XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM TŘETÍ ŘADY SE STAL M I L A N !!!
René s Dominikem zůstali poraženi!
 


Stránka: 11 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Autor:sava65   Datum: 27. 11. 21:43
Titulek:Krásné sníčkyodpovědět
Štefulinečku krásné sníčky holoubku cukrůůůů cukrůůů cukrůůůů a pár cmukynečků na celou nocičku. Hnátička tě snad už tolik nebolí a berle máš snad u sebe abys mohl chodit cíkat.
Autor:stefan.horvat   Datum: 27. 11. 15:56
Titulek:Sávinko omyl !odpovědět
Sávinko,ještě mi je nevzala ! Ty berle mám u svojí pravé ruky a tu já mám dlouhou.Tak jen ti chci napsat,že tam níž jak odepisuješ tomu Mexikánovi,že se Hermína usadí na starý kolena,tak tomu nevěř.Je mi už 72 let a Hermína nemá ještě 18 let.Víš,oni Romky se vdávají velmi mladé a vždycky(to je jejch pravidlo) si berou bohaté,ale staré muže (gádže) jednou nohou nad hrobem.Takže to máš trochu pomotané.Sice je možné,že se na starý kolena Hermína usadí(bo bude už muset) ale já už budu 50 roků prdět do hlíny.Jo pane,tak to chodí...
Autor:sava65   Datum: 27. 11. 17:17
Titulek:Re: Sávinko omyl !odpovědět
štefánku to myslíš na vážno že je ti tolik roků? Hermě jen 18?To si děláš ze Sávinky srandičky?Ty vtipálku jeden.Prosím tě když si vezmeš mladou tak musíš taky myslet na to že ti občas vezme kramly s mladčím.Já vím štefíčku že se už tak nesoustředíš ale ty punčošáky bys Hermě sundat mohl aby necukala těma prstama při vašem styku.Náš táta je zblblej z těch časáků co v trafice prodává tak chce po mě různé pozice a div mě nepřelomí vejpůl když mu uklouznou nohy a svalí se na mě celou jeho váhou.Loni když to na tátu přišlo tak říkal Sávinko poď skusíme tu kámásůtru. Štefíčku to bylo hrozný on ten starej vůl mě vozil na skůtru a říkal mi kámo.A prej je to nějaká extrovní pozice.Tak já nevím.Uš se v tom nevyznám co ty mladý vyvádějí za špeciality.To za našich mladejch let sem vyhrnula flanelovouu noční košili a bylo to raz dva a byla sem v tom natotata!
Autor:sava65   Datum: 27. 11. 12:14
Titulek:krásné poledníčkoodpovědět
děkujeme za milé příspěvky v podobě humorných vtipů.Štefíček se rád směje tak ho to zahřeje u bránice.Krásné poledníčko a ještě krásnější dníček přeje Sávinka.
Pro skorospokojeného mám tady vzkázek.Tak co ty kluku skorospokojenej vidíš jak ti to sluší v tomto kabátku,jak umíš hezky diskutovat a nezlobit u toho Sávinku.Já vím že jsi hodný človíček .-)a že jsi skorospokojený tak jsi si to umě človíčku vyžehlil/a.
Autor:stefan.horvat   Datum: 27. 11. 13:02
Titulek:Re: krásné poledníčkoodpovědět
Sávinko,ty moje malá kočenko dobré poledníčko i tobě.Já vím,že jsem ti naposledy psal o tom,jak jsem upadl a zlomil si hnátičku.Dlouho jsem nemohl psát,protože mi Hermína odřezala všechny dráty od počítače a taky mi nepodala berle až dnes,když chtěla jít se mnou do kostela a tam ji slíbil,že už náš vztah ukončím. No,slíbil jsem to a udělal jsem i křížek,zatím co Hermína šla ke zpovědi.Stál jsem hnedle vedle zpovědnice a tak jsem slyšel o čem mluvila.Když Hermína končila dlouhou zpověď,tak farář jí zdrceně říkal:víš dcero,co bys sis za takové hříchy zasloužila? a Hermína mu povídá,vím otče,ale když já to tak ráda dělám zadarmo.Považ si to Sávinko,tak toto ona provádí ! Třikrát jsem si odplivnul a berlou jsem urazil nechtěně hlavu jakémusi svatýmu.To jí nemohu odpustit a tak zažádám v nejbližší době o rozvod. To ty asi budeš jiná,co nebo jsou všechny baby stejné? Ty ne,ty jsi přece moje lásenka a posílám ti hodně moc cmucíčků a líbám tě na tvoji prdelčičku,ty můj andělíčku ! Snad mi Hermína neukradne berle,kdybych už nepřišel,tak mi je vzala,ale počkej až já budu zdravej já udělám radikální řez !
Autor:sava65   Datum: 27. 11. 14:00
Titulek:Re: krásné poledníčkoodpovědět
štefíčku,uš sem celá bez tebe usoužená a říkala jsem si kde pak je ten můj milovanej štefíček?A ejhle on má fakturu na nožce.To sem ani nevěděla že máš fajfku v sádře.Och můj Bóže tak jez hdně tvaroch aby ti to rychle srostlo! S tou Hermínku si idal teda herdu do zad!Netušila sem ani v nejmenším že je taková povětrná žena.Štefi já se vdávala jako panna a jediný muž co do mě vstoupil byl náš taťka Loepold.Nikdá jsem ani očkem nekukala po jinejch mužích.Aš tady jsi mě zaujal ty Štefíčku a vstoupil jsi do mého srdíčka zcela neohlášen a nečekaně! Nedělej ukvapené závěry a dvakrát měř a jednou řež Štefíčku.Ten radiální řez si nech projít hlavou chlapče abys pak nelitoval.Ona se Herma na starý kolena může usadit a bude vzorná manželenka!Tak ať tě bůžek ochraňuje,natáhni si haxničku na štokrdle a odpočívej miláčíčku.Pá tvoje Sávinka
Autor:para-siempre   Datum: 27. 11. 14:38
Titulek:Re: krásné poledníčkoodpovědět
:-)))))))))))))))))))))))))) hošani,radikální nebo radiální řez to je fuk,hlavně ho udělejte,bo ho ta Hermína opravdu potřebuje,koza jedna nebeská to jsem ani nikdá neslyšel,aby vzala žena svému muži čest !
Autor:sava65   Datum: 27. 11. 15:07
Titulek:Re: krásné poledníčkoodpovědět
Pane Páro nechci nic říkat ale co když se toto děje doma u štefíčka s Hermínkou?

Po soulozi se pta muz sve partnerky, proc pri kazdem prirazeni hybe prsty na nohou. "Zapomnel jsi mi sundat silonky!"

To by si zase zasloužil ten řez štefíček. :o))))))))))))))))))) a nejen řez ale pořádnej nářez !
Autor:skorospokojeny   Datum: 27. 11. 10:30
Titulek:Dneska je tuodpovědět
zatím klídek,tak alespoň jeden vtípek
Atletické závody
Přijde Rus, vezme kladivo a hodí 120 metrů, světový rekord. "Jak jste mohl dosáhnout takových výsledků?" ptají se ho. "Děkuji straně, že jsem mohl tak pilně trénovat." Další je na řadě Američan a hodí 140 metrů. "Jak jste to mohl dokázat?" "Děkuji trenérovi a své píli." Hází Čech. Nemá nejmenší šanci. Přesto uspěje a přehodí ochozy a kladivo hodí 250 metrů. Zase se novináři ptají: "Jak jste mohl něco takového dokázat?" Čech se usměje a povídá: "A to bylo jen kladivo. Kdybyste mi dali i srp, tak ho ani nenajdete."
Autor:skorospokojeny   Datum: 27. 11. 10:35
Titulek:Re: A ještě jeden ze životaodpovědět
Manželský sex po padesátce

Jeden podnikatel poslal z práce své manželce fax, ve kterém stálo:
Moje milá manželko,
určitě chápeš, že mám jisté potřeby, které Ty jako 54-letá nemůžeš uspokojit. Jsem s Tebou velmi šťastný a považuji Tě za dobrou manželku. Přesto doufám, že mi nebudeš mít za zlé, když se z tohoto faxu dozvíš, že trávím noc se svou 18-letou sekretářkou Vanesou v hotelu Comfort Inn. Neznepokojuj se.
Před půlnocí budu doma.

