po defekaci ,jak hubou tak stollicí a že má dobrý pocit a spokojenost i s tím eunuchem ! Původně jsem se nechtěla v žádném případě dostat do jejího vskutku exemplárního výstupu.Ale dnes potom ,co mi došly vzkazy musím napsat ,co si o ní myslím a co vím.V přeposlaných mejlech od nějakýho Dobroty si píše Zlata s Dom. i o mně.cituji Zlatu : chodím do jiné společnosti a proto už nejsem fixována na Frama,píšu si s ním,ale z mé strany jen tak ze zvyku,jsem zvědavá,s kým si píše.Hele brouku,(Dom.) ta Atina je pořádnej magor,zmije jedovatá,ještě jsem se nesetkala s takovým člověkem.Dom odpovídé:Zlatíčko ,no neměl jsem ráno pravdu ,že Fram se hodí k Atině,na fóru cvrlikají jako dvě hrdličky.On ten Fram je stéjně na hlavu jako Atina !Nebudu si brát žádné servídky a teď ti milá cikánko tlustá napíšu ! Na rozdíl od tebe Bobina vychovala slušné děti a stala se babičkou.Ovšem ty jsi ještě nic nedokázala,jen ukázala tu tvoji škatuli ,nestydíš se smrade cikánskej,a co na to jednou řeknou tvý děcka ? Já si tady psala,abych si ukrátila dlouhou chvíli a blbla ,ale ty si tu hledáš chlapa špíno a rozesíláš fotky ! Jednou ze začátku jsem se podívala na tvůj profil ,kde máš i děti a že ty jsi cikánka jsem tě odhalila dobře,takže nemaskuj se za Bobinu jsi původem cikánka adoptovaná ,proto jsi tak hnusně zlá a vidíš v každém cikána.Věnuj se víc svým dětem ,a by z nich nevyrostly takové zmetky jako jsi ty ! Jestli si dovolíš mi tady psát ,najdu tě a tu tlustou papulu ti roz
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 12:36
Titulek:pro nick WC-3 hajzlodpovědět
Tvůj nick opravdu odpovídá tomu co jseš.
Tak která je další na řadě které začneš posílat vzkazy jako BOBINA-TU a štvát jí proti mě ?
Bude to Hela, Dáša, brokolice nebo Pavla ?
U Atiny ti to moc nevyšlo a docílil jsi jenom toho že si teď znova píšeme jako dřív . A bylo dost zajímavé si porovnat tu špínu co jsi psal jí a co jsi psal mě. A protože ti to u Atiny nevyšlo tak jsi jako bobina začal psát Zlatě a byl jsi jistě moc spokojený z toho čeho jsi dosáhl . Vzpomeň si kolikrát jsi tady psal Atině ať se nechá vyšetřit že neni normální. Ona na rozdíl od tebe normální je . Tu by nikdy nenapadlo dělat jiným profily a štvát lidi proti sobě . Tohle umíš jen ty .
Markumarkovičimarkove - domčucho
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 13:15
Titulek:Re: pro nick WC-3 hajzlodpovědět
Bingo.
Autor:ipadresy   Datum: 09. 10. 13:19
Titulek:Re: pro nick WC-3 hajzlodpovědět
kuk pod kabát !
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 11:25
Titulek::-)))odpovědět
Ó lala, tak Zlata se nám vyjevila v celé své kráse..a to doslova! :-))) Mimo to použila vytříbený slovník a zajímavé slovní obraty. A svědomí má čisté jak lilium! :-))) No bodejť!!! Sviňárny jsou pro ni běžná věc, má v tom už delší praxi. Je mnoho pánů, kterým psala vzkazíky a mejlíky, někteří z těch pánů byly vlastně dámy, ale to jí asi nedošlo. :-))) Zato ti "pánové" z toho měli prdel. Tak směle dál, Zlato, piš a posílej, ať zábava nevázne!!! :-))) Jsi na vlně, tak jeď! A nezapomeň si zase vymyslet nějaký nový pěkný kabátek, on už ti někdo poradí. A Framča může zas dál psát o tvém zlatém srdiečku a jemnej dušičke a posílat cmuky a veršíky. :-)))
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 11:57
Titulek:Re: :-)))odpovědět
Odporný radzan-radzan - nemající obdoby.
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 12:34
Titulek:Re: :-)))odpovědět
Ale jdi, ty brepto! :-)))
Autor:bizz2704   Datum: 09. 10. 01:34
Titulek:Já to nechápuodpovědět
Chtěl bych napsat,že mě moc mrzí co se tu v posledních hodinách odehrávalo.Většinou se snažím být nestraný a do dohadovanic nezasahovat.Ale tentokrát ti chci Zlato napsat,že jsi to dost přehnala s tím co jsi napsala Sboru fora a jak jsi asi správně poznala Bobině.Tam byly jen v rámci této stránky ve slušnosti kladené otázky na nákup kabátů a účast na hostině.Ale co jsi ty dokázala ve dvou větách napsat bylo naprosto nechutné a velmi neadvekádní tomu na co jsi reagovala.Nejsem žádný génius,ani nemám patent na rozum,ale tady jsi přestřelila a ujela velmi značně.Zamysli se a věřím,že když budeš jen sama za sebe tak ti bude líp.
Autor:1framik   Datum: 09. 10. 01:47
Titulek:Re: Já to nechápuodpovědět
ahoj Bizzi, kde vidíš bobinu? bobina si nemusí dávať príponu -tu lebo už nic bobina má, ale tú príponu si musí dať ten čo sa za bobinu vydáva, myslíš že Marek by bol taký blbec že by jej poslal fotky od Zlatky? mne to vychádza tak, že bobina-tu=marek=standa=igor=niekto kto Zlatke závidí a nemôže jej odpustiť že sa naňho vykašlala, Zlatka už vie kto je to
Autor:ty_dyt   Datum: 09. 10. 02:10
Titulek:Re: Já to nechápuodpovědět
Bingo
Autor:radzan-radzan   Datum: 09. 10. 11:29
Titulek:Re: Já to nechápuodpovědět
Framíku, neměl by ses probrat? :-)))
Autor:bobina   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 09. 10. 21:28
Titulek:Re: Já to nechápuodpovědět
Framiku - věř tomu že Marek takovej blbec je a ty fotky poslal.
Autor:1framik   Datum: 09. 10. 00:32
Titulek:Marekodpovědět
čo si to za človeka, intímne fotky čo ti z lásky pošle žena, prepošleš dalej po nete, zrovna žene ktorá ich použije aby mohla urážať a kompromitovať zo zloby či nenávisti , čo si to za človeka? na to odpoved nenájdeš lebo ten názov ešte nikto nevymyslel, tá najhnusnejšie páchnuca žumpa je čistejšia ako tvoje svedomie, si najúbohejší z úbohých Marek
Autor:mygoodness   Datum: 09. 10. 00:05
Titulek:mygoodnessodpovědět
mygoodness ,mygoodness !
Autor:prrrravda   Datum: 08. 10. 21:26
Titulek:ach jo:o(((((odpovědět
Z daleka jsem se vrátil,
abych si večery krátil
v kruhu veselých lidiček,
v hotelu co má nejmíň 5 hvězdiček!!!!
A zatím,......... jaká rána,
jen knajpa zaplivaná.
Autor:1framik   Datum: 08. 10. 20:24
Titulek:dobrý večerodpovědět
Zlatuška, si to naozaj ty čo sa tak srdí a nadáva?vieš ako je to na forach, ked sa niekto nudí, vidí najlepšiu zábavu v tom že blížneho svojho súdi, ja ťa poznám láska dobre a viem že by si také niečo nespravila, poznám tvoje dobré srdiečko a neuverím takým zlým rečiam, si stále moja najmilšia a najkrajšia kvetinka cmuuuuuuuuuuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 08. 10. 22:07
Titulek:Re: dobrý večerodpovědět
děkuji Framíčku,potvrzují se jen tvá slova které si mi opakoval každý den,měj se hezky cmuk.
Autor:ty_dyt   Datum: 08. 10. 20:04
Titulek:Je to možné?odpovědět
Tady to fouká,že jsem musel zavřít dveře.Zdál se mi takový divoký sen.Objevil se mimozemšťan a pravil "to by tak bylo abych to tady
nezrušil"Je to sice makačka si pamatovat pod čím a komu jsem co
nakukal,ale já to zvládnu.Ku,ku,ku,ku.
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 08. 10. 18:09
Titulek:chcípniodpovědět
Autor: sbor_fora Datum: 07. 10. 21:37
Titulek: Re: Je to tak odpovědět

Hej Domčuchu kolik jsi dal za svůj nový kabátek JE-TO-TAK
rublíků??? To víš , tučný pupek - tučné konto znamená.
Dovolím si jednu otázečku . Co to bylo za lidi co tě měli rádi? Stačí napsat aspoň jeden kabátek .
Hostinu jsi udělal, lidi co tě měli rádi pozval , ale jak jsem tak koukal nikde nikdo. Jo vlastně sem tam někdo nakoukl .
Dovolil jsem si mrknout na tvůj profil - kámoš z jihu - . Jseš fakt krasavec. Jenom mi tak trochu připomínáš kedlubnu.

Bobino ty si kráva jako Brno ze skvělé ženské se vyklubala cikánská svině čum na sebe a pak sud jiné tlamo černá špinavá,nejlepší bude dyž budeš držet hubu bo jen zvracíš hovna.Ještě jeden příspěvek tohohle tipu a zařídím ti key ve všech místnostech.
Autor:bobina-tu   Datum: 08. 10. 19:04
Titulek:Re: chcípniodpovědět
ZLATO -to je možný že jsem kráva jako Brno a cikánská svině , ale ještě nejsem taková - jak se o tobě vyjádřil sám Marek KURVA , která se nechá voblbnouta pošle svoje nahatý rozcapený fotky někomu , koho vůbec nezná. Zeptej se toho tvýho " kamaráda Marka kdo byl Standa a Igor. No samozřejmě že to byl Marek a všechno co jsi mu kdy posílala mi přeposílal. A můžu ti říct , že mě i jemu bylo z těch tvých fotek na blití .
Autor:prispevatel18-   Datum: 08. 10. 19:09
Titulek:Re: chcípniodpovědět
Milá Zlato, to snad nemyslíš vážně ????

To cos tady napsala ty, to jsou hrubé rasistické urážky a na to jsou taky paragrafy. Tak si dej pozor, aby tady někdo neupozornil na tvé IP a nedostalas zákaz ty - nemluvě .Navíc když tady chceš moralizovat, tak se zamysli sama nad sebou a přemýšlej jakých podlých věcí ses dopustila sama. Přeber si to v hlavě jak chceš a nepřej si, aby to tu někdo zveřejnil.
Autor:bobina-tu   Datum: 08. 10. 19:31
Titulek:Re: chcípniodpovědět
Stačí připomenout jednu z mnoha podlostí kterých jsi se dopustila
Ty fotky co jsi přeposílala Markovi ze srazu který měli lidi z vaší třídy .
Rimi - Dáša - Budulka - Funy - Hanach - Jana - Bizz - Tomi -
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 08. 10. 20:16
Titulek:Re: chcípniodpovědět
no to je hodně podlé se raděj přiznej co vše za špínu si písala o bizzovi a ostatních zase ze sebe děláš svatouška hej ty mě začínáš bavit zkus něco jiného:-)))
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 08. 10. 20:03
Titulek:Re: chcípniodpovědět
:-))))) pojd do mě a vytáhni jednu podlou věc už se na ni těšším co si vymyslíš nebojím se tě mám svědomí čistééé:-))))) nooo tak se ukaž posero co raděj změníš nick pojd mě pobavit se těším
Autor:bobina-tu   Datum: 08. 10. 21:32
Titulek:Re: chcípniodpovědět
Zlato ty víš zrovna tak dobře jako já že to svědomí čisté nemáš.
Mrkni se na mejlík dne 18. 6. 2008 v 19.42 předmět : to čumím
přesně tam píšeš o fotkách a ty fotky posíláš .
Když je nahoře napsáno OD Zlata 2012@......
komu - keram-Marek @..........
tak chceš pořád tvrdit že máš čistý svědomí ?
Taky je v tom mejlíku zmíňka o Standovi.
Tak si to pohledej a porovnej a podumej jak jsem k tomu asi mohla přijít .
I když sem opět napíšeš že to neni pravda , tak ty i já dobře víme o co jde .
Jo a ty tvoje rozcapený fotky byly fakt odporný - ty víš moc dobře o co jde - zrovna tak jako já .
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 08. 10. 21:42
Titulek:Re: chcípniodpovědět
cigi ale já netvrdím že to není pravda to ti standův pindík tak učaroval:-))))))no špína ke špíně jako co je na tom že někdo viděl fotky ze srazu???mrzí tě snad že si na tom srazíku nebyla a že na tebe všichni kašlou???Myslím že lidičky na těch fotkách se nemají za co stydět jsou narozdíl od tebe aspon normální.A pokud se ti nelíbilo něco na mě tak ti dám jednu radu nečum na to co nebylo pro tebe nelez nikam kde nejsi zvána a vůbec posud prvně své fotky na kterých si opilá pod obraz.
Autor:bobina-tu   Datum: 08. 10. 22:37
Titulek:Re: chcípniodpovědět
Zlato můžeš být klidná že mě Standův pindík určitě neučaroval tobě zřejmě jo když jsi byla ochotná mu za jeho fotku poslat svojí rozcapenou. Samozřejmě že neni nic na tom když když někdo vidí fotky ze srazu . Tady vůbec nejde o ty lidi ale o tvé čisté svědomí když vynášíš ze třídy to co je jenom pro ty co tam chodí . A sama víš že nešlo jenom o fotky ale taky o to , že jsi nechávala číst druhé to o čem se u vás ve třídě psalo - jak si sama kolikrát zmiňovala že o hovně. Můžu tě ubezpečit že jsem nabídku jít do třídy dostala ale omítla jsem už jenom proto že bych se tam mohla setkat s takovým podrazákem jako jsi ty který je schopný všechno co se týká třídy vynášet a bavit s tím jiné .
Ty máš víc nasráno v hlavě než jsem si myslela.. Profil o kterém píšeš založil samozřejmě Domčuch , zrovna tak jako založil Atině profil Svině Atina . Já jsem měla své fotky pouze na profilu Bobina když jsem ještě chodila na forum a byly to fotky když jsem měla 50 let . Nespletla ses a nemrkla náhodou na svůj profilek ?
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 08. 10. 22:57
Titulek:Re: chcípniodpovědět
Hmmmm tak ještě porád sem se nedozvěděla nějakou levotu nikdy sem nikde nesouhlasila s mlčenlivostí o třídě lidé ze třídy běžně píšou mezi sebou a jak jsi ty sama několikrát zminovala na netu si může každej psát co chce je to jen net.Ty jsi zlá a štve tě že si s tebou lidé nepíšou si sama tak jen špiníš ostatní,do třídy nechodím od doby co jsem začla pracovat a řeším podstatnější věci než ubohé slintání závistivé cigošky.Narozdíl od tebe mám jen jeden nick na kterém mám obyčejné fotky pro někoho hnusné baby,ale nelze se zavděčit všem nikoho nenutím na ně koukat.Ano máš pravdu v tom že ve třídě to není jako dřív bo je tam pár lidí kteří se taky rádi dohadují a pomalu se to tam rozpadá,ale co je na tom vždy něco začíná a něco končí ti co spolu budou chtít písat tak budou i nadále,jen ty zůstaneš sama zakyslá a stále budeš vytahovat nepodstatné slintání o ničem.K mým fotkám mimo profil ti můžu písnout jen tolik jsou to mé soukromé věci a zkus popřemýšlet jestli to taky není tak trochu křivárna rejpat se někomu v soukromí trochu pod úroven,ale mě s tím prostě nevytočíš já mám stále svědomí čisté a zrovna ty mě odsuzovat nemůžeš tebe se nis co si zde psala netýkalo tak až příjdeš na nějakej lepší argument tak zase písni.A až někomu bude vadit to co si tady písla a bude se ho to týkat tak potom to budu považovat za skutečnou debatu.
Autor:bobina-tu   Datum: 08. 10. 23:58
Titulek:Re: chcípniodpovědět
Víš co Zlato na tu levotu se už radši neptej protože bych tím co bych tu napsala mohla ublížit osobě kterou jsem měla na foru ráda. Nevím co tady pořád meleš o tom že si se mnou lidé nepíšou a jsem sama . To si sebrala kde ? Jak jsi vůbec na takovou kravinu přišla ? Já si na rozdíl od tebe lidi s kterýma si chci psát vybírám a jsou to lidi kteří za to abych si s nima psala stojí . Nevybírám si je podle toho jak mají velký příro na fotce co mi pošle aby se pak mohl bavit tím že jsem mu naletěla a bavit tím ostatní . Ty víš dobře že nevytahuju nepodstatné slintání o ničem . A když si tak teď pročítám co jste psali o jisté osobě tak to neni zrovna OK.
Tak já bych měla zapřemýšlet jestli to neni křivárna rejpat se někomu v soukromí ? Jo holka to jsi měla počítat s tím že když někoho napadneš tak že se on bude bránit . Že jsi rasitka k tomu jsi se přiznala sama když jsi o tom psala . A vím , že potom na nějakou dobu kvůli tomu skončilo kámošení s tím komu jsi to psala. Když tě tak rozčilujou cikáni tak to se musíš obrátit někam jinam . Já cikánka nejsem a kdybych byla tak bych se za to určitě nestyděla. Mě na rozdíl od tebe cikáni nevadí. A už prosím tě přestaň psát o tom že máš svědomí čisté. Obě dobře víme že nemáš .
Autor:Teda   [ IP: 193.86.163.*] Datum: 08. 10. 15:37
Titulek:to se musíodpovědět
člověk hodně nudit, když si před svým každým příspěvkem vymýšlí nový nick. Anebo, že by diagnóza........
Autor:bara-ze-stabu   Datum: 08. 10. 12:37
Titulek:Domčuško jsi volný !odpovědět
29,9, jsem ti musela odebrat port ke komunikaci s okolím a dnes ti ho vracím , jednak si už hladem ožral všechny rostliny a vypil celou vířivku a za druhé jsem dostala haldu dopisů od tvých faninek a chtějí tě zpátky ! Tak hodně štěstí a hlavně si pamatuj ,že nesmíš nic z vily vynášet na veřejnost nebo nedej bože ,aby jsi tu veřejně zvracel !!! Pozdrav od fanynek !
Autor:advokat_domcusky   Datum: 08. 10. 13:27
Titulek:Re: Domčuško jsi volný !odpovědět
dobrý den slečno Báro,

jsem nucen Domčušku zastupovat. Vzhledem k jeho neodkladným záležitostnem není schopný komunikovat i když jste mu opět přidělila port.
Požádal mě o podání trestního oznámení na neznámou-známou osobu.
Berte,prosím toto v potaz a vyčkejte dalších kroků.
S pozdravem JUDr Kolář
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 08. 10. 14:24
Titulek:Re: Domčuško jsi volný !odpovědět
tak to už je jasný jak facka a víme o vás,pane doktore Koláři
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 08. 10. 10:01
Titulek:9,58odpovědět
Dobrý ránko všem,u nás ve východočeském kraji svítí sluníčko a to je člověku hned dobře ,lidi se usmívají a to je milé
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 06. 10. 22:44
Titulek:Muži !odpovědět
Kdepak jste,nikdo nic jako by se každý bál jeden druhého ! Framiku,trochu poezie by to chtělo na dobrou noc,Bizzi by mohl napsat třeba co měl k večeři a další to co vás napadne.Když nic,tak nic,nic ,nic!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 06. 10. 22:58
Titulek:Re: Muži !odpovědět
odpovím si sama,a ono nic,nic,nic,tak jdu spát s velkým smutkem na duši,dobrou noc ,ženám i mužům
Autor:bizz2704   Datum: 06. 10. 23:27
Titulek:Re: Muži !odpovědět
Proč já zrovna o večeři která zdravá mnohdy není
ale mnoho lidí si ji jistě mnohocení
já jen písnu zvaní krátké
veršováním jež není moc hladké
pacholíci,ženy ,muži i staříci
chci vám tímto pouze říci
dojděte a skuste psáti
se slovíčky si zas hráti
ale prosím bez hádek a urážení
ať tu pro to místo už nikdy není.
Buďme k sobě milí a jistě taky vtipní zdařile
aby se nám opravdu líbyly společné ty chvíle
kdy se snad zase sejdeme
a pouze v žertu se vzájemě sejmeme.

Autor:lautr   Datum: 07. 10. 14:56
Titulek:Re: Muži !odpovědět
Je to Bizzi patálie ve verši však pravda jest
marná sláva není snaha,vysloužíš si leda pěst.

Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 07. 10. 15:29
Titulek:Re: Muži !odpovědět
Ažtaku co to,co to ,proč si vyslouží leda pěst? Je to dobrý chlap a jeho verše jsou upřimné a vždy zahřejí u srdíčka !
Autor:lautr   Datum: 07. 10. 15:49
Titulek:Re: Muľi !odpovědět
Není to vůbec myšleno na Bizze,je to myšleno na kohokoliv
s dobrou vůli přispět humorem či kamarádským přístupem.
Přísná cenzůra některých vztahovačných jedinců okamžitě
vystartuje pečlivě probere slovo od slova,učiní si následovně
svojí teorii o tom jak je zneuctěn (většinou chybnou).
Z toho potom plyne nechuť účastnit se na fóru.Člověk
nikdy není si jist čím si "naběhne",že.Logicky vzato,kde
se vyskytuje nepřátelská nálada,nemůže být humor.

Autor:lautr   Datum: 07. 10. 15:54
Titulek:Re: Muľi !odpovědět
A ještě dodatek:
pokud se týká Bizze mám ho v oblibě právě pro jeho nekonfliktní povahu.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 07. 10. 16:10
Titulek:Re: Muľi !odpovědět
Byl to jen pokus o vtip ,bohužel ani ty si nepochopil ,vím ,ýe ty jsi poslední,kdo by chtěl ublížit...promiň
Autor:sbor_fora   Datum: 07. 10. 19:47
Titulek:Je to takodpovědět
BIZZOURE - ty kaňoure ! Ty už musíš mít vokolo hlávky z tej chvály na tebe svatozář . Že tě má Lautr v oblibě tomu věř - to neni kanada ! Ale když to tuto napsal ten WC-3 hajzl tak to bylo tak slizké že jsem sebou po tom slizu šmejknul na zem jak po hovně a jel a jel a jel ..........................................
Autor:je-to-tak   Datum: 07. 10. 20:34
Titulek:Re: Je to takodpovědět
sbore soubore nábore výbore odbore teď si připadáš asi jako frajer?.Domčuch možná táhnul do prdele, ale lidi co se bavili a měli ho rádi do prdele nepotáhnou.Jestli si tímto dokazuješ jaký jsi hrdina,tak jsi obyčejný srab s tučným pupkem.JE-TO-TAK.
Autor:mygoodness   Datum: 07. 10. 21:10
Titulek:Re: Je to takodpovědět
Tak to je ,právě mě celý den píšou baby ,abych jin já pomohl najít Domčucha a vyřídil mu pozdravy od fanynek.No ,říkám paní ,já chodím do fachy a nemám čas ho hledat a večer jdu na obecní úřad !
Autor:sbor_fora   Datum: 07. 10. 21:37
Titulek:Re: Je to takodpovědět
Hej Domčuchu kolik jsi dal za svůj nový kabátek JE-TO-TAK
rublíků??? To víš , tučný pupek - tučné konto znamená.
Dovolím si jednu otázečku . Co to bylo za lidi co tě měli rádi? Stačí napsat aspoň jeden kabátek .
Hostinu jsi udělal, lidi co tě měli rádi pozval , ale jak jsem tak koukal nikde nikdo. Jo vlastně sem tam někdo nakoukl .
Dovolil jsem si mrknout na tvůj profil - kámoš z jihu - . Jseš fakt krasavec. Jenom mi tak trochu připomínáš kedlubnu.
Autor:mygoodness   Datum: 07. 10. 21:51
Titulek:Re: Je to takodpovědět
tak se mě zdá ,že už si ten sbor hasičů moc dovoluje a proto navrhuju,utáhnout jim hadice,ať to tady třeba vyhoří.Jakéj sbor,nikdo nemá nárok mluvit za sbor pouze předseda,tak se ovládej ty sbore,kdyby jsi napsal sbor blbců tak je to na místě ! Ale takto ne ,to je trestný a máme na to §
Autor:sbor_fora   Datum: 07. 10. 22:02
Titulek:Re: Je to takodpovědět
Se tady ty chytrolínko moc nenatřásej a nemávej tady nějakým předsedou JZD. Kažý spolek má svojeho tiskovýho mluvčího . Tak nemel abych ti nemusel vykasat spodničku a pár ti jich lísknout na holou zadničku !!!!
Autor:mygoodness   Datum: 07. 10. 22:18
Titulek:Re: Je to takodpovědět
Hele,ty sbore vy máte tiskovýho mluvčího a meleš jen ty,kde je ten mluvčí? U nás na dědině máme jen předsedu,no a na dole Rudá záře tam máme předáka a předsedu ROH Tondu Kulhavýho,tak moc nemachruj já § moc dobře rozumím a serů na to,idem ráno fárat sa radši vyspím ! Zdař Bůh !!!
Autor:sbor_fora   Datum: 07. 10. 22:25
Titulek:Re: Je to takodpovědět
Tak Mygóšu se pěkně přikrej peřinou ať nenastydneš a ráno v tobě nerachtá jak ve starejch pendlovkách .
PRÁCI ČEST
Autor:bizz2704   Datum: 07. 10. 22:02
Titulek:Re: Muži !odpovědět
Chtěl bych ti Lautr Ažtaku poděkovat,že jsi pochopil co jsem chtěl tou svojí veršovánkou říct.I Aťka to taky vzala.A vám dvěma taky děkuji za vaše milá slova ke mě.A vy ostatní -vážně by to nešlo bez těch strkanic a pošťuchování prosím?Chvilkama si tu připadám jak v mateřský školce.
Autor:sbor_fora   Datum: 07. 10. 23:04
Titulek:Re: Muži !odpovědět
BIZZ2704 - co ty jako tím myslíš ???
Mě nevadí že mě tady Mygóšupošťuchuje a strká do mě .
Tak jo - vem si vláček , já si vezmu Méďu Béďu a poďte pane budeme si hrát než nás paní učitelka posadí na nočníky .

Mygóóóšůůů - Bohóóóšůůů- voběsila se ti koza :-))))))))))))
Autor:bizz2704   Datum: 07. 10. 23:18
Titulek:Re: Muži !odpovědět
Tak jo,tak se teda požďuchujte,ale né při sezení na nočníkách aby jste z nich nesletěli.Ale vláček si vem ty a já chci Méďu Béďu :-D
Autor:sbor_fora   Datum: 07. 10. 23:23
Titulek:Re: Muži !odpovědět
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))

Autor:mygoodness   Datum: 07. 10. 23:24
Titulek:Re: Muži !odpovědět
No vidíš ty hospodáři flámuješ a kozénka sa ti oběsila,tož teďko už je pozdě brečet...
Autor:1framik   Datum: 06. 10. 00:23
Titulek:ženy!odpovědět
Atinka, Helka, snád sa nebudete hádať?pozrite kolko zloby je okolo nás, sme tu len chvílku ked máme voľný čas, každú ženu úsmev krášli, tešte sa že sme sa tu našli, Bizz má pravdu s úsmevom a dobrou náladou je svet krajší, pekný večer prajem vám, nech nikto neni dnes večer sám
Autor:1framik   Datum: 06. 10. 00:11
Titulek:dobrý večer všetkýmodpovědět
ahoj Zlatuška, som rád že si zdravá a chodíš do práce, mám trochu obmedzený prístup na net, preto ked je to len trochu možné som pri tebe hned, hubičku som prevzal a posielam ti svoju späť cmuuuuuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 05. 10. 18:27
Titulek:jéjdaodpovědět
hezkou neděli:-)přestante se dohadovat zkuste to brát s nedhledem:-)mažu do práce týýýý fado tam asi usnu mějte se fajně páčenko:-)kamaráde zítra se vozvu:-)framíčku posílám velikánskou hubičku cmuk.
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Stránka: 20 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem