XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Můj profil   |   Vzkazy   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

fotka
Netradiční pondělní zúčtování určilo René!
Vyhraje historicky poslední Duel této řady?
 


Stránka: 8 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem
Příspěvků: 1585, poslední 08. 04. 2008 15:17
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 14:45
Titulek:Renéodpovědět
Ako som už písala ona René zo seba urobila tú zlú. Pardón nie urobila ona taká je. Samozrejme dokázala aj pobaviť veď som sa na nej aj zasmiala. A aj taktiku uznávam vo vile. Ale ona druhých poučuje, ohovára a sama robí ešte horšie veci. U mňa je neutrálna lebo ja by som sa takými ľudmi vonku neobklopovala a ani takých ľudí okolo seba nemám, tak ma ona ani netrápi.
Autor:Na východ od Ráje   [ IP: 78.98.105.*] Datum: 27. 11. 14:50
Titulek:Re: Renéodpovědět
To je lepšie sa takým ľuďom ako je René vyhnúť.
Katka, ktorá bola chvíľu vo vile si René obľúbila, boli kámošky a nakoniec sa Katka v NS dozvedela-priamo videla, ako ju Renáta ohovára pred ostatnými vo vile, ako im povedala, že ide z nej ešte niečo "vytiahnuť" a nazvala ju babochlapom, tiež "kamarátske".
Lepší úprimný nepriateľ ako falošný priateľ.
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:52
Titulek:Re: Renéodpovědět
Poslední větu podepisuji ! ;-)) a zdravím tě
Autor:Katy   [ IP: 85.92.38.*] Datum: 27. 11. 14:53
Titulek:Re: Renéodpovědět
René s ní začala komunikovat až potom, co jim Katka řekla, že je novinářka. Ale v rekapu to nebylo zdůrazněné.
Autor:Helena   [ IP: 83.208.64.*] Datum: 27. 11. 14:38
Titulek:Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
fanoušci Renaty? Když vezmu v potaz, že jsou všichni v reality show, která by nás měla bavit, tak je pro mě nápaditějším, vtipnějším a zábavnějším Milan než Renata. Ostatně i všichni inteligentnější soutěžící to pak po vypadnutí konstatovali. A co nám předvedla Renata? Jednak se prezentovali s Radimem jako pár - tak to byla lež,že? Pak se prezentovala jako starostlivá matka - tak to také není pravda, protože se jí o dceru převážně stará matka. Pak urážela a moralizovala ty, kteří se opili(zkraje Dominik, Růžena, Nancy a Marcela) a jak se chovala a jak vypadala, když se opila ona? Pak kolik sprostých a urážlivých slov použila (oproti Milanovi) v průběhu soutěže? Jak plnila úkoly? Jak podlézala štábu? Jak cukruje Tereze? Jak se mohla "spustit" plánovitě s Dominikem - je jí jedno, že toho kluka udělá nešťastným, protože nyní,když je Radim venku, naznačil, že to byl částečně jejich plán! Toto by měla být VYVOLENÁ???? Každý soudný člověk takovéto osobě, s takovými charakterovými vlastnostmi tedy hlas poslat nemůže. Vzpomínáte jak se chovala k Veronice, ale i jiným jí spřízněným duším, ale vždy je navedla, kdo se bude nenávidět, popichovala je a oni za ní udělali tu "špinavou práci a ona pak byla tak sprostá, že se k těm lidem ještě lísala. Došla už tak daleko, že před Davidem chválí Růženu, které udělala ve vile peklo! Tak tedy, tobě holčičko ani hlas!
Autor:ovoce   [ IP: 80.188.56.*] Datum: 27. 11. 14:42
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
René je falešná hráčka. Její výraz obličeje mluví sám za sebe,ani nemusí otevřít pusu...
Autor:Pedro   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 27. 11. 14:46
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Nepřipadne ti, že i Milanův výraz obličeje mluví sám za sebe. Tak to já tvrdím už od začátku, ale nekomentuju to. Renču hájit proti tomu fanatickému davu budu, protože nikdo tady není tak hnusně napadán jako ona.
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 14:49
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Tak si ju bráň veď to nikto nikomu neberie. Každý sme iný a míme iné hodnoty. To hovorí za všetko.
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:50
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Vzpomeň si jak byla napadána Ivana,to není ještě tak dávno,ale i proti Veronice byla smršť... Na každého se tu píše,někdy víc někdy míń,asi podle toho jak vyčnívá z davu.
Autor:ovoce   [ IP: 80.188.56.*] Datum: 27. 11. 14:51
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Ano výraz Milana je taky zajímavý! Není v něm zloba ani nenávist jako u René.Milan se spíš celou dobu ovládá,občas má užaslý výraz nad blbostí druhých.Hlavně není hádavý , nepomlouvá, občas si hezky rýpne a občas prostě nemá náladu.Ale neurážím ho, že je vidlák, Milan je chlap se vztahem k hodnotám,k práci a někteří jedinci ve vile mu nestáli za hádky,proto raději zatne zuby a jde něco dělat....
Autor:Katy   [ IP: 85.92.38.*] Datum: 27. 11. 14:52
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Není to vzhledu, ale o zábavě, a Milanův humor je pro mě zajímavý a je ho víc, než Renatinýho.
Autor:nataniel_luis   Datum: 27. 11. 14:45
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
moc hezky jsi to napsala a mas pravdu. priznivci rene vyznavaji asi to same co ona. ale nastestti n
Autor:nataniel_luis   Datum: 27. 11. 14:46
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
nastesti nema sanci rene vyhrat!
Autor:Katy   [ IP: 85.92.38.*] Datum: 27. 11. 14:49
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Souhlasím s tebou, je pravda, že i při sledování René se někdy zasměju a pobaví mě, ale Milan mě pobaví vždycky, co řekne, to perla a VV je RS o zábavě, a proto by měl vyhrát Milan, protože s ním se nasměju nejvíc, přijde mi nejzábavnější ze všech tří řad VV.
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 14:51
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
A jsme tam, kde jsme byli. Když vidíš chování René...jak je možné, že nevidíš chování Milana. Když dělaly Ivana s Nancy bordel... dělal mrtvého brouka a spokojeně sledoval z povzdálí, ale jakmile stál u tabule ihned Radima odsoudil za jeho chování. Když se Dominik opil, chodil kolem jako mlsný kocour a ani necekl, ale jakmile byl u tabule, hned se projevil a odsoudil Dominika. Každého navádí na kanady, ale jakmile se něco zvrtne...rychle ruce pryč. Pro svou milou Marcelku prdel nezvedne z křesla, ale jakmile René skočí do bazénu, hned je to taktika a je ochotna pro výhru udělat cokoliv. Tohle je fér jednání...? Milan je pro mě zapšklý člověk, který je zákeřný i ve svých vtipech. Samozřejmě někdy jsou jeho vtipy, vtipy, ale někdy je to ubohé rýpání, na které má talent. Myslím, že Milan je nešťastný člověk a nešťastným i zůstane i když vyhraje.
Autor:Pedro   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 27. 11. 15:00
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Zuko,opět s tebou souhlasím. Já taky v Milanovým humoru vidím nenápadnou, skrytou ovšem promyšlenou urážku a škodolibost na toho komu jeho hláška směřuje. David mu to včera taky řekl u tabule dobře, že každého rád škodolibě štengruje.
Autor:tencocumijakpuk   Datum: 27. 11. 15:03
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
no a přesně tací jsou tadfy někteří ne...........si tedyk myslím......ale nikomu to netvrdím:o))
Autor:jitu   [ IP: 213.226.232.*] Datum: 27. 11. 14:54
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
každý den ve volné chvilce si jdu číst forum, baví mě číst názory na v v, naposledy se mi velmi líbil Heleny
Autor:Na východ od Ráje   [ IP: 78.98.105.*] Datum: 27. 11. 14:56
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Vidíš Heleno, ja to presne takto vnímam a už som napísala viackrát, ako môže niekto takejto žene fandiť, nechápem aké hodnoty má človek, ktorému sa Renáta páči, či uznáva faloš a zlobu a pokrytectvo, či už sme zabudli aké je to, keď sme milí, úprimní, otvorení, nápomocní, kde sa stratili tieto hodnoty?
Jeden fakt je, že na svete vyhrávajú hajzli, svine, pokrytci, zlodeji, ale robíme si to sami, lebo zo zlodejov a pokrytcov robíme "smotánku", nezaujíma nas odkiaľ majú prachy, hlavne že majú..... toho je tak strašne veľa, že ...
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 16:19
Titulek:Re: Nevím jaké hodnoty vyznávajíodpovědět
Pokud seš inteligentní, jak tvrdíš, tak sama víš nejlíp, že fanoušci Renaty budou vyznávat různé hodnoty a že jsou mezi nimi doktoři práv stejně jako dělníci (totéž u Milana, Davida i kohokoli jiného).

Je opravdu směšné (a o inteligentním náhledu to moc nesvědčí) podsouvat někomu, že fandí Renatě (nebo komukoli jinému) kvůli nějakému hodnotovému žebříčku?. O tom tahle soutěž opravdu není a my to z pár sestřihů rozhodně nezhodnotíme. Je to jen o sympatiích a většinou o první signální... Někomu je sympatičtější naturel Renaty, nekomu Milana. Nejsou to žádní lumeni, ale ani žádné zrůdy (nikdo z nich - a pokud přece, tak to nepoznáš).
A vy jste s tímhle kádrováním a zobecňováním směšní - a na vaši inteligenci to rozhodně neukazuje... Myslím ty, co tak činíte (a že jich tu není málo). Bohužel musím říct, že se rekrutují většinou z řad odpůrců René, což by teoreticky taky mohlo o lecčems vypovídat.
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 14:32
Titulek:Renéodpovědět
Ono z nej takú zlú nerobia ľudia. Ona sa tak prezentuje sama. Ja osobne by som do jej súkromia tiež nefušovala ako sa stará o dcéru atď. Ja som si urobila názor na René podľa toho ako sa chovala vo vile ako ohovárala atď ale samozrejme vie aj pobaviť.
Autor:ovoce   [ IP: 80.188.56.*] Datum: 27. 11. 14:41
Titulek:Re: Renéodpovědět
souhlas :o)
Autor:Pedro   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 27. 11. 14:26
Titulek:Můj názorodpovědět
Už jsem si řekl, že sem nebudu přispívat, ale přeci jen ještě si to dovolím. René je tady stále terčem nechutných debat a pokud se jí zastaneš, schytáš to. Mě štve že ji tady dost jedinců, převážně ženské tak drbou. "Nemyje se, je to coura, nestará se o dítě a tak dále". Jak si to můžou vůbec pisatelé dovolit napsat? Pro mne je to nechutné a nepřijatelné. Ti mrávokárci ji znají z obrazovky, nejsou jí celý den za zadkem . Zářný příklad toho jak pár jedinců a závist dokáže člověka ztrapnit před národem. Mají škodolibou radost až si to bude Renča o sobě číst. Rád bych věděl kolik z nich by jí to řeklo z očí do očí. Včera jsem psal Koolovi, Scarlet a dalším normálním, slušným přispěvovatelům. Schytal to Kool a já taky, že utíkám z diskuze. Je to zcela jinak. Kool moc dobře ví, že sem písnu jen občas a že mu vyseknu kompliment, že obhájuje Renčů. To samé Scarlett a další. Rád si přečtu upa, chocho-sk, sarafarku a jim podobné. Neurážejí a člověk se i zasměje.Na nějaké další debaty a polemizování na to já nejsem. Nicméně ty nechutnosti a nepravdy vůči René mě v klidu nenechají a musím zareagovat. Tak a teď jsem zvědav jak si to zase schytám. Odpovídat na negace stejně nebudu, to je pod mojí úroveň a já jen říkám, že je těžký střet s blbcem, když nemámv ruce klacek. Renča je správný živel, uragán, zcela normální ženská a fandím ji stále. Mějte se její příznivci a výše jmenovaní a čus
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 14:30
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Díky za příspěvek.....byl opravdu trefný, inteligentní a navíc slušný. Kdyby tě to zajímalo, dneska se inkvizice pokoušela vrhnout i na mne.......chce to nadhled. Každopádně s René bych zašel na pařbu, protože by to nejspíš byla skvělá sranda.
Autor:Pedro   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 27. 11. 14:34
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Tak to je moje řeč, to už jsem psal snad hned v září, díky a moc zdravím i sarafarku :-))
Autor:ovoce   [ IP: 80.188.56.*] Datum: 27. 11. 14:40
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Souhlasím s tím,že René dovede zapařit s partou chlapů,to i Radim potvrdil.A může to být paráda zábava. Ma převážně kamarády a proto i její chování k ostatním holkám ve vile bylo dost povýšené,nemá ráda,když je někdo jiný středem pozornosti.Prostě jí mužský kolektiv víc vyhovuje a tím vznikají i negace na její osobu....
Autor:Helena   [ IP: 83.208.64.*] Datum: 27. 11. 14:41
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Až ji bude znát osobně, tak budeš mluvit jinak. Na pařbu s ní zajdi, ale pozor! nesmíš mít jiný názor než má ona. Jinak tě ztrapní a budeš tááákhle maličkej!
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 14:31
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Zdravím......hezky jsi to napsal .-)
Autor:Morwen   [ IP: 89.176.198.*] Datum: 27. 11. 14:34
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Když je člověk nečím výrazný tak se o něm logicky mluví.Když šla Nancy do duelu s Verčou poslala jsem ji asi 10 hlasů i proto,že kdykoliv jsem vlezla na diskuzi(tehdy jsem četla hlavně ty na ofiko stránkách VV) bylo to tam zaspamovaný příspěvky typu černá huba at tahne do afriky na banány,což mě vytočilo.Hlasy bych ji tehdy poslala stejně,ale asi ne tolik.Nemyslím,že Rene je jediná která sklízí nesmyslnou kritiku typu,že se nemyje.Btw co vím tak ve smlouvě o pobytu ve vile mají i to,že se musí denně sprchovat.
Autor:zuzik   [ IP: 89.102.104.*] Datum: 27. 11. 14:36
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Konečně jsem si po dlouhé době přečetla slušný příspěvěk.
Autor:ovoce   [ IP: 80.188.56.*] Datum: 27. 11. 14:36
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Každý má svůj úhel pohledu na René.Ty odsuzuješ ty,kteří ji pomlouvají,že ji neznají, ty ji vychvaluješ,to ji znáš osobně? Nebo jen na základě toho,co vidíme všichni?! Na základě toho co nám střihač předloží?! Mě u René stačí vidět ten zlý pohled,sevřené rty,přivřené oči a z nich lítá nenávist.Už se budu opakovat, ale k ní bych se měla strach otočit zády! A to ji znám jen z obrazovky....
Autor:Pedro   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 27. 11. 14:40
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Ne René osobně neznám, zrovna tak jako ty a ostatní co o ní píšete, že se nemyje a další stupidnosti. Jen mě hrozně štve, že je stále vaším terčem. To samé by se dalo říkat i o Milanovi, že se nemyje. Viděla jsi něco podobného napsané od někoho z nás. Já teda ne.
Autor:ovoce   [ IP: 80.188.56.*] Datum: 27. 11. 14:46
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Mě je totál jedno zda se myje nebo nemyje! Jestli má tepláky nebo značkové hadry. Jestli je sama nebo jí doma brečí kupa dětí...René mi nesedí chováním, stačí sledovat její mimiku, je v ní spousta zloby,nesnášenlivosti,že je uječená,i to by se sneslo,ale celkově na mě působí velmi falešně....můj názor,stejně jako ty ji vidíš jinak,na to má každý právo :o)
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:48
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
To ne,Milan na záběrech z koupelny bývá vidět,
zas na něj máte jiné negativní výpady.
Prostě se ti každému líbí něco a někdo jiný-jedni hájí a kritizují slušně,jiní jsou sprostí jak v obhajobách,tak v odsudcích.
Kolik lidí tolik chutí,nemá cenu se tím zatěžovat.
Za sebe budu ráda za kteréhokoliv vítěze z těchto pěti,neboť si tam každý z nich "užil" své.
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 14:37
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
taky zdravím,Pedro a díky:-)
Autor:nataniel_luis   Datum: 27. 11. 14:38
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
prosim te precti si pozorne prispevky od jmenovanych co j tady chvalis. treba up stale urazi milana,pred tim Ivanu. to je pro tebe v poradku? Vetsinou tady maji pravdu, ze je Rene spindira, nikdy nebyl zaber ze sprchy nebo vany. a ze je to kurvicka je taky fakt, vleze na kazdyho kdo o ni projevi zajem. kdo si mysli ze Rene vyhraje atk se seredne plete. Lidi ji s chuti vyhodi jako toho jejiho protivnyo a blbyho radima.
Autor:Pedro   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 27. 11. 14:43
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
dNesouhlasím s tebou, up rozhodně neuráží, jsi vedle!
Autor:nataniel_luis   Datum: 27. 11. 14:47
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
umim cist., ty ne? up urazi milana, urazel Ivanu a davda.
Autor:maky   (maky66@seznam.cz) [ IP: 82.114.199.*] Datum: 27. 11. 14:56
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
já jen malý postřeh. V diskuzích příznivci René většinou vystupují velmi vulgárně, bez argumentů, s urážkami na Milanovce, tak ať se nikdo potom nediví, že se jim dostane podobné odpovědi. Někdy to jinak než stejnou mincí oplatit nejde
Autor:Naja   [ IP: 81.30.248.*] Datum: 27. 11. 15:21
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Nemyslím si, že příznivci René,až na pár jedinců se vyjadřovali vulgárně o jiných...Já např. jsem se kriticky vyjádřila ojediněle.,o Nancy- že když si cucne, je asi mírně agresivní. podle toho, jakou má náladu :-), na Ivaně se mi nelíbil trochu perverzní výstup v koupelně s kečupem, O Radimovi jsem se zmínila, že ho vztah René s Dominikem asi rozhodil a tomu jeho rýpání René rozuměla, že někdo ne, je to jeho problém... o Milanovi jsme spíš vtipkovali, jak spojil příjemné s užitečným výstup na střechu čištěním okapů:-), ale jinak nic zásadního proti němu nemám..je to opravdu hráč.....Dominika jsem nezmiňovala, ale také jsem byla mladá a ulítlá a lenivá :-)..Marcelu jsem nenapadala vůbec, je v pohodě....o Davidovi snad jen to, že moc nechápu, co v té soutěži dělá, předvádět se a bavit lidi u obrazovky myslím není jeho parketa :-)...
Autor:zuzik   [ IP: 89.102.104.*] Datum: 27. 11. 14:57
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Používat slova např. špindíra pro toho,koho vidíš v televizi ,je fakt nefér.všichni jste nadávali na Radima,já jsem mu fandila a nestydím se za to. A urážet lidi,kteří jsou tam vlastně kvůli nám,divákům je sproté.Nikdo nemůže soudit člověka,kterého osobně nezná.
Autor:Janina   [ IP: 88.100.116.*] Datum: 27. 11. 14:51
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Díky za váš příspěvek, bylo to pohlazení na duši.Stále se kritizuje jen René, omílají se dokola různé zlé pomluvy, ale nikdo nevidí,jak štáb nadržuje Milanovi,např.nechá ho nakupovat potraviny a dárky,byl mezi lidmi,dostal se k informacím. Je však pravda,že jeho zákeřnost málokdo vidí,on si jde tvrdě za svým cílem, ale holt to umí dělat zábavněji než René, přesto mé hlasy jsou pro René.
Autor:Naja   [ IP: 81.30.248.*] Datum: 27. 11. 14:55
Titulek:Re: Můj názorodpovědět
Tak pod to se podepisuji i já...slušné a výstižné...:-)
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 14:25
Titulek:Renéodpovědět
Páčil sa mi názor Brosa ohľadom tej dámy, ktorú vytýkala Nancy. Vystihol si to presne.
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 14:23
Titulek:Renéodpovědět
Som zvedavá do kedy bude tá prechádzka trvať. Ono postupom času ľudia zistia aká je. Preto sa od nej ľudia odvvrátia. Veď ako vravela kamarátky má len dve. A záujem chlapov nie je na škodu ale asi aký majú o ňu by som nechcela. Lebo ten príde a odíde.
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 14:20
Titulek:Pučmeloun Milanodpovědět
Renééé přeji výhru, ale vzhledem k tomu, že všechny okouzlil pučmeloun Milan, tak nevyhraješ. Ale věřím, že ty jsi bojovnice a bude pro tebe život procházka růžovým sadem.
Autor:Brundibárek   [ IP: 83.208.92.*] Datum: 27. 11. 14:26
Titulek:Re: Pučmeloun Milanodpovědět
Rovněž doufám, že pučmeloun nevyhraje. Ale je tak zdatný manipulátor, že divák dokonce tu jeho krutou ironii a tvrdou rýpavost považuje za parádní věc a jeho otevřenost. Jo, jo, je to jejich "taťka vily"... Jeho fanoušci by však s ním nevydrželi ani den
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 14:34
Titulek:Re: Pučmeloun Milanodpovědět
urejpanost a ironie mi nevadí,ovšem se to nesmí přehánět a poslouchat to 3 měsíce ,tak by si na mně odborník smlsnul :-)))))))
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 14:34
Titulek:Re: Pučmeloun Milanodpovědět
tak,taky ten elixír lidskosti a lidovosti,jakým Milan pro mnohé je,nemusím,daleko bližší je mi i se všemi průšvihy tornádo Renata.

Howgh ,pro dnešek jsem domluvil,čáu přátelé.
Autor:Pedro   [ IP: 195.39.26.*] Datum: 27. 11. 14:29
Titulek:Re: Pučmeloun Milanodpovědět
Souhlas Zuko, čau
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 14:10
Titulek:VEN!S BESEDACKOU OZRALOU KUKACOVIC,OSTUDA JE TO A NE MATKAodpovědět
Ven!!!;-)
A cus;-)
Autor:blabla   (blabla@seznam.cz) [ IP: 77.104.245.*] Datum: 27. 11. 14:18
Titulek:Re: VEN!S BESEDACKOU OZRALOU KUKACOVIC,OSTUDA JE TO A NE MATKAodpovědět
V OLOUMOCI JSOU JEN SYMPATÁCI A NEMÁ JIM KDO ROZTÁHNOUT NOHY......RENÉ MAZEJ JIM JE ROZTÁHNOU....................
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 14:07
Titulek:Tak...;-)odpovědět
Zase musim jit...Takze se s vama loucim...;-)Jinak drzme palce ...aby uz konecne vypadla ta OZRALA BESEDACKA KUKACOVIC...;-))))At si muze doma zasoulozit i bez periny..;-))))))))
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 14:16
Titulek:Re: Tak...;-)odpovědět
co je to besedacka..nerozumím tomu slovu?
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 14:23
Titulek:Re: Tak...;-)odpovědět
upiku...Ja myslel,ze ty,Koolik a dalsi Kukacovci vite vse nejlepe..;-)))Tak si to zjisti...ale vila amalka to nebude..;-)Ta nechlastala..;-)Ahoj..;-)A nebo vis co..?OK...Ja ti to povim.;-)Je to zenska,ktera neumi pit,jako dama..Jak rikala Kukacovic NANCY...pamatujes..?Jen proto,ze si zakricela..;-)Tak ja ti to ted upresnim,to besedacka neni..;-)Besedacka je presne to ,co predvedla KUKACOVIC,zenska ,ktera neumi pit a pak pada a vali se po zemi...a necha se sebou delat cokoli a kdekoli...Proste STETKA..;-)Tak..a ted fakt ahoj..;-)
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 14:28
Titulek:Re: Tak...;-)odpovědět
no tak ti děkuji za vysvětlení,ale to slovo jsem slyšel poprvé v životě a asi jsem nebyl sám,takže po alkoholu padající žena...a chlap by pak byl-jen ,abych si ověřil,zda jsem správně pochopil-besedak,jo?

a to je nářečí nebo novotvar?

Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 14:35
Titulek:Re: Tak...;-)odpovědět
já jsem to slovo v této souvislosti také neslyšela :-)))))) ještě,že to bylo vysvětleno .-)
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:36
Titulek:Re: Tak...;-)odpovědět
je to tak ze šedesátých let myslím-to jen k tomu slovu,názor mám jiný
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 14:23
Titulek:Re: Tak...;-)odpovědět
tak asi nikdo nezná význam toho slova,...co nadělám:-((zůstanu v nevědomosti a i tak je pro mě Renata fajn ženská.
Autor:zuzik   [ IP: 89.102.104.*] Datum: 27. 11. 14:38
Titulek:Re: Tak...;-)odpovědět
Takový příspěvek může napsat jenom primitiv!!!
Autor:vladka   [ IP: 193.85.188.*] Datum: 27. 11. 14:05
Titulek:Mamina jak má býtodpovědět
že si to ta mrška umí zajistit......když vypadne radim,mám v záloze jiného týpka.Jen doufám,že se to nestane,aby někdo z těch dvou vyhrál.doufám,že marcela se nebude ohlížet na kamarádství a pokud ji renata vyzve,tak si vezme dominika.To je ta maminka co se ohání svou dcerou....že ji není hanba,to je dospělá 33 letá žena?Ona by se neměla ani o dceři zminovat.O druhých říká,že pomlouvají...ale na to je expertka ona.No je to hnus......................a doufám,že ani ona ani dominik to nevyhraje.jo vypočítavost...to je věc
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 14:01
Titulek:Milanodpovědět
No proste sa neviedia zmieriť s Milanom, tak na neho vymýšľajú trápnosti ako sú darčeky a kocky.
Nechajme im to pre nás je Milan víťaz.
Autor:boba   [ IP: 88.146.167.*] Datum: 27. 11. 14:00
Titulek:Milanodpovědět
Janino, Milan měl povolení vylézt na střechu,ještě se ho ptali,jestli neuklouzne. Tak neházej bludy a pozorně sleduj!! A v tom obchodě s ním byli pracovníci štábu a ti ho nenechali s nikým mluvit ani se dívat na tisk.Tys tam určitě nebyla, ale já ANO. Takže n e k e c a t .
Autor:ahortenzie   [ IP: 77.236.192.*] Datum: 27. 11. 13:58
Titulek:Renéodpovědět
René musí prohrát.Už jen za to jak ze začátku pomlouvala.Ale sama krytiku nesnesla.Tak doufám,že vypadne a půjde za Radimem.
Autor:Janina   [ IP: 88.100.116.*] Datum: 27. 11. 13:49
Titulek:Milanodpovědět
Není vám divné, že přes zákaz mohl Milan vylézt na střechu a kochat se, jako trest za to dostal od štábu pivo, že Milan mohl jít z vily ven nakupovat potraviny a dárky (pro sebe ten nejdražší,ostastním blbiny) a tak se mohl dostat k informacím, např. noviny. Kdyby štáb takto protěžoval René, tak byste ji ukamenovali. Nebyl nějaký fígl v tom házení kostky, že Milan ze 3 hodů měl 2x šestku a 1x pětku??
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:52
Titulek:Re: Milanodpovědět
Fígl v tom nebyl. Jen božstva mají ráda René. :-) Protože kdyby Milan vyhrál, vzal by jí do duelu - a to by s ní bylo hodně nahnuté.
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:52
Titulek:Re: Milanodpovědět
Hmmmmmm, je to divné. V té Milanovo kostce bylo určitě závažíčko....
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:53
Titulek:Re: Milanodpovědět
Začarovnaý kostky???????
Musim napsat štábu,kde je můžu splašit ;-)))
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:56
Titulek:Re: Milanodpovědět
Možná by je mohli prodávat,jako hit sezóny.:))))))))
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:58
Titulek:Re: Milanodpovědět
Jooo Milanovo kostka!! Až na to,že měli jen jednu,tak nevim,jestli to funguje na spínač,nebo jak sakra :-((
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:59
Titulek:Re: Milanodpovědět
Třeba nám to tu Janina vysvětlí.:))))))))
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:59
Titulek:Re: Milanodpovědět
...s názvem "Milanovky"...
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 14:01
Titulek:Re: Milanodpovědět
Bacha,abys nebyla nařčena z toho,že tu moc propaguješ Milana.::)))))))))))))
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 13:53
Titulek:Re: Milanodpovědět
Milan sa bol najprv opátať štábnikov či môže na strechu a oni mu to dovolili. A koniec koncov predsa mali deň keď ich štábnici navštevovali to sa tiež ešte nikdy nestalo. Milan koniec koncov nebol ešte na žiadnom výlete.
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:55
Titulek:Re: Milanodpovědět
Informace mohli dostat venku i ostatní.
Autor:jana   [ IP: 77.48.59.*] Datum: 27. 11. 14:01
Titulek:Re: Milanodpovědět
není to divné, pokud sleduješ kamery nebo aspoň rekapy, musel-a jsi velmi dobře zaregistrovat, že se na to Milan byl zeptat štábu a dotal dovoleno na střechu vylézt s podmínkou, že se mu to nesmí klouzat ......
přes zákazy - lézt na střechu - tam byli vylezeni bez povolení, téměř všichni VV a beztrestně
kostka byla řízená na dálkové ovládání - :-)))) nejspíš jsi toto chtěl slyšet ne? :-))))) a chudák Renata ji měla řízenou od štábu opačně a zle :-))))
na nákupy mohl jít jistě i ještě někdo jiný z VV - nevím proč šel zrovna milan a o jakýchže to mluvíš novinách??? snad nemyslíš letáky z Plusu - :-))))) toš elsi jo, toš to byly fakt infa jak blázen :-)))) infa z venku -jojo :-)))
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:04
Titulek:Re: Milanodpovědět
Jestli nešel nakoupit právě on,neboť vstává první z nich .... ale to by asi bylo moc obyčejné vysvětlení ;-))))
Autor:jana   [ IP: 77.48.59.*] Datum: 27. 11. 14:06
Titulek:Re: Milanodpovědět
:-))) ale trefné - ovšem mohl jít i david, ten mu ten vzkaz četl, byl tedy dříve vzhůru než milan - štáb milana protěžuje :-)))
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 14:07
Titulek:Re: Milanodpovědět
Myslím,že ho vybrali proto,že on jediný venku nebyl.Nic jiného bych v tom nehledala.
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 13:48
Titulek:Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Pojdme se vsichni ventilovat jako Kukacovic..;-)))Jak tvrdi jeji fanousci,;-)))))
Pouzivejte slovnik Kukacove,ten je prece fajn..;-))))
A az vam dojde domu starej,tak mu reknete,jaka je u vas sracka..;-)))Damy..;-)Aat drzi hubu haaaajzl..;-)))))))))
Jojo,je nam jasny...Kdo ji fandi...te Kukacovic...vyzrale..;-))))))
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:49
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Čau, Brosi. Tak používej třeba daleko horší slovník paní Kaňák, když se ti nelíbí slovník Kukačovic. :-) a když pohrdneš Kaňák, oprubuj slovník vzdělané černé perly Nancy.
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 13:55
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Kooliku
Ruzenka nebyla muj favorit...;-)))Nac jeji slovnik..?;-)))A slovnik Nancy..?Ta taky nebyla muj favorit..;-)))Jako vase Kukacovic bordelmamaaaa..;-))))Ja zustanu u slovniku bordelmamaaa KUKACOVIC;-))))Kdyz se Kukacovcum tak libi;-)))))Jinak diky za nabidku..;-)
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:58
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Já vím, že u něj zůstaneš, protože Renata tvým favoritem bezesporu je, když jí věnuješ 99,9 procenta svých příspěvků. :-)
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 14:00
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Jojo...Kooliku..;-)Proto je muj favorit...ano..;-))))Logicke;-)))I vtipne od tebe..;-)a zaroven zoufale..;-)
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 13:58
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
no jo,mrs.Kaňak,ta jela,na její slovník neměl nikdo a to už jí bylo přes čtyřicet:-)))i synek David se občas rděl:-)))
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 14:14
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
a jak byla zdejšími "dámami" obdivovaná...zajímavé a teď kvůli nekolika slovům Renaty,která použila už pěkně dávno,tolik pohoršení,tak to asi nepochopím
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 14:19
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Upiku
Asi proto,ze co rekla Ruza Kukacovic byla i pravda..?;-)Ale ja vim..;-)Nebyla,jsi prece jeji fanda..;-)Mej se..;-)
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:51
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Čau brosíku ;-))
na takovej ventil musí být taky ta správná páka,já budu radši hodná ...
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 13:56
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Paulete
;-))))To ale nepochodis treba prave u Koola..?;-)))On ma rad,kdyz se mu rekne sracko...vid Koole..?;-)))))))))))
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:58
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Aha,tak proto se u zastánců Renaty nechytáme,protože jsme slušní.:)))))))))
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 14:01
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Paulete...Presne...musis jim rikat tak,jako KUKACOVIC ostatnim..;-)))Sracky hajzlove ..atd..;-)))))))))))
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 14:12
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
budulka
;-))))To jsi byla ty..aha..;-)Ja myslel,ze Paulete..;-)))Zdravim a zaroven cus..musim jit..;-)
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:54
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
...jenže já mám svýho mužskýho moc ráda a takhle s ním prostě mluvit nikdy nebudu... To jen u Kukačů je projev lásky slovo "sračko"....
Autor:BROS   [ IP: 213.192.60.*] Datum: 27. 11. 13:58
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Slunecko sedmitecne
;-)))No to mi nemusis vykladat..;-))))No aspon nam ukazala jake"cenove skpiny"je...ta KUKACOVIC "MAMA"...peknej priklad pro jeji decko..;-))))))Ted uz se nedivim,ze ji tady brani fanousci i v tom,ze verejne SOULOZI..;-)))OZRALA,jak posledni BESEDACKA.
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:00
Titulek:Re: Jojo..,-))))))))))))))odpovědět
Hele a nejsme mi mimo? Třeba je to v tom nářečí jinak-má to jinej význam asi .... ;-))))
Autor:Pavla 2   [ IP: 89.102.206.*] Datum: 27. 11. 13:48
Titulek:Bohuželodpovědět
alespon´pro mě,vyhraje asi René.Nevadí mi,že je s Dominikem ani to,že má ječák,ale prostě a jednoduše mi není sympatická a ana si nemyslím,že je upřímná.Je pravda ,že v téhle hře to asi jinak nejde,když chtějí vyhrát,ale někteří to přiznají a druzí o tom nemluví,ale pak je tu ještě pár lidí,kteří neustále vykládají,jak oni jsou fér a mezi ty ředím René,Juliho a Dana.A pro rejpaly,je to můj názor a vy ho nezměníte,i když se budete ze mě snažit udělat neinteligentního troubu.
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.100.*] Datum: 27. 11. 13:55
Titulek:Re: Bohuželodpovědět
Netřeba snahy každý se prezentuje sám.
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:02
Titulek:Re: Bohuželodpovědět
:-D jj pravda
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 13:40
Titulek:ssodpovědět
Tak určite nie každy takto rozpráva aj keď sa chce vyventilovať.
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:42
Titulek:Re: ssodpovědět
Je vidět,že chlapům se líbí,když je žena uráží.
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 13:46
Titulek:Re: ssodpovědět
Nedovolila som si a ani určite si nedovolím takto rozprávať so svojim manželom. Ide tam hlavne o úctu voči druhému človeku. A to isté by si nedovoli ani môj manžel. Ale ako si spomínala niekto to rád. (to podľa mňa svedčí o tom človeku).
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:49
Titulek:Re: ssodpovědět
Taky si to myslím.Je to asi člověk,který tohle v žovotě vyhledává.Nemyslím si,že ho má šťastný.Taky si myslím,že jsou i ve vztahu hranice,za které by neměli partneři jít a pokud je překročí,tak ten vztah není v pořádku.
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:33
Titulek:Koolodpovědět
Slyšel jsi René nadávat jen, když se hádala s Radimem? A ta hádka (byť jediná ve vile - jak sám tvríš) Ti připadala normální? Přijde Ti normální, když si partneři sprostě nadávají?

*"Radime ty zkurvená sračko, polib mi prdel" Ty ubožáku a sráči, ty srabe!!"*

Pak máme každý jiné hodnoty. Já osobně bych nikdy nedovolila svému partnerovi se mnou takto mluvit a NIKDY bych si nedovolila mluvit takto s ním. Pokud Ti toto přijde normální - lituji Tě....
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 13:34
Titulek:Re: Koolodpovědět
tak tohle je už na prášek:-))))
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:36
Titulek:Re: Koolodpovědět
...pro koho...???
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 13:37
Titulek:Re: Koolodpovědět
..si zjisti samo....millé sluníško...já jen tak,že to chce klídek..tabáček....
Autor:listopadka   [ IP: 88.100.55.*] Datum: 27. 11. 13:46
Titulek:Re: Koolodpovědět
Klídek mám, tabáček jsem teď zapálila v obýváku!!!! Což nedělám, ale nějak to nepomáhá. Dneska je to tu husté!
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:38
Titulek:Re: Koolodpovědět
Pro tebe, neboj. :-)
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:37
Titulek:Re: Koolodpovědět
??? Mně zas přijde úplně mimo tenhle tvůj příspěvek.

Je mi u zadku, koho lituješ. Samozřejmě, že lidé (a to téměř všichni) až na nepatrné výjimky - toéž platí o lidech ve vile, používají občas vulgární výrazy. Hádky jsou zrovna dobrým ventilem... :-)

Ty seš asi svatá... ale nepůsobíš tak.
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:42
Titulek:Re: Koolodpovědět
Nejsem svatá a nikdy jsem to neřekla, nevím kde jsi to vzal ty. Mluvím o tom, že osobně bych takto se svým partnerem nemluvila a nedovolila bych to ani jemu, ale proti gustu žádný...

Pokud to tobě vyhovuje a líbí se Ti to, je to jen Tvoje věc.

Tou vulgaritou jsi myslel slovo pindík??? Omlouvám se strašně moc, samo sebou jsem myslela penis...
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 13:44
Titulek:Re: Koolodpovědět
Ona René a Radim byli opravdu partneři?
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:49
Titulek:Re: Koolodpovědět
Radim jednou říká,že ano,jindy,že možná,každopádně se nemilovali,ale cituji : pomáhali si. Proto jim nepřišlo divné,mít i jiné známosti,
ale to byla jen řečnická otázka viď? ;-))
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 13:53
Titulek:Re: Koolodpovědět
:-)))))) ptám se pro jistotu,neboť že byli pár se tu objeví jen když se to hodí ,jinak pár nebyli a jen to předstírali :-)))))tak nevím co si z toho mám vybrat :-))) tady se to u odpůrců René mění jako počasí :-)))

Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 14:01
Titulek:Re: Koolodpovědět
a jak se komu zrovna hodí:-)))
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 14:08
Titulek:Re: Koolodpovědět
no právě a potom v tom neměj zmatky :-))))))))))))))))
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:08
Titulek:Re: Koolodpovědět
Beru to co řekl sám Radim,že byli přátelé,že si jen pomáhali a Renatu nikdy nemiloval.... ostatní další dedukce vypouštím ;-))
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 14:12
Titulek:Re: Koolodpovědět
Četla jsem rozhovor z Radimem.Ten řekl,že nikdy spolu nebyli 24hodin ,že se pouze navštěvovali.Jako partnery bych je považovala,kdyby spolu žili .-)
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:17
Titulek:Re: Koolodpovědět
No však,si neodporujeme,nebo joo?
Já už jsem to tu jednou kdysi dávno psala a myslím,že i s tebou,že je chápu.
Nechtěl se nejspíš hned vázat,tím,že by se nastěhoval a ani Renata o to možná nestála kvůli dceři.
Vždyť mi si tu tak pěkně doplňujeme ;-)))
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 14:24
Titulek:Re: Koolodpovědět
tak mi zřejmě chápeme jejich vztah stejně.........můj příspěvek byl mířen k tomu,že René Radimovi nadávala a že dotyčné by si to ke svému partnerovi nedovolily........proto jsem napsala,že podle mne René s Radimem partnery nejsou a ani nebyli .-)

to jen pro vysvětlení :-))))))))
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:33
Titulek:Re:odpovědět
Jo ták,mě ten vznik otázky nějak uniknul,víš,co ať máme kteréhokoluv favorita,tak to nejspíš obě bereme dost s nadhledem a s ohledem na vlastní zkušenosti.A o tom je to hlavně-nenechat si zamotat hlavy účelovýma konstrukcema štábu tohohle "pořadu" ;-)))
Pěknej den,půjdu se nabaštit někam mezi živý lidi,pa
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 14:52
Titulek:Re: Re:odpovědět
měj hezký den .-)
Autor:Naja   [ IP: 81.30.248.*] Datum: 27. 11. 14:01
Titulek:Re: Koolodpovědět
Podle odpovědi, kterou mu položili diváci, řekl, že spolu byli 7 měsíců...asi zůstali jen přátelé..
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 13:47
Titulek:Re: Koolodpovědět
toto celé je vulgarita,milé sluníško,adresovaná pro tobě neznámého člověka s nickem Zuka:

Tudíž jsi dle mého troska, která se nechá zválcovat "živočišnou" ženskou, občas si i jednu nechá vrazit, často neví, kde a s kým právě jeho žena je a jestli vůbec ty pupínky na pindíkovi má z toho špatného mýdla, jak mu jeho drahá řekla. Jsi směšnej ubožáček..

chápeš??sluníško???
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:48
Titulek:Re: Koolodpovědět
A já bych přidal, že tohle je daleko horší, než říct někomu (koho znám) v emocích, že je sračka...
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:51
Titulek:Re: Koolodpovědět
Mně to vulgární nepřijde. Reagovala jsem na příspěvek níže ... ale to máš jedno. Jsi prostě zarputilým zastáncem a obhájcem René, to tu ví přeci naprosto každý! Takže "pochopit" mě nikdy nedokážeš, stejně jako já tebe. Dle svých názorů a postojů jsi člověk, se kterým bych se nikdy nedala do řeči, ale v tom jsme si jistě rovni....
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 14:00
Titulek:Re: Koolodpovědět
Ono asi tady jde o to,že podle pár příspěvků tu napíšeš názor na člověka,kterého neznáš.
Autor:ažtak   [ IP: 62.77.100.*] Datum: 27. 11. 13:44
Titulek:Re: Koolodpovědět
Jo,jo italie hadr,ale on to byl jen ventilek.Jak to
muselo vypadat bez kamer před nástupem do vily.
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:45
Titulek:Re: Koolodpovědět
To muselo být asi boží.:))))))))))))))
Autor:H-space   [ IP: 213.192.3.*] Datum: 27. 11. 13:32
Titulek:Online zdarmaodpovědět
jak se snaží Milánek

http://vyvoleni-3.info/online-kamera.html
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:34
Titulek:Re: Online zdarmaodpovědět
Viď,Milan je prostě jednička.
Autor:zaza   [ IP: 80.188.217.*] Datum: 27. 11. 13:32
Titulek:Milan je největší KINGodpovědět
Milan je největší KING který tam kdy byl. Je bezprostřední a vyloženě si to tam užívá. Nikdo z těch lenochů,by si ani nedokázala zavázat tkaničky. Milan je šikovnej a srší nápadama,proto tam není nuda.Čekám,kdy zase něco novýho vymyslí!!!
Opravdová DÁMA která ve vile byla, byla Nancy. Všechny převyšovala svou noblesou a inteligencí. mrzí mě, že vypadla!!!
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 13:33
Titulek:Re: Milan je největší KINGodpovědět
Kong-:))))))))
Autor:bibi   [ IP: 88.146.167.*] Datum: 27. 11. 13:53
Titulek:Re: Milan je největší KINGodpovědět
Já by řekla, že Milan je nejlepší ze všech tří řad VV.Je to velká osobnost se smyslem pro humor, kterému sice všichni nefandí nebo nerozumí,je zručný, plný nápadů a v žádném případě není nudný.A zákeřný? Toho jsem si nikdy nevšimla a kdo to píše,měl by uvést aspoň nějaký příklad.
Pro mně je jasný vítěz.
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:30
Titulek:Změň si přezdívku na sedmihlavou saňodpovědět
Komentovat tvé ubohé narážky nemíním.....je to pod moji úroveň......každopádně ať ti klape manželství....a zkus si toho života víc užívat a nemyslet pořád jen na důsledky !!!
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:34
Titulek:Re: Změň si přezdívku na sedmihlavou saňodpovědět
....zmije vždycky kouše, když je ohrožena, viď?
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 13:36
Titulek:Re: Změň si přezdívku na sedmihlavou saňodpovědět
sluníčko,sluníčko,popojdi maličko,sedíš tu u cesty,stane se neštěstí,něco tě zajede....-))))))
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:34
Titulek:Re: Změň si přezdívku na sedmihlavou saňodpovědět
Fandíš Renatě, takže takových ubohostí ses dočkat musel. Nejsi první ani poslední.... Ubohost je slovo, které tohle fórum (díky zavilým odpůrcům R.) charakterizuje... :-)
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:41
Titulek:Re: Změň si přezdívku na sedmihlavou saňodpovědět
Mě to spíš připadá, že sedím někde v čekárně a poslouchám slepice, jak drbou o ničem. Pakárna
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:47
Titulek:Re: Změň si přezdívku na sedmihlavou saňodpovědět
Tak drbání o ničem je další náplní tohohle fóra. To nic se ovšem z velké většiny týká právě Renaty (případně těch, které ony považují za její spojence)
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:57
Titulek:Re: Změň si přezdívku na sedmihlavou saňodpovědět
Proto sedíš ve stejné čekárně a místo drbání o ničem drbeš o "něčem" .....
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:23
Titulek:Pro Zukuodpovědět
Znám hodně fajnových mužských, ktří se dokáží postarat o svou rodinu, zabezpečit jí a milují svou ženu nadevše. Každopádně jako ty, nikdo z nich nepřemýšlí. Tudíž jsi dle mého troska, která se nechá zválcovat "živočišnou" ženskou, občas si i jednu nechá vrazit, často neví, kde a s kým právě jeho žena je a jestli vůbec ty pupínky na pindíkovi má z toho špatného mýdla, jak mu jeho drahá řekla. Jsi směšnej ubožáček....
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:25
Titulek:Re: Pro Zukuodpovědět
:-D máš bod!
Autor:up   [ IP: 78.108.154.*] Datum: 27. 11. 13:29
Titulek:Re: Pro Zukuodpovědět
:-))))tak jsem nakoukl a vidím,že se tu sešly hned tři srandistky najednou,když opomenu jejich přitakávačky:-))))))
Autor:Ema   [ IP: 85.71.175.*] Datum: 27. 11. 13:21
Titulek:???odpovědět
Marcelu mám ráda a vyčítám jí pouze jednu věc a to je to jméno pro Dominika Domčuška, je to odporné, nesnášim zdrobněliny u dětí natož u dospělých, je to jen můj pocit tak mě nekamenujte !
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:24
Titulek:Re: ???odpovědět
Tak to ti přece jen musí na Marcelce něco vadit, protože zdrobnělinky a šišláničko jsou jejím typickým znáčkem.
Autor:Eva   [ IP: 212.96.165.*] Datum: 27. 11. 13:42
Titulek:Re: ???odpovědět
Tak po dlouhé době jsem jukla na průběh těchto plodných diskuzí,ale koukám-nic nového..Vy stále stejně zatvrzelý příznivec hlavně René a stále stejně kritický k ostatním,ale jinak vítězství přeji každému,už je to s prominutím- taková pakárna..zase někdy ahoj.
Autor:listopadka   [ IP: 88.100.55.*] Datum: 27. 11. 13:42
Titulek:Re: ???odpovědět
Dovolím si tě opravit, značíčkem
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:24
Titulek:Re: ???odpovědět
Joo to mě taky dere uši,ale to i to nářečí Renaty a po tolika dnech v uzavřeným prostoru ani sama za sebe nemůžu říct,jak bych tam patlala... ;-))
Autor:zaza   [ IP: 80.188.217.*] Datum: 27. 11. 13:18
Titulek:Renata bez šanceodpovědět
Renata by pro výhru udělala úplně všechno.když ji řeknete svleč se,ona se svleče.Řeknete válej se s hloupým Dominikem,bude mu dělat matraci.Snad to všichni už pochopili.Hodí se k tomu jednoduchýmu vojákovi,co dělá armádě jen ostudu.!!! Tomu zůstaly jen dluhy a oči pro pláč.
Autor:Ema   [ IP: 85.71.175.*] Datum: 27. 11. 13:22
Titulek:Re: Renata bez šanceodpovědět
Moje řeč !!!!!!!!!!!!!!
Autor:H-space   [ IP: 213.192.3.*] Datum: 27. 11. 13:22
Titulek:Re: Renata bez šanceodpovědět
Co to meleš za kraviny ! Jdi se léčit !
Autor:sarafarka   [ IP: 82.100.11.*] Datum: 27. 11. 13:23
Titulek:Re: Renata bez šanceodpovědět
Tvůj příspěvek mě opravdu rozesmál ....díky ,kam na ty vtipy chodíš?
Autor:alex   (dowan@seznam.cz) [ IP: 88.102.187.*] Datum: 27. 11. 13:15
Titulek:Vyvolení.......předpoklad v % dnešní výzvy...........odpovědět
René stáhne sebou do svého 2 duelu Marcelu (od začátku soutěže si sní prostě nerozumí, i když Marcela porazila jak Ivu tak i Radima tak jak říká René slíbila Radimovi že se vrátí, jenže max. jí vrátí zpět diváci a tím že se dala dokupy s Dominikem možná pár hlasů ztratí přece jen více než 10-letý rozdíl tam je ale přece jen je to ´´vilový románek´´ ale nezapomeňme na minulé řady Vyvolených tam byl také pár ´´vilových románků´´ a jak to skončilo. např. 1 řada: Saša a Monika, 3 řada Dan a Verča, ale René by mohla být Dominikova starší sestra. Takže Výzva René vyzve Marcelu na (94%) ostatní. Milan (60%), David (30%), Dominik (1%)......A Marcela v pokráčování Výzvě vyzve David (92%), Dominika (30%), Milan (2%) V sobotu bude finále následovné: 1.Milan 2.René 3.Marcela celkový vítěz: Milan (doufám :)) ale snad to vyjde :)
Autor:Debora   [ IP: 217.144.24.*] Datum: 27. 11. 13:20
Titulek:Re: Vyvolení.......předpoklad v 0dnešní výzvy...........odpovědět
Vis co jsi vubec napsal? RENE vyzve Marcelu ta zas Davida. Tak jak muze byt ve finale MARCELA I RENE kdyz se z duelu vrati jen jeden? a TO bude Rene na 100 procent
Autor:meda   [ IP: 217.195.172.*] Datum: 27. 11. 13:20
Titulek:Re: Vyvolení.......předpoklad v 0dnešní výzvy...........odpovědět
tomu by jsem ráda uvěřila..
Autor:zazi   [ IP: 77.87.232.*] Datum: 27. 11. 13:13
Titulek:Milan je sobec_?odpovědět
Tak to vás dostali tam kam chtěli!!To byl přece učel režije,ukázat hrabivého Milana.fakt nevím co bych v plusu nakoupila za hodnotné dárky.Mám ho za rohem,nejdražší je tam nářadí a elektronika a to vše je brakové zboží.nevím co bych tam třeba koupila pro holky.Zajdi se tam podívat!Milan je pro mě týpek čecháčka.Vadí mi nejmíň
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:15
Titulek:Re: Milan je sobec_?odpovědět
Však už jsem to psala dole,je to jen hra a je jen na štábu,co se koupí,co se ukáže,co se neukáže.....
Autor:Debora   [ IP: 217.144.24.*] Datum: 27. 11. 13:11
Titulek:LEPŠI ZUSTANOU-a hlavne v noci!!!!odpovědět
A to je pravda- duely,zuctovani,vyzvy... byla to pekna show bude mi chybet i kdyz to cloveku zacne lezt na nervy i se rozcili ale zvykla jsem si- ve vile byl jen jeden clovek ktery mi vadil nejvic a to byl Dan. Ostatni byli v pohode. Kazdy necim zajimavy -od Lucky az po Milana. Prima si muze blahoprat- penizky maji v kapse! Gratuluju!
Autor:Debora   [ IP: 217.144.24.*] Datum: 27. 11. 13:02
Titulek:ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Budulko a rekni mi tedy kdo by mohl zvitezit nad Milanem? Rene? Je dobra ale nemyslim si ze bude prvni bude mit o neco mene hlasu nez Milan ale urcite nevyhraje. A o ostatnich ani nemuze byt rec...
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:08
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Proti Milanovi je hodně lidí,kteří nedokážou přijmout jeho přirozenou inteligenci.Taky víc mužů je neobjektivních k chybám žen.To,co má Renata v sobě obdivují,aby si pak v reálu někde u piva naříkali,co to mají za semetriku,která se s nima doma jen hádá,na druhých vidí samé chyby a jeho by jen sekýrovala.Takhle se přeci i choval Radim k Renatě.
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:11
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Vlastní zkušenost? :-)) Ne, všechny ženy nemusí být semetriky...některé jsou sexy v každém věku, temperamentní, inteligentní a vtipné.......a takových žen je velmi málo, protože dle tvého příkladu by hospody byly prázdné...a to opravdu nejsou ! Každopádně René je žena, kvůli které muži radši půjdou domů než na pivko.
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:13
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
... půjdou raději domů,než na pivo,aby za to od ní nedostali válečkem po hlavě,nebo na to pivo ani nebudou mít ;-))))))))
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:16
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Každopádně asi máš těžký život.......
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:17
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Spíš to znamená,že takový semetriky v okolí známe.
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:20
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Budulko já moc přeju takovýmhle miminkám,aby se měli i nadále tak sladce a nevinně,jako do teď,
když mají tak jednoduchý život,páč jak na ně jen jedinkrát dopadne nějakej průšvih,např. v podobě hnusáka chlapa,pak už bud pozdě sundávat růžový brejličky ... ;-)))
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:26
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Ona takováhle ženská chlapa za čas omrzí.Ale je fakt,že po takových chlapi dost jdou.
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:30
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
...a tyky je pak rychle opouštějí pro hodné a milé ;-)))
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:18
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Jááá ?? Jak to víš? Koukni na mé fotky,jakej jsem chudák,pak ně teprva lituj ty truhlíku :-D
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:23
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Každopádně fotky jsem omrknul a musím uznat, že jsi krásná žena......ale ty fotky jsou pro chlapy laciné...promiň
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:29
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Jj řeknu to manželovi,jak mě blbě nafotil ;-)))
a taky zavolám do časáků,že už neberu žádnou reklamu,neb na fotkách vypadám lacině.

Ježiš,nemáš argumenty tak se nejdřív mám špatně a pak když vidíš že néé,tak je to pro "chlapy" laciné?
Nebo to tak připadá jen tobě a mluvíš za druhé ??
Jsi jen směšný,víš to? :-D
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:33
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Oni mu totiž docházejí argumenty.
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:42
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Klid, zuko. Paulete je hlavně děsně namachrovaná. :-)
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 14:14
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Jsi to ty,co o sobě prohlašuješ,že nikdy nerejpeš a nepomlouváš??
Nějak mi to tedy neštymuje ;-)))
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:15
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
...tím pádem by jsi měl zavčasu upozornit v kolik, že to dorazíš (já jen, aby zrovna svou lidskost a skvělou povahu nedokazovala Tvému sousedovi).....
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:20
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
A je to tady ..... přiznání k nevěře...pozdravuj souseda! Není to náhodou Milan...já jen, že by se oplatilo vysadit antikoncepci
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:23
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
:-D viď,co když jí náhodou bude prostě jen smutno .... ;-)))
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:16
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Tak to si docela pěkně naivní.Ale vždyť říkám,že někteří chlapi takhle přemýšlejí.Asi zbožňují,když jim žena neustále nadává,asi se jim to zdá temperamentní.
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:18
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Co ty můžeš vědět o tom, jak přemýšlejí chlapi...věř mi, nemáš ani páru !!!
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:20
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Tak u tebe je to okaté.
Autor:Kool   [ IP: 195.146.97.*] Datum: 27. 11. 13:22
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
To je možný. :-) A za b) nevím, komu Renata nadává. To už je úplně mimo. Já ji slyšel v uvozovkách nadávat jen když se hádala s Radimem.
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:22
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Znám hodně fajnových mužských, ktří se dokáží postarat o svou rodinu, zabezpečit jí a milují svou ženu nadevše. Každopádně jako ty, nikdo z nich nepřemýšlí. Tudíž jsi dle mého troska, která se nechá zválcovat "živočišnou" ženskou, občas si i jednu nechá vrazit, často neví, kde a s kým právě jeho žena je a jestli vůbec ty pupínky na pindíkovi má z toho špatného mýdla, jak mu jeho drahá řekla. Jsi směšnej ubožáček....
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:27
Titulek:Re: ALE JE TO JISTY:..odpovědět
Komentovat tvé ubohé narážky nemíním.....je to pod moji úroveň......každopádně ať ti klape manželství....a zkus si toho života víc užívat a nemyslet pořád jen na důsledky !!!
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:02
Titulek:Milan je sobec !!!odpovědět
Včera Milan zase exceloval v nákupech dárků pro vyvolené...ten Milan o kterém všichni píšete, jak je férový, úžasný, tak místo aby se snažil udělat radost s dárky ostatním, tak především myslel na sebe.....opravdu zase nezklamal lidi, kteří ho dávno prokoukli. Jediný, kdo ho prokoukl je David. Každopádně nepřeji mu vítězství, ale zas na druhou stranu se budu těšit na zprávy z bulváru, jak chudák Milan přišel o výhru a to díky alimentům na své děti....i když je tak vychcaný, že čekám, že všechny dary přepíše na maminku....a bude od dětiček klid.....
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:06
Titulek:Re: Milan je sobec !!!odpovědět
Víš určitě,že to bylo vše z jeho hlavy???
Celá tato show je v rukách všemožně manipulujícího štábu,je celá na manipulaci založená,jak s lidmi ve vile,
tak s diváky,tak mu nepodsouvej něco,o čem nevíš nic jistě!!!!!!
Autor:Zuka   [ IP: 85.71.69.*] Datum: 27. 11. 13:08
Titulek:Re: Milan je sobec !!!odpovědět
Ne nevím, ale ty na vyvolené hledíš neustále, tak určitě víš jak to bylo? Chtěl všechny obdařit velkoryse a pro sebe nic nechtěl, protože je přece skromný...a když nákup nákládal do auta, tak štáb mu uníkal udělat radost??? Hahahahahaha
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:12
Titulek:Re: Milan je sobec !!!odpovědět
Takže nevíš nic, ani o mě, ani o štábu, ani jak to bylo s nákupem-prostě veliké NIC !!!!
Ale rejpat je tááák sladké že? ;-))))
Autor:budulka   Datum: 27. 11. 13:12
Titulek:Re: Milan je sobec !!!odpovědět
A ty bys dokázal za půl hodiny vymyslet dárky v supermarketu pro lidi,které vůbec neznáš?Já mám problémy vymyslet dárky několik měsíců a to zlítám celé město.A to ty lidi znám.
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:13
Titulek:Re: Milan je sobec !!!odpovědět
nemůžu si pomoc, ale svými názory a stylem mi hodně připomínáš Kikinu. Že by jen změna jména???
Autor:paulete   Datum: 27. 11. 13:16
Titulek:Re: Milan je sobec !!!odpovědět
Jukni níž na IP to je snadné
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:07
Titulek:Re: Milan je sobec !!!odpovědět
...normálně máš pravdu!!! Včera jsem si také všimla toho, že byl jediný kdo dostal dárky a ostatní na něj jen smutně čučeli!!! Ty jsi ale dítko šikovné, že máš tak dobrý postřeh!!!
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 13:10
Titulek:Re: Milanodpovědět
Čo máte s tými darčekmi? Ani neviete či mu to štáb nejak nepodelil. A nakoniec veď chlapi (nechcem sa tým nikoho dotknúť lebo môj mamžel ma stále prekvapí niečim pekným) niekedy nevedia nakupovať radšej posielajú ženy. A hoci sú VV spolu dlhšiu dobu , odkiaľ má Milan vedieť čo si kto praje. A darčeky sa nemajú rozoberať. Človek má byť rád že niekto na neho myslí a niečim ho obdaruje.
Autor:zazi   [ IP: 77.87.232.*] Datum: 27. 11. 13:00
Titulek:je to mazecodpovědět
N ic proti tomu,že ženská balí chlapy,to není výsada mužů,ale 33letá žena s dítětem už by měla mít víc rozumu a zodpovědnosti, tohle je nevyzrálá puberťačka.Dominika nekomentuji,tady je každý slovo zbytečný,m,yslím že to s ním bude ještě horší.
Autor:sima   [ IP: 194.160.102.*] Datum: 27. 11. 13:03
Titulek:Re: je to mazecodpovědět
Tak to určite. Neviem si predstaviť že by som mala chlapa čo nič nerobí iba je a spí. Ale vidina peňazí je viac ako to aký človek je veď ono sa to trošku pretrpí len nech bubáčiky budú. Proste chalan katastrofa
Autor:slunéčko sedmitečné   [ IP: 77.237.129.*] Datum: 27. 11. 13:09
Titulek:Re: je to mazecodpovědět
...zase mít doma stále spícího milionáře má své výhody!!! Můžeš dělat bez rušení velké nákupy :o))))
Příspěvků: 1585, poslední 08. 04. 2008 15:17
Stránka: 8 << novější | starší >>Zobrazit všechny příspěvky: Stromečkem