Když se muž vrátil domů, našel v jídelně tento list:
Můj milý manželi,
dostala jsem Tvůj fax a děkuji Ti za upřímnost. Při této příležitosti Ti chci připomenout, že 54 let bylo před časem také Tobě. Současně Tě chci informovat, že v čase, kdy čteš tento list, budu s Michalem, mým učitelem tenisu, který je stejně jako Tvá sekretářka 18-letý, v hotelu Fiesta.
Jako úspěšný podnikatel a se svými dobrými znalostmi matematiky určitě víš, že se nacházíme ve stejné situaci..... pouze s malým rozdílem: 18-letému to jde s 54-letou víckrát než 54-letému s 18-letou, takže se mnou do rána určitě nepočítej!

Autor:pavla9696   Datum: 27. 11. 10:50
Titulek:Re: A jeątě jeden ze ľivotaodpovědět
Čtyři zásadni pravidla pro dokonalý vztah pro muže:

1: Je třeba si najit ženu, která umí vařit, uklízet, prát ...
2: Je třeba si najít ženu, která vydělává hodně peněz.
3: Je třeba si najit ženu, která je dobrá v posteli.
4: JE TŘEBA ZAJISTIT, ABY SE TY TŘI NIKDY NEPOTKALY !

Autor:pavla9696   Datum: 27. 11. 10:52
Titulek:Re: A ještě jeden ze životaodpovědět
Zvoní mobil v posilovně, zvedne jej funící muž :"Prosím."
"Ahoj miláčku, jsi v posilovně? "ptá se žena.
"Ano jsem, co potřebuješ " odpoví muž otráveným hlasem.
"Tak to je fajn. Já jsem ti jen chtěla říct, že ten kožich jak stál 150 tisíc, tak ho zlevnili na 80. Že si ho můžu koupit?" škemrá žena.
"Ale jo."
"Ty jsi hodný. A víš, jak jsme chtěli jet na ty Seychely a zdálo se nám to za půl milionu drahé? Tak oni to zlevnili jen na 400 tisíc. Co říkáš ?...., nemám to vzít?"
" Dobře, ale jen s plnou penzí," zamumlá muž .
"Jo to já zařídím. A když máš takovou dobrou náladu, tak stojím zrovna před autosalonem Mercedesu a víš jak jsme se dívali
na to S-klasse za 3 miliony, tak si představ, že oni ho zlevnili na dva miliony. Nemám ho zrovna zaplatit?"
"Ale jo, ale jen stříbrnou metalízu," řekne muž docela otráveně.
"Jo, jo, oni ho zrovna ve stříbrné mají. Tak to je super, ty jsi dnes tak zlatý! Tak čau," zaševelí sladkým hláskem žena a položí mobil.
Muž v posilovně také a se zvednutým telefonem nad hlavou zakřičí: "Chlapi, nevíte čí je to mobil?"
Autor:sava65   Datum: 26. 11. 08:31
Titulek:Já do pohádek zasněná...odpovědět
Já do pohádek zasněná-to je pro Štěfánka Horváta !

Já do pohádek zasněná,
do peřinky zbalená,
v té peřince zasněná,
do své lásky zblázněná.
Sním a nechce se mi vstávat
a chci si hlavu pod polštář stále schovávat!
Dobré jitro lásko Štefánku!
Autor:stefan.horvat   Datum: 25. 11. 23:09
Titulek:Štefan Horvát česko-slovenskyodpovědět
PRO SÁVINKU ! Když večer v postýlku uléhám,jenom tebe v mysli mám,moje srdíčko nechce spát,chtělo by se s tebou smát. Dobrú noc,má milá,dobrú noc,nech je ti sám Pánboh na pomoc ! Dobrú noc sladko spi,nech sa ti snívajú o mne sny.
Autor:1framik   Datum: 25. 11. 21:30
Titulek:Medveď pri Popradskom plese vystrašil hostíodpovědět
dobrý večer všetkým, ešte jedna perlička z Tatier, to Popradské pleso už zamrzalo, ale ani ladová voda medveda neodradila.

Pri Popradskom plese vyčíňal statný medveď, ktorý dostal chuť na guláš, ktorý zacítil z miestneho hotela.Poľahky preplával po dĺžke Popradské pleso vo Vysokých Tatrách a pustil sa obsmŕdať okolo hotela.Na malú chvíľu sa dostal až do bezprostrednej blízkosti hotelových hostí, ktorých poriadne vystrašil.Keď guláš nedostal, zamieril si do kontajnera. Aj odtiaľ ho však vyhnal kuchár, ktorý tam práve sypal odpadky z kuchyne.Obaja sa zlakli a utekali každý iným smerom, kuchár do hotela a medved do lesa.





Autor:sava65   Datum: 25. 11. 18:53
Titulek:Pro ŠTEFÁNKAodpovědět
Nejsem krasna jako SABINA Laurinova,nemam prsa jako H.Pawlovska,nejsem hubata jako L.Bila,nejsem bohata jako DASA Havlova,zato kourim jako PEPA LAUFER .-)
Upřimě vepsala Sáva Savá ze z Plzně,
Autor:stefan.horvat   Datum: 25. 11. 16:02
Titulek:PRO SÁVINKU !odpovědět
Jsi vzduch,díky nemuž žiju...Mráz má chlad a řeka vodu,mrakodrap stovky schodů.Král má hrad,Bůh má nebe.Ty máš mě a já mám jen tebe... napsal Štefan Horvát.
Autor:sava65   Datum: 25. 11. 18:54
Titulek:Re: PRO SÁVINKU !odpovědět
tiše šeptám děkuji štefánečku.
Autor:sava65   Datum: 25. 11. 07:31
Titulek:Krásné ránečko ty moje sluníčko.odpovědět
Krásné ránečko ty moje sluníčko.
Snad krásné sníčky se Ti zdály a hvězdičky v nich mi tě pohlídali
a polibek Ti za mě dali .

Štefánečku tu sem složila zase pro tebe.Tak měj hezký den,celičký den ať je pro tebe krásňoučký a tvoje srdíčko at zahřejou moje slovíčka.
Autor:sava65   Datum: 25. 11. 07:47
Titulek:Vtip pro Štefka.odpovědět
Štefíčku víš proč je v ČR nejprodávanější CD Evy a Vaška ??
Protože důchodci si ho neumí vypálit.
Autor:stefan.horvat   Datum: 25. 11. 11:22
Titulek:Re: Krásné ránečko ty moje sluníčko.odpovědět
Sávinko,moc ti děkuji,napíšu ti taky něco hřejivého,ale až přijedu.Odhrabával jsem sníh a upadl, mám něco s nohou,tak mě Hermína veze na pohotovost.Krásný den Sávinko,ty moje dušinko !
Autor:sava65   Datum: 25. 11. 14:39
Titulek:Re: Krásné ránečko ty moje sluníčko.odpovědět
štefíku tak to je mi hodně líto,hlavně aby sis neublížil nějak navážno.A nezmydila tě náhodou spíš Hermínka? No já nevím.Štefí já zase sekala v kůlně tříšťky na podpal do kotle a najednou šmejk a sekla sem se do ruky.Krve bylo mraky,tak sem jela na štychy k dochtorovi.Nevěřil bys,ale mám jich sedum.Tak se mi nedobře píše,klepu to psaníčko pro tebe jedním prstem.Ale vidíš že za tebou jdu i se zraněním.Tebe to asi zarmoutí ale jiný budou mít třeba radost tak co bych je nepotěšila cizím neštěstím, viď štefíčku ?Zatím se loučím a netrpělivě čekám co s tebou je.Kdyžtak zavolej když nebudeš mít sílu psát.
Autor:sava65   Datum: 24. 11. 21:36
Titulek:Hezounky se vyspinkejodpovědět
Hezounky se vyspinkej.....Štefíčku

Hezounky se vyspinkej,
jen nádherné snílky měj.
A zítra jen samé štěstíčko,
pro moje skvělé sluníčko!

Dobroučkou nocičku Štefánku od Sávinky.
Autor:stefan.horvat   Datum: 24. 11. 22:51
Titulek:Re: Hezounky se vyspinkejodpovědět
Sávinečko,znám tě krásně celou,znám tvůj rub i líc,nevím,ale kdo bude tě mít rád víc.Lásečku svou chci ti dát,být s tebou a vždy se smát.Nechám si o tobě něco zdát,protože nechci se tě vzdát .Spinulkej i ty krásně pěkné snílky a vše bude zítra krásné !Miluji tě ,miluji tě ,miluji tě,MILUJI TĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor:her.mina   Datum: 24. 11. 23:09
Titulek:Re: Hezounky se vyspinkejodpovědět
A to se podívejme na starýho mlsnýho kocoura, tak vono už mu to doma není recht, von už zas šmejdí někde jinde. Hm... tak jsem ti sbalila starouši bažanta a prostenal a pro Sávu špunty do uší.
pááá brouku.
Autor:sava65   Datum: 25. 11. 07:34
Titulek:Re: Hezounky se vyspinkejodpovědět
Paní Hermínko a ještě mu přibalte tu kafrovou masť na kolena a ten nočník co máte pod postelí. Náš táta jede do lázní,tak já se o Štefulíčka postarám! Viagru nebalte tý máme doma dost.
Autor:sava65   Datum: 24. 11. 16:55
Titulek:pěkný večer všem zamilovanýmodpovědět
Krásný den, sluníčko svítí,
my dva opět spolu máme býti.
Jemná nervozita v těle koluje,
ale duše se z lásky raduje!

Proč jen ten čas tak pomalu plyne?
Copak nevídí, že já mám myšlenky jiné?
Všechny se soustředí jen a jen k tomu,
abychom konečně my dva byli spolu!

Miluji okamžik, kdy spatřím tebe,
miluji chvilky, kdy jsme vedle sebe!
Miluji ústa tvá a něžné líbání,
miluji pohled tvůj, co nade mnou se sklání!

To vše se mi dnes plní! A daleko víc!
Teď jsi můj a já ti chci říct:
Jsi moje kytička, co z nebe mi spadla
a strašně si přeji, aby neuvadla!

ŠTĚFÍČKU to koukáš, co?Jsem tady básníčkářka?
Autor:stefan.horvat   Datum: 24. 11. 18:54
Titulek:Re: pěkný večer všem zamilovanýmodpovědět
Sávinko,jsem tak překvapený a jsem na tebe hrozně hrdý,že i ty jsi mi napsala báseň.Už tu nebude vypisovat jen pan Framik a Bizz jste tři a to je už co říct!Na lukách kvitly bielé margarety,keď som boskával tvoje jemné pery...
Autor:sava65   Datum: 24. 11. 19:14
Titulek:Re: pěkný večer všem zamilovanýmodpovědět
Štefíčku tak tady máš ještě jednu tu jsem složila jen pro tebe chlapče.

Co je to vlastně láska?
Světlem oděná kráska.
Co je to vlastně slunce?
To jsou dvě spojené ruce.
Co jdou spolu životem,
v srdci slunce v duši den.

To koukáš podruhý co Štefíčku?
Buď džentlmen a pomoz dámě dole když se hrabe v bahně.Se jí divím Štefíčku že do toho bahna leze co?Já bych dobrovolně do bahna nelezla.Asi to mají za domácí úkol a mají bojovou hru brodit se bahnem.Kdo ještě přijde pobrodit se bahýnkem co Štefíčku?Když se mají kde slejzat tak proč se tady hňápou v bahně?Já ti nevím Štefíčku.Ty jo?
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 25. 11. 00:58
Titulek:Re: pěkný večer všem zamilovanýmodpovědět
Rety, milý Štévo, rety, milý Štévo......
Autor:stefan.horvat   Datum: 24. 11. 19:17
Titulek:Re: pěkný večer vąem zamilovanýmodpovědět
To Sávinku. Poslední paprsky z nebe mizí,lidé jsou si čím dál víc cizí.Jenom ty jsi mi stále bližší,nejčistější láska z tebe čiší.Tvoj Štefan
Autor:sava65   Datum: 24. 11. 19:34
Titulek:Re: pěkný večer vąem zamilovanýmodpovědět
tedaŠtefíčku teď si mi vyrazil ouplně dech.Taková romantika pro starou bábu jako jsem já to mi hrkly až slzičky do očí.Děkuju ti a já ti složím básničku na dobrou noc aby se ti hezky spinuškalo.
Autor:1framik   Datum: 24. 11. 16:32
Titulek:pekný podvečer všetkýmodpovědět
za oknami súmrak na krajinu sadá,
meluzína do konárov stromov zafúka,
mäkký sniežik za oblokmi na zem padá,
na horák plynový hrnček s vinkom postav,
za komp s pohárom vareného sa posad,
na forum za priatelmi na kus reči sa dostav,
v teplučku a dobrej nálade na svet pozeraj,
s vtipom a úsmevom s priatelmi rozprávaj,
všetkým prajem príjemnú večernú pohodu,
verte že žiadne sváry ani prieky tu nebudú.......
Autor:bizz2704   Datum: 24. 11. 00:43
Titulek:Názorodpovědět
Tedy říkám si co se mohlo stát
že sem všichni přestali psát
i ti jež mají mnoho kabátků ve skříni
jsou nějak sem psáti líni
nebo předvánoční shon a cukroví pečení
je důvodem všech zde zmizení
no až dny příští ukáží
zda zde bude psaní jen závaží
nebo veselým pro všechny ťukem
s Funny,Roksem,Helou či Bzukem
koho jsem vynechal tomu omluva
skleróz můj je toho zásluha :-))))))
Autor:voda-ziva   Datum: 24. 11. 07:34
Titulek:Re: Názorodpovědět
Dobrý dníček bizonku,tak myslíš,že to bude v tvém případě jen skleróza?
Autor:ohniva-voda   Datum: 24. 11. 12:23
Titulek:Re: Názorodpovědět
Klásné poledníčko Bizounečku
živoučká vodičko nemyslím si že by to bylo jen sklerozičkou :o)))))
Autor:ohniva-voda   Datum: 24. 11. 12:28
Titulek:Re: Názorodpovědět
:-* :-* :-* 3x cmukýneček
Autor:para-siempre   Datum: 24. 11. 15:30
Titulek:Re: Názorodpovědět
Souhlasím s názorem pana Bizze, a taktéž se ptám,kdepak máme ta miloučká děvčátečka.Pane Bizzi,přidejte ještě nějaký veršík,ale chce to něco miloučkého,cukříčkovýho...na pentle se dívky těžko chytí,zkuste nabídnout víc než vodu k pití.Jistě máte dost.
Autor:dasa   [ IP: 82.202.48.*] Datum: 24. 11. 16:52
Titulek:Re: Názorodpovědět
Vidíš Bizzi, stačí pár veršíků a hnedle přibude pár kabátků, i když skříně už praskají. :)))))))))))
Jinak zdravím ty chudobné, co nemají co na sebe!!!
Autor:funny64   Datum: 24. 11. 18:03
Titulek:Re: Názorodpovědět
Bizzi...nebude to proto, že my se máme kde potkávat, kdežto někteří jsou odkázáni jenom na bažiny tohoto fóra a ani svěcená jim nepomůže? :-)))))) Tímto zdravím při pondělku též Dášu, která též nemá na kabát... :-))))))
Autor:roks101   Datum: 24. 11. 18:31
Titulek:Re: Názorodpovědět
ahoj Bizíku :-)) pr mě určitě není přítěží sem občas něco napsat...jen mám málo času :-((
Autor:roks101   Datum: 24. 11. 18:31
Titulek:Re: Názorodpovědět
ahoj Bizíku :-)) pro mě určitě není přítěží sem občas něco napsat...jen mám málo času :-((
Autor:bzuk100   Datum: 24. 11. 21:33
Titulek:Re: Názorodpovědět
no a já zazimuju, použitelná budu na jaře,bo i bzukometvěti musí chrápat,čus Bizííí a všem zároveň přeji dobrou noc a hodně chrápavou, řezat dříví se musí,je zima a tak se všici čiňte.
Autor:naglfaglburnikova   Datum: 21. 11. 15:29
Titulek:ššššššššmarijááááá!!!!!!!odpovědět
co se tady nedozvím, tak můj starej asi taky bude jehovista????
Vždycky říká boha jeho va...říš nebo nevaříš?
Autor:tomastezky   Datum: 21. 11. 16:45
Titulek:Re: ššššššššmarijááááá!!!!!!!odpovědět
Pani, tak mu něco uvařte a enechávejte manžela hladového. Abyste se nedočkala nějakého zklamání, když půjde do kuchyně za jinou. Mám plno takových případů k řešení a věřte, že někdy už není cesta zpět.
Autor:stefan.horvat   Datum: 21. 11. 20:38
Titulek:Re: ššššššššmarijááááá!!!!!!!odpovědět
Bohajehova šeho,čo to tu pánko inženýr trepetě? Však terazky si možete zobrať týžděn materskéj,vy otcovskéj dovolenky! Pán minister Nečas vám to dovolil a eště vás bude aj vyplácať.Vezmitě si dcérku do katolického kostola a povectě jej. iba v jedného Boha veriť budeš,pretože toto je prvé prikázánie !Poriadně jej dajte po riti,a potom ju možtě celý týžděn na otcovskéj opatrovať a za peniaze! Ale,čo ja sa do toho starám? iděm za Sávou,Sáva,kdeže si , počuješ ma ?
Autor:sava65   Datum: 22. 11. 09:59
Titulek:Re: ššššššššmarijááááá!!!!!!!odpovědět
štefíčku,to sem ráda,že tě vidím.Včera jsem padla na kanape a usnula u televize,tak jdu sem až teď.Ty dáváš teda pěkný rady panu inženýrovi,aby dcerunku nasekal na zadek.Kdepák,já bych jí nesekala,spíš bych s ní šla do té jejich jehovistické kumpánije a na voko bych byla taky jehovistka.A pak bych pomalu dcerku od toho odtahovala k jiným činostem.To je moje rada!Štefí,dneska nemám vůbec čas na kompjůtr,muším šukat po světnici a uklidit celý barák.Tak se měj moc hezky,buď hodnej na Hermínku!Jdu taky postavit sněhuláka s prsama,ať má náš táta radost.Štefíčku hezkej den!
Autor:stefan.horvat   Datum: 22. 11. 10:51
Titulek:Re: ššššššššmarijááááá!!!!!!!odpovědět
Sávinko , už mi pomalu dochází proč nechodíš.Buď spíš nebo jak píšeš,stále jen šukáš po domě.No to by nevydržel ani pes.Táta sedí celý den v trafice a vyvaluje se tam a ty chudinko? on tě uhoní... Moje Hermínka šla odhrabovat sníh z chodníků,protože ona ví,že já nemůžu,ale kdybych tak mohl,dělal bych to taky třeba celý den! U nás padá a padá za oknem krásný pohled na zasněžené stromy a okolí...opatruj se!
Autor:sava65   Datum: 22. 11. 13:49
Titulek:Re: ššššššššmarijááááá!!!!!!!odpovědět
štefíčku,nestíhám,mám toho plno na úklid.Nestíhám,nestíhám,jsem v jednom kole.To víš vy chlapy to máte jednoduchý,dřepnete si k televizi nebo k novinám.A kybycujete co chcete k jídlu.Nó štefíčku neříkej že ty si jinej!?Toho sněhuláka jsem už postavila,bylo málo sněhu na prsa,tak má jen tak slabý jedničky.Ale zato mrkev sem mu dala velikou tak má frňák jako Krauz z televize.Tak jdu dál pulírovat barák,lítám tady v šátku a v natáčkách,to by ses asi lek dybys mě uviděl.Štefíčku taky se opatruj a já zase dondu,neboj se!
Autor:ing HAVRDOVSKY   [ IP: 77.48.127.*] Datum: 21. 11. 13:41
Titulek:pratele,prosim pozor.odpovědět
rad bych Vas pozadal o pomoc.mladsi dcerka se prihlasila k svedkum jehovovym a na zitra ji urcili,ze musi stat cely den pred Tescem a nabizet lidem ten jejich casopis Strazna vez.jenze to je prave ten problem.dcerka by mela prave zitra jit poprve do zamestnani,bude doplnovat zbozi v Lidlu,a nenecha si to rozmluvit.proste ona radsi da prednost Svedkum jehovovym,nez by nastoupila do zamestnani.muzete mi prosim poradit,jak ji to mam rozmluvit.s manzelkou jsme jiz vyzkouseli vsechno,jenze ona je zamcena v pokoji a jiz druhy den s nami nekomunikuje.prosim,poradte nam.dekuji.
Autor:tomastezky   Datum: 21. 11. 14:29
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
příteli, jmenuji se Tomáš Těžký a na rovinu ti píšu, že to máš těžký. Výchova dítek je velmi obtížná a zamysli se nad tím kde jste udělali s manželkou chybu, že mladší dcera vůbec k Jehovistům našla cestu a jejich víru vzala jako sobě vlastní. Když přijdete na to, kde se stala chyba, tak se od toho bodu odpíchněte a napravte to. Bude to dlouhá cesta a nečekej zázraky, že ti cerka půjde zítra makat . S úctou T.T. psycholog ve výslužbě

P.S. Akademicá otázka zní : Je vůbec něco špatného nad vírou Jehovistů? Není lepší být jehovista než třeba radikál ??
Autor:ing HAVRDOVSKY   [ IP: 77.48.127.*] Datum: 21. 11. 15:05
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
diky Tomiku.dcerka se k Jehovistum dostala skrz manzelcinu matku,tedy mou tchyni, Gertrudu van Almsick z Hannoveru.stalo se tak o letosnich prazdninach.dcerka odmaturovala na gymnaziu a mela ambice jit na DAMU,divadelni herectvi.bohuzel na akademii se nedostala a velmi zklamana odjela v cervnu k babicce do Nemecka.zde se prostrednictvim polske emigrantky,tchyniny pritelkyne,dostala ke svedkum jehovovym.do te doby se o viru jako takovou absolutne nezajimala.ucarovalo ji divadlo a tomu venovala vse.bohuzel jeji zklamani z toho,ze se ji nepodarilo dostat se na DAMU,bylo natolik silne,ze se pokusila hledat pomoc u jehovistu.jak se,ale dnes ukazuje nebylo to rozumne rozhodnuti.
Autor:tomastezky   Datum: 21. 11. 16:00
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
Pane inženýre, skorokolego, nevěšte hlavu. Jak vidím, tak je to jen od dcerky úniková cesta, jak v sobě utlumit zklamání z nepřijetí na DAMU. Je to přímo učebnicový příklad, jak mladý člověk uteče před realitou k něčemu o čem ani neví k čemu. Tak jak vidno, chyba není na vaší straně, ale je to jen obyčejná smůla, že se dcerka dostala v nevhodný okamžik na místo, kde na ní čekala past v podobě jehovistů. Havdro, nevěšte hlavu a věřtem že bude líp ! Když je dcerka talentovaná a má v sobě ducha Thalie, však oni se jí jehovisti nedostanou zcela pod kůži, nebojte se. Přeji vám hodně sil a zrpělivosti, zdůrazňuji trpělivost na vaší nelehké, leč nadějné cestě.
Váš oddaný T.T.již v.v.
Autor:gratulant   [ IP: 85.207.112.*] Datum: 21. 11. 16:23
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
Vážený pane Tomáši, gratuluji Vám k 25.000tému příspěvku na tomto fóru.
Autor:tomastezky   Datum: 21. 11. 16:33
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
Děkuji zdvořile za milou gratulaci,Jsem mile potěšen. Je k tomu i výhra 25.000.- Kč? Neřku-li eur?
Autor:ing HAVRDOVSKY   [ IP: 77.48.127.*] Datum: 21. 11. 16:23
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
dekuji Ti Tomiku za Tvoje slova.uvidime,co bude zitra.dcerka ma jit do prace na 12.00,takze ji dame s manzelkou cas do cca 9.00 a pak to zacneme radikalne resit.ale opravdu radikalne.dcera se totiz ani neobtezovala prihlasit do evidence na uradu prace,takze ji od zari vznikl dluh na zdravotnim pojisteni,coz jsem se pred chvili dozvedel z dopisu od VZP.pockame tedy do zitra a uvidime.bud se dcera vzpamatuje nebo z naseho bytu odejde,coz je samozrejme to nejzazsi reseni,nicmene i tak to zitra muze dopadnout.manzelka,kozni lekarka,je ted na ni za to neplacene zdravotni pojisteni,neskutecne nastvana.
Autor:tomastezky   Datum: 21. 11. 16:35
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
Vážený pane inženýre, hlavně nevolte formu násilí ! Tomu se musí zabránit. Snad to píši dostatečně transparentně. Jen vás prosím o klidné a rozumné řešení situace s dcerkou.
Autor:1framik   Datum: 21. 11. 15:20
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
zdravím vás páni, ked dovolíte chcel by som podotknúť, že to dievča si nenašlo cestu k nim, ale oni k nej, Nezabúdajte, že sú to horliví ľudia, srdeční a oddaní svojej organizácii, a to tak, že ak niečo vyhlási ústredie spoločnosti svedkov Jehovu , tak sú povinní tomu veriť, aj keby bol v Biblii pravý opak.
Typické pre svedkov Jehovu pri nábore nových členov je zakrývanie toho, čo sa od vás ako budúceho "otroka" vyžaduje (všetci svedkovia Jehovu sami seba nazývajú otrokmi). Preto na záver ešte niekoľko vecí, ku ktorým sa zaväzujete, ak sa k nim rozhodnete pridať.

1. Zriekate sa nároku na svoj vlastný názor, nesmiete viac slobodne myslieť a hlavne uvažovať, či mať akékoľvek pochybnosti.
2. Nemôžete viac sami čítať Sväté písmo a najmä nad ním meditovať, pretože by vás to mohlo viesť do tmy (toto tvrdí zakladateľ svedkov Jehovových T. Russell).
3. Nebudete môcť sláviť Božie narodenie Vianoce, ani Veľkú noc, nesmiete si pripomenúť narodeniny ani meniny.
4. Zaväzujete sa rozviazať akékoľvek vzťahy s rodinou, priateľmi
a známymi, pokiaľ nie sú členmi spoločnosti Jehovovej. Nesmiete im ani len pomáhať, hoci by vás nevyhnutne potrebovali.
5. Ak sa vášmu dieťaťu stane úraz a potrebuje transfúziu krvi, tak to nesmiete pripustiť a musíte dieťa nechať radšej zomrieť.
6. Musíte sa denne modliť a túžiť po tom, aby prišla celosvetová katastrofa, pri ktorej Boh zničí celý svet okrem svedkov Jehovových.
7. Boha nesmiete volať Otcom, ale výlučne Jehovom, pretože inak vás nevypočuj
Autor:ing HAVRDOVSKY   [ IP: 77.48.127.*] Datum: 21. 11. 15:36
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
framiku,mate uplnou pravdu.ve vsem.hlavne v tom,ze ne dcerka,ale ONI si ji nasli.bohuzel,kdyz clovek zaziva nejake velke zklamani,tak je nachylnejsi podlehnout jednoduchym,libivym resenim.nas,me a manzelku, tato situace mrzi dvojnasob,protoze co se tyce divadla,jsme dceri davali absolutni volnost a take jejimu konicku sami leccos obetovali.marne jsme ji presvedcovali,ze se muze pokusit dostat se na akademii zase pristi rok.z odbornych kruhu vime,ze je velmi talentovana,navic letos bylo udajne prijato trikrat mene uchazecu nez je v planu v pristim roce.bohuzel,od jejiho cervnoveho odjezdu do nemecka to s dcerkou jde,jak se rika, z kopce a momentalne uz ani my nevime jak z toho ven.
Autor:1framik   Datum: 21. 11. 16:21
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
nezávidím vám vašu situáciu lebo nábor jehovistov je vlastne vymývanie mozgu, na nete je dostatok adries s rozhovormi ludí ktorí boli členmi tej sekty, pomôžu len silné a logické argumenty, treba s tým začať mčím skôr, pokial ju nepokrstia lebo potom je prakticky nemožné vystúpiť, oni sa neštítia ničoho
Autor:ing HAVRDOVSKY   [ IP: 77.48.127.*] Datum: 21. 11. 16:29
Titulek:Re: pratele,prosim pozor.odpovědět
dekuji za podporu,framiku.dceri davame cas do zitra a pokud se nevzpamatuje budeme to resit opravdu nekompromisne.
Autor:hmmm_hmmm_hmmm   Datum: 21. 11. 10:22
Titulek::-(odpovědět
Hmmmmmmmmmm tak je tady ticho . Mě se Sávinka se Štefíčkem líbili, a komu se to nelíbí ať je nečte a nebo ať nám tady napíše něco ze své duchaplné tvorby. Rejpat umí každý, ale udržovat forum při životě to už umí málokdo.
Autor:percival-sewell   Datum: 21. 11. 11:55
Titulek:Re: :-(odpovědět
Mě se taky líbili a měl jsem je rád,ale teď to je už jen ztráta času a tak jdu,ale přijdu se ještě načuhnot jestli se vrátí.Jinak tady o ničem...
Autor:sava65   Datum: 21. 11. 12:10
Titulek:Re: :-(odpovědět
Jen se nebojte,já zase vylezu a budeme tady se štéfou psát.Jen co štéfa vyleze,tak jsem jeho :-))))))))))))))))) A na paní Drávu se vypšoukněte,zkazit zábavu umí každej. Asi neměla svůj den a nebo právě že měla své dny tak byla protivná.Já se na ní nezlobím že mě vyháněla protože mě hřeje u srdíčka že přinde zase štefánek a popovídáme si.Dneska k obídku máme rizoto s kuřecím masíčkem.To je info pro Drávu aby věděla:-))))))))))))))
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 18:14
Titulek:Štefuleodpovědět
asi jsi faktycky někde na lavičce a Herminka tě vyhnala.Tak se ozvi až se vrátíš ke kompjůtru,já tady bez tebe nebudu.Nadávají mi že sem nymfomanka nebo grafomanka či kýhočerta.Pak je tady nějaký s chcíplejma husama.Je to tady vo hubu.Tak se měj a ať ti nemrznou.....(víš co?) v tý zimě na lavičce.Tak ahoj.
Autor:kavapo-drubez   Datum: 20. 11. 16:58
Titulek:NABÍZÍModpovědět
PROTOŽE ŽERETE JEN TEN DOBYTEK A NENÍ TO ZDRAVÉ NABÍZÍM VÁM DRŮBEŽ- husy porážková váha =5-6 kg housera porážková váha = 6-8 kg krůty-širokoprsný typ porážková váha 12-14 kg a slepice -porážková váha 3-6 kg vše kompletně veterinárně ošetřeny (vakcinace atd.) dle směrnic Evropské unie.Tel.602412 769
Autor:poptavkapodrubezi   Datum: 20. 11. 17:24
Titulek:Re: NABÍZÍModpovědět
Dobrý den, sháním dodávku chlazené drůbeže. Jedná se o celá kuřata, kuřecí řezané, rodinná balení a kuřecí díly. Množství: 120 tun měsíčně.
Mrazené maso - množství 5 až 7 tun měsíčně.
Prosím o zaslání cenové nabídky.
Cena ve slovenských korunách by měla zahrnovat i dopravu do Bratislavy.
Podmínkou je i poskytnutí fixní ceny minimálně na 3 měsíce.



Autor:sava65   Datum: 20. 11. 17:56
Titulek:Re: NABÍZÍModpovědět
Já vosobně bych prosila ty husy 5-6 kil.A sím rovnou dvě,my hrozně žereme a jedna by nám nestačila.Budou z mražáku nebo čerstvý?Uš bych je chtěla na vánoce,víte?My doma moc krávy nežereme,náš táta z nich má zácpu.A já nejsem kanibalka,že njo?
Autor:doktor onan   [ IP: 88.100.119.*] Datum: 20. 11. 18:02
Titulek:Re: NABÍZÍModpovědět
hele,ty drubezi kingu,bez s tim spamem laskave do pr.dele nebo te dam vystopovat adminem a budes v r.iti natotata.
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 18:10
Titulek:Re: NABÍZÍModpovědět
pane dochtore, to je nějakej šlendriján s tou drůbeží?Tak to já taky žádný husy nechci jestli jsou pochcípaný.To ať si je nechá.
Autor:necoprozeny   Datum: 20. 11. 15:55
Titulek:v jaké etapě jste dámy? :-)))))))))))odpovědět
Kolikrát je žena v přechodu?
1. ze žáby na kočku,
2. z kočky na slepici,
3. ze slepice na starou krávu.
Autor:bzuk100   Datum: 20. 11. 17:17
Titulek:Re: v jaké etapě jste dámy? :-)))))))))))odpovědět
jeden dotaz a pro pány je pak poslední stádium bejk nebo vůl? Asi ten kastrát co???Senilní dědkové jsou horší jak starší ušlechtilé dámy :-))) ještě,že nejsem chvap,fůůůj nebudu nikdy dedešek voleček :-)) jako dedek bez gulí je hoznej představ ááá husina
Autor:bzuk100   Datum: 20. 11. 17:20
Titulek:Re: v jaké etapě jste dámy? :-)))))))))))odpovědět
myslím,že jsem stadium zazimovací jalovice,na jaře budu zase výkonná :-)))
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 13:12
Titulek:Zdarodpovědět
a sílu nenajdeš ve žrádle,ale v ušlechtilosti ducha,vy dva páprdové s kudlou v ruce.Řeznickej to možná pochopí a přestane žíznit po krvi.Ale dráva má pech.Ta má tak akorát duchy u zadnice:-)))))))))))))))
Autor:drava123   Datum: 20. 11. 13:24
Titulek:Re: Zdarodpovědět
j:-))))tak estli ty máš být ten nežravej ušlechtilej duch,tak tebe mám vskutku u zadnice,sávinko,hezké prožití zbytku dnešního dne,duchu z nejušlechtilejších:-)))
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 13:37
Titulek:Re: Zdarodpovědět
šupito presto drávo,utíkej až se ti bude od patiček prášit:-)))))))drž pěkně prdelku u sebe ať netrousíš cestou prdíky,prdičko:-))))))))příště si vem zase jinej kabátek,máš jich plnou skříňku,bo si necháš ušít fungl nový?U vás nahoře přeci jen fouká:-)))))))
Autor:drava123   Datum: 20. 11. 13:58
Titulek:Re: Zdarodpovědět
klídek,savo,nikam nespěchám,mám dnes času habaděj,takže jenom jedna malá technická:bo neznamená nebo,ale proto,protože

a nechceš mi dělat módního poradce?Máš s těmi kabátky letité praktické zkušenosti a já bych se jen malounko chtěla přiblížit tvému převlékacímu umění
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 14:03
Titulek:Re: Zdarodpovědět
ježiš dráva tady ještě sedí a dokonce se se mnou vybavuje.Noné světe,div se, i Sávinka jí přijde vhod,když nikco nikde není.Ale drávo nebo dravo,Sávinka na tebe kapánek háže bobek,tak těpic fešando:-)))))))ťuťuňuňuňu páčínek pldelinko-:))))))))))
Autor:drava123   Datum: 20. 11. 15:56
Titulek:Re: Zdarodpovědět
:-))tak promiň,že jsem tě vytrhla z tvého rozjímání se svým alter ego,bylo mi tě líto,že tu tak sama oxyduješ,musí to být makačka:-)))klidně si pokračuj v těch svých hrátkách,když tě to tak baví,alespoň jsi měla malou změnu,tak páá,puseno,měj se :-)
Autor:necoprozeny   Datum: 20. 11. 16:06
Titulek:Re: Zdarodpovědět
Přijde ženská do pizzerie, že chce pizzu. Prodavač: "Chcete to na 4 nebo 8 dílu?" Žena : "Jen na 4, 8 bych nesnědla."

ale fuj, oxidace se píše s měkkým :o)))) no jo,ženský se hádají a neznají gramatiku :o)))))))))
Autor:bzuk100   Datum: 20. 11. 17:26
Titulek:Re: Zdarodpovědět
no jak znám chlapy, chlap by ani nespočítal kolik se dá z pizzy nakrájet dílu k udržení,vidí všechno na flákotu,čím větší ,tím lepší.Musel by si to počítat na prstech,co je čtvrtka a osminka atd,doma takového sice nemám,ale v práci je jich takových dost a rozum stojí hodně často,ani vážit neumí na vahách, neví co je méně ,než 290 a že to se musí vyhodit a když je náhodou 289 označí to jako v pořádku :-))) jinak chlap žádnej nemá logiku vypracováno mnoho studiííí, že chlapy mají mozek dole a s vrškem to nesouvisí. Tak a teď jsme si to u chvapešků pogagala :-)) já to přežiju
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 17:57
Titulek:Re: Zdarodpovědět
správně paninko,chlapy stojej za hovno,myslí si že sežrali to od šalamouna,ale my víme svý,což?
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 18:02
Titulek:Re: Zdarodpovědět
dravičko,vidíš jaká jsi fajná děvčička,když chceš.Zase přindi a popovídáme si spolu.A že si pleteš í a y s toho si nic nedělej,já si je pletu taky:-))))))))))))))))) já tu kliďánko pooxyduju sama a počkám na tebe.Pusinečko a příště přiť s lepčí náladou,Oki?ňuňánko páááčíček.
Autor:drava123   Datum: 20. 11. 11:16
Titulek:Krkovičko,pomoocodpovědět
pomel už tu babu savu do jitrnic,do sekané,bo ty její žvásty,krafty už jsou tady obehrané,furt tu mele dokolečka,obleče si dva kabáty a pak vede monolog a si myslí,že je ftipná,je to jenom trapárna,občas ňáká sprosťárna tak pro lidi ducha mdlého
Jedna rada pro savu-piš si třeba román,povídku či drama,ať se tomu můžeš chlámat sama,tady nudíš,unavuješ,nikoho už nebavíš,jenom zřejmě sama sebe,takže to tvý bleblebleble čti si ve dne,čti si v noci,když ti není už pomoci a máš se tak strašně ráda:-))))
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 11:57
Titulek:Re: Krkovičko,pomoocodpovědět
:-))))))))))))))))))) a just ne, a just tu budu psát,když mě tak miluješ dravo123.To víš kdo umí umí a kdo neumí tak jen čumí za sklem a pomlouvá:-))))))))))))Tak Krkovičko vlítni na dravu,do sulcu by byla snad dobrá.Náš táta sulc nežere,tak nemám strach že bych si ho přinesla domů.A což bych ještě napsala?Že dneska k obídečku máme segedín s knedlíčkem.A náš táta sní vosum knedlíčků a lahvičku pivínka vypije.Tak ahojdínek Dravičko,zase brzy dondi a počti si moje povídáníčko.Ale ten původní kabátek ti sluší víc:-)))))
Autor:drava123   Datum: 20. 11. 12:18
Titulek:Re: Krkovičko,pomoocodpovědět
bláznům se nemá odporovat,tak si piš,grafomanko,co ti libo,stejnak si to čteš tak akorát sama,já jen nakoukla,tak promiň,že jsem tě z té samomluvy vyrušila.:-)))))))
Musí to bejt blbej život,takhle se seberealizovat v debatě sama se sebou,až je mi tě líto. Takže krásný den ti přeju,mohla bys vystupovat v cirkuse jako břichomluvec:-)))
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 12:25
Titulek:Re: Krkovičko,pomoocodpovědět
drávo,drávo,kde se v tobě bere tolik zloby?Asi ti někdo ublížil,hodil ti hračky do kanálu.Tak se seber a kup si nový.To víš,každej je nějakej,ty jsi dokonalá a já jsem jen obyčejná Sáva.Tak občas nahlídni a něco milého zase napiš.Ty ráda zaprudíš,co?:-)))))) Tak si zaprď a bude ti hned líp.Ale zase tak zlá asi nebudeš,když si se mnou povídáš:-)))))))abych tady nemusela předvádět břichomluvu:-))))))))hezký den prdelinko.
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 20. 11. 12:26
Titulek:Re: Krkovičko,pomoocodpovědět
moc pěknýýý břichomlufka ,tak sem s ní,bude mít dobrej pajšl.Dlouho jsem se v ničem už nepitval,zadnici namelu do prejtu,určo jí má supr udělanou jako vrchní vrata a když už jdu dělat zadělávku tak ještě toho Plecka,už si běžím pro porcovací sekeru...
Autor:drava123   Datum: 20. 11. 12:33
Titulek:Re: Krkovičko,pomoocodpovědět
no jestli ta sava tak žere jak o žrádle furt mele,tak s ní budeš mít krkovičko,pěknou práci:-)))
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 12:34
Titulek:Re: Krkovičko,pomoocodpovědět
Ale řeznickej,koho ty tady chceš porcovat a sekat na kousky?Násílí se tady nikdá nevedlo,tak si rosekej tu nádhernou Drávu do červený tláči,tu ona děsně ráda:-)))))))))))))))))))))),ona je kapku ducha mdlého:-)))))))))))))))
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 20. 11. 12:59
Titulek:Re: Krkovičko,pomoocodpovědět
ona mdlého, ty žádného,jsi na řadě............................už si brousím nožíky
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 13:04
Titulek:Re: Krkovičko,pomoocodpovědět
Krkovičko,prosím tě nepřeháněj.Nelíbí se mi tvoje chování,dráva je pomatená husa.Pověz mi řezníku co ti vadí na Sávě?Chci od tebe rozumný argument a ne frázi.Není tady místa dost pro kravín,pro medvědinec a pro všechny?Neser mě krkovice,zavádíš sem totalitu a stou jdi do řitě!
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 20. 11. 13:00
Titulek:Re: Krkovičko,pomooc Savaodpovědět
a vůbec chorobo, nic se nebude porcovat z tebe, volám jinej obor a jdou s tebou na nucenej výsek
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 13:08
Titulek:Re: Krkovičko,pomooc Savaodpovědět
drava je chorobná na palici,jo? :-)))))))))))))))))))))))))))))
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 20. 11. 12:58
Titulek:Re: Krkovičko,pomooc dravaodpovědět
a ty moc krkovici nevolej, protože jak budu rozjetej,tak semelu i tebe někam do jitrnic
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 13:07
Titulek:Re: Krkovičko,pomooc dravaodpovědět
škoda těch jitrnic,tam patří kvalitní masíčko.
Autor:drava123   Datum: 20. 11. 13:26
Titulek:Re: Krkovičko,pomooc dravaodpovědět
už ani nepípnu,zdarec krkovičko:-))
Autor:sava65   Datum: 20. 11. 10:10
Titulek:Štééééfaneodpovědět
že oni tě odvedli policajti za to že si zbil Hermínku? A budeš 10 dní bezdomovec když si nevážíš domova a musíš tam řádit jako nějaký blb.U nás svítí slunce a žádný sníh není ani náhodou.Tak až tě pustí od vejslechu a budeš mít přistup na kompjůtr tak napiš ať vím jak se ti vede.
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 18:27
Titulek:Tak jak je teď u vás doma?odpovědět
štefíku tak jak?Uš je u vás fujavice a sníh?A jak jsi natáhnul ty gumy?Koukej jak se přihnal řeznickej a že prej jsem SAVO a láká mě do kanálů.Kdepák nikam s ním nejdu,a eště mi říká lásko.Pchááá.A nebo že by lásko říkal tomu vyvolávači bizz?Sem z toho celá zmatená kdo je kdo.To víš jsem uš stará ženská a motá se mi to v hlavě.Popřeju ti hezký večír Štefíku a sem zvědavá jak budeš dojit ty medvědice, há há.To ti Hermínka zvedne mandle, há há há.
Autor:stefan.horvat   Datum: 19. 11. 18:40
Titulek:Re: Tak jak je teď u vás doma?odpovědět
Jéje Sávinko,já su tak šťastný,že žiješ,bál jsem se,aby tě to nazaválo.Doma je klid,nasral sem se a dal jsem Hermíně přes hubu,aby ji už zavřela a ještě sem rozkopal vrata od garáže.Gumy jsem dal Mrkvičkovi a za 5 kil mi je přehodil,já sem nemohl,jak jsem byl rozčilený až sem se zlostí klepal.Ale už bude jen doře Sávi,lehla a spí já ji dal vylágoš na celý týden dopředu.A copak ,jak u vás už zavřel táta trafiku?
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 18:52
Titulek:Re: Tak jak je teď u vás doma?odpovědět
Ježiší štefane,ty jsi divoka palice.Tos mě nasral jestli jsi opravdu Hermínku zmydlil.Si normální?Copak ti chudinka udělala,žes jí fyziologicky napadl?To se nedělá mlátit ženský!!!!Do prdele práce tos mě ale fakt nakrknul.Náš táta na mě nikdy ruku nevztáhnul a měl kolik důvodů.Ale dycky se udržel.Sme spolu uš 45 roků a ani jedna facka.A ty se nasereš raz dva a už to lítá.No tos mě nepotěšil.Náš táta uš je doma,chodí tady jsko mlsnej kocour a má chutě.Asi mu ty špagety nestačily tak chce udělat hemendex.Tak jdu aby mi náhodou taky jednu neflusnul mezi voči.Panečku to je hrůza.
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 19. 11. 17:02
Titulek:no jo nějaký nový do stáda - bizzodpovědět
doufám ty vyvolávači ,že jsi tady z nich zase nezplesnivěl.Koukám ,koukám nějaký Savo,hygiena nikde,hned vím,kam sním nebo s ní???Jdeme čistit kanály a honém lásko, nezkovávej se.A kde je funýna a ta druhááá?Ani fabióna tady není. Jen štefánik,tak co s ním?Vymyslím mu nějakou funkci, asi mi bude pomáhat kojit medvědy.
Autor:reznikplecko   Datum: 19. 11. 18:27
Titulek:Re: no jo nějaký nový do stáda - bizzodpovědět
Zdravím tě kolego,taky už mi došlo hovězí,teďkom je o krávy malý zájem poněvač byly všechny nakazený morem z hub jim teklo a z nosu sople jak z kanálů,Všechny jsem je pobil a hodil do kafilerie,no co byly už stejně starý a maso by bylo tvrdé.Počkám a pak zajedu pro nové,mladé kravky někam do zahraničí.Nevíš jak se pohybujou ceny 1krávy?
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 14:42
Titulek:Sníh,vichřiceodpovědět
Štefane,žene se na Česko vichřice a sníh.Kdybych se tady neukázala tak sou přervaný dráty na kompjůtr.Tak měj trpělivost a vydrž až to spraví.Tak hlavně ať ta vichřice nekrade střechy!Naschledanou chlapče.
Autor:stefan.horvat   Datum: 19. 11. 14:48
Titulek:Re: Sníh,vichřiceodpovědět
Ano,vím o tom hlásili to teď v rádiu jdu dávat zimní pneu ,tak zatím ahoj a měj se dobře Sávinko.
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 14:52
Titulek:Re: Sníh,vichřiceodpovědět
Štefánku ty se měj taky dobře a pořádně nasaď ty gumy,my už máme přezuto na zimu.Zase dondi když budeš mít dráty ke kompjůtru.
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 12:54
Titulek:Štefánkuodpovědět
koukni tady podemnou je nějakej Dočmuch.Raději si ho nevšímej,to bude nějakej provokatér.Ať tady zase neteče krev,chlapče.Uš si měl tu koprovku?U nás byl na jídlo i syn,tak si táta s klukem pošmáli.Já samosebou taky!Máme před sebou odpoledne. Co s ním?
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 13:39
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
Sem ti říkala at se do toho nemotáš a koukej,nedal si si říct a už je venku i ta věhlasně prosnulá lotryně Pyndasska. A můžeme to tady zabalit štefánku.Tak hezky jsem si povídali a ta zvěř sem skočí jak jelen v říji. Chtěla jsem ti dát recept pro Hermínku na ten jablkový koláč.Ale nevím,nevím, štefánku jak to tady dopadne.Sem vyděšená k smrti.
Autor:stefan.horvat   Datum: 19. 11. 13:51
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
Čo sa to tu děje,kdě sa vzali ti dvaja zločinci? jak sa naserů tak vás všetkých povyhazuju aj tu Pindassku aj toho Domina,ale jako se jmenuje.Nesertě mňa,prisáhám bohu lebo vás pozabíjám !!!!
Autor:hermina-sk   Datum: 19. 11. 13:57
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
Štefanko,uklidni sa,něvmešaj sa do bitek alebo ti stůpne tlák.Chod na okamich domou,potrebujem navarit šípkový té.
Autor:stefan.horvat   Datum: 19. 11. 14:02
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
no hej,Hermínka už utěkám od tialto,bo to je samá vražda
Autor:hermina-sk   Datum: 19. 11. 14:05
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
chvátaj,miláčik,chvátaj.Hlavne at ti netupne,čo já pak s tým?
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 14:03
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
štefi to jsi ty?Tyjsi tak prudký?To by mě ve snu nenapadlo že je tady takový nebezpečí.Třesou se mi kolena. Dobrý den paní Hermínko,my si tady ve vší počestnosti krátíme čas a vspomínáme na sametovou a něžnou revoluci.Von vás má štefánek děsně rád!
Autor:hermina-sk   Datum: 19. 11. 14:08
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
Tak to mi povedztě čo vám Štefanko natáral za somáriny?Snád mu paní Sáva něveríte,ón je stárý káněc a něnechá jednu sukňu na pokoji.Tak vás varujem!
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 14:14
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
paní Hermínko,já slovensky neumím a nerozumím vám co tady píšete.Pošlu vám po štefíkovi recept na tu jablečnou buchtičku.Naschledanou.
Autor:stefan.horvat   Datum: 19. 11. 14:16
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
no,len no počkaj až budem doma,tak si porozpráváme o tých sukňách.Čo ich máš málo? a prečo hovoríš mojej kamarátke,že som dajaký kurváš?
Autor:hermina-sk   Datum: 19. 11. 14:24
Titulek:Re: Štefánkuodpovědět
Štefanko,uklidni sa,sadni do vozu a choď už! Porozprávame si dóma o tech sukniach a tvejch záletoch.Hej?Něbudu dělat hoci komu tady dívadlo.Ták choď a někřič.
Autor:docmuch   Datum: 19. 11. 12:22
Titulek:brejodpovědět
Brejden, posílá mě sem kémo Domča že je hin néjaká sranda. Ale brejlím tu na to a hen si tu klábosijou nějací kméti. Dominus je v krimu a vyfásnul 15 let natvrdo.Mňa pustili předvčírem.Byl som tam taky za mord.
Autor:tencovidiacte   Datum: 19. 11. 12:58
Titulek:Re: brejodpovědět
panenkosvatokopecká,co to vidím a čtu ,keréj ty seš a kdože tě sem poslal?Však tady jen já a moja přítelkyňka Sávinka,na co si sem došel a co zamýšlíš tady?Lidi,utíkajte,hlavně ty Sávinko ať ti něco neudělá,prý mord.Lidi drazí,co to máme za zákony tak považte,on udělá mord a hned jde hledat a dělat nástrahu na děvčata tady.Táhni pryč ty vrahu,táhni od našeho prahu !
Autor:docmuch   Datum: 19. 11. 13:21
Titulek:Re: brejodpovědět
Co tady řveš dědku? Neumíš číst ? že já jsem kémo -to znamená kámoš, Dominuse. Ten sedí i s Pindasskou v lochu za ty masový vraždy. Tak se pakuj nebo tebe a tu tvojí opelíchanou slépku Sávinu taky odkrágluju. Nekřižuj se ty neznabohu nebo tě pověsím za kulky na hento kříž.
Autor:pyndasska   Datum: 19. 11. 13:27
Titulek:Re: brejodpovědět
co lžeš ty blbečku?Já a v kriminále?hovno v kriminále,sme na ostrově Maledivy,pijeme si kognack a hulíme doutníky,tak sklapni dočmuchu!
Autor:docmuch   Datum: 19. 11. 14:34
Titulek:Re: brejodpovědět
tý wago du do řiti tady je opruz že by se jeden z toho posral. Dominus se asi zbláznil když mě semka posílal. wago prej je tady sranda. OMG !!!
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 08:30
Titulek:dobré ráníčkoodpovědět
tak sem zapla kompjůtr a jdu popřát pěkné ráníčko.Štefánku ty asi ještě prdíš do matrace ale jen si vychrupuj.Já mezitím skočím pro maso a nakoupit.Táta už šel do trafiky. Podívej se Štefane, co to tady je za nočního hladovce, ať si skočí k pumpě pro bagetu a nebudí v noci živnostníka. Při sametovce nepřišel ale teď provokovat přišel. Estli pak to není taky nějaký ten holohlavec? No nic, lidi sou všelijaký.Štěfi tak pravou nohou z postele at máš pěknej den!
Autor:tencovidiacte   Datum: 19. 11. 09:57
Titulek:Re: dobré ráníčkoodpovědět
Dobré ránko Sávinko,tak japak si se vyspinkala a měla jsi pěkné snílky? Tak ty si myslíš,že já si ještě prdím do peřin? Panenko,já musím vstávat brzy tak něco kolem šesté,abych uhlídal hochy to víš,dneska už nejsou žádný píchačky(doufám,že si je pamatuješ)Ale ty to znáš sama,vždyť máš muže živnostníka a do huby nám samo nic nenapadá.Musíme na vás pracovat,aby jste se měly vy baby dobře! No já taky čumím,kdo to tady vyřvává,že je hladový,ale vypadá to,že to bude taky nějaký podnikatel a Krkovička mu nedodal maso.Jen aby ten pan Bizz nenaletěl a nedělal nakonec nějakýho bílého koně,v noci.:-)))Tak Sávinko,co dnes budeš vařit,já ti povím ,dal bych si nějakou dobrou omáčku třeba koprovku a domácí knedlíček,ale Hermína nevaří a tak si musím zajít do zemědělskýho družstva na oběd.Někdy se to nedá žrát! To je život...
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 10:07
Titulek:Re: dobré ráníčkoodpovědět
No spala jsem jak andělíček v peřinkách.Ráno se mi nikdy nechce z peřinek,ale povinosti mě tahají za ruce a tak vylezu a jdu na to.Náš táta si vzal sebou ty karbenátky ale prej je má jen na sváču a tak muším vařit oběd.NA poledne za něj zaskočí ta nejstarší holka co pracuje v tý herně.Budu dělat kuřecí maso na pórku a těstoviny(špagety) a zamíchám to dohromady.Pak dám sojovku,vorčestrovku a trochu kečupu.Je ti to žrádlo Štefánku jedna báseň.To kuřecí se udělá na pórku s česnekem.To si táta mlaskne fouskem a já taky.O těch bílejch koních mi nemluv jsou to oslové co se nechají napálit.No Štefánku at si každý dělá co chce no né?Koprovku udělám taky brzo.A budu píct buchtičku z jablíček.Tak štefíčku když není Hermínce dobře, tak si dojdi do družstva na oběd, ono tě neubyde.A píchačky znám,panečku s tim se dělali podvody.Holky si píchaly navzájem a místo práce byli u kadeřnice.To byly socialistický móresy.A pamatuješ si štefane na to umělohmotný nádobí od soudruhů z NDR?
Autor:tencovidiacte   Datum: 19. 11. 10:30
Titulek:Re: dobré ráníčkoodpovědět
Takže ty už toho taky pamatuješ dost.Když byla Hermína mladá,tak jsme často jezdili do NDR a na ty příbory si pamatuju,měli jsme je taky a to už něco znamenalo,když přišli hosté tak nevycházeli z údivu nad nima.Kdepák dnes,Hermínka už nic neví a musel jsem ji koupit příbory od Zeptera a vyházela i všechny smaltovaný hrnce a z portmonky jsem musel vytáhnout jen za ty hrnce bez mála čtyřicet tisíc.No a co myslíš,vaří? ani náhodou,hrnce jsou vždy prázdné! Kurva,sem se zařekl,že už ani houno ! Jéjda,Sávinko a těch záclon, dederonový košile a halenky,tesilky ,ale byli jsme šťastný a to nás okolí bralo za honoraci ! Však ty to znáš...
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 10:56
Titulek:Re: dobré ráníčkoodpovědět
štefíčku musím jít k plotně aby taky nebyly ty naše kastróly studený.No nediv se Hermínce že nevaří.Ono to taky každou ženskou nebaví porád vyvařovat.A když máš jídlo ve statku v závodce tak si tam doběhneš a Hermínka může odpočívat. Štefí já teda neměla pocit že sem honorace když sem pašovala záclony vomotaný kolem pasu.To sem si připadala jako tlustá kráva.Eště že je ta doba pryč a dneska si koupíme co chceme.Táta mi chystá koupit jako od ježíška nějaký nádobí titánový.Je to tůze šikovný,nepřipaluje se v tom nic.Ale drahý taky je.Ale když je to od ježíška tak na kačky nekoukáme. Co ty koupíš Hermínce pod stromek? Přijdu po obědě zatím si prohlídni naše rodíný fotky.
Autor:tencovidiacte   Datum: 19. 11. 11:23
Titulek:Re: dobré ráníčkoodpovědět
Sávi ,jen si v klidu navař a nechte si chutnat,já zatím proběhnu dílnu a skočím si do ZD na oběd.
Autor:sava65   Datum: 19. 11. 11:48
Titulek:Re: dobré ráníčkoodpovědět
Tak si nech štefíčku chutnat,a hlavně popožeň ty lenochy v dílně.Mě se to už dělá na plotně a náš táta je doma cobydup.
Autor:bizz2704   Datum: 19. 11. 01:05
Titulek:čekámodpovědět
No ta héééj pane Krkovička probuděj se.Měli jsme dohodnutý nějaký dodávky masa a vy děláte jako že nejste.Tohle není solidní podnikání.Tak věřím v nápravu.Omlouvám se že obtěžuji v tuto hodinu,ale hlad je hlad :-)))))
Autor:reznik-krkovicka2   Datum: 19. 11. 17:05
Titulek:Re: čekámodpovědět
maso by se ti zachtělo co? Maso není,došlo.Stádo se rozuteklo a medvědy zabíjet nebudu.Tak to si budeš muset smočit hubu v něčem jiným kámo.Taky si jdu smočit hubu,stará odmítá vařit,tak jdu na pívo.
Příspěvků: 26119, poslední 25. 01. 2014 22:07
Stránka: 11 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem