XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TŘETÍ ŘADY SE STAL M I L A N !!!
René s Dominikem zůstali poraženi!
 


Stránka: 16 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Autor:bzuk100   Datum: 26. 10. 18:52
Titulek:čuuus chobotííííííííííííííííííí Zlato máš plnou mejlovkůů?odpovědět
vrátila se mi nedoruč zpráva včera .Čekám ,zda ti dojde ta dnešní
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 26. 10. 21:26
Titulek:Re: čuuus chobotííííííííííííííííííí Zlato máš plnou mejlovkůů?odpovědět
Olííí myslím že mi došlo všechno a ted už by neměl být problém pá.
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 26. 10. 16:46
Titulek:helo,fanny,bizzyodpovědět
Nechápu o co vám pořád jde pořád se tu obhajujete že jste sami za sebe no a to já taky já používala dva nicky jeden černý druhý modrý se svým jménem ten modrý už neexistuje takže mám jen ten jeden.To že Marek viděl fotky ze třídy je pravda já jen Bizze upozornila at si mě nebere do pusy ve smyslu ignoruji já vás tak se na mě laskavě vyprdněte i vy já už mezi vás nepatřím tak mi dejte svátek každej at si sáhne do svědomí jaké fotky komu posílal jen ty moje se dostaly na světlo,ale pořád je to jen a jen moje věc já jsem svobodná a můžu si dělat co chci a psát si s kým chci.To že Marek viděl vaše fotky vás rozčiluje,ale chci jen podotknout že spolužáci jsou veřejné stránky pokud by si někdo sehnal heslo může vás vidět spoustu lidí né jen Marek do třídy mé ZŠ denně chodí spoustu cizích lidí a mám jim snad psát do vzkazů co si to dovolují chodit na čumendu.Nejsem si vědoma že bych o někom ze třídy řekla něco brutálního a pokud to bylo v negativním smyslu tak je to asi tím že mi ten člověk nesedl a dokážu to říct i jemu prostě není člověk ten co by se zavděčil lidem všem já negativa slýchám dnes a denně,ale nerozčiluji se zkouším si z toho něco vzít pokud je to z úst člověka normálního.Z vaší třídy mě klidně vymažte já tam stejně už nechodila a klidně mě tam rozebírejte to mi je taky buřt ale dyž dojdu sem za lidima které mám ráda tak si mě laskavě nevšímejte a neberte do úst nahodte ignoraci tak jak já ignoruji vás.
Autor:kupkajimucocnet   Datum: 26. 10. 16:56
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
1*
Autor:1framik   Datum: 26. 10. 17:11
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
ahoj Zlatka, neni treba nikomu nič vysvetlovať, na chat chodia ludia debatovať a nie sa obhajovať, nespáchala si žiadny trestný čin, fotky uverejnené na stránkach netu si môže pozrieť každý kto chce, aj ked neviem o aké fotky ide lebo ma to nezaujíma, prajem ti pekný nedelný večer
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 26. 10. 17:38
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Framíčku já se neobhajuji nemám povinnost komukoliv cokoliv vysvětlovat já jen poprosila určité lidi aby zapoměli že existuji aby si byl v obraze poskytla jsem Markovi pohled na fotky ze třídy týkalo se to fotek z posledního srazu.Jinak pokud budeš mít náladu a čas dej mi vědět jestli mám dnes nakouknout domů zatím se měj ahojky cmuk.
Autor:1framik   Datum: 26. 10. 18:08
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
nakuknem neskoršie lebo mám ešte nejakú prácu, okolo 20tej
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 18:15
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Podívej se , milá zlatá, já jsem reagovala na to, co tady bylo veřejně napsáno a tebe se rozhodně nebudu ptát na svolení, jestli smím nebo nesmím. A na vzkazy jsem ti nikdy nepsala a psát nebudu, za to mi nestojíš, tak si nefandi, že bych s tím začínala právě teď. Taky nevím, jak jsi přišla na to, že mě rozčilují nějaké pitomé fotky, které měl kdosi vidět ve třídě. Já mám na profilu fotek asi padesát, jsou veřejné a dala jsem si je tam dobrovolně, nemám potřebu se schovávat, páč se za sebe nestydím. To, co děláš ty, je tvoje věc a neležíš mi ani v patě, posílej si co chceš a komu chceš. Moje včerejší věta pod tvým příspěvkem patřila Bizzovi, s tebou bych se nazahazovala. Ona potrefená husa vždycky nejvíc kejhá, že? Tak klídek... :-)))
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 26. 10. 18:49
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
já jsem husa,ale ty si kráva dyž ani nevíš na čí příspěvek reaguješ se prvně podívej a pak tu plácej dámo.
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 19:06
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Óóóó, nejvíc játrama tady plácáš ty. Tak co, už dobrý? Dej si obklad a bacha...otevřel se ti kanál! :-)))
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 19:15
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
1/ Že potrefená husa nejvíc kejhá-je přísloví.To znamená, že se většinou ozve ten,kdo za něčím stojí. Tím nebylo řečeno ,ýe jsi husa,ale zřejmě se tak cítíš,když jsi to na sebe vztáhla..
2/ Kráva-to už je nadávka .. Prostě,promulvila "dáma"!!!
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.112.*] Datum: 26. 10. 18:55
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Zlato, jen malou poznámku: nemáš tak docela pravdu s tím, že by spolužáci byli tak docela úplně veřejné fórum. Jednotlivé třídy jsou uzavřené společnosti a právě proto tam jsou zavedeny hesla a registrace. A je jen na jednotlivých třídách, spolužácích a lidech, koho si do třídy pustí, komu dají heslo atd. A ještě k těm fotkám: měla bys respektovat, že jsou lidé, kteří se za své fotky nestydí nebo je jim fuk, jestli si je prohlídne kdokoliv a kdekoliv. Ale jsou i tací, kteří se z nejrůznějších možných osobních či jiných důvodů neradi kdekoliv veřejně a kde jakým úchylům na internetu vystavují . A znovu podotýkám, že důvody k tomu mohou mít různé. A pokud zveřejnili své fotky a fotky svých nejbližších ve třídě, tak proto, že jsou si tam lidi přeci jen bližší a mají k sobě už vybudovanou nějakou důvěru. To bys mohla respektovat a pokud jsi chtěla někomu ty fotky ukázat, tak trochou slušnosti by bylo se alespoň zeptat, jestli to ostatním nevadí. Ne každému je totiž jedno, že fotky rozebíráš s kdejakým volem na internetu, kterému jsi nalítla. Jestli si chceš posílat kdekomu své fotky, tak je to samozřejmě jen a a jen tvoje věc.
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 19:04
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Ahoj Pavlí! Není možná...ty a tady? :-))) Se picnu! Hele, nezahazuj se s někým, kdo za to nestojí. Ale napsalas to pěkně! :o))) Teď čekej ještě hezčí odpověď...
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 19:23
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
100% se ztotožňuji s tím,co jsi řekla ... Navíc jsem se Zlaty jen slušně zeptala, jaký měla motiv,proč to udělala.Atina totiž vykřikuje,že máme ve třídě zrádce a jak si to s Domem užili... Mě je úplně jedno, že si užili úchyláckého šmírování a v podstatě jsem jen odpověděla,že víme,kdo tím člověkem,kterého jeho vlastní kámoši označili za zrádce-je.Já patřím k těm,co je jim to jedno,ale jsou lidé,kterým to jedno není-ti už na fórum většinou sice nechodí,ale Zlata se projevila jako člověk,jemuž není radno věnovat důvěru.Mě osobně je fuk,měla jsem k ní vztah neutrální.Opravdu mě zajímalo,proč se propůjčila k šmírování úchylů,ale te´d po její opravdu jedlé reakci, mě už opravdu nezajímá a myslím, že k svým kámošům po bok patří,
Autor:1framik   Datum: 26. 10. 19:24
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
ahoj Pavla, napísala si to pravdivo, Zlatka vie že spravila chybu, aj sa ospravedlnila, myslíš že je správne donekonečna jej vytýkať jedno zlyhanie?
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 19:29
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Framíku...a nepatlá se v tom takhle náhodou do nekonečna ona sama? A nenapadá dál lidi s úrovní jí vlastní? To znamená vulgárně? Asi jsme fakt všichni slepí... Kdyby tady dnes nevyblinkala ten svůj krásný příspěvek nahoře, nikdo z nás by neměl potřebu se k tomu už vyjadřovat. Ona každá akce vyvolává reakci, to vědí už děti na ZŠ.
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 19:32
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Bohužel Framíku.Zlatka se neospravedlnila,ale vytáhla do kalibru nadávek do krav-příspěvek k Funny s tím, že ona si může dělat,co chce.Přitom já jsem měla stejný názor jako Pavla a jen jsem se jí v podstatě ptala,proč to udělala..A výsledek,jak píšu-dáma promluvila.A přitom ti,pro které to udělala,jí sami nazývají zrádcem.Zrádců si neváží nikdo,by´t je někdy výhodné využít jejichz služeb.Mluvím tak o ní až teď,když jsem viděla její reakci,kteá mi připomíná na poněkud vulgárnější úrovni chování malého děcka typu: Tak jsem ti maminko tu drahou voňavku vylila, no a co heč heč !! To,že si s tebou píše sladkobolně a romanticky je vaše věc,ovšem její chování a i nedávné hádky "na úrovni" s těmi,kterým pak posloužila, o romantické duši zrovna nesvědčí.Ale jak pravím,vaše věc.Proti tobě nemám nic,myslím, že jsi slušný člověk ..
Autor:1framik   Datum: 26. 10. 20:04
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
oslovil som Pavlu, ale nereaguje, zdržím sa komentára lebo ako správne hovoríš, reakcia vyvolá protireakciu
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 20:06
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
:-))) Proti tobě tady nikdo nic nemá, pokud vím.
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.112.*] Datum: 26. 10. 20:59
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Ahoj Framíku, já jsem pouze reagovala na Zlaty příspěvek . Možná jsem se blbě vyjádřila.
Ono možná nešlo ani tak o to, že Zlata ty fotky zveřejnila a hlavně o to KOMU. Že to bylo člověku, který zřejmě nedělá nic jiného než sbírá celé dny informace a drby o druhých a neštítí se jich zneužívat, posmívat se lidem, urážet je, mistrně rozeštvávat mezi sebou .Člověku, který rozeštval pod nejrůznějšími kabátky toto fórum a kamarády, kteří se tu scházeli. Pozurážel tu a zesměšnil tady kdekoho.Přitom sám se bál, jako čert kříže, aby o něm někdo věděl cokoliv bližšího. Neštítil se to nakonec otočit ani proti svým "kamarádům" a přisluhovačům. Vidíš a vymstilo se to Zlatě.... možná se teď pan Dom někde za monitorem směje a mne si ruce...má radost, jak se tu teď všichni perou a nadávají si.

Jinak zdravím Fany, Helu a všechny ostatní.
Autor:Pavla   [ IP: 85.207.112.*] Datum: 26. 10. 21:19
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
opr.: mělo tam být: ale hlavně o to KOMU
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 27. 10. 06:45
Titulek:Re: helo,fanny,bizzy pavla nové maso?odpovědět
už nebudu hledat dědka ani smráďata,založíme pořádnou masnu a všechny vás zaměstnám.Mám pro vás přichystáné oblečky,ale babi Ati bude mít nejlepší,dostane kýbl,hadr a vonuci na palici,kdyby se moc potila,pro svoji lásku už všechno.Ale teď mám obavy co s tím jejím Bóbikem
Autor:hela707   Datum: 27. 10. 19:49
Titulek:Re: helo,fanny,bizzyodpovědět
Pavlí,taky zdravím.A zase sedí,co jsi napsala. Ale neb oj,nehádají se všichni...Jen Dom,Aťka a k mé lítosti též Zlata ...Ostatní spolu vycházejí anebo si dělají z toho legraci ...Slzy nikdo neroníme ...
Autor:1framik   Datum: 26. 10. 15:53
Titulek:pekný nedelný deňodpovědět
prajem všetkým, zdravím Zlatku, Skarlet, Helku, Funny, aj Atinu, rád si spomeniem na zašlé časy, ked išlo o život, teraz už iba s úsmevom bez emocii a s trochou nostalgie, teraz sem občas zájdem na kus reči z dlhej chvíle
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 26. 10. 16:24
Titulek:Re: pekný nedelný deňodpovědět
tak když zdravíš i Atinu,tak já tebe taky a další neřeším :-))))))))))))))jak je u vás v Blave?U nás byl dnes docela pěkný den,kéž by jich bylo víc.
Autor:1framik   Datum: 26. 10. 17:14
Titulek:Re: pekný nedelný deňodpovědět
počasie je asi také ako u vás, striedavé, len kolega bol nasratý že musel o hodinu dlhšie pracovať
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 26. 10. 17:07
Titulek:Re: pekný nedelný deňodpovědět
ahojky Framíčku,děkuji ti za tu včerejší krátkou chviličku.
Autor:1framik   Datum: 26. 10. 17:16
Titulek:Re: pekný nedelný deňodpovědět
aj mne to spriemnilo chvílku a bol som rád že ťa vidím
Autor:kupkajimucocnet   Datum: 26. 10. 15:25
Titulek:čumim,čumim...odpovědět
....na foru ani oči nezvednu , čumim ,čumim jako puk to je mazec to je hluk .............................
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 14:07
Titulek:Přátelé, kamarádiodpovědět
po dlouhé době opět zdravím staré známé, netuším kdo sem ještě chodí z dob VV, snad mušky, tomi, zlatuška, framík, hela....
koukám, že atina, která se sem po vyvolených nastěhovala si pořád slintá to svoje......
VV4 v nedohlednu, docela mi ty debaty chybí, tak snad ti primáci nebo nováci něco diskuzehodného vymyslí......
přeju pěkný zbytek neděle
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 14:23
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Jen malá poznámka...ona Aťka se sem nenastěhovala až po vyvolených. Kdo si dá tu práci a podívá se už hodně zpět, zjistí, že sem chodila už tehdy, ovšem její příspěvky vypadaly úplně jinak... Tímto zdravím příslušnici opačného tábora, ale máme dávno po VV, a tím i tábory skončily v propadlišti dějin. :-)))
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 14:38
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
přišla jsem jen pozdravit lidi, se kterými jsem kdysi vedla řeč...takže nechápu o jakých táborech tu píšeš
jinak atina, pro mě není tábor, ale jednotlivec takový co má jednak blbé pindy a jednak je dost vulgární, kolikrát se to ani nedá číst......ale to neřeš, nemohla jsem si to rýpnutí odpustit, přišla jsem za jinými.....
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 14:51
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Tak když nechápeš, o jakých táborech píšu, tak připomenu : Renéovci, Milanovci... :-))) Mnozí si na to ještě moc dobře pamatujeme. A nic neřeším, nepátrám a nepřepínám... :-)))
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 19:08
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Jasně, že si na ty tábory pamatuju, ale nebylo to tak horký, byla tu i jedna taková smíšená skupina, kde se bavili všichni dohromady.
Dneska jsem nepřišla za žádné bratrstvo, ale jen sama za sebe:-)
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 19:15
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
:-))) Tak je to nejlepší!
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 19:18
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
hele funny, jakej je tvůj pravej nick? myslím za starých dob....
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 19:22
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
No tenhle, jiný nemám. Dlouho jsem byla bez nicku. A psala jsem poměrně málo, o to pilněji četla. :-))) V dobách VV jsem se tady pohybovala v kapku jiném čase, než probíhalo hlavní dění, se zpožděním. A s puberťákama dopoledne se mi moc kecat nechtělo. :-)))
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 19:25
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Můžeš mi prosím něco vysvětlit? Za co tady většina linčuje Zlatku?
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 19:37
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Jé, to bude delší! :-))) Ale pokusím se v kostce. Ona Zlata patřila spolu s námi do jedné třídy. A umožnila zdejšímu magorovi Domčuchovi pod svojí registrací šmírovat u nás ve třídě, která je uzavřená, nesmí mezi nás hosté, prostě nikdo cizí se do ní nedostane. A vynášela veškeré i soukromé informace z té třídy. A považuje to za normální a ještě tady po lidech štěká. A diví se, že se proti zrádkyni ohrazujeme. No...ona musí sama se sebou vydržet... :-))) Ale Zlata by ti to podala určitě jinak.
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 19:40
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Pro kolemjdoucího takové prkotiny a malé lapálie... :-)))
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 14:55
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Ahoj Scarlett... Ráda tě zas slyším.Víš, nemyslím si,že Funny to myslela jako rýpnutí...A pak, vždy´t ty dva tábory nám to tu hezky kořenily všem a pokud byl někdo vulgární a sprostý,tak ho nepodpořila ta slušná stará garda ani z jednoho tábora.Ale vulgarity pod různými nicky se tu objevovaly už dřív a třeba má Funny pravdu, že to byl jeden z prvních kabátků dnešních slintů .. Bohužel,VV4 nám Prima nechystá,ptala jsem se na to e-mailem .Tak to tu asi zůstane jen jako volná plocha pro seberalizaci Doma , Atiny a i některých dalších jedinců.. Občas sem někdo ze staré gardy nakoukne,ale většina je z Doma a Aťky dost otrávená a dokonce i ti,co sem pak chodili s nimi,dokud ještě byla docela legrace ...Tak se měj a zas se ozvi... Myslím, že tu stará garda chybí ..
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 19:05
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Ano, stará garda tu chybí, občas mě přepadne nostalgie po tom jak se tu skoro každý s každým štěkal:-)))
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 19:08
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Myslím, že jsou tu zase dva tábory ... Domčuch, Atina,Zlata( s kterou sympatizuje,ale snaží se být umírněný Framík) a ti ostatní-převážně stará garda z těch,kdo ještě zbyli.. + Bizz.
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 19:11
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
teď jsem se od Zlatky dočetla, že sem snad občas zavítá i kool, toho už jsem dlouho nečetla, chlapíka jednoho:-)))
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 19:27
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Nevím, já sem nechodím každý den,ale neviděla jsem ho tu.Leda by měl nový nick. S ním bych si klidně diskuzi dala..Byl to totiž člověk diskutující, byť z opačného tábora a pro debatéra je požitek se s někým na úrpvni třeba i dohadovat ( debatoval,neslintal).
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 26. 10. 16:51
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
ahojda scarllet,ráda tě vidím,ale z tvé blízkosti zase rychle mizím on nikdo neví kde za bukem číhá zlej kool atd kteří veškerej humus kolem mě spustili,tak se měj kočeno čaukýý.
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 19:09
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
Ale Zlatko, copak to čtu? Zlej kool?? Odkdy? Copak on sem ještě chodí? Ten byl přece vždycky náš....:-)))
Autor:scarlett   [ IP: 82.100.0.*] Datum: 26. 10. 21:31
Titulek:Re: Přátelé, kamarádiodpovědět
zlato odpověz mi prosím tě, jak víš, že je to kool???
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 23:08
Titulek:Pohádka šmíráckáodpovědět
Povídám povídám stupidní pohádku a jednom stupidním bučivém telátku.Povídám povídám druhou o telátku, že rádo chodívá v maskovacím kabátku.Povídám povídám třetí, že její kámoš rád šmíruje, děti...Povídám povídám čtvrtou řeč, tu ,co mu to umožnila,mázli.Dál žádná křeč. Povídám povídám pětku,že ač jsou šmíráci-úchyláci zatím bez prostředků,tak aspoń budou mít zábavu,jak nacpat zas do třídy svou hlavu.Povídám povídám šestici,nejde jen o jednu třídní světnici.Tříd je více ,úchylové,napněte líce !! Povídám sedmičku pro slušný lidi-nevyhýbejte se fóru,to úchylové rádi vidí..Povídám povídám osmičku,jen ať se zlouni klidně otřou o mou hlavičku.Je mi to to jedno,je mi to u pr...Ať si jdou třeba do jetele ..Povídám povídám devítku, i ostatní se dejte do klídku.Nestojí za to ti cvoci-ve dne ani v noci !!Povídám povídám desítku ,že za chvíli skončím na hřbítku a budu dělat hají (sny se mi hezké zdají)...
Autor:bizz2704   Datum: 26. 10. 02:58
Titulek:Re: Pohádka šmíráckáodpovědět
Helí kdybych napsalže ti tleskám tak by se jeden ubožák co se tu ukazuje a chlubí se kolik má doma oblečení tím,že sem chodí pokaždé v jiném zase dlouho psal jak plácám s tlamičkou otevřenou zase měl čeho chytit.Tak ti jen napíšu,že tvoje nová pohádka byla bohužel až moc pravdivá.Přeji do budoucna veselejší témata.Pa a brou
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 08:49
Titulek:Re: Pohádka šmíráckáodpovědět
Bizzí,já si z nich nic nedělám.Mě se může dotknout jen ten,koho mám ráda a koho si vážím ..Cintání nenávistníků po mě sjede ..Jsem splachovací.Nikdy jsem s nimi nebyla v bližším vztahu, i když než tady začaly ty aféry,tak jsem to brala, že je na fóru legrace-ještě dokud tu byly Bobina a Brokolice .S kým chci, s tím se stýkám dál ,i když sem už kvůli těm dvěma nechodí ...Já se ale odnikud vyhnat nedám .. a jak říkám , a´t si poslouží.Protože už si tady každý dávno udělal obrázek sám.A paní,co umožnila šmírování,už ve třídě stejně není ...Ale i kdyby..Kdo tam není člen, nezná narážky,tomu absolutně nic neřeknou...A pokud jde o fotky..Já se za sebe nestydím,stejně jako za jméno a názory.Kdybych nechtěla,tak bych je tam nedala..
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 10:19
Titulek:Re: Pohádka šmíráckáodpovědět
Bizzi, klidně tleskej! Já tleskám dobře a tleskám ráda...když je čemu. Tož to teď dělám, i když to není vidět... :-)))
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 20:50
Titulek:...odpovědět
cestička k domovu pomalu zarůstá a zas další večer marně čekala jsem.
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 21:13
Titulek:Re: ...odpovědět
hľa, luna bledá tíško si sadá za čiernu horu zvečera,
dnes ako vlani vrba sa kloní a v tichú vodu pozerá,
ja stojím stlpkom v tieni dlhom osamelého topoľa,
dnes ako vlani v ušiach mi zvoní tvoj smiech a hlas od poľa,
ja ešte bojím sa zabehnúť k tebe,
musím nájsť silu a odvahu v sebe,
by myšlienok tok nezhatil nečakaný bôľ a zármutok,
ked príde ten deň ja k tebe s radosťou pribehnem
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 21:18
Titulek:Re: ...odpovědět
kdyby si chtěl nečekáš pokud by tvá láska byla opravdová neváháš ani chviličku pokud by ti bylo aspon trochu smutno tak by si nebyl tady,ale tam kde tvoje láska slzy roní.Možná je poslední možnost pak domeček kde sme byli štastni zmizí.pa.
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 21:24
Titulek:Re: ...odpovědět
hoj Zlati a Frami a hezkou dobrou
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 21:27
Titulek:Re: ...odpovědět
Olííí kujíkuju .-)
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 21:44
Titulek:Re: ...odpovědět
dobrú noc Bzučka
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 21:42
Titulek:Re: ...odpovědět
smútok môj nevidíš lebo je hlboko, veselosť a smiech je tu len na oko, v mojom srdci stále krv pre teba prúdi, nezaslúžim si ked ma tvoj hlas súdi, ked domček zbúrať chceš, v tom ti zabrániť nemôžem, je to na tebe a ty to vieš
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 21:44
Titulek:Re: ...odpovědět
já tě nesoudím já jen když udělám chybu uznám ji a proto mi ted vůbec není hloupé říct ti PROSÍÍÍÍÍÍÍM ODPUSŤ MI a pojď za mnou.
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 22:01
Titulek:Re: ...odpovědět
nemám ti čo odpustiť, nie som farár ani kňaz, každý spraví nejakú botu, za pár chvíl ma aj tak vypnú tak to necháme na zajtra, ked sa ti to bude hodiť, dobrú noc láska spi sladko cmuuuuk
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 22:04
Titulek:Re: ...odpovědět
věnuj mi 5 minut třeba jen na skypu.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 10. 20:15
Titulek:OŽRALÁ BZUČKA -PRÁVNIČKA HELAodpovědět
Právě jsem dorazila domů z ryb a jak vidím děvčata,zase jste namazané jak zákon káže,nechápu o co vám jde co zase blijete a dady na place,aspoň si někam zalezte ! Nehodí se,aby jste tady koktaly,šišlaly a dělaly si tak ostudu.No,ale nevím,když jste si nechaly fotit ty vaše tlusté prdele, opilství pro vás je prkotina.Děvčata,až budete střízlivé,přijďte a řekněte co vlastně chcete,ale jak říkám bez alkoholu ! Jinak na ožralky nemám náladu a berte na vědomí,že s váma diskutovat nehodlám! Však toto ani diskuze není jen z vaších hub vypadávají sračky,kterým já ani nerozumím ! Nazdar a nechlastejte už STRYGY ! :-))))))))))))))))))))
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 21:22
Titulek:Re: OŽRALÁ BZUČKA -PRÁVNIČKA HELAodpovědět
budliky budliky bulisi mulisi cmůůk ňu ňu a ťu ťu
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 22:11
Titulek:Re: OŽRALÁ BZUČKA -PRÁVNIČKA HELAodpovědět
Bzučko, ta mi fakt nestojí ani za to hou hou ... Vždyť víš, že jsem na ty infantilní říkačky a tak si hned vzpomenu v souvislosti s tou úchylačkou na.. A TO TELE HUBOU MELE... Asi tady mají pravdu..že je to ubohej neš´tastnej cvok.. Psychiatr nejsem a tak jí nechám mlít,protože když se vycintá, a bude si myslet ,jak nám to nandala,a bude jí líp ...Slinty takový ubožačky mě opravdu neurážejí ...
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 26. 10. 02:20
Titulek:Re: OŽRALÁ BZUČKA -PRÁVNIČKA HELAodpovědět
Tož teď sem se konečně po dlouhé době zasmála! Zloděj křičí: ............ Fakt dobrý :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 08:52
Titulek:Re: OŽRALÁ BZUČKA -PRÁVNIČKA HELAodpovědět
Daši .. Hou hou krávy jdou ... Jak jsem napsala nahoře Bizzovi, mě se může dotknout jen ten,koho mám ráda a koho si vážím ... Úchylové a nenávistníci rozhodně ne !!Psi štěkají,ale karavana jde dál ..Měj se moc hezky a čauky .
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 19:20
Titulek:pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
jsem ti tam dala ještě jednu fotečku mé otylosti a kdyby jste chtěli zneužít mých fotek,je mi to buřt,klidně si mě svlékněte nějakým prográmkem,ale sím ko... nevošoupáát jůů???Moooc je potřebuju :-))))
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 19:44
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
Ahoj.Já jsem Otylka a co...přijde doba,kdy tlustý budou hubený a hubený budou studený.... A nebo lépe řečeno.jsem ztepilé junonské postavičky ham ham a komu se to nelíbí,nech si pr..(kno) políbí !!!
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 19:53
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
jééé prííma,tak to se zase můžu začít cpát,alespoň nebudu chrastit v posteli :-))
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 19:56
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
Já tě ráda přivinu na svá dobře vyvinutá ňadra ...To je jak když spadneš do peřinky !!!Budeme pak zpívat dvojhlasně_Hou hou ..
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 19:59
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
koho budeš chovat mezi ko... mě nebo jííí, my dvě bychom u sebe nemohli být páč bychom se pro ně na sebe nedostali :-)))
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 20:01
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
????Ale Atinku určitě ne !!!A myslela jsem to obrazně herdek !!!Tfuj babo !!!
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 19:59
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
Šmárjááááááááá!!te´d to čtu a vypadá to divně,čéče ...Tak tě musím uklidnit.Jsem hetero !!!
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 20:02
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
fůůj se mi levilooo, díky bohu za ty dary díky bohuuuuu,sem se lekla,ale fáákt. uuuf
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 20:05
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
Ale to víš ... někdy se prstík upíše do blbůstky ..
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 20:10
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
ty vogooo teď je v telce Halinka Pawlovská,to mám co dělat,abych se dostala do jejich mír.A já tu babu miluju ona je kousek,nejsem lespááááááááááááááá nejseeeeeeeem
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 20:12
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
a jdu ,jdu si hledat jednorázové rukavice,choooj Heluuuš
a přece jdu
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 20:14
Titulek:Re: pro Atinku za hezký šmírung na mém profilu tadyodpovědět
Javor !! Teda jasan..já jdu žehlit.Kdybych při ňáký tý přestřelce zahynula,tak abych to aspoň tady měla vyžehlený ...Čágo belo šílenče a bacha na mucholapky !!!
Autor:filipek.koutsky   Datum: 25. 10. 17:17
Titulek:nevim,coodpovědět
Vam Atina udelala,ale ja ji znam osobne jako normalni,ferovou holku.myslim,ze vsichni,kdo se tady do ni navazite a to dost hnusne,tak jste obycejni ubozaci.je mi Vas lito.
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 17:23
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
i ťu ťu ťu,ňu ňu ňu plepto ňo tak čo???ňo eště jednou hou hou???
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 19:46
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
Přes jednoduchý říkanky jsem tady já,ne ?!! Já ožralý politruk (dle Aťky)se proto hlásím do služby !!!
Hou hou krávy jdou,nesou mlíka půl kbelíka
sotva domů dolezou ... halí belí ..
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 21:24
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))))
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 17:27
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
milouškej plyšáček mooc miloušká Atinka chceš pušinkůůůů ?? tak nááá cmůůůk a slííínt
Autor:funny64   Datum: 25. 10. 17:35
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
Hoj! :-))) Hele, opatrně s tím...nevíš, kdo tam je...abys nelíbala někomu pr..l! Může ji mít místo hlavy... :o)))
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 18:00
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
Atince ráda, když by jí to uzdravilo.Už na ní budu jen hodná a tobě to taky doporučuji a kdyby potřebovala k lékaři a nikoho neměla poblíž,tam bychom mohli kamoušsky vypomoci,musíme si pomáhat v této její těžké hodince,všechno dobré se nám vrátí.Začni funny přemýšlet ona vůbec za nic nemůže, v tom něco bude.Začínám mít po 14 dnech obavy o její zdravíčko,a i když sem zalupuje a dojde tak sím jen ňu ňu a ŤU Ťu,ABY se jí nepřitížilo,to bych vám neodpustila,už jen že má klučičí oblečky a chce mít pindíka,to je na uváženou.Taková operac to není samo sebou,je to děsné riziko i po stránce hormounů,přestanou jí růsz prsa po práškách a kdoví kam jí to vleze
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 18:43
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
víš co je funny zajímavého hi hi kdepak viděla mé ladné tělo nebo ten Vomčuch,jako že mi každej čumí mezi to a do vočí,to člověka potěší.Měla jsem asi 3 kila nad a teď mám asi 6 kilo pod,nožičky jako tyčky k rajčatům už nemám ani druhou prdel ve předu už na mě jsou jen voči a ko....si mě asi s někým spletla nebo ten Vomčuch,náhodou postavou mohu konkurovát mladým děvčatům a strčím je momentoš do kapsy hi híííí a ve svých letech mi ještě supr drží :-)))))óóó já se mám a kdyby mě vomčuch viděl na fotce svlečenou ,tak to sotva,ale kdyby mě takhle ruplo,jakože mě nikdy takhle neruplo,tak by dělal oooch ááách :-)))))) si mě oba s někým pletou,ale jestli jim někdo někdy poslal nějaké fotky,tak je to sviňárna nejhoršího kalibru se někomu vysmívat za jeho postavu,bo může přijít němoc,třeba plpej Pepka a skřiví se jim huba tak,že všici okolo pro ně do teď ošklivými budou krasavci.Ubohost vysmívat se někomu za to jak vypadá,to je IQ.To se vysmívají děti ve školece a ještě tak na základce nebo puboši,ale dospělí jedinec, no někde se stala chybička a zastavil se posun vpřed.K politování.Vomčuch je asi silný jedinec a ve spojením s Ati ,nooooo hi híííííííííííííííííííííííííííííí
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 19:48
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
A co takhle raděj hladit...třebna do úplného vyhlazení ?!!!Mučeníčko,to je moje potěšeníčko !!!
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 19:56
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
kuwááá to je pro mě těžkej kalibr, já neublížím ani mouše,jako malej hajzl jsem jim trhala křidýlka,ale vyhlazovat do vyhlazení,to by mi zůstal sajrajt na ručičkách né???No to plééé to po mě nemůžeš chtít,já se sraček štítím.
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 19:58
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
Vezmi si na to rukavice ... !!!
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 20:03
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
pak si mám jako vydloubnout voči ???
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 20:07
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
Proóóč ?????Proč zrovna ty ?
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 20:11
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
abych neviděla tu srajdu na těch rukavicích přecéééééééééééééé,no ten pocit i bez vok by taky stačil :-)))
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 20:15
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
Jo ahááá !!! Ale hele vole-dáma snad vidí jen co chce ,né čéče?
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 26. 10. 02:28
Titulek:Re: nevim,coodpovědět
Filípku Koutských, jestli Tvůj příspěvek patří více osobám, tak by mělo být ve slovech Vám a Vás malé v. Ty, ty, ty, že Ty jsi nedával ve škole pozor!!!!!!!!
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 17:02
Titulek:dobrý deňodpovědět
prajem všetkým, nechystám sa komentovať vaše vzájomné kúsanie, je to na vás dokedy to chcete ťahať, ked budete prihadzovať tak to bude nekonečná záležitosť, teší ma aspoň to, že zajtra spíme o hodinu dlhšie
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 19:55
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Ahoj Framííí !!! Jo,.kdo seje vítr,nesklidí vánek,ale bouři !!!A tady už to chtělo vyčistit dlouho !!Kolik dobrých lidí raději mlčelo a odešlo.Jenže Framíku, pokud si ještě pamatuješ pohádku Pyšná princezna a v pohádkách bývá moudrost , co řekla chůva králi,když tvrdil ,že za zbídačení země můžou oni..?Řekla:Ty!!!Kdo zlu neodporuje,sám se proviňuje!!Kdyby Atina s Domčuchem dali pokoj a zalezli do svejch bud,protože to oni tady dělají dusnou atmosféru, rejí do lidí, šmírujou a co jsem slyšela,tak se jim pokoušejí ztrpčovat i život v reálu, a chovali se normálně,.tak já do nich rejt nebudu. Já zlo vyvolávat nebudu,ale ustupovat mu taky nebudu. Už totiž vypudili pár lidí,kteří mi byli sympatičtí a je čas říct:Tak dost !!!
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 20:26
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
ahoj Helka, ťažko sa verí tomu, z čoho tých dvoch obviňuješ, podla mňa sa snažili tu urobiť nejakú veselšiu atmosféru, ako môže niekto niekomu v reále škodiť, ked nevie kto je kto alebo sa poznáte osobne? myslím že by ste sa divili kto je Domčuch a to vynášanie fotiek z triedy, kto má najlepší a najlahší prístup ku všetkým fotkám?je tu viac otázok na zamyslenie, nemám rád hon na čarodejnice, aj mne bolo ublížené, ale beriem to s nadhladom a neriešim, nemá to zmysel aby bolo forum večne rozhádané, jedna strana musí urobiť ústretový krok, inak toto forum nemá šancu
Autor:bizz2704   Datum: 25. 10. 22:37
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Framíku ale Zlata předsi přiznala,že ty fotky vynesla on a ještě se divila co je na tom divnýho .Tak co tu řešíš kdo to mohl být.
Autor:bizz2704   Datum: 25. 10. 22:40
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Ctěl jsem správně napsat-co je na tom divnýho a proč se to to někomu zdá že to neměla dělat.
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 23:19
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
neber si mě do pusy at nevýjde najevo jaké fotky tvoříš ty.
Autor:funny64   Datum: 26. 10. 00:30
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Ale, ale, to se ozývá ta pravá! :-((( Nebo jsme všichni slepí, kdo jsme tady před nedávnem četli tvoje plamenné projevy a obhajoby?
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 09:06
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Zlatko, nebere si tě do pusy,konstatuje fakt. Nevím,jaký jsi měla motiv,ale nerozčiluj se,když se mluví o tom, co jsi udělala.A nebo když nechceš,aby se o tom mluvilo,tak to nedělej.Jak jsem koukala,te´d už je to stejně bezpředmětné.Ono je totiž velmi jednoduché zjistit, u koho se objevilo cizí ID a kdy. Jak už jsem řekla, ne že by mě na tom záleželo..Nikdy jsem ze sebe nedělala nikoho jiného v příspěvcích, ani v tom jak vypadám a kdo jsem.Za tím,co napíšu,či pustím do PC si stojím ..Ale dost jsi mě překvapila .Já jsem proti tobě nikdy nic neměla, i když jsem si nebyly zrovna blízké ..Ale tvé jednání z poslední doby nechápu..Na druhou stranu je fakt, že o tobě až tak moc nevím a proto si neosobuju právo si tvé jednání nějak vykládat ...A tak mluvím jen o faktech..T.j. o tom,co se stalo ..
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 15:54
Titulek:zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
tak tebe bych nádhero chtěla vidět v reálu,držku skováváš ,bo máš určitě vemena u pasu,prdel jak šterskej valach a ty mi něco říkej o tloušťce,v reálu jsi mě neviděla :-))) a klidně si s tebou budu konkurovat ,dones postavičku ham ham a ksicht taky.Jo nedonese broučice,páč má držku obrácenou směrem vzad,zesračkovatělej mozek,já su v reálu klidně vyrovnaná,nestydím se za ksicht ani za postavu.To ty máš asi mindráky ze všeho okolo co??Jen si s s tím tvým čmuchalem Domčím kecej o všech co chceš,hlavně že ti alespoň při tom mozek slouží,bo jinak je zakrnělec.Je zajímavé ,jak je většina proti menšině,to asi o něčem svědčí že??Jste prostě tak vyjímeční vy dva nebo 3,že vás brzo budou vystavovat v muzeu voskových figurín, tož poprvé si za to zaplatím a dojdu vám tam pověsit krásně cedulky na krček určo ho máš ladný jak laňka,ale k čemu krčíček jak laňka ,když na něm sedí dýně. Tobě se ráda od srdce zasměji i ty naše malinký ubožátečko,litujeme tě všici,snad ti ta útěcha k tvému nezdařenému naplavení při porodu do normoš světa trošku utěší.Já nevím a nechápu ,proč jsou všici k tobě takový ty naše chůďátko,vždyť ty za to nemůžeš.Až budeš mít zase pokusy o zvracení plpkůů dojdi,my tě tady budeme utěšovat,konejšit a hladit.Bo nemáš vlastní mozek a musíš naslouchat co se kde dozvíš za hámoty.I ty naše Jasněnko, perlo jasná hou hou krávy jdou nesou mlíko pod vodou.A Frami nereaguj,bo tomuhle stvoření bezmozku není pomoci,tady žádná léčba nepomáhá. Až to bude starší,prostě se to bude muset
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 16:00
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
Utratííííííííííííííííííít utratíííííííííííííííííít :-)))
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 16:12
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
šmáriajozef už je to tu, už nesmiem ani hubu otvoriť, ahoj Bzučka
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 16:52
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
otváraj Frami,ale jen na žrádlo,bo je lepšííí,než tyhle jebloviny :-))) a ještě na pusinkování,to taky musí bejt a né žádný cmukínky cmukínky :-))))
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 16:57
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
mám tě:-)))ahojky Olííí:-))))
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 16:58
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
čuuus Zlatííííí,jdu na mejlíka ráda tě vidím
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 17:02
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
fajn já ted vstávala otevřela hubu narvala tam pomelo a du se muchlovat s cvrčkem tak se nakuknu večer na emilka zatííííííím měj se a nečil se z lidima kteří za to nestojí.
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 17:22
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
mááš mejla,neboj já se čílit nedovedu už i v reálu jsem tupáá,ale ráda si pustím nevomalenou hubu na špacíra,bo mi to udělá hezky,ale dozvíš se více v emilovi.Jsou jiné věci k řešení,nad čím se mozek staví a to nejsou hádky sváry a takové blbiny,jen když jde jiným o zdraví a hrůzy okolo,to nemá člověka nechat chladným,jak nejde o život ostatní jsou jebloviny a píí....oviny
jak říkal pan Werich ,když nejde o život jde o ho.........
Autor:bzuk100   Datum: 25. 10. 16:57
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
až Atinečka dojde,tak budeme muset dělat budlíky budlíky ťu ťu a ňuňu,jak jí Domčůůšek kooušnééé tak je vymalováno,ploště plouček náš malej milovnanej jinej nebude,nepoj já na ní šproštá nepudu,to še nešmííí,už jí jen budu kolíbat a houpááát ňů ňůůůůůů,aby se nám poklidniláááá :-))) ta naše malá vopiškááááá,zlatíškoooo,ešiš maljááá,já jí snad ještě koupím dudáška,a dám jí do pušinky cukrátko,já myslela,že má vlastní názory a ona nemáá,ona má radost,když jí Domčušek něco sdělí,aby v té kebulce něco vůbec měla :-))) Jooo joooo Frami kdo seje vítr.................
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 17:13
Titulek:Re: zdár všem normoš lidičkám a bezmozku Ati obzvlášť :-)))odpovědět
ja som svoj názor povedal včera a už sa k tomu nemienim vracať, je to na tebe a Atine, ako s tým naložíte, chcelo by to trochu ústretovejšieho prístupu lebo sa mi to zdá také umelo vyprovokované,
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 01:17
Titulek:...odpovědět
Ráda vidím že jsi šťastný,ať ti vše vychází jak to psala ta osůbka do toho vzkazíku že tě držím na řetězu??? Koukám ti to bez něj svědčí víc.pa.
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 16:10
Titulek:Re: ...odpovědět
ahoj Zlatuška, vieš dobre že som sa nikdy nesťažoval na žiadnu reťaz, bolo mi fajn pri tebe
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 16:56
Titulek:Re: ...odpovědět
bylo??,čas minulý.
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 17:08
Titulek:Re: ...odpovědět
ved ma nechytaj zase za slovo, aj bude samozrejme
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 17:09
Titulek:Re: ...odpovědět
ale tady se za nic jiného jak slova chytat nedá.
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 17:17
Titulek:Re: ...odpovědět
šmáriajozefpanenkašaštínskasedembolestná a začo ma chceš chytať?
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 17:19
Titulek:Re: ...odpovědět
poněvadž jsem pijavice tak nejlépe sám můžeš odhadnout situaci držení.
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 17:34
Titulek:Re: ...odpovědět
to si viem predstaviť, pri prechádzke po brehu riečky sa do seba zavesiť, kráčať jesennou prírodou obdivovať farby, počúvať riečku a šuchot opadaného lístia pod nohami
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 18:46
Titulek:Re: ...odpovědět
to mi moc nepřipomínej hned si vzpomenu na tu loňskou podzimní co jste mi s Aldem provedli.
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 19:02
Titulek:Re: ...odpovědět
v tom sme boli nevinne, ty sama si sa ponúkla že budeš brankár ked sme hrali s Aldom futbal so spadnutými šiškami, museli sme ťa zahrabať do lístia, aby sme ti mohli dať gol
Autor:zlata   [ IP: 212.96.172.*] Datum: 25. 10. 19:13
Titulek:Re: ...odpovědět
ste si mě ozdobili a potom smáli bo sem byla jak divoženka:-))a aby toho nebylo málo prolezli jste všechny meze už je to tak dávno a přece jako dnes.
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 19:33
Titulek:Re: ...odpovědět
ubehol čas, preletelo leto prichádza zima zas, prechádzky v kabátoch a v chladnom počasí, ked Aldo bude sledovať biele ovečky, to nám bude zase hej, ked s odlomenými konármi budeme hrať hokej, dni ako lanské snehy odchádzajú, len naše city a spmienky v nás zostávajú
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 00:37
Titulek:Dobrou noc ...odpovědět
...srandisti !!!! Jsem líná přepisovat kabátek a tak vás zdravím podle Atiny co by vožralej politruk !!!Póóózor!! Rozchod !!!
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 10. 00:16
Titulek:TAK ČUČCI ZALEZTE JDE SE SPÁTodpovědět
a nechte si něco taky na zítřejší den,bo mluvit jen o kočce je k prdu ! Jo,a taky přemýšlejte,kdo je zrádcem ve vašim stádě :-)))))))))))
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 00:20
Titulek:Re: TAK ČUČCI ZALEZTE JDE SE SPÁTodpovědět
Nemusíme.. víme to !!
Autor:funny64   Datum: 25. 10. 00:36
Titulek:Re: TAK ČUČCI ZALEZTE JDE SE SPÁTodpovědět
A proč bychom měli jít jako spát? My jsme ještě pořádně nezačali! :-))) Mejdán se teprve pomalu rozjíždí... Ale to už Aťka neuvidí. :o)))
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 00:39
Titulek:Re: TAK ČUČCI ZALEZTE JDE SE SPÁTodpovědět
No jo,ale ne tady ...
Autor:funny64   Datum: 25. 10. 00:43
Titulek:Re: TAK ČUČCI ZALEZTE JDE SE SPÁTodpovědět
No jasně, že ne tady, zas tak padlí na hlavu nejsme! :-))) A šmíráky sice sneseme, ale jen chvilku. :o))) Všeho do času...
Autor:bizz2704   Datum: 25. 10. 00:46
Titulek:Re: TAK ČUČCI ZALEZTE JDE SE SPÁTodpovědět
Nikdo nevidí všechno jak si někdo myslí
Autor:hela707   Datum: 26. 10. 09:58
Titulek:Re: TAK ČUČCI ZALEZTE JDE SE SPÁTodpovědět
Helete a vy čučci jedny jste zase nespali a zase si užívali pokecu s partou , a drze ne tady !!! Čuček-no to je hezký slovo.To přejímám do repertoáru pro všechny noční ptáky,co nechodí spinkat jako já. au o půlnoci ..
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 00:07
Titulek:všetkýmodpovědět
prajem dobrú noc a príjemnú zábavu zostávajúcim
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 25. 10. 00:17
Titulek:Re: všetkýmodpovědět
Dobrou noc Framičku
Autor:hela707   Datum: 25. 10. 00:21
Titulek:Re: všetkýmodpovědět
Papa Framí !!Spi sladce !!!
Autor:funny64   Datum: 25. 10. 00:23
Titulek:Re: všetkýmodpovědět
Dobrou...nebo aspoň její zbytek.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 10. 23:25
Titulek:23.25odpovědět
Framiku,jen tobě přeji pěkný večer,protože ty jsi na tomto place opravdu velmi kultivovaný člověk.Jak jsi si všimnul nikoho jsem za celý den nenapadla a přesto mi jedna dobrá duše pokoj nadala. To,že jsem jim napsala pravdu,bude pro příští dny dobré téma aspoň se nebudou nudit.Pokud s nima mluvím jako prase tak si to zaslouží oni jsou stejní a nedá se mluvit s nima normálně jako s lidma!
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 23:33
Titulek:Re: 23.25odpovědět
je to od teba pekné Atinka, len si myslím že s trochou ochoty by sa tu dalo výjsť s každým, chcelo by to iba trochu chcieť a výjsť v ústrety, aj tebe pekný večer
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 10. 23:34
Titulek:Re: 23.25odpovědět
to máš velkou pravdu
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:22
Titulek:Pro Lindasskuodpovědět
Milá Atino, pokud jste chodili šmírovat, protože vám někdo ( a asi i víme kdo) půjčil registraci, tak si šmírujte ....Je to zábava úchylů,ale proti gustu žádnej dišputát ...A jestli jsem se vám fyzicky nelíbili, tak ne že by na tom sešlo.Ale to víš, i když si to nemyslíš, my jsme krásní duševně, a duševní krása jak známo není vidět ...A pokud nerozumíte našemu druhu humoru ,bóže,taky žádný neštěstí..Není jeho účelem oslovit zrovna vás ...Pokud vím ,tak vás nikdo do žádné třídy nepozval ....
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:33
Titulek:Re: Pro Lindasskuodpovědět
Bingo! A když i jednotlivec někoho pozval, většina z nás byla proti. A odmítnutí se bude trestat, to se nesmí, nenene, tytyty! :-))) Budou na nás móóóc oškliví za to, že jsme je mezi sebe nechtěli! :o)))
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:35
Titulek:Re: Pro Lindasskuodpovědět
Hlavně mluv kultivovaně-asi jako Lindasska,aby to bylo v jejich stylu a pochopili tě ...
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:45
Titulek:Re: Pro Lindasskuodpovědět
Tak její styl fakt nezvládnu. Já nerada zvracím i v reálu, tak se to nebudu učit ještě ve virtuálu. A jestli mi jí podobní nebudou rozumět? Věříš, že mi zas tak moc nevadí? :-)))
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:59
Titulek:Re: Pro Lindasskuodpovědět
No tak vidíš Funny, právě se Atina projevila,že ve skutečnosti vůbec nic neví ....Ale ať si povídá- sama se sebou úplně nejlíp !!Ani ti bych do ní neryla, byla doba,kdy jsem si myslívala,že je fajn.Ale jako Lindasska je prima stoupa ..
Autor:funny64   Datum: 25. 10. 00:09
Titulek:Re: Pro Lindasskuodpovědět
No to je právě ono...dohromady nic neví a to ji štve nejvíc. :-))) A nejen ji.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 10. 23:48
Titulek:Re: Pro Lindasskuodpovědět
a co bys ráda,však sama mluvíš jako prase a hlavně,když si ožratá to pak se s tebe stává už dost známý politruk :-)))
Autor:roks101   Datum: 24. 10. 23:19
Titulek:ahojkyodpovědět
tak copak se tu probíralo dneska??si musím trošku přečíst historii :-)))
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:21
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
Ahoj Roksí! To se hošku zasměješ! :-)))
Autor:roks101   Datum: 24. 10. 23:23
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
jejda ahoj funy :-))), tak co rizoto,nevyhnali tě s ním doma??
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:35
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
Nevyhnali, naprosto dokonalé a udělila jsem ti veřejnou pochvalu a řád zlaté vařečky. Budeš muset juknout do žákajdy...občas...a zalistovat kapku zpět. :-)))
Autor:roks101   Datum: 24. 10. 23:50
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
to se budu muset podívat :-)))
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:26
Titulek:Re: ahojkyodpovědět
Zdarec Roksíku ..Najež bodliny a propracuj se fórem !Hezký večer.
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 22:58
Titulek:no toto, Atinka,odpovědět
tak já sa snažím Bzučku učičíkať aby ti nenadávala a ty mi tu nohy podrazíš ešte horším kalibrom, plynie mi z toho poučenie, že sa chlap nemá miešať medzi ženy ked si skočia do vlasov lebo sa aj mne dačo z toho ujde a môžem prísť k úrazu, vidím Atina že máš zmysel pre humor, len ho málokto chápe
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:01
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Framí neboj, od nás ti rozhodně nic nehrozí! :-)))
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 23:03
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
to si ma ukludnila, ale ukludňuje ma hlavne že som z dosahu a po káblikoch ma nikto nemôže zmlátiť
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:09
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
No,já jsem si do tebe trošku rýpla(níže),ale jinak vlastně docela obdivuju,jak pořád věříš v lidi...je to docela povzbuzující vlastnost.zvláš´t tady.
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 23:23
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
ja si Helka myslím, že ludia nie sú tak zlí ako sa predvádzajú, tu sa chytajú za slovíčka lebo inšie sa chytať nedá, v reále by k takýmto výrokom vôbec nedošlo
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:27
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Framí,kdo má v sobě zlobu, tak ji právě tady pustí...Jen v reálu se necítí tak beztrestně ,,
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:42
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Taky myslím... V reálu by si to, co si leckdo tady dovolí, mnozí moc dobře rozmysleli. Páč by mohli mít potíže...
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:05
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Ahoj Framí !!!! Přeju hezkej večer.... Na ženský bacha, i Nastěnka byla vlastně zmije jedovatá ... A ještě pak Ivánkovi řekli:Kdybys nebyl hlupákem,nestal by se s medvědem !!! Tím samozřejmě neříkám, že z tebe dělám méďu,jen že mezi ženské se plést je fakt nebezpečné ..
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 23:09
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
ahoj Helka, ved si pripadám ako ten méda z rozprávky, aj on sa snažil pmáhať a všetkých vyplašil
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:10
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Ale ne ...Napsala jsem ti výše.
Autor:bizz2704   Datum: 24. 10. 23:16
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Framíku to je starý známý,-za dobrotu ne žebrotu :-))
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:20
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Zrovna ty si stěžuj! :-))))))
Autor:bizz2704   Datum: 24. 10. 23:25
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Já si nestěžuju,jen ho upozorňuju :-D
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 23:29
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
ked ja som Bizzi taká nátura, že strkám vždy hlavu levovi rovno do papule, nie vždy sa mi podarí zdárne ju vytiahnuť
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 10. 23:33
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Bizzi,ty už mě taky neštvi a přiznéj se co jsi provedl,tomu říkáš dobrota?:-))))))
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:38
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Bizzi,ty rošťáku náš jeden !!! Přiznej se,nebo Atina už z tebe vypáčí, že Reportáž psanou na oprátce jsi fakt napsal ty a celá tvoje třída ti přitom pomáhala !!!!!
Autor:bizz2704   Datum: 24. 10. 23:46
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Jasně špital jsem ji Juldovi z podpolštáře :-)))
Autor:1framik   Datum: 25. 10. 00:00
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Juli z vily bol tvoj komplic? ejha
Autor:funny64   Datum: 25. 10. 00:12
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
To jsou věci, což? Kolosální odhalení! :-)))
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:09
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
To je sice fakt, jenže my jsme zgruntu hodné ženské...přece! :o))))))
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:12
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
Prý samochvála smrdí..Tak já pochvílím tebe a ty mě,ju ?!! Funnynko,zlatíčko, ty jsi takové dobrotivé sladké stvořeníčko !!!
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:19
Titulek:Re: no toto, Atinka,odpovědět
:-))) Helenko, sluníčko, ty jsi tak báječná a jedinečná osůbka! Je to dostatečně upřímné? :o)))
Autor:lindasska   Datum: 24. 10. 21:32
Titulek:CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
vyštěkáváš ty stará intrikánko,o co ti jde,snad ne o to,že jsem tě přehlížela a nedala jsem se od tebe vyprovokovat ? Jsi příliš hloupá,abych na tebe reagovala asi jak to napsal Dom.Bzučce prskaj od huby sliny a neví,kam má strčit ten její čumák.To ,že jsem byla Zapa a diskuze Dom,věděl každý a my jsme se tím netajili.Bavili jsme se tu o hovně,protože vy jste to ve třídě dělali taky jak Dom říkal chodil jsem tam tajně a oni se tři dny bavili o kočce,jak má pěkný očka,čili o hovně taky:-)))Funny se chtěla dozvědět víc tak ty prý jsi uslintaná a když mluvíííš funíš jako prase dál psát nebudu,protože by ostatní děvčata byla smutná,nebo i nasraná.Ukázal mi všechny vaše fotky a řeknu vám,děs a hrůza já být tak šeredná,tak nevylezu ani sem na plac.Ty malý hovádkoBzučko o tobě mi taky sdělil pár věcí nevadilo by,že jsi tlustá,ale fotit se bez šatů,žádný pěkný pohled na tebe není.Věř mi ! Děvčátka taky odlétám a přeji vám,aby vám nelítaly od držky sliny a mějte veselé Vánoce !
Autor:bizz2704   Datum: 24. 10. 22:19
Titulek:Re: CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
Atino to co jsi tu ze sebe dostala máš z vlastní hlavy nebo ti zase někdo nadiktoval co máš psát???Myslel jsem,že máš větší úroveň.Mrzí mě,že jsem se takhle spletl.Je mi z tebe docela smutno :-(((
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 22:26
Titulek:Re: CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
Ahoj Bizzi!! Tím se vůbec nezabývej !! Ber to tak,že tě může urazit jen inteligent !!Atina se zase jednou potřebovala vyzvracet,tak jí to přej !!
Autor:bizz2704   Datum: 24. 10. 22:42
Titulek:Re: CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
Víš Helí já se snažím vidět v lidech spíš jen to lepší a za opravdu zlého člověka tu považuji jen jednu osobu.U Atiny mě překvapilo a zamrzelo,co napsala protože jsem myslel,že už se dokáže ovládat a psát sama za sebe.No jsem pouhý Bizzík omylný
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 22:52
Titulek:Re: CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
Z toho si nic nedělej ..Neomylnej je jen pámbu.. a potažmo i Tupolánek .. a Paroubek- .. a celej parlament !!! Jak si tak Atina sama se sebou v tomhle příspěvku skvěle popovídala, koukám, že je tu jejího talentu škoda.....
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 23:03
Titulek:Re: CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
Veliká! :-)))
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 22:52
Titulek:Re: CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
Ahoj Heli, ahoj Bizzi! Bizzi, Hela má pravdu, kašli na bláboly zapšklých osob. Oni musí sami se sebou žít a vydržet, musí to být hrozné... :-)))
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 22:56
Titulek:Re: CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
Ahojík Funníku !!! No přece právě proto mají víc kabátků !! A s každým navlékají další osobnost,protože s jednou značkou nevydrží... V jednom jsou hodním v druhém zlí, v třetím oplzlí, v čtvrtém diskutující ... Když už mám tak infantilně ráda ty říkanky,tak je to jako v říkance:Vařila myšička kašičku ...každý prstík jiný,ale jedné ručky ...
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 10. 23:58
Titulek:Re: CO TY TADY CELÝ DENodpovědět
:-))))))))))))))))ano,toto je váš humor a pár rozprávok...
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 17:20
Titulek:kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
to je mazééééc a zase letím :-))))
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 18:12
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
nehovorila ste sama so sebou lebo si to všetcia prečítajú, nebol som pri PC, tak som nemohol hned reagovať, ked spomínate vek, tak vám budem radšej vykať, viete ako je to s poznaním na fore, môžem poznať iba to, čo poviete, nič viac sa nedá poznať, ked vravíte že ste staršia, tak vám verím a preto vám vykám, pochybujem že tu niekto môže poznať niekoho na základe písaných príspevkov, stačí prezliecť kabát a je tu niekto iný, dá sa síce vytušiť kto to je podla formy komunikácie a stavby slov, ale je to iba hádanie a nie istota, nechcel som sa vás Bzučka v žiadnom prípade dotknúť alebo nedajbože uraziť
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 18:32
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
:-))) Pardón, ale to vykání mě trošku rozesmálo... Dovolím si se vmísit a podotknout to, co je mnohým naprosto jasné. My se neznáme jen ze psaní na tomto fóru, a ty to Framíku taky moc dobře víš. Scházíme se hlavně jinde a hodně z nás se známe i osobně, někteří už pár let, někteří pár měsíců. Tak psát zrovna Bzučce něco o tom, jak zná lidi z netu... Možná nezná zdejší kabátníky, ale ono není tak těžké se v nich zorientovat už za pár dní. :-))) A je zajímavé sledovat, jak kdo na koho reaguje... :-))) Měj hezký večer.
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 19:30
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
mě pvostě taky,hihi a si mysvím si svoje :-))) už nebudu ahoj bzučka už budu paní bzukotová.Len dúfám,že Frami to mysví nevážněěěěěěěě :-)))
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 19:53
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
Bzučííí...mám suprový nápad! Necháme si říkat milostivá paní! :-))) A pokud se to neujme, tak si tak budem říkat navzájem! :o))) Ti smajlíci mně fakt děsně chybí, do prkvančic! :-)))
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 20:08
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
jdem žrát funny,já jen proletuju a dobzukuju hezký víkend oběma a nohy na trnož,teda to vám moc závidím zítra,tak čuuus a pápáááááá
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 22:14
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
Pro mě jsi stejně Bzukýšek !!! Cmuk !!
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 19:37
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
ahoj Funny, je mi jasné že sa niektorí poznáte, ja iba reagujem na jej slová že ju nepoznám, trochu sa mýli lebo si ju pamätám ešte z VV3, jej príspevky boli skoro vždy nad vecou, pamätám si ju aj z triedy, len mám taký dojem, že som dosť nešťastne zareagoval na jej príspevok Atine
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 19:50
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
No pokud já si pamatuju, Bzučka tudy při VV3 vždycky jen prolítla a máš pravdu v tom, že byla dycinky nad věcí. Není nad to, že? Mám dojem, že jsi moc vážný a podíval ses na to z té filozofické stránky. Neříkám, že je špatná nebo horší, to rozhodně ne, ale já se raději dívám na věci s nadsázkou a smíchem. :-))) A představ si, že i to může vadit! :o)))
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 19:58
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
vieš Funny, ja to beriem ako príde, vážne veci s vážnosťou a humor so smiechom, aj ja sa občas zasmejem, ked je čomu
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 20:07
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
neznáš mě povahově frami,nemyslím jako babu starou vraždu nebo stařešinu,jsem čééért,jinak jsem to nemyslela a vyprdněme se na to, nejsou to věci k řešení,jdeme radši hamat a dadat.Já teda jo, jdu zítra buzerovat lidi, a moc se mi nechce,jdu se psychíčesky připravit,jinak dobrou a pozdravuj Slovač a chocha a Džuli,ale ty asi neznáš a Danyho páá
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 20:19
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
niektorých poznám, ale iba z fora, ked ich uvidím tak odovzdám, maj sa dobrú noc
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 22:16
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
Ahojda !! Dej Bůh štěstí tomu domu! Vadí to možná-ale jak komu !!!Též cmuk !!
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 19:28
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
jééé to je jako u Klausovic žéé???Ale já bych sím radši onikala :-)))To bude mazéc jako úďování, tak heue,jak je uidět,tak se naštuaui oni co?Nebo budeme dávat V???Tak to by byvo takve,kvidně vykej ,onikej a tykej,pvotože čeština je pvostě kouzevná :-))
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 19:53
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
práve preto že je čeština kúzelná, nechcem ju przniť svojimi pokusmi, tak budem hovoriť svojou materčinou a budem ti nadalej radšej tykať, ty Bzučka
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 19:55
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
No hurá! :-))))))
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 22:12
Titulek:Re: kuwááá to sem si hezky pokeckala sama se sebouodpovědět
Zdarec Ollí! Nežehrej ! Co si člověk udělá sám ,to za něj nikdo tak dobře neudělá !!!
Autor:1framik   Datum: 24. 10. 16:58
Titulek:dobrý deňodpovědět
prajem všetkým, Zlatke, Bzučke aj Atine, kukám že sa Bzučka jeduješ, nemá to cenu hnevať sa za slovíčka, lepšie je na humor premeniť každú urážku, chodiť na forum aby si urobila radosť niekomu kto ťa vytočí nemá význam, ja viem povieš že čo ten blbec tu mudruje, ale je lepší smiech ako srd, aj najväčšieho prudiča dostaneš smiechom skôr ako hnevom, bud tá stará Bzučka akú som ťa poznal vždy, tak trochu nad vecou, aký máš deň?
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 17:07
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
čuus Framíííí neznáš mě vůbec, zatím tady vidím kulovec hovnovec,bavíte se na skupiny,nereagujete na sebe všici pospolu,o čem to tady hovoríš???Ve mě chybu brouškůůů nehledej,však já su stará bzukovčice,ale neznáš mě vůbec ,chvapče neznáš :-)))))))) Jinak zdravím Slovač
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 17:21
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Zdarec Bzukec! Jestlipak jsi nad věcí? :-)))
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 17:23
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
čuus i pod věcí, to budu asi večer:-))))
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 17:25
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Tak to vidíš...všecko funguje, jak má! A tady ti hned někdo nezištně poradí, kdybys náhodou nevěděla kudy kam. :-)))
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 17:28
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
no tož sem moc rada,ve svých letech kdybych nevěděla kudy a kam:-)))) a to bych nesměla být ani já že????
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 22:22
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Hele a to já zas ne!!Ňák začínám slepnout a nevidím ani na dálku ani na blízko a ještě jsem si přirazila brejle včera ve vlaku na čumák o tyč,když jsem se chystala vylejzat a ono to cuklo a prosekla si nosík.A to jsem teprv jela do hospůdky,kdyby aspoń z ní.No jo,holt jak jsem stará,tak jsem bl...slepá !!
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 17:10
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
jeduješ je jako po slovensky co???Jako zlobíš???vidíš jak mě špatně znáš, čekala jsem jestli na mě bude Atinka poprvé reagovat :-))) díky bohu za ty dary díky bohůůůůů :-))))) jsme na dobré cestě životem,huš nám chybí jen snubní prsteny,kuwááá ani tady nemají smajly
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 17:19
Titulek:Re: dobrý deňodpovědět
Frami,kdybych byla nasrávací,byla bych to tady vykecla už dávno s tím slintem od Zapy.Věděla jsem dávno,že Atina je Zapa,jen když dneska tady krkovice vyblil,jak na to sám přišel,tak se mi to hodilo do krámu,aby ona poprvé reagovala :-)))) Lidi odsud přece sami ví,že Atina má kabátky a za kterým se skrývá,to si snad myslíš,že mi to nikdo neřekne????A vidíš podařilo se jednou přece :-))) tak snad začne reagovat i na na ostatní noumáuně Úďo
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 12:57
Titulek:zdár všem prolétám nestíhačkááá,ty jo co to tady čtuu - proodpovědět
ty vogo tak ty jsi Zapa,ty jsi fakt divná,ty mě vůbec neznáš a první co jsi tady jednou vyblinkla bylo že mám táhnout nebo co,že mě všici nemusí.Trošku možná to bylo řečeno lépe,ale takhle to vyznělo,stačí ti opravdu málo,jsi asi v reálu zajímavá člobrdkyně,díky bohu,že na tyhle typy jsem nepadala a když jsem padla i stalo se to,že se lidi spojili a bylo supr.Tak žehli ,žehli nenech se vyrušovat,už na tebe nikdy reagovat nebudu.V hlavě a u srdce nic,doufám,že máš děti a že v sobě nosí také tolik nenávisti.
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 12:58
Titulek:Re: zdár všem pro Atinuodpovědět
.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 10. 14:08
Titulek:Re: zdár všem pro Atinuodpovědět
ale jdi Bzučku,snad by ti taková prkotina nevadila,to bys pane koukala co o tobě psal pan diskuze-Marek a i o jiných děvčatech.Ale,když myslíš a už jste kámoši,dávej si pozor na lišáka:-))))
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 17:25
Titulek:Re: zdár všem pro Atinuodpovědět
tsííí nestraš s Marečkem,jinak děkuji vřele za odpověď,snad se dočkám i další :-)))) a buď nad věcí i pod věcí
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 17:28
Titulek:Re: zdár všem pro Atinuodpovědět
Bzučko neblbni, mohly jsme se něco dozvědět, takhle zůstaneme my děvčata plpéééé! :-)))
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 12:20
Titulek:tak vy tady podle atinečky máte eunucha?odpovědět
pokud by jste se ho chtěli zbavit, do guláše bude dobrej.
Autor:hela707   Datum: 24. 10. 23:00
Titulek:Re: tak vy tady podle atinečky máte eunucha?odpovědět
Ouvej,já myslela,že jsi Jack Rozparovač a řežeš jen holky !! Ale jo,spravedlnost asi muší bejt....Ale kluci bejvaj šlachovitější. Jen dej bacha,aby tě ňákej neklepl přes tvůj vlastní bůček ...
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 11:18
Titulek:Pro Za-pu co je chorobná babaodpovědět
najdi si svého Marka jinde a neotravuj mě na vzkazech,pěkně si to vyříkejte a jdi na léčbu nebo do svazku manželského,já se starám o svoje řeznictví a to mi stačí, s láskou a výčitkami choď za ním,jednu babu doma už mám a takouvouhle ujetinu,zlatá krkovičková :-)))))))))))) Poprvé se tady směju.
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 10. 11:37
Titulek:Re: Pro Za-pu co je chorobná babaodpovědět
Marku,zavři už tu tvoji nevymáchanou hubu už jsi pekla nadělal dost a přemýšlím o tom,že tě nahlásím ať si tě zjistí.Možná jsi to právě ty,co machruješ s fotkama na stránkách -Líbím se ti ? O mě tady furt vypisuješ,že hledáš pajšl.Dřív jsi mi psával ve vzkazech Ty svině Atino,chcípni na ten tvůj pajšl !Tebe hochu poznám na sto honů,proto ten vzkaz pro tebe jsem ti poslala na krkovici,nechtěla jsem tady,ale ty sis o to koledoval. Jistá osoba z tvýho oklolí mi napsala,on není zlý,ale je homosexuál a tak se baví,chvílema jako žena a hned zase muž.Bav se jak chceš a buď si čím je ti libo,ale neurážej,nemusela jsem o tobě toto napsat.Byl jsi natolik nebezpečný,že jsi dnes už jen eunuch !
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 12:16
Titulek:Re: Pro Za-pu co je chorobná babaodpovědět
milá Atinko, mě nepsala Atinka mě psal Za-pa,tak už vím kdo jsi,zjisti si co chceš a kde chceš,došel sem udělat rozruch to jo, ty tady děláš jak jsem pročítal paseku stále,urážlivá,chytrá,závistivá a nesnášenlivá k lidem.Asi ti hodně věcí přerůstá přes hlavu,jsi tak zamindrákovaná??Mareček se pobaví až dojde,rád se s ním uvidím.Dost lidí tady vzalo řezníka a nenechalo se vytočit, s tebou je to jiná,tobě to hned sedí v pajšlu.Mos se pleteš,že jsem nějakej Marek,děvče nebo madam ani nevíte jak,tak buďte chytrá babi i nadále a když vás lidi tak vytáčí,nelezte mezi ně a že pozdravuju Marka
Autor:atina   [ IP: 88.146.16.*] Datum: 24. 10. 12:31
Titulek:Re: Pro Za-pu co je chorobná babaodpovědět
jo,jo ty chytrolíne eunuchu dofám,že už o tobě neuslyším a mám dojem,že ti to za chvíli letí,kdyby jsi nebyl Mareček,tak se neozveš a nebudeš prudit.Takovej je pouze jeden ! A seru na tebe a jdu žehlit,vole.
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 12:44
Titulek:Re: Pro Za-pu co je chorobná babaodpovědět
dojdi i ke mně babi,stará na mě kálí,že jí trencle smrdí jitrnicema,ty se fakt neumíš bavit normálně????Kašli na Marka,chlapů po světě lítá :-))) Jo voly mám rád, každá flákota je supr,nesmí být ale moc starej, nikdo to pak nechce žrát,docela se mi holka začínáš líbit,jsi taková od plic, vezmnu tě za bodykárta,alespoň se mi nebude ztrácet maso.
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 12:18
Titulek:Re: Pro Za-pu co je chorobná babaodpovědět
musíme si počkat na diskuzi aby nám něco řekla o homosexuálech,pokud mají játro i pajšl, ledvinky a kejty,jinak babi klídek,čajíček nožičky do tepla jako dědek Lebedů
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 12:22
Titulek:Re: Pro Za-pu co je chorobná babaodpovědět
Tebe si taky nechám zjistit,protože zvracíš pajšl po ulicích a všude,kdo ví jestli si to po sobě uklízíš,jako páníčkové hovínka po pejskách.Sakra pes,taky by se mohl semlít do guláše.
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 10:31
Titulek:pro krkoviciodpovědět
když jsi přes to žrádlo,dones nějakej recept,ale vynech nějaké chujoviny,doma by mi to nežrali
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 10:28
Titulek:zdarec všem,tak se tady miťulujete??odpovědět
blbááá otázka co??? :-))))
Autor:Pták Rosomák   [ IP: 85.207.248.*] Datum: 24. 10. 11:05
Titulek:Re: zdarec všem,tak se tady miťulujete??odpovědět
To se vr, čmeláku! :-)
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 12:59
Titulek:Re: zdarec všem,tak se tady miťulujete??odpovědět
máš taky paměť hejlíku co???Ale máš,čmelák, pučmeloun nebo bzuk od komára :-)) zdar a hezký den
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 07:24
Titulek:bez pozdravuodpovědět
zdravit vás nebudu,až mi všechno vrátíte bando,jdu brouzdat ulicema,kam babi vrhla pajšl,škoda každé flákoty
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 07:46
Titulek:Re: bez pozdravuodpovědět
Tak tě taky nepozdravím, řezníku. :-))) A nějakou flákotu hoď do placu, ale pajš si nech. :o)))
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 07:56
Titulek:Re: bez pozdravuodpovědět
jsi nějaká usmátá po ránu,masa se ti zachtělo???Ale biskupa slepičího nemám, a svýho nedám,mám ho implantovanýho od dědka.Proto ho hledám,protože mi nepasuje.
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 07:59
Titulek:Re: bez pozdravuodpovědět
kde máš zašitou babi co je unavena životem???Potřebuju vědět,kam mi vrhla pajšl:-((
Autor:funny64   Datum: 24. 10. 08:19
Titulek:Re: bez pozdravuodpovědět
Vysmátá jsem furt, řezníku. Taky to zkus, třeba ti to pomůže. A pajšl i s biskupem si nech, nabízíš samé hnusy humusy! :-)))
Autor:bzuk100   Datum: 24. 10. 10:30
Titulek:Re: bez pozdravuodpovědět
ááá kdo to došel???A mě nechceš???Taky budu babi,teda doufám
Autor:roks101   [ IP: 213.180.38.*] Datum: 24. 10. 00:42
Titulek:******LM********odpovědět
dobrou noc všem :-))))
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 24. 10. 07:09
Titulek:Re: ******LM********odpovědět
stojedničko ,ukecanej teda moc nejsi.Kdo mlčí a moc nemluví,nic moc.Tichá voda břehy mele.Ty určo skováváš dědkovi kluci.
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Stránka: 16 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem