XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TŘETÍ ŘADY SE STAL M I L A N !!!
René s Dominikem zůstali poraženi!
 


Stránka: 18 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Autor:ian36   Datum: 18. 10. 20:24
Titulek:tsodpovědět
teda tady je ale pakáž
Autor:bzuk100   Datum: 18. 10. 23:59
Titulek:Re: tsodpovědět
vííď??Koukám zrovna na tebe,jak to vedeš jako prim.Příště až vstoupíš,tak se předem takhle nehlas ,sebekritika je sice pěkná,ale více sebevědomí ti přeji.
Autor:hela707   Datum: 19. 10. 08:37
Titulek:Re: tsodpovědět
Hele,drž se svého laskavějšího kabátku ..Ne všechny převleky jsou zábavné!!!
Autor:diskuze_o   Datum: 19. 10. 08:48
Titulek:Re: tsodpovědět
iane, tvůj kabátek poněkud páchne a troufnu si odhadnout kým. Komu vadí poklidná debata ?? Spoléhat na to, že všechny sprostoty se shodí na neoblíbence toho fora je hloupá a průhledná politika.
Autor:roks101   Datum: 19. 10. 14:48
Titulek:Re: tsodpovědět
ty jo kdo to je???
Autor:hela707   Datum: 19. 10. 14:57
Titulek:Re: tsodpovědět
Píchá a ježeček není ... nevoní mně a tchoř není ... nebo je ?
Autor:hela707   Datum: 19. 10. 15:02
Titulek:Re: tsodpovědět
A tím nemyslím tebe Roksíku, koukám, že jsem se netrefila přesně !
Autor:roks101   Datum: 19. 10. 17:04
Titulek:Re: tsodpovědět
no však já to taky nejsem....já se za své názory nestydím a neschovávám se za ukradené nicky
Autor:hela707   Datum: 19. 10. 19:31
Titulek:Re: tsodpovědět
Vždy´t já to vím !!! Já si také od začátku stojím za svým jménem!!
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 18:44
Titulek:Zatím ....odpovědět
Zatím ahojda ...Myslím, že jsem si tu docela rozuměli.... Ale třeba ještě dorazí oponenti ... Loučím se a užijte si večer ...Možná ještě přijdu.
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 18:47
Titulek:Re: Zatím ....odpovědět
Ahoj a hezký večer. Já půjdu koukat -Jak jsem obsluhoval angl. krále. Uvidím jestli se zasměju a nebo budu jen rozpačitě koukat.
Autor:1framik   Datum: 18. 10. 18:49
Titulek:Re: Zatím ....odpovědět
maj sa Helka a pekný večer
Autor:1framik   Datum: 18. 10. 15:32
Titulek:dobrý deňodpovědět
k téme humor by pasovala úsmevná a nie pohrebná reč, týmto zdravím moderátora a predkladatela tém, narodenie dieťaťa nepatrí do sféry humoru, lebo sa všetko rodí v bolesti, hovoríme o pocite šťastia a radosti pri tej udalosti, najlepší humor nám prináša sám život, najviac sa nesmejeme z nešťastia druhého, pády a rôzne humorné nehody nás vedia neskutočne pobaviť, chcel by som sa dotknúť aj výberu tém, najlepšie témy sú tie, na ktoré reaguje čo najviac prispievatelov, jednoduchých tém zo života, prajem pekný deň všetkým
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 17:02
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Ahoj Framíku !!Se vším souhlasím, kromě toho, že nejlepší téma jsou ty,,kterých se účastní nejvíc debatérů ....To by pak mohlo být jako v parlamentě,kdy je prokázáno, že od doby trvání Československa a Česka teď (na Slovači nemám přehled), byl zákon,ke kterému mělo nejvíce poslanců a posléze i senátorů co říct, zákon o norování jezevčíků(t.j.,zda cvičit jezevčíky na živých liškách a používat je při zkouškách loveckých psů).Chápu,že to téma bylo jistě důležité pro lišky,ale nemyslím, že ze všech zákonů to byl ten nejnutnější.A rozhodlo se to teprve loni(téma se vede od revoluce).A víš že ani nevím jak ...Nějak to v té diskuzi nakonec zapadlo a vyšumělo ..
Autor:1framik   Datum: 18. 10. 17:45
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
ahoj Helka, volba témy je na predkladatelovi, načala si zaujímavú tému o jazvečíkoch, len neviem či bude zaujímať aj tých čo takého psíka nemajú lebo techniku norovania poznám iba z počutia a velmi sa v tom nevyznám, tu u nás teraz je moderná téma o prerušení tehotenstva lebo KDH (kresťansko demokratické hnutie) dalo do parlamentu zákon na absolútny zákaz potratov, vedú sa o tom debaty v MHD, v obchode na ulici u holiča a sú dosť búrlivé
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 17:59
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Víš, tohle téma se vede pořád.I u nás,nejen na Slovensku ,kde má víc lidí pod palcem církev...Demokracie je o tom, že věřící ženy nikdo nenutí,aby na potrat šly,ale že tu možnost mají ..U nás se o to křes´tanští demokrati snaží taky,ale Češi jsou ( v tomhle smyslu naštěstí) větší neznabozi a církve tu zas až tak moc nemají ...přeju slovenským ženám,aby jim bylo zachované právo rozhodnutí a nemusely jezdit na "potratovou turistiku " do Čech jako Polky ...A aby o jejich životě nerozhodoval převážně mužský parlament ..
Autor:1framik   Datum: 18. 10. 18:04
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
tak to máš stopercentnú pravdu, najviac sa hádajú muži a staré panny, tiež mi neni jasné o akej demokracii kresťania hovoria, ked sa držia písma svätého kde majú všetko dané a určené
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 18:13
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Pro papeže je malý potrat i antikoncepce a káže proti ní i v zemích Afriky,kde rozdávají zdravotnické organizace rozdávají kondomy zdarma,protože tam umírají lidi a už i novorozenci na AIDS...A zatímco Wojtyla byl v omezených možností církve demokrat,ale tenhle němec by nejraději zavedl znovu inkvizici ...Trnem v oku je mu např. i Harry Potter-rád by znovu pronásledoval čarodějnice ...A vůbec,fanatici všech církví se aktivizují ...O islámu ani nemluvě ..
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 18:18
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Framiku zdravím. Dovolím se přidat do diskuze ohledně přerušení těhotenství. Můj názor je ten, že je to především věc každé jednotlivé ženy a je jen na ní jak sama rozhodne.Nikdo nemá právo jí to zakazovat a nikdo nemá právo jí nutit porodit dítě o které nestojí.
Podle mě je to věc zodpovědnosti dospělých lidí, kteří jsou schopni chránit se antikoncepcí předcházet tím nechtěnému těhotenství.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 18:24
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
I když oslovuješ Framíka, dovolím si vstoupit-neb do "diskuse" se vstupuje.... Každé toto slovo by šlo vytesat do kamene ...Ale církev by tě teda nepochválila ..každé dítě má právo narodit se jako chtěné !!!Protože ne u všech žen se projeví po porodu mateřská láska,když dítě nechtěly...A sirotčinec je smutný osud a osud týraných dětí je ještě horší ...Ohledně dětí demokracie rodičů stranou,protože slabší se musí bránit ...Na druhou stranu ,ale výchovné plácnutí(neříkám ztýrání) dětem jen prospěje a přísloví:Metla vyhání děti s pekla! naši předci neměli jen tak,bez zkušenosti.Free-výchova amíků není podle mě to pravé ořechové ,ale kolektivní výchova Anglánů či Rusů taky ne...Ona vede všude tenká pěšinka uměřenosti ,...
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 18:34
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Ačkoliv věřím v Boha, tak církev neuznávám. Je to jedna velká totalita, která má nalajnováno a pokud jen malinko uhneš z cesty, tak tě Bůh potrestá. Bůh netrestá, Bůh je. Ale to je téma na dlouhé zimní večery.
Nemyslím si, že by každá žena musela nutně toužit po dítěti. V poslední době jde na Nově nový jakoby seriál Soukromé pasti. Ačkoliv je to komerce, tak je to velmi zajímavé. Jako první příběh byl o ženě co prostě dítě nechtěla a svůj život věnovala raději kariéře. Takových žen je plno a není je nutno vůbec odsuzovat.
Je to opět komusnistická propaganda, že stát tvoří rodina. Ano, rodina je velmi dobrá instituce a hnízdo klidu a pohody. Ale nelze odsuzovat lidi co se jim rodina nevyvedla nebo jí nechtějí z jakéhokoliv důvodu utvořit.
Jak žena, tak muž mají právo na svobodné rozhodnutí co udělají se svým životem. Bůh nám dal svobodu, nekažme jeho úmysly.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 18:41
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Já věřím na něco,co je nad námi ...Může se tomu říkat Bůh,karma, osud, všehomíra ....vím já jak ještě ...Ale nepotřebuju mezi svým svědomím a tímto mým Bohem jako prostředníka církev ...Přesto se skláním před tím,co určuje cesty částic světa ...
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 18:54
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Cítím totéž co ty.
Skláním se nad dokonalostí celého světa-veškeré přírody. Děsím se nedokonalosti člověka.
Tak zase někdy jindy třeba probereme něco o kousek dál.
Ahojky.
Autor:1framik   Datum: 18. 10. 18:39
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
ja sa na tému potratu radšej zdržím názoru lebo mi to ako mužovi neprislúcha a slobodnému ešte menej, ale hlboko v duchu súhlasím že je to vec ženy ako sa rozhodne, neviem si predstaviť znásilnenú strnásťročnú školáčku ako by si poradila s dieťaťom, k tej cirvi len toľko, že kresťanstvo bolo rozširované pod krížom a mečom, velmi vela ludí kvôli tomu zomrelo
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 18:50
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
A to je právě to nejsmutnější, že plno lidí na Slovensku jsou vychovaný v křeťanském duchu a nejsou sami v sobě svobodní lidé.Křesťanství nadělalo plno paseky v lidských duších.
Interupce je opravdu velmi citlivé téma.
Framiku hezký večer.
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 11:09
Titulek:o HUMORUodpovědět
Vždycky, když se dívám na přírodopisné filmy a vidím všechna ta neuvěřitelná zvířata a rostliny, říkám si, že Bůh musí mít smysl pro humor, když něco takového vytvořil. Ale myslím, že to bude úplně jiný druh humoru. Rozhodně si nepředstavuji Hospodina jako veselého chlapíka, který bude společenství svatých bavit svými bonmoty. Mám pocit, že to, co nazýváme humorem, jsme dostali pro pobyt na této zemi, aby se dal lépe vydržet. Stejně jako dostanete chinin, když jedete do tropů. Přijdete-li ovšem někam, kde není malárie, chinin už nepotřebujete. Já si představuji, že v tom ideálním stavu, na věčnosti, bude místo humoru radost. Taková ta velká, uchvacující radost, jakou zažijete v životě jen několikrát, třeba při narození vytouženého dítěte nebo při shledání s milovaným člověkem. Tato radost v sobě nenese nic humorného, protože vyvěrá z absolutně kladných skutečností, humor je naproti tomu většinou reflexe na bídu tohoto světa.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 11:15
Titulek:Re: o HUMORUodpovědět
Nebo tak....Ale humor je to, čím si můžeš okořenit i nelehkou situaci sám ..Pokud velká radost je dar od pánaboha,nebo karmy, nebo osudu,nebo Alláha..podle toho, v co kdo věří, nemůžeš to ovlivnit ...Ale humor ( a myslím tím dobrý humor,ne zlé rádobyveselé strefování se do jiných) ti může pomoci se přenést i přes nelehkou životní situaci ..
Autor:bzuk100   Datum: 18. 10. 11:25
Titulek:Re: o HUMORUodpovědět
kuwááá takové hezké téma a já musím běžeet tak se k tomu vrátím zítra večer, pokud se proberu hojkýý Heluš
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 11:28
Titulek:Re: o HUMORUodpovědět
Neběhej tak furt po ránu herdek !!! jJak slyším o běhu,tak mě bvolí vlastní běhy ..
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 11:52
Titulek:Re: o HUMORU-pro Helaodpovědět
Co je to dobrý humor? Je to relativní pojem "dobrý humor".

Relativita pohledu

Stojí manželka před zrcadlem,s obdivem se prohlíží, upraví se a řekne manželovi:
"Že nevypadám na 35?"
"Ne, už dávno ne."

Dobrý humor je humor který preferuje většima? Nebo má každý z nás právo na volbu svého dobrého humoru?
Jeden odbivuje Švejka, druhý Wericha, třetí Jirotku atd. Který z nich konzumuje "dobrý humor"?
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 12:24
Titulek:Re: o HUMORU-pro Helaodpovědět
Dobrý humor je ten,který těší toho,kdo ho používá a jeho okolí.Je to humor dobrý pro toho,kdo se ho účastní .. Samozřejmě platíí všeobecně platná pravidla, že nesmí jít o humor dobrý pro skupinu vrahounů okolo Ussámy,či Hitlera,pro které je humor pohled na to,jak se směšně kroutí ten,kdo umírá v mukách ..Ale to už je ad absurdum ... Držme se toho našeho obyčejného lidského humoru obyčejných lidí ...
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 13:12
Titulek:Re: o HUMORU-pro Helaodpovědět
Půjdeme-li do úplné podstaty problému, tak na tomto foru 100% příspěvků nemá co dělat. Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu.
Toto forum je forum Vyvolení Noví hrdinové. Nikdo z přispěvatelů na toto téma nehovoří již řadu měsíců. To je holý fakt.

Přejdeme-li k úvaze o kvalitě humoru a kvalitě příspěvků od všech pisatelů, je nutno podotknout, že skutečně neexistuje patent na "dobrý humor". Pro někoho je velkou taškařicí humor tipu "spadla lžička do kafíčka", pro dalšího je dobrý humor postavený na parodii různých situací, pro někoho je zase způsob humoru v šišlání a nebo servilního smíchu. Každý má právo na svůj projev svého tzv. dobrého humoru. Pokud žijeme v demokratickém státě, tak každý má právo na svobodu slova. Pokud s jeho humorem a jeho názorem nesouhlasím, nereaguji a čtu si jen ty příspěvky které jsou mi sympatické.
Myslím, že průměrně inteligentnímu člověku došlo, proč včera byly zvoleny témata O mezilidských vztazích, posléze o Demokracii.
Nikdo nemá právo ze sebe dělat "likvidační četu", nikdo nemá právo nikoho vyhazovat z fora.
Myslím, že jsi jedna z mála demokraticky smýšlejících lidí na tomto foru. Připouštíš dialog a v tom ta demokracie spočívá.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 16:46
Titulek:Re: o HUMORU-pro Helaodpovědět
Myslím, že k tomuto není co dodat.Až jen na to, že nelze hovořit o tématu pro nějž bylo fórum zavedeno, onoť už padlo ..A není k němu so dodávat.Takže se tady setkávají lidé,kteří se při VV scházeli a diskutovali k tématu konkrétnímu a danému.A pak jsou tu lidé,které já tu za téma konkrétního a daného nepamatuju..Někteří sem chodí vylévat splašky, jiní se bavit ...Ale asi pořád tohle fórum má smysl,když je stále živé ..
Autor:bzuk100   Datum: 18. 10. 11:06
Titulek:dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
denně, aby zasahoval při porodech nově založených nicků, pokud to bude dochtor psychiatr bude to nejlepší,Uzlík by taky prošel měl by k jedincům supr hlášky,tak až uvidíte Uzlíka sem s ním
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 11:10
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
Uzlík se zakecal s Chocholouškem,,ten jen tak nedorazí !!!Mušíš si pozvat Julínka s Cikrtem,ti maj na všechno patent !!Teďka ..ještě ..možná ..
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 12:14
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
O tom, co je normální a co ne, se v demokratickém systému příliš nediskutuje. Rozhodováním o těchto záležitostech pověřuje stát především soudce a psychiatry, kteří spolu více či méně úspěšně spolupracují. Podle soudce je normální takové jednání, které nepřestupuje zákon. Psychiatři považují za normální to, co nemohou diagnostikovat jako duševní poruchu.

Zde je vše nenormální co nezavání povrchností, diblíkovstvím a infantilitou.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 13:00
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
Ta poslední věta by stále za rozvedení ...
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 13:29
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
V podstatě je rozvedená výše v mém příspěvku o HUMORU.

Volá snad někdo z oponentů logopeda, že někdo neumí vyslovovat a infantilně šišlá ? Volá snad někdo psychologa na infantilní tleskání ručkama s hubičkou dokořán?
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 17:09
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
Vzhledem k tomu, že zde zmíněné projevy infantility si musíme virtuálně převážně pouze představovat, tak nevím, jaké je imaginární S.O.S: ve virtuálu ..
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 17:54
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
Asi si nerozumíme. Myslím to tak, že zde se volá na nově založený nicky psychiatr. Tím se degraduje na bezcenný a méněcenný. Protože v naší společnosti stále platí to, že kdo navštěvuje psychiatra, že není normální.
Oponuiji ti tím, že třeba já nevolám na ušišlané, infantilní nicky třeba logopeda nebo k dospělým mužům, kteří mají slovník pětiletého dítěte, psychologa.

Proto zde píšu, že co se neshoduje se vzorcem většiny lidí z fora, tak že je špatné a k odsouzení.

Třeba mě absolutně nebaví styl zábavy a humoru zmiňovaných nicků a přesto je z fora nevyhazuji a nepíši, že jsou nudní.Jelikož jsem na veřejném foru, nezbyde mi než si jen myslet své a nereagovat na ně.

A ke zmiňovanému S.O.S. mohu napsat jen toliko, že ignorace je dost výstižné S.O.S.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 18:34
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
To jsme si opravdu nerozuměli..Mě záplava nicků u jednoho člověka vadí,protože zpravidla to dělá,aby se v něm druzí lidé nevyznali..A vůbec ne kvůli humoru.Kvůli humoru je tu tady dost ojedinělé... I když nevylučuji,že i to tady bylo.Ale nejčastěji se jedná opravdu o schizofranní chování v tom,že pod jeden člověk se chová pod různými nicky různě, a je schopen vést i diskuzi sám se sebou ..

Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 18:45
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
A teď mi pověz - komu to vadí? Komu vadí, že si někdo povídá sám se sebou? Pokud uvidíš na ulici člověka který si povídá sám se sebou, tak na něj vlítneš nebo pošleš policii aby dotyčnou osobu zatkla? Proč to dělat? Každý má právo na svůj projev. Nikdy nevíme proč to dotyčná osoba dělá.

Líbí se mi jedno úsloví - nesuď člověka pokud nežiješ jeho život.

Já chápu, že je většině lidem milejší slyšet přeslazenou lichotku než slyšet tvrdší, ale zase o to reálnější slova.
Někdo rád čte červenou knihovnu, druhý dá přednost Dostojevskému. Červená knihovna je sladká lež. Takový život není.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 22:58
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
Ale proč si ho dělat ještě vzájemně horší ?
Autor:diskuze_o   Datum: 19. 10. 08:03
Titulek:Re: dochtóra,chtělo by to dochtóraodpovědět
On život není zas tak hrozný, když ho dovedeme přijmout takový jaký je. A nenalhávat si právě "červenou knihovnou". Ta není dobrá jako berličky pro různé bolesti a strasti života. Když přijde pád na hubu, tak člověk, co vnímá život takový jaký opravdu je, tak není zase tolik překvapen. Ovšem když si celý život nalhává, tak pak ten pád je o to bolestivější. Ale každý máme svůj postoj k životu a k lidem. Já píšu jen to, co je mi bližší. Proto se mi nelíbí sladké slovíčka, které jsou myšlena vážně. Ze sladkých slovíček se často vykrystalizuje hořká pachuť čehosi co jedinec neuměl v sobě přijmout.
Nikdo nemá patent na rozum a nikdo nemá patent na život. Proto jsem toho názoru, at si každý žije jak se mu chce, jak je jemu dobře a s berličkama které mu dělají život snesitelnější.
Fora jsou místo pro všechny lidi, je to jako v reálném životě. Každý nám nesedí s kým jedeme třeba v metru. Ale přesto ho nevyhazujeme a nedoporučujeme jinou trať a nebo jiný dopravní prostředek. Maximálně si od jedince, který třeba páchne, odsedneme kus dál a nekomunikujeme s ním. A kdo chce mít naprostý klid a být bez lidí různých názorů, mentalit a postojů, nechť si vezme taxík a sveze sobě blízského. Ve veřejných prostředcích se asi nedočká toho co jemu blízké jest.
Autor:bzuk100   Datum: 18. 10. 10:34
Titulek:zdááárodpovědět
zdar a sílu pro volení a koukejte tu urnu řádně zapít,já tak učinila a ještě k diskuzi, i když to není třeba někomu dle mého gusta,drží si tady prim a nechcíplo to,sem kurňa říkala,že hovno mělo být vyvrcholením,teď už nad to žádná diskus není :-))))
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 10:55
Titulek:Re: zdááárodpovědět
Hele ty bzuku jeden ..já přišla dneska až k ránu a te´d jsem zralá tak pro urnu sama(vlastní) !!!
Autor:bzuk100   Datum: 18. 10. 10:58
Titulek:Re: zdááárodpovědět
jééé fááákt,mě to čeká dneska jdu zapíjet volby jako celek,zítra plína hlava,protiposráňkovej ťaja gaučííínk a úpěnlivý vzlykot ,znám se :-))
Jo čůůůs sem málem zabudla pozdravit
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 11:08
Titulek:Re: zdááárodpovědět
Jo tááák !! Skleróza nebolí, to ti budiž útěchou..teda tím myslím ten pozdrav ....Tak ti taky přeju prima den bez mucholapek..
Autor:diskuze_o   Datum: 18. 10. 10:15
Titulek:Posedlostiodpovědět
Hlavním tématem letošní konference Forum 2000 je otevřenost a fundamentalismus v současném století. Bývalý český prezident Václav Havel ale toto vymezení rozšířil navíc o posedlost. Fanatici a "posedlíci" se podle něj bojí všeho, co přečnívá jimi narýsovaný obraz světa, a vše, co rozbíjí jejich jistoty, chtějí zničit.

"Posedlost se rodí tam, kde ideály, myšlenky, přerůstají v utopii, tvrdnou ve strukturu hotových dogmat a paradigmat, a ta struktura obkličuje člověka," řekl na konferenci Havel. Fanatici a fundamentalisté jsou podle něj lidé, za jejichž zpupností, agresivitou a sebevědomím se často v hlubším filozofickém smyslu skrývá strach a zbabělost.

S Havlovými názory souhlasila i francouzská státní tajemnice pro lidská práva Rama Yadeová, podle které je fanatismus často silnou odpovědí na strach. . Domnívá se, že fanatici chtějí zničit svobodu duše: "Já osobně jsem proto ze svobody slova učinila svoji prioritu."
Autor:011marek   Datum: 18. 10. 08:22
Titulek:Pro Diskuze_oodpovědět
Milá, či milý diskutující. Nenech se otrávit a klidně tady piš. Tvé psaní je po dlouhé , které stojí za to otevřít a přečíst si ho. Tady totiž pokud nepíšeš o počasí a nebo neplkáš zbůhdarma o ničem, tak nejsi a nebudeš vítán. Samozvaný king Ludvík je posedlý buď ďáblem a nebo mnou - má utkvělou přestavu, že za každým nickem jsem já :-))))). Tentokrát mě to polichotilo, tvé psaní i o hovně bylo poučné. Další témata jako o mezilidských vztazích, toleranci a podobně, to už bylo asi moc na hlavinku samozvaného kinga.
Tady se nesmíš vymykat nepsané normě diskutujících.
Opravdový hnůj a marast se zde toleruje, kultivované psaní již ne :-((.
Budu si tvé příspěvky vždy rád číst a věřím, že nebudu sám.
Prosím tě nenech se odradit a pokračuj.
M.
Autor:bzuk100   Datum: 18. 10. 11:04
Titulek:Re: Pro Diskuze_oodpovědět
ty vogo další vodnož od diskuze a zapy,vy se denně schízofrenikujete .Víte vždycky kdy se máte nově urodit,při porodu by to chtělo oťukovat hlavičku.
Autor:bizz2704   Datum: 19. 10. 00:17
Titulek:Re: Pro Diskuze_oodpovědět
Tak za prvé,nepsal jsem a ani nijak nenaznačil,že by mělo jít o tebe,ale když jsi se tak rychle přihnal aby jsi vyvrátil nenapsané tak je jistě každému jasné,že jsi to ty,a za druhé rychle jsi přehodnotil své nedávné tvrzení jaký jsem bezva chlapík.Koukám,že měníš názory skoro stejně rychle jako kabáty. :-)))
Autor:funny64   Datum: 19. 10. 01:14
Titulek:Re: Pro Diskuze_oodpovědět
Bingo Bizzi! :-)))))))))))))) Víc netřeba... Na sáhodlouhé okopírované články jsou tu lepší. :-))))))))))))))) Nebo kázání o toleranci, víře, morálce a všem ostatním. Tolik moudra... až to bere dech! Haha!!! Ale tadyk si přece může psát každý co chce, že? :o))))))))))))))) To je dílo...
Autor:011marek   Datum: 19. 10. 07:01
Titulek:Re: Pro Diskuze_oodpovědět
Bizzi, pokud umím číst, nikdy jsem nepsal, že jsi milý nebo fajn člověk. Psal jsem, že jsi příliž hodný člověk pro net. Ovšem věci se vyvíjejí a s nimi i lidské názory na druhé. Ty zase nejsi tak nevinný a slušný chlapeček na kterého si hraješ. Jsi obyčejně pomstichtivý chlap, který když dostal příležitost a ve smečce ostatních, tak jsi začal "výt s vlky". Nemám se za co stydět, i kdybych byl nick diskuze_o, tak jeho slova byla vskutku hodnotnější než tvoje infantilní vlezdoprdelkování. A k tvé kamarádce Funny jen tolik, ať se u toho smíchu nezalkne, mě zase nepřijde tak vtipné rozeštvávat lidi a vyhazovat je ze třídy. Asi to máte tak nějak v programu - selektovat lidi. A k těm jejím kabátkům? Myslím, že nemusm nic dodávat.
Autor:diskuze_o   Datum: 17. 10. 23:18
Titulek:Proč ??odpovědět
Proč je mezi lidmi tak málo pochopení a tolerance, proč je kterákoliv rozdílnost odsuzována? Dle mého názoru, když je člověk rozdílný, tak to ještě neznamená, že je špatný!

Jeden z mých postřehů, který mě velice trápí, je to, že na světě chybí tolerance a pochopení vůči druhým lidem. Většina jedinců si myslí, že právě oni jsou ti nejlepší, že oni mají tu ideální povahu a charakter. Mým názorem ovšem je, že ideální člověk neexistuje - je to holý nesmysl.
Autor:1framik   Datum: 18. 10. 01:19
Titulek:Re: Proč ??odpovědět
keby bolo ako hovoríš, neviem si predstaviť život na svete, neni väčšina ludí netolerantných, opak je pravdou, nemôžme ludí súdiť podla seba, nedá sa to určiť ani podla správania tu na nete lebo väčšina netolerantných je v reále slušný a tolerantný človek, ktorý si chce vyskúšať čo v skutočnosti neni, preto som presvedčený že tolerancia zvíťazí nad neznášanlivosľou, pekný večer a dobrú noc prajem všetkým
Autor:bzuk100   Datum: 18. 10. 11:02
Titulek:Re: Proč ?? čuus framiodpovědět
já jsem děsnej nevzdělanec,já rozuměla jen tématu o hovně,takže bych potřebovala nějakého dochtora přes palici,aby mě tohle všechno utkvělo v palici,už jako dítě jsem byla ve škole střevo a pamatovala si ve škole,jen výchovu o početí a tág.JInak krásný den ti přeji.
Jo absolutně nevím,po kom to mám,že mě zajímají v životě jen jeblosti :-))) maminka je slušná, tatínek taky,syn taky,domácí taky,jen já nějako vymykám nesprávným směrem a vůbec se nestydym,jen mi to je líto :))
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 12:48
Titulek:Re: Proč ??odpovědět
Framíí,já ti přeju i hezký den !!!
Autor:1framik   Datum: 17. 10. 23:07
Titulek:dobrý večerodpovědět
k tej diskuzii o medziludských vžťahoch by som povedal, že blbci boli sú aj budú, o demokracii jeden politik povedal, že neni to to pravé orechové, ale ešte nikto neprišiel s ničím lepším, ked si to rozmeníme, znamená to že demokraciu si vysvetluje každý po svojom, pokial sa ma to netýka je to demokracia, ale ked sa ma to dotkne je to urážka a osočovanie, témy sú rôzne a nedá sa zavdačiť všetkým, myslím že najdvôležitejšie je, ked sem niekto niečo napíše
Autor:lindasska   Datum: 17. 10. 22:54
Titulek:tadyK si každý může psátodpovědět
co je mu libo a co má na srdci ! Pamatuješ Bizzi,už je to rok co jsem to tu psala.Býval si dobrý kamarád a většinou,pokud tě nikdo nepoštval si zůstal v poklidu ,možná s lahvinkou pivečka ! Dnes ti musím oponovat nemáš nárok nikoho vyhazovat ,poněvač toto je veřejný plac a každý má nárok na svobodné slovo ! Například já jsem ráda,když se mohu od někoho poučit a nepíše sem jen o hovně ! Přeji ti dobrý večer.
Autor:bizz2704   Datum: 17. 10. 23:00
Titulek:Re: tadyK si každý může psátodpovědět
Atino nevím proč jsi usoudila,že někoho vyhazuji,bylo to jen doporučení aby dotyčný šel psát tam kde se mu dostane většího ocenění.To snad není vyhazování,on to je tvůj kámoš že ho tak hájíš?
P.S.Jdu spát,další případné reakce až zítra
Autor:funny64   Datum: 17. 10. 23:02
Titulek:Re: tadyK si každý může psátodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))
Autor:bzuk100   Datum: 18. 10. 10:26
Titulek:Re: tadyK si každý může psátodpovědět
hmm hezkej názor hezkéééé a zdravím tě,psát si každý může co chce samo zřejměě,ale určitě sem nechodí dotyčný s důvodem někoho vzdělávat,jeho oumysly jsou ouplně jiné,myslím,že asi nečteš co Biz myslí že??škoda ,psycholické úvahy o věcech velmi přechytralých,krom diskuze o hovně ta pobavila,jsou fakt už nůďo všeho moc škodí,ale klidně ať si píše,jak řekl jeden dotyčný ať si píše kdo chce co chce a bylo by supr,kdyby to neměl někde okopírované,ale měl to ze své hlavy,což jsem zatím neviděla.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 11:26
Titulek:Re: tadyK si každý může psátodpovědět
Myslím Atino, že jsi Bizzovi neporozuměla ..A jen tak mimochodem..Bizz je pořád dobrý kamarád !! A je pohodář,což se tu o všech říct nedá ..Ale i kdyby chtěl Bizz někoho vyhazovat( jako že to tak není), tak jak sama tvrdíš, že si může každý psát ,co chce,ne ?!! A tak se teda budeme vyhazovat všichni vzájemně dohalelujá a k tomu si budem zpívat:Ať je to ten nebo ten,praštíme ho koštětem !!
Autor:bizz2704   Datum: 17. 10. 22:14
Titulek:Žádostodpovědět
Píšu jen za sebe,aje jsem si docela jistý,že to co se tu psalo dneska a včera nikoho moc nezajímá.Věřím že ty rozbory psychologické či hovňácké někoho zajímají,ale sem až tak moc nepatří.Proto bych rád požádal nick diskuze_o aby šel psát na stránky kde jeho jistě fundované přízpěvky ocení a dobude si tam náležité uznání.Tady se ho obávám se nedočká.Jen tu lidi unudí a to věřím nechce.Ve vší úctě díky za odchod Bizz
Autor:diskuze_o   Datum: 17. 10. 22:35
Titulek:Re: Žádostodpovědět

Svoboda slova, svoboda projevu. Tyto slovní spojení v různých obměnách slýcháváme celkem často, ale co vlastně znamenají? Pro každého asi něco jiného. Pro mě (a určitě mnoho dalších lidí má alespoň podobný názor jako já) znamenají to, že se mohu v absolutně jakékoliv situaci jakkoliv projevit bez negativních následků na mě, nebo někomu jinému. Ale většině lidí (snad mi to tak jen přijde), když slyší tyto pojmy, se spíše vybaví opak, a zvláště mytizovaný nástroj pro potlačování těchto svobod - CENZURA. Snad by se ale lidé, přiklánějící se k některému z těchto názorů, shodli na tom, že svoboda slova nikdy nebyla, není a (dokud se nezmění myšlení lidí) nebude, proto má větší smysl se zabývat situacemi, kde je tato svoboda potlačována.
Autor:bizz2704   Datum: 17. 10. 22:51
Titulek:Re: Žádostodpovědět
Nesnažím se nikomu bránit v projevu.Tak by mohl moje slova pochopit jen vztahovačný člověk.Jen jsem chtěl tohle forum uchránit nudy která při čtění příspěvků které tu dnes byly psány od někokoho kdo si udělal kabátek včera a stydí se asi za svůj starý prezentovány.Měnit si obden huberťák a styl psaní ,neznamená ,že se nepozná o koho jde.Pokud někdo píše a mění si pro to aby byla švanda nicky,tak proč ne,ale tohle švanda není a proto nevím,proč to osobo děláš.Ale nevím proč to píšu,ty nevíš co je stud a tvoje pravda je jistě neměnná a věčná.
Autor:funny64   Datum: 17. 10. 23:01
Titulek:Re: Žádostodpovědět
Hoj Bizzi, kašli na ně! Přesně o tohle tady mělo jít...už lezou... :-))) Tak ať je jim fajne! :-))) Pojď jinam...
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 17. 10. 23:09
Titulek:Re: Žádostodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))
Autor:diskuze_o   Datum: 17. 10. 23:11
Titulek:Re: Žádostodpovědět
Ať chceme či nechceme, hrdinové se daleko líp vyjímali v totalitním režimu, kde se dokonce vyskytovali ve dvou polohách buď jako exponenti (například "hrdinové socialistické práce"), nebo jako odpůrci ("nepřátelé lidu", "záškodníci", později "disidenti"). Vysvětlení je nasnadě: Hrdina je dobrý k tomu, aby totalitní režim potvrdil svou existencí.
Autor:diskuze_o   Datum: 17. 10. 17:44
Titulek:DEMOKRACIIodpovědět
Rozhodnutí o dobru společnosti tak už není otázkou jednání mezi několika stovkami lidí, ale je to problém zahrnující statisíce ba milióny lidí. O tom, co dobro je a co není, pak může mít každý svou osobní představu, danou především autonomií člověka vzhledem ke zbytku celé společnosti. Díky oné autonomii a individualitě, kterou je nadána každá lidská bytost, je nutné, aby společnost přijala jako jeden ze svých základních principů toleranci tedy snášenlivost. Tolerance je proto dnes skloňována ve všech pádech a užívána mnohými k podpoře rozvoje demokratické společnosti. Jako by v tomto případě platilo, že společnost bude méně demokratická, čím bude méně tolerantní a naopak. Základním atributem vztahů mezi lidmi a jedním z cílů státu se tak stává budování tolerantní společnosti. Tolerance je ctností, jejíž rozkvět je potřeba v lidech podporovat.
Autor:diskuze_o   Datum: 17. 10. 08:19
Titulek:páteční téma ??odpovědět
Mezilidské vztahy

Dlouho jsem přemýšlel, co všechno je možné k tomuto všeobjímajícímu tématu napsat. Lze popsat mezilidské vztahy obecně a na konci úvahy se dobrat k závěru, že jsou horší než dříve? Nebo jsou snad lepší? Případně že jsou stejné? Starší generace většinou tvrdí, že mladí lidé jsou zkažení. Že za jejich mladých let si nikdo nedovolil dělat tolik bezpráví a naschválů jako dnes. Mladší generace jim oponuje, že se dříve k sobě lidé nechovali zdaleka tak dobře jako dnes a uvádí spousty příkladů, aby všechny, včetně sebe přesvědčila o správnosti svého mínění. Já se toho času řadím k mladší generaci a mým názorem na věc je kompromis mezi oběma skupinami. Podle mne nejsou vztahy mezi lidmi horší nebo lepší než dříve. Jsou prostě takové, jaké jsou. Myslím si, že se toho tolik oproti dřívější době nezměnilo. Vždy totiž záleží na jednotlivém konkrétním vztahu mezi lidmi. Nikdy nelze generalizovat a přiklánět se bezhlavě na jednu či druhou stranu podle toho, kterého z věčných oponentů člověk zrovna vyslechl.
Autor:za-pa   Datum: 17. 10. 09:11
Titulek:Re: páteční téma ??odpovědět
Mezilidské vztahy v dnešní době jsou špatný.Ale dejme si otázku,čím to,že se lidi nemaj rádi ? Když jsem byl mlád,to stromy rostli výš a zelenější bylo listí atd.Dnes již máme všichni co jsme chtěli,svobodu slova a dokonce internety ,kde si každý může psát co chce,třeba o tom hovně.Ale je tu ještě i jiná skupina národa,která říká samé iča,samé diča a nám zůstala holá pica.No,ale proč? některým se makat nechce,jiní zase tvrdí,jsme cikáni a nikdo nám práci nedá,pak máme asi 17% bezdomovců a těm je všechno jedno jen když májí flašku alkoholu ta je zahřeje a spí třeba v kontejneru,kam lidé odkládají různé kabáty atd.Je tu ještě jedna sorta,tzv.střední třída a řekl bych,že ta je nejhorší.Závidí si i nos mezi očima,napadají se a nepřeháním,když napíšu,že se i vraždí!
Autor:diskuze_o   Datum: 17. 10. 09:39
Titulek:Re: páteční téma ??odpovědět
Myslím si, že se toho tolik oproti dřívější době nezměnilo. Vždy totiž záleží na jednotlivém konkrétním vztahu mezi lidmi. Nikdy nelze generalizovat a přiklánět se bezhlavě na jednu či druhou stranu podle toho, kterého z věčných oponentů člověk zrovna vyslechl. Vždy se musíme zaměřit na konkrétní lidi. Může rozumný člověk odsoudit celou skupinu mladých jen proto, že jednotlivec nepustil staršího člověka sednout v autobuse? Anebo zavrhnout celou skupinu rodičů za to, že mají dítě, které nedokázali vychovat k tomu, aby se vždy a za všech okolností zachovalo tak, jak mu velí slušnost? Myslím si že ne. Pokud si totiž chceme vytvořit na věci správný názor, musíme se naučit rozlišovat.
Autor:diskuze_o   Datum: 17. 10. 11:27
Titulek:Re: páteční téma ??odpovědět
Zaměřím se tedy na vztahy mezi manžely. Jaké jsou? Proč je dnes rozvedeno průměrně čtyřicet procent manželství? Myslím si, že dnešní manželské páry nejsou zkažené víc, než ty v předchozí generaci. Nemohu ani říct, že by se lidé před uzavřením sňatku méně milovali. Ani že by jim chyběla motivace, založit a udržet rodinu. Podle mne společnost vytváří v dnešní rychle se vyvíjející době obrovské nároky na jedince. Tyto nároky jsou spojeny mimo jiné i s pracovním vytížením a volným časem. Když chce dnešní člověk uživit rodinu, musí podávat v zaměstnání mnohdy heroické výkony a nezbývá mu mnoho volného času.Pokud mu přece jenom nějaký volný čas zbude, nemá většinou dostatek energie pro komunikaci s rodinou a přáteli. To se většinou negativně projeví i na kvalitě manželského vztahu a mnoho rodin se v důsledku slabé vůle překonat problémy s tím spojené rozvede. Každý z nás má bohužel spoustu možností kolem sebe pozorovat velké množství rozvedených rodin.
Autor:diskuze_o   Datum: 17. 10. 12:02
Titulek:Re: páteční téma ??odpovědět
Má smysl vstupovat do tak riskantního podniku, jako je manželství? Jednoznačně ano. Vždyť smyslem lidského života je jít stále vpřed a manželství a rodina, tak jak jsou tyto instituce v západní Evropě chápány jsou hlavními milníky této cesty.Kde jinde totiž může člověk načerpat tolik energie, než v dobře fungující rodině?

Na závěr si položím ještě jednu otázku. Může obyčejný člověk s fenoménem uspěchané doby bojovat? Myslím si, že ano. Boj to nebude lehký a bude trvat velmi dlouho. Hlavními zbraněmi v něm musí být silná vůle, tolerance, chuť překonávat životní nástrahy a překážky, vzájemná důvěra a v neposlední řadě také důvěra v sebe samotného.

TAK A TO JE VŠE .
HEZKÝ VÍKEND A ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE.
Autor:bzuk   [ IP: 213.235.169.*] Datum: 17. 10. 06:58
Titulek:jak by řekl mušky zdravím vás hajzlíciodpovědět
snad mu nebude vadit,že mu to vzal Olízoun z huby :-)))Tak jaképak téma bude asi dnes,když vyvrcholení už bylo :-))) škoda,že tak veřejné forum nebude moci spatřiti,co opravdu donesla hovna a veselé příhody o nich mně do reálu a mým známým. :-)))) Ale mnozí je už znají,tak snad jen ať vás nepřepadne nikoho nikde nečekaně teplo v bříše,které pak vyvolá ten průser a není to kam dát :-)))
čééést vaší dnešní rachotě i levotě
Autor:funny64   Datum: 17. 10. 08:16
Titulek:Re: jak by řekl mušky zdravím vás hajzlíciodpovědět
Zdar a sílu, bzučidlo! :-))) Tímto taky zdravím Muškyho, když je tu o něm zmínka. :-))) Vypůjčená zdravice je móóóc pěkná...a nic tak po ránu nepotěší, jak teplé lidské slovo. Nebo dobře vykonaný výsledek náročného včerejšího bádání! :o)))
Autor:1framik   Datum: 16. 10. 22:31
Titulek:dobrý večerodpovědět
zdravím vás chasa veselá, takéto téma ešte VV nemala, ked nakukol som sem, išiel som rovno do kolien, hned k obloku utekám a dokorán ho otváram, Helka trochu krajšieho ozonu si sem vpustila, básnička sa ti velmi vydarila, Bzučka ako inak, veselo bzučala a svojim humorom atmosféru zjemnila, vdaka páni Dr, poviem to jemne, za vašu prednášku o hovne, myslím že ani tak nezáleží od témy, hlavne ked nám chutí a sme veselí,
Autor:bzuk100   Datum: 17. 10. 07:00
Titulek:Re: dobrý večerodpovědět
čuuusíček Framíček,pozdravuj Slovač a naše přátelé džuli a Chocholouška
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 21:48
Titulek:k dnešnímu hl.tématuodpovědět
Jde takhle chlap po ulici a vidí, jak jinej chlápek strašně zvrací. Tak k němu přijde, poplácá ho po zádech a povídá:
"Máte pravdu, co byste se s tím sral."

DOBROU NOC
SNY O HOVNECH PŘINÁŠÍ ZLATO DO DOMU !
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 21:54
Titulek:Re: k dnešnímu hl.tématuodpovědět
V tom případě si nechám o hovnech zdát a pro jistotu levou nohu strčím do nočníku s hovnem ! Hovnám zdar !
Autor:hela707   Datum: 16. 10. 20:46
Titulek:Ještě není konec ...odpovědět
Ještě není konec básníků, jen nejedou světem v rychlíku.
Sledují tiše krajinu duší a ví, že o světě jen málo tuší ...
Proplétají se zemí snů a slůvek,
co cinkají jak střípky do podkůvek.
A něžně se jich dotýkají dlaní,
co někdy hladí a někdy zraní ...
Autor:bzuk100   Datum: 16. 10. 20:58
Titulek:Re: Ještě není konec ...odpovědět
hojkýýý Helenko,tak na tebe nikdo nemá tohle už nejsou plápoly to už je poééézie,ráda tě vidím
Autor:hela707   Datum: 16. 10. 22:01
Titulek:Re: Ještě není konec ...odpovědět
Dyť já tebe taky ..stará vojno !!! S pozdravem bzzzzzzzzzzzzz,jsem tu !A k těm hovnům .. když už jsem ten právník (jak mi tu bylo řečeno). Já myslím, že co je zákon padajícího hovna, ví každej !!! Takže zdary našemu skvělému právnímu povědomí !!!
Autor:bizz2704   Datum: 16. 10. 22:49
Titulek:Re: Ještě není konec ...odpovědět
Teda Helí sedím na zadku s otevřenou tlamičkou a všema rukama ti plácám.Díky za bezva čtvteční chvilku poezie.
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 10:37
Titulek:Re: Ještě není konec ...odpovědět
Ále rádo se stalo, byla jsem tu kýmsi odeslána k tomu stupidnímu psaní pohádek ...Skoro zas o ňáké přemýšlím ,ale jsem lííínááá..Sedla na mě bába Lenora ..
Autor:funny64   Datum: 16. 10. 23:23
Titulek:Re: Ještě není konec ...odpovědět
Hoj Helí! Paráda... :-)))
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 10:39
Titulek:Re: Ještě není konec ...odpovědět
Ahoj Funyny !!! Vypadá to tu na zajímavé a poučné večery...Taky jsi šla na přednášku ?
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 20:37
Titulek:30% ženodpovědět
Rád bych se zeptal co si myslíte o pohlavních stycích bez výběru a trvalejšího citového stavu?Mám na mysli promiskuitu.Mnoho žen se v dnešní době ani nijak nechrání a tak v 30% dochází k úmrtí.
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 21:28
Titulek:Re: 300ženodpovědět
Je obtížné stanovit hranici toho, co je již považováno za promiskuitní jednání. Toto posouzení navíc závisí na normách příslušné společnosti. Někdy je za promiskuitní považován jakýkoli mimomanželský sexuální styk, jiné kultury považují za promiskuitní jednání, pokud má jedinec více sexuálních partnerů zároveň či pokud partnery často "střídá". Normy v této oblasti obvykle vycházejí z náboženských představ. V Evropě lze s oslabením křesťanství pozorovat posun k liberálnějšímu pojetí sexuality, zatímco v zemích, kde je náboženství stále dominantní (např. muslimské země), jsou po této stránce normy výrazně přísnější.

Argumenty proti častému střídání partnerů se v průběhu doby měnily, vedle náboženských a citových argumentů se v euroamerické kultuře 20. století více zdůrazňují argumenty o rychlejším šíření a častějším výskytu pohlavních nemocí. Naopak ideál "volného sexu" nalezneme např. ve starověké Indii (materialismus čárváká) nebo v hnutí hippies.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 20:18
Titulek:Kolego,je to tak,odpovědět
schizofrenie je opravdu těžké duševní onemocnění charakterizované postupnou ztrátu vztahu ke skutečnosti.Dnes už víme,že těžko je léčitelná a nemocným podáváme léky zv.Ziprexa 2x denně.Po delší léčbě se stav nemocných může zlepšit,ale obyčejně se tato nemoc vrací a dochází k rozpadu osobnosti.
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 21:24
Titulek:Re: Kolego,je to tak,odpovědět
Jaké jsou možnosti léčby?

V současné době se uplatňuje tzv. biopsychosociální léčebný přístup. Biologickou léčbou rozumíme podávání psychofarmak . Farmakoterapie má rozhodující význam v období akutních příznaků, kdy je naprosto nezastupitelná, dále v období doléčování a jako prevence relapsu , tj. znovupropuknutí příznaků choroby.

Základním typem farmak podávaných při schizofrenii jsou tzv. neuroleptika. Jsou to léky upravující narušené chemické pochody v mozku. Po odeznění nejakutnějších potíží se k léčbě přidávají i psychosociální metody - podpůrná psychoterapie , rehabilitace , pracovní terapie , psychoedukace apod., které jsou zaměřeny na řešení a zvládání psychologických problémů souvisejících s chorobou, na zvýšení společenské obratnosti a výkonnosti. Jejich cílem je pomoci nemocnému k návratu do běžného života.

Farmakoterapie patří pouze do rukou lékaře - psychiatra, psychosociální léčbu musí provádět pracovník (psycholog, zdravotní/ rehabilitační sestra, sociální pracovnice..) mající klinické zkušenosti se schizofrenními pacienty. U velké řady laických postupů bohužel neplatí často citované "když nepomůžou, aspoň neuškodí", konzultace s lékařem je tedy vždy nutná.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 21:50
Titulek:Re: Kolego,je to tak,odpovědět
Děkuji vám za vyjádření k této diagnóze a rád bych s vámi podiskutoval v příjemnějším prostředí ,prosím dejte vědět zda máte i vy zájem.S úctou dr.Zapa
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 18:26
Titulek:znáte je ??odpovědět
Jaké jsou příznaky schizofrenie?

Pod pojmem schizofrenie (množné číslo) rozumíme skupinu závažných duševních nemocí, jejichž společným znakem je výrazné narušení psychických funkcí. V důsledku toho nemocný odlišně vnímá svět kolem sebe i sebe sama a nedokáže přesně odlišit realitu od vlastních představ a fantazií. Postižení jedinci si mohou stěžovat na obtíže s myšlením nebo se soustředěním , slyšení hlasů, podivná nebo bizarní přesvědčení (např. že vládnou nadpřirozenými silami, že jsou pronásledováni), nezvyklé tělesné stesky (např. že mají uvnitř těla zvíře nebo neobvyklé předměty. Oproti tomu okolí nemocného může získat podezření kvůli netečnosti, uzavřenosti, špatné hygieně.
Autor:bzuk100   Datum: 16. 10. 20:06
Titulek:Re: znáte je ??odpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))
Autor:bzuk100   Datum: 16. 10. 17:03
Titulek:se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
ale čmuchálismus ,že za jiným oučelem ,určo velká návštěvnost bude,páč jsem rozeslala tento odkaz kouskům ,aby došli k osvětě,jak o hovniválismu,tak o schízofrenííísmu
Zdar vaší práci a vaším lejnům zvlášť
Autor:funny64   Datum: 16. 10. 18:06
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
Zdar! Hlásím, že jsem poučena, dozvěděla jsem se mnoho nového a překvapivého. Ale ne tak o fekáliích, jako o lidech... :o))) Je třeba vyvětrat... :-)))
Autor:bzuk100   Datum: 16. 10. 19:35
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
čuuus funny ráda tě vidím
Autor:bzuk100   Datum: 16. 10. 19:37
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
jinak marná snaha pokud máš někde plíseň dlouho se jí zbavuješ a pokud máš srajdu v mozku ,tak toto deformování je trvalé
Autor:bizz2704   Datum: 16. 10. 19:52
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
Zdar Bzíčko.Teda dneska se tu fekálilo až se některým od zadkú kouřilo :-))))
Autor:bzuk100   Datum: 16. 10. 20:00
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
ale to taky někdy musí bejt,když jsou snahy,zvednout nůďo.Každopádně já jsem vzdělanější,díky bohu,že nejsem ještě tak stará a že mi tolik informací mozek pobral :-))))
Jinak zdravíííím
Autor:hela707   Datum: 16. 10. 20:37
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
Já vás zdravím též,Bzukýšku, Funnynko i Bizzíku..Koukám,že se tu objevily staré známé (bez změny nicků)... Jo a taky Mušky..jenom tady z toho nejsem jelen,jako Mušketýr,ale Losan ...!!! Takže jsem raději nějakou dobu migrovala,ale ono je tu veselo porád...
Autor:bizz2704   Datum: 16. 10. 20:48
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
Hojda Heluš.Někdy je tu veselo někdy jenom "sranda".Uvidíme jak se povede dál :-o
Autor:hela707   Datum: 16. 10. 22:04
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
No,teď je tu sranda ... Hovna jsou v kurzu !! Tož jupííí..:
Po rece Dunaji plavaly hovna tri,
luďia si vravely,že sú to ondatry ...... jupíííííí !!!
Autor:funny64   Datum: 16. 10. 23:30
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
No panují tu takové převlékací návyky... Ať si každý dělá, co mu libo, někdo to považuje za legraci, někdo tak činí z nutnosti...:-))) Dobře jim tak, nám je ve starých huberťácích taky fajn, že? :o))))))
Autor:bizz2704   Datum: 17. 10. 00:38
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
Jistěěě mě starej huberťák sekne jak za mlada :-D a za jinej bych neměnil :-)
Autor:hela707   Datum: 18. 10. 11:48
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
Tak tak ... A vůbec, já jsem už převlíkačů kabátů v životě viděla ...A nejčastějš todělaj exibicionisti ! Protože těm novej kabátek dělá pěknej rám pro víš co ...
Autor:ty_dyt   Datum: 16. 10. 20:39
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
Když nejde o život,tak jde o hovno.Říká lidová moudrost.Z toho lze odvodit
Lid obecný staví na prvé místo život a hned následuje hovno.
Nezapomeňme na uctívaného brouka egypťanů skarabea.Proč asi byl posvátný?
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 21:32
Titulek:Re: se tady dobře rozjel hovniválismusodpovědět
Kdo by neznal skarabea, posvátného brouka starých Egypťanu, opředeného mýty, který byl u nás degradován na obyčejného hovnivála :-/. Brouka, který byl pro Egypťany posvátným zvířetem a symbolem "slunce povstávajícího ze země", které brouk tlačí po nebi. Stal se pro ně uctívaným symbolem převtělování a věčného života. Byli překvapeni z toho, že z obyčejného trusu může vzejít nový život a považovali to za zázrak. Pro nás je jen broukem, který se hrabe ve výkalech.
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 13:46
Titulek:jak vypadají v evropěodpovědět
anglcky - shit
bulharsky - &#1075;&#1083;&#1091;&#1087;&#1086;&#1089;&#1090;&#1080;
dánsky - lort
finsky - paska
francouzsky - merde
holandsky - shit
chorvatsky - sranje
italsky - merda
norsky - dritt
polsky - gówno
rumunsky - rahat
rusky - &#1076;&#1077;&#1088;&#1100;&#1084;&#1086;
španělsky - mierda
švédsky - skit
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 13:52
Titulek:Re: jak vypadají v evropěodpovědět
Dobré znát,nikdy nevíš,kde je budeš muset použít
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 13:11
Titulek:TATO DISKUZEodpovědět
o hovně je velmi poučná,ale má málo diskutujících,a proto bych se rád zeptal zda je možné,aby člověk měl jeden den zácpu a druhý den sračku jak bič?
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 13:14
Titulek:Re: TATO DISKUZEodpovědět
Jídlo bohaté na vodu, především zelenina, vede k velkým a kluzkým hovnům, zatímco tučná jídla spíše k malým a pomalým. Výkaly vegetariánů a lidí, jejichž střeva produkují větší množství metanu, mají tendenci plavat na hladině.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 13:45
Titulek:Re: TATO DISKUZEodpovědět
Tak,co je chybou?jím všechno zdravé a prasečí a tlusté nejím a přes to mám hovno -malé bobky.Jednou se mi stalo,že jsem měl bolesti v žaludku a docela černé hovno.Utíkal sem do nemocnice a okamžitě mě dali na JIP s tím,že černé hovno značí prasklý vřed.Tak sem tam ležel na kapačkách,pak přišel doktor a ptal se co jsem jedl říkám včera jsme zabíjeli prase a jedl jsem kroupy se zelím a jelitka.No a pak mi řekl vypadni,to hovno černý máš z těch krvavých krup a jelit.To se mi ulevilo a doma už jsem sral normálně !
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 13:49
Titulek:Re: TATO DISKUZEodpovědět
Zajímavosti:

I když hnědá barva je poměrně častá všude kolem nás, žádná země světa ji nemá na své státní vlajce.

Čínština a řečtina pro ni dokonce nemají výraz.

Největší výkal na světě vážil dvacet kilogramů, tedy jako malý školák.

Toaletní papír se začal vyrábět v roce 1880 v Anglii.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 11:06
Titulek:Je to takodpovědět
To by jste nevěřili,když člověk nemůže udělat hovno,jak je zlý,nabubřelý a navodí špatnou náladu svému okolí !
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 11:12
Titulek:Re: Je to takodpovědět
Kolik čtverečků z role toaletního papíru utrhnete najednou?
Kolikrát se utřete jedním papírem? Kolika papíry se obvykle utíráte?

Najednou lidé utrhnou dva až dvacet (!) čtverečků, průměrně však pět.
Někteří lidé se jednou připraveným papírem utřou až desetkrát, ale v průměru 1,5krát. Dotázaní průměrně spotřebují tři papíry na jedno posezení.

Utíráte se pohybem odpředu dozadu, odzadu dopředu, nebo prostě střídavě sem a tam?

44 % se utírá odpředu dozadu, 11% se utírá odzadu dopředu s rukou prostrčenou mezi nohama, 6 % tímtéž směrem s rukou vedle zadku, 4 % (samé
ženy) táhnou odpředu dozadu s rukou mezi nohama, 2 % prostě rejdí sem a tam.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 11:32
Titulek:Re: Je to takodpovědět
Ale je tu 1% těch co si prdel nečistí a jde se umýt na bidet,tím se dá uspořit velké množství papíru a peněz ! Čistota půl zdraví !
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 12:07
Titulek:Re: Je to takodpovědět
Vykonáváte velkou potřebu pravidelně? Jak často?

49 % tvrdí, že pravidelně. Někteří v tomto ohledu fungují jako hodinky. V 9.15, po první kávě, odpovídá jeden. Vždy v 7 ráno a ve 4 odpoledne, upřesňuje jiný. Periodicita se různí od jednou za tři dny po pětkrát denně.
Průměr je ale 1,5krát denně. Všichni, kteří musejí více než třikrát denně, byli muži. Nejvíce respondentů (28 %) chodí na velkou ráno.
Autor:poeta8   Datum: 16. 10. 10:51
Titulek:báseňodpovědět
Jaroslav Vrchlický
Balada o hovně

Na mém stole od nedávna, leží zvláštní kus,
je to věrně padělaný, lesklý, lidský trus.
Často sedím za večera nad tím hovnem zadumán,
usměju se, pozaslzím, když ho k oku pozvedám.

Snad byl otcem toho trusu přepychový hodokvas,
či je dílem proletáře, nebo sličné ženy as,
či mu kmet na lůžku trýzněn znenadání život dal,
či byl otcem jeho mladík, když k milence pospíchal.

Škoda, že mi novin kousek vedle hovna neležel,
aspoň znal bych politiku, k níž jeho pán náležel.
Hovno mlčí, svědek němý, neprozradí, kde se vzal,
nepoví, kde, jak a kdy ho tvůrce jeho zanechal.

A tak hovno z ruky dávám s rozmrzelou náladou,
žel, že navždy zůstane mi nejtemnější záhadou.
Dál však moje hlava bádá, dál se musím hovna ptát,
byla jeho hrobem louka, sad, či les, či reterát.

Všechno toto nadarmo je, marné všechno pátrání,
bohužel nebyl jsem kmotrem hned při jeho vysrání.
Sta mi představ v mysli spěchá, myšlenek se tísní sbor,
vím, že hovnem povrhují, vím, že psancem je ten tvor.

A přec každý kdo tu žije, měl by hovnu poctu vzdát,
co jsou platný miliony, když nemůže člověk srát?
Ale jedna věc mne těší, v hovnu čerpám nauku,
v hovně jsme si všichni rovni, bez reptání, bez hluku.
Ať ho vysral cigán v háji, nebo slavný generál,
hovno podrží svou formu, no a smrdět bude dál!
A tu člověk, ať je králem, ať je žebrák prosící,
čím je víc, než pro to hovno živou voznicí.


Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 09:44
Titulek:Víte o tom ??odpovědět
že,průměrné hovno zdravého člověka váží přibližně patnáct deka a měří cca 8 až 15 cm.

Z 65 % je tvořeno vodou, z 5 až 10% dusíkem, z 10 až 20% pevnými substancemi a z 10 až 20% popelem.

Obvykle má hnědou barvu, což je způsobeno obsahem bilirubinu, žlutého vedlejšího produktu při likvidaci starých červených krvinek, chemicky příbuzného hemoglobinu. Bakterie v poslední části trávicího traktu způsobují přeměnu světlejšího bilirubinu na tmavohnědý urobilin.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 09:58
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Toto je velmi zajímavé poznání a hovno pro každého z nás je velmi důležité,tak proč ne diskuze právě o něm?
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 10:03
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
A přec každý kdo tu žije, měl by hovnu poctu vzdát,
co jsou platný miliony, když nemůže člověk srát?
Ale jedna věc mne těší, v hovnu čerpám nauku,
v hovně jsme si všichni rovni, bez reptání, bez hluku.
Ať ho vysral cigán v háji, nebo slavný generál,
hovno podrží svou formu, no a smrdět bude dál!
A tu člověk, ať je králem, ať je žebrák prosící,
čím je víc, než pro to hovno živou voznicí.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 10:12
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Já souhlasím,takový hovno je důležité jak pro cikána,tak pro žebráka i největšího generála!Sice smrdí,ale já považuju hovno vytvořiti ať už 15 nebo 30 cm dar od Boha toť největší blaho pro tvora !
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 10:17
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Přišel Jíra z posvícení
že dostal břicha bolení

Nebylo právě lékaře
poslali mu pro kováře

Kovář jak to měl ve zvyku
Válel Jíru po trávníku

Jíra vysral také hovno
že nebylo světu rovno

Šli okolo dva mostáři
hádali se kolik váží

Hovno váží třista liber
Sakra, to vám byla prdel

Šli okolo dva četníci
smekli před hovnem čepici

A pan farář ten zas káže
že prý hovno patří faře

Pan starosta tvrdí jistě
hovno patří na smetiště

Hovno do papírku dali
by ho mouchy neposraly.





Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 10:30
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Já znám hodně lidí o niž se říká,zase vyser a zase sněs,ale to je spíš u té slabé sociál.menšině,když nemají co jíst,ale pozor může se to často stát i u boháčů ,ale tam jde o lakomost!
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 10:32
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Malý ptáček letěl na zimu na jih. Byla taková zima, že ptáček zmrzl a spadl
doprostřed pole. Jak tam ležel, šla kolem kráva a vykadila se přímo na
ptáčka. Když zmrzlý ptáček ležel v tom hovně, začal si uvědomovat, že to
vlastně hřeje. Hovno ho začalo ohřívat! Tak si tam ležel hezky v teple a
samou radosti si začal prozpěvovat. Kolemjdoucí kočka uslyšela ptačí zpěv a
začala zjišťovat, odkud jde. Šla po zvuku, objevila ptáčka v hovně,
vyhrabala ho a sežrala.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 10:42
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Toť pravdivá bajka,četl jsem ji asi Ezop? No jiná věc se stává daleko na severu,tam to hovno hned zmrzne a tak se říká ,jsem zmrzléj ,jak sobilí hovno.
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 11:00
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Prdí vědci prdí laici
prdí parta montérů
televizní zpravodajci
honí svůj prd v éteru

uprdne si vprostřed slova
žák pod nosem docenta
prdí Katka Neumannová
i akrobat Valenta

prdí kněz i abatyše
nikomu to nevadí
Vochomůrka prdí tiše
do mechu a kapradí

prdí ten kdo má dost jídla
kdo je dobře nakrmen
prdí Klaus a prdí Špidla
Spiderman i Superman

královstvím se krásně neslo
když prděly princezny
proprděné má své křeslo
i pan doktor Železný

řekl bych že je to celý
co bych vám dál povídal
proč bychom si neprděli
když nám pánbů zdraví dal

PĚKNÝ DEN A PRDU ZDAR ))
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 11:12
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Tož majte se ja jdu srát a hovnu zdar ! Dobrý den
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 11:14
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Díváte se na papír po utření?

60 %, převážně muži, odpovídá kladně, 14 %, především ženy, nikdy, dalších
16 % to dělá občas. Někteří dopsali vysvětlení: Je legrační se na to podívat, Je to jako moučník po obědě, jeden mladík naopak napsal: Nikdy, to bych se poblil.

Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 11:39
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Teď jsem si pomyslel na generála čepičku,ten musel mít hovno jako čepici,prase kdo ví, jestli se on myl.
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 12:13
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Druhou knihou, kterou Johannes Gutenberg vytiskl hned po Bibli, byl kalendář označující ideální dny a hodiny k užívání laxativ.
Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 13:06
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
No,tož to je ale velmi poučná kniha a žáden jedinec by neměl zůstat k ní laxní ! Pak budete znát vše,kdy a kde srát !
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 13:19
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Je pro vás nepříjemné chodit na velkou mimo domov? Jaké bylo nejnepohodlnější místo, kde jste si museli ulevit?

37 %, převážně mužům, nedělá problém vyprázdnit se kdekoliv mimo domov, 25 %, převážně ženám, to vyloženě vadí. Většina dotázaných se shodla na tom, že ulevovat si venku jim velké potěšení nedělá.
Nejnepříjemnějším místem pro jednoho respondenta bylo vyprazdňovat se ve finské tundře v hejnu bodajícího hmyzu, jiná respondentka uvedla: Schovaná v ponču u silnice, když nebyly široko daleko žádné stromy. 5 % odpovědělo, že nejvíc se styděli jít na velkou v bytě partnerů, se kterými v tu dobu chodili.


Autor:za-pa   Datum: 16. 10. 13:32
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Povím ti,že já bych teda před svou partnerkou taky nešel srát,no považ jak by to vypadalo,kdyby si tam před ní začal prdět ?Jednou sem se vysral do vody na Kubě a docela príma pocit !
Autor:diskuze_o   Datum: 16. 10. 13:43
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
Větry

Fakta:

Již v roce 400 př. n. l. pravil Hippokrates: "Nejlepší je, když vítr unikne nehlučně, ale stále je lepší ulevit si prdem, než jej v sobě zadržovat."

Dusík, kyslík a kysličník uhličitý jsou dopravním prostředkem.
Vodík a metan pak výbušným pohonem, pokud se v blízkosti vyskytne plamen.
Co však dodává větrům jejich typický odér je příměs síry.
Dále je ve větrech obsaženo malé množství dalších látek, z nichž jedna se například jmenuje charakteristicky skatol. Odborníci tvrdí, že každý prd voní trochu jinak.
Autor:fa-bi   Datum: 16. 10. 10:19
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
:-))fekálie jsou tvým zamilovaným předmětem bádání?
teda toto,to je skvělý
co to lidské tělo umí
mnozí z nás teď jistě čumí
jak nám střeva dobře fachčí
bez námahy,úsilí
vyloučí z nás zplodiny

takže hurá, fekálisto, dál do práce
fajný obor bádání
i když trochu zavání
jedno je však zcela jisto
nobelovky tě nic neuchrání:-)))
Autor:bzuk   [ IP: 213.235.169.*] Datum: 16. 10. 11:48
Titulek:Re: Víte o tom ??odpovědět
čuusíček, nějako nestíhačka,což mnohé potěší :-))

ho ho hovno to je věc,je lepší,jak po ránu kotrmelec.
Jak se párkrát zpozdí denně,
vypadáš jak jů a hele.
Vykulenec jako prase,s bystrou myslí důmáš,
kdy návštěva vzácná tato,nezpůsobí blamáž .
Prosě o struktůře hovna bytí mnohé je už psáno,
hlídati si střívka nutností je,aby nebylo tvé já stále poděláno.
Zajímavost pro nás všechny určitě je věc ta, že kidungy o něm je stále studně beze dna.

Kurňa,že my všici jsme se nedali na Žáčka :-))) moc tě zdravím

Autor:fa-bi   Datum: 16. 10. 08:34
Titulek:Dobré ránkoodpovědět
hezký den,ať se dneska daří všem:-))
Autor:bzuk   [ IP: 213.235.169.*] Datum: 16. 10. 11:50
Titulek:Re: Dobré ránkoodpovědět
hoj hoj ještě jednou hoj, ráno jsem nestačila zdraviti
Autor:roks101   Datum: 16. 10. 00:04
Titulek:no tedyodpovědět
tak jsem myslel,že už jsou tyto fora zapomenuta a jak vidím tady to žije dál......a taky koukám,že tu je asi pár známých i když mají jiné kabátky.....že fa-bi? :-)))
Autor:bzuk   [ IP: 213.235.169.*] Datum: 16. 10. 06:47
Titulek:Re: no tedyodpovědět
kabát sem kabát tam, čuuus Roksíííííííííííííí ty ježuro pichlavéééj hezké ráno
Autor:funny64   Datum: 16. 10. 08:09
Titulek:Re: no tedyodpovědět
Nazdáááár Roksi! :-))) Se tady slejzáme, jak švábi na pivo... :-)))
Autor:bzuk   [ IP: 213.235.169.*] Datum: 16. 10. 12:00
Titulek:Re: no tedyodpovědět
to před ním neříkej, páč je ježek hmyzožravec.A jak znám Rokse, zežral by kde co, no však ty taky, po včerejší vaší rozmluvě mě pomyslně chytil hajzl žlučák.K vám teda asi na návštěf nikdy nedojdu,jedině s pemprsačkou :-)) i pořádnou podvlí kačkou :-))) ještě,že vy dva nejste manželé,to by se ty žvance tak mísili,že ani nechci pomyslet....... hoj funnyyyyyyyyyyyyyyyy
Autor:fa-bi   Datum: 16. 10. 08:46
Titulek:Re: no tedyodpovědět
Vítej,Roksi,čas se mění
kabátek se snadno změní
ale obsah nezměněný:-))

Tak jak žiješ,starý brachu
vyvolení dávno v prachu
a když jsem tu nakoukla
uviděla známé tváře
nešlo to bez komentáře.

Bzuk tu čile poletuje,pobzukuje,provokuje/tedy jen určité jedince:-)/
vytrhl mě z apatie:-))

Velká omluva za s t a r ý brachu,to by sedlo spíš na bráchu-Danyho-viď?-))
Autor:roks101   [ IP: 213.180.38.*] Datum: 16. 10. 22:05
Titulek:Re: no tedyodpovědět
no tedy ...kdo jsi,určo tě znám a ty jsi určitě znala srub....mám tuchu ale jistý si nejsem :-)))
Autor:1framik   Datum: 15. 10. 23:05
Titulek:dobrý večer všetkýmodpovědět
ja vás zdravím prišiel som medzi vás, v tento pozdný nočný čas, zdravím ťa Bzučka, aj teba moja Zlatuška, pamätáš Zlatka, jak sme stavali zo štyroch dlaní hniezdo? ako z nás upachtených cícerkom tieklo? spomínaš na slová ktoré som ti hovoril plný vášne?že nás nikto nerozdvojí pokial v nás život nezhasne?to všetko dalej platí, nič a nikto našu lásku nezahatí, naše pery sa zase v bozku spoja a ty zostaneš navždy láska moja cmuuuuuuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 15. 10. 23:37
Titulek:Re: dobrý večer všetkýmodpovědět
Ve svém živote potřebuji tři věci slunce, měsíc a tebe. Slunce pro krásný den, měsíc pro krásnou noc a tebe napořád.
Lásko moje jsi tak vzdálena a tak nádherná, dotýkat se Tě je tužba každodenní, cítím to i Ty když nejsi se mnou.
Utopím se z tolika lásky, trápení mi dělá vrásky, ale věz jedno jen, že Tebe milovat budu každý den.
Jsi světlem mojich nocí, myšlenkou každodenní, nenech mě čekat prosím a přijď už za mnou.
Chtěla bych zemřít v tvých očích, byt pochována v tvém klíně a navždy zůstat v tvém srdci.
Autor:bzuk   [ IP: 213.235.169.*] Datum: 16. 10. 12:01
Titulek:Re: dobrý večer všetkýmodpovědět
hoj Zlatíííí,jen průlet a mažu žrát
Autor:bzuk   [ IP: 213.235.169.*] Datum: 16. 10. 11:56
Titulek:Re: dobrý večer všetkýmodpovědět
oooch áááách,chci bejt taky mladej perspektivní bzuk, kurňa já myslela,že v mladejch tohle už dneska není.A je jééé tak to je suprrrrr.Hoj frami a přeju mooooře lásky a ať vydrží tvůj cit až do smrdi smrďoucí,je to hezké i když to není pro mě, na mě už platí dneska leda klacky :-)))) jooo měli mě dřív rodičové víc mlátit :-)) a stejně by to nepomohlo :-)))
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Stránka: 18 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